w11mil 23.12.16, 20:06 Taka refleksja mi się nasunęła obejrzeniu Walk of shame Krystyny Pawłowicza na YouTube. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lech1966 Re: Bydlaki z KOD 23.12.16, 20:11 A czego się spodziewałeś.. Pamiętasz zenka vel pogromca bzdury??? To takie samo ( paskudny wyraz) jak reszta tych "kudłatych i z kucykiem" Odpowiedz Link Zgłoś
czekam.na.lewice Re: Bydlaki z KOD 24.12.16, 16:39 lech1966 napisał: > A czego się spodziewałeś.. Pamiętasz zenka vel pogromca bzdury??? To takie samo > ( paskudny wyraz) jak reszta tych "kudłatych i z kucykiem" > Nieeeee. Zenek to aparatczyk, biurwa, toaaaszysz Piszczyk, któremu groziło od roku oderwanie od koryta, stąd taka agresja, i ...chyba go już oderwano. To jeden z nicków ostatnio pewnego multiwielonickowca. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Bydlaki z KOD 26.12.16, 11:19 Piszesz pustaku o sobie. Wszystko się zgadza, brakuje jedynie pustaka-idioty. Odpowiedz Link Zgłoś
99venus Re: Bydlaki z KOD 23.12.16, 20:31 Jak Pawłowiczówna znieważała ludzi to ci to nie przeszkadzało.A teraz przeszkadza ci tłum ludzi odprowadzający Krysię do służbowego pojazdu odwożącego ja tym razem do domu.Miejmy nadzieje,że niedługo przyjdzie moment kiedy powiozą ją gdzie indziej. Będzie siedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
tribunus Re: Bydlaki z KOD 24.12.16, 22:52 99venus napisał: > Będzie siedzieć. > I objawiło sie lex-michnik, moze najpierw niech posadzi braciszka sk........a Odpowiedz Link Zgłoś
duda.laskawy Re: Bydlaki z KOD 23.12.16, 20:37 Ja mam przed oczami wizje jak jakies nieboskie stworzenie, podobne do niedzwiedzia, żre na sali plenarnej podczas obrad sejmu. Mówi ci to cos? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Bydlaki z KOD 23.12.16, 20:39 Co ci te niedzwiedzie zrobily? Odpowiedz Link Zgłoś
purchawkapuknieta Re: Bydlaki z KOD 26.12.16, 10:54 oj tak: niewygodne.info.pl/ludzie/Lubnauer-kanapka-twitter-466.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Bydlaki z KOD 23.12.16, 20:38 w11mil napisała: > Taka refleksja mi się nasunęła obejrzeniu Walk of shame Krystyny Pawłowicza na > YouTube. > Dawaj link :))) Odpowiedz Link Zgłoś
adam.eu Popieram KOD 23.12.16, 20:44 Trzymam z KODem. Widzę istotniejsze rzeczy według mojej skromniej oceny. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Bydlaki z KOD 23.12.16, 20:51 w11mil napisała: > Taka refleksja mi się nasunęła obejrzeniu Walk of shame Krystyny Pawłowicza na > YouTube. > Jakie szczescie, ze na golasa nie szla :) Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Bydlaki z KOD 23.12.16, 20:56 Dostało bydlę tylko to na co zasłużyło!! Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Bydlaki z KOD 23.12.16, 23:09 NIE. Jeszcze nie, to tylko zapowiedź przyszłych wydarzeń. -- Cos mi wslazuje,ze buldog2 mial"odwiedziny". ...mam satysfakcje nawet nie jestes w stanie wyobrazic jaka - 141288bs o donosie do ORGANÓW. Odpowiedz Link Zgłoś
tribunus Re: Bydlaki z KOD 24.12.16, 22:54 Tylko taka ku.ew jak ty moze o czlowieku pisac "bydle" Odpowiedz Link Zgłoś
czekam.na.lewice Re: Bydlaki z KOD 25.12.16, 06:21 tribunus napisał: > Tylko taka ku.ew jak ty moze o czlowieku pisac "bydle" On jest chory. Trudno powiedzieć co mu się stało. Samotność, krzywda np. obniżenie pensji, brak umiejętności utrzymania się na poziomie minimum socjalnego ale ...na pewno zdrowy na umyśle człowiek nie życzy komuś śmierci, nie określa masowo kogoś bydlakiem itp Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Bydlaki z KOD 25.12.16, 12:36 czekam.na.lewice napisał: > tribunus napisał: > > > Tylko taka ku.ew jak ty moze o czlowieku pisac "bydle" > On jest chory. Trudno powiedzieć co mu się stało. Samotność, krzywda np. obniże > nie pensji, brak umiejętności utrzymania się na poziomie minimum socjalnego ale > ...na pewno zdrowy na umyśle człowiek nie życzy komuś śmierci, nie określa mas > owo kogoś bydlakiem itp Ty, morda, gdzie ja komuś tu śmierci życzyłem, co? Znowu pod stołem chcesz siedzieć i odszczekiwać? Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Bydlaki z KOD 25.12.16, 12:38 tribunus napisał: > Tylko taka ku.ew jak ty moze o czlowieku pisac "bydle" Szkoda trollu, że pod swoim nickiem taki szarmancki nie jesteś. Ale doceniam, jeszcze k.uwą tu nie byłem. Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Bydlaki z KOD 23.12.16, 21:09 Bydlaki to zbyt lagodne okreslenie. To jest dzicz,ktora jeszcze wczoraj spala na drzewach. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Bydlaki z KOD 23.12.16, 21:31 141288bs napisał: > Bydlaki to zbyt lagodne okreslenie. To jest dzicz,ktora jeszcze wczoraj spala n > a drzewach. Dzicz to masz tutaj:)) www.youtube.com/watch?v=1OvW20CupZY www.youtube.com/watch?v=5RXJPXNvk7w www.youtube.com/watch?v=6Fxz2YOysjk www.youtube.com/watch?v=TpnoNvKMjNg www.youtube.com/watch?v=xcLTTd1dkxM Odpowiedz Link Zgłoś
adam.eu Re: Bydlaki z KOD 23.12.16, 22:00 Wyluzuj, uśmiechnij się, przeczytaj co napisałeś przed wysłaniem postu, święta tuż tuż :-) Odpowiedz Link Zgłoś
czekam.na.lewice Re: Bydlaki z KOD 24.12.16, 06:53 141288bs napisał: > Bydlaki to zbyt lagodne okreslenie. To jest dzicz,ktora jeszcze wczoraj spala n > a drzewach. A kto porządny maszerowałby z oficerami WSI i esbekami ? Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Bydlaki z KOD 24.12.16, 11:51 czekam.na.lewice napisał: > 141288bs napisał: > > > Bydlaki to zbyt lagodne okreslenie. To jest dzicz,ktora jeszcze wczoraj s > pala n > > a drzewach. > A kto porządny maszerowałby z oficerami WSI i esbekami ? A kto przynajmniej na ćwierć inteligentny mógł stwierdzić że KOD to oficerowie WSI i esbecy? Ano tylko ktoś kto karmi się papką z Nowogrodzkiej, czyi inaczej mówiąc pisi tłuk. Odpowiedz Link Zgłoś
w11mil Re: Bydlaki z KOD 24.12.16, 12:16 >KOD to oficerowie WSI i esbecy? Dwa w jednym czyli Generał Dukaczewski Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Bydlaki z KOD 24.12.16, 12:38 w11mil napisała: > >KOD to oficerowie WSI i esbecy? > > Dwa w jednym czyli Generał Dukaczewski No właśnie o tej głupocie pisałem. Jak na tysiące ludzi które wyciąga KOD na ulicę to delikatnie mówiąc trochę za mało. Równie dobrze moglibyśmy napisać, że PIS to partia bydlaków i damskich bokserów. W końcu poseł Zbonikowski to jeden z bardziej wpływowych ludzi tej partii. Odpowiedz Link Zgłoś
w11mil Re: Bydlaki z KOD 24.12.16, 12:57 Ok, nie tylko oficerowie SB/UB. Również ich krewni dzieci/wnuki i tajni współpracownicy . Na początek ikona KOD czyli Prezydent Wałęsa. Autor "Co musi się stać, żeby powstał Majdan" pan Michał Broniatowski Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Bydlaki z KOD 24.12.16, 13:07 w11mil napisała: > Ok, nie tylko oficerowie SB/UB. Również ich krewni dzieci/wnuki i tajni współpr > acownicy . Nie chce się wierzyć że można takie rzeczy ze śmiertelna powagą pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
99venus Re: Bydlaki z KOD 24.12.16, 16:34 I tu popełniasz błąd.Jedni pisowcy piszą to z powodu stałej,wrodzonej ułomności umysłowej,inni z powodu nabytej a jeszcze inni załapują się na wierszówkę.PiS to partia bolszewicka ludzi ubogich w rozum,prostaczków i chamowatych. Odpowiedz Link Zgłoś
czekam.na.lewice Re: Bydlaki z KOD 24.12.16, 16:36 boblebowsky napisał: > Nie chce się wierzyć że można takie rzeczy ze śmiertelna powagą pisać. Można. POczytaj swoje posty. Odpowiedz Link Zgłoś
kmm23 Re: Bydlaki z KOD 25.12.16, 08:29 Czyli popierasz zdanie o bydlakach z KOD?I kto tu jest chory z nienawiści? Odpowiedz Link Zgłoś
pav2 Re: Bydlaki z KOD 23.12.16, 21:41 Fajny język. Pisowskie bydło tratuje demokrację w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Bydlaki z KOD 23.12.16, 21:56 Czyje odchody sa na trawnikach wokol budynku sejmowego? Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Bydlaki z KOD 24.12.16, 00:16 Masz okazję donieść do ABW, ABC czy gdzie tam jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Bydlaki z KOD 23.12.16, 21:47 Sama sobie winna. A u pisich, widzę, święta, miłość, pokój... Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Bydlaki z KOD 23.12.16, 23:07 Dotknął ją kto, kiedy lżyła ludzi? Polecam obejrzenie zbydlęcenia Solidarności, sprzed ok.2 lat, wyciągnięcie wniosków. -- Cos mi wslazuje,ze buldog2 mial"odwiedziny". ...mam satysfakcje nawet nie jestes w stanie wyobrazic jaka - 141288bs o donosie do ORGANÓW. Odpowiedz Link Zgłoś
fredi07 Re: Bydlaki z KOD 24.12.16, 00:25 To tylko głupia Kryśka. Diabeł to taki mały... Odpowiedz Link Zgłoś
adalberto3 Pani poseł przeszła przez "ścieżkę zdrowia" ? 24.12.16, 00:53 Czyżby KOD-owcy byli szkoleni przez milicyjnych kombatantów ? Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Pani poseł przeszła przez "ścieżkę zdrowia" ? 24.12.16, 00:58 adalberto3 napisał: > Czyżby KOD-owcy byli szkoleni przez milicyjnych kombatantów ? Chciałbyś:)) Poza tym nawet chyba nie masz pojęcia czym były ścieżki zdrowia skoro takie bzdury piszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Pani poseł przeszła przez "ścieżkę zdrowia" ? 24.12.16, 01:12 Jeden z tych co uwierzyli Mazgule, że to "kulturalne wydarzenie" Odpowiedz Link Zgłoś
czekam.na.lewice Re: Pani poseł przeszła przez "ścieżkę zdrowi 24.12.16, 05:29 lech1966 napisał: > Jeden z tych co uwierzyli Mazgule, że to "kulturalne wydarzenie" > Emeryci eSBe maszerujący z KOD wiedzą co to były ścieżki zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
nazimno Re: Pani poseł przeszła przez "ścieżkę zdrowi 24.12.16, 07:56 W ramach konsultacji spolecznych w kazdej chwili sluza rada i wzajemnym zrozumieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Pani poseł przeszła przez "ścieżkę zdrowia" ? 24.12.16, 06:31 Na niej to nawet sciezka zdrowia nie zrobilaby wrazenia. Wszystko splywa po niej jak po kaczce. Odpowiedz Link Zgłoś
eiran Re: Bydlaki z KOD 24.12.16, 12:59 Nie dalej jak trzy tygodnie temu, ta sama Krystyna Pawłowicz, publicznie formułowała groźby pod adresem członków KOD, strasząc ich spuszczeniem przez Polaków łomotu. Nawet jeśli wspaniałomyślnie uznać, że nie było to nawoływanie do przemocy wobec przeciwników, a jedynie uznanie, że takowa byłaby uzasadniona, to kierowane w stronę dr hab. okrzyki "hańba!", "Judasz!" tudzież "będziesz siedzieć!", nie wydają się być dalej posuniętą formą mowy nienawiści. (Pojawił się też słabo dla mnie zrozumiały okrzyk "Zadzwoń dojarka!"). Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Bydlaki z KOD 24.12.16, 16:53 "Zadzwoń dojarka" to była niewątpliwie zakamuflowana wersja nazwania panny Pawłowicz krową. Dojarka zajmuje się krowami, krowy mają dzwonki. "Zadzwoń dojarka" :) Odpowiedz Link Zgłoś
eiran Re: Bydlaki z KOD 24.12.16, 21:00 To nawet współbrzmi z tytułem tego refleksyjnego (wg założyciela) wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
znak-wodny Widocznie ta pani zasłużyła sobie na to, 24.12.16, 13:03 co ją spotkało. Wszystko w elementarnych granicach podstaw psychologii: stres->frustracja->agresja Reasumując, ta moherowa gnida musi sobie gruntownie przeanalizować swoje postępowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
czekam.na.lewice Re: Bydlaki z KOD 24.12.16, 17:39 w11mil napisała: > Taka refleksja mi się nasunęła obejrzeniu Walk of shame Krystyny Pawłowicza na > YouTube popiera to stary druh Komorowski. Cieszy go to wręcz. Jak widać dalej nie rozumie dlaczego przegrał wybory On i jego formacja. Odpowiedz Link Zgłoś
czekam.na.lewice Re: Bydlaki z KOD 24.12.16, 21:44 mariner4 napisał: > Ta bita chamica na to zasłużyła. > M. Jak widać tytuł wątku byłby nadużyciem gdyby nie twój wpis poświadcza, że zwolennicy KOD jak ty to prymitywy i ...tak....bydlaki. Odpowiedz Link Zgłoś
99venus Re: Bydlaki z KOD 24.12.16, 22:39 Tytuł jest nadużyciem ale przecież pisał to pisowiec.Więc nie dziwi.Podobnie jak pisanie,że pisowcom wolno wszystko a ocena posłanki Pawłowiczówny jest naganna. A ja uważam,że to jest przedsmak co tę zbieraninę szui spotka w przyszłosci. Odpowiedz Link Zgłoś
czekam.na.lewice Re: Bydlaki z KOD 26.12.16, 08:33 99venus napisał: > A ja uważam,że to jest przedsmak co tę zbieraninę szui spotka w przyszłosci. A co spotka ? Odpowiedz Link Zgłoś
tribunus Re: Bydlaki z KOD 24.12.16, 22:55 mariner4 napisał: > Ta bita chamica na to zasłużyła. > M. Wspolczuje ci ze masz taka zone ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
tomjani Re: Bydlaki z KOD 26.12.16, 11:02 A oto co na to wszystko sama zainteresowana. Brawo Pani Profesor! niezalezna.pl/91258-poslanka-krystyna-pawlowicz-zaorala-tzw-dekalog-wolnosci-opozycyjnych-poslow Odpowiedz Link Zgłoś
kaszebe12 Re: Bydlaki z KOD 26.12.16, 11:03 KOD - ROAD - Fundacja Batorego - Trust for CS - Rockefeller Brothers Fund - Open Society - przeciez to jest proste ,jak drut ! - Projekt Polska ,Mlode Centrum , Nowoczesna , Obywatele dla Demokracjie...tez Szwarc vel Soros i spolka... Odpowiedz Link Zgłoś