Dodaj do ulubionych

Tak tu cicho o Kiełkowie

03.01.17, 17:35
I znowu przedziwna cisza a przecież zamordowano Polkę!

W Kiełkowie na Podkarpaciu Mariusz K. (44 l.) tuż po domowym, sylwestrowym przyjęciu zaatakował żonę Monikę (42 l.). W łazience zadał jej śmiertelne ciosy nożem. Kobieta chwilę wcześniej dzwoniła po pomoc do brata.

Obserwuj wątek
    • kultywator.scierniskowy Re: Tak tu cicho o Kiełkowie 03.01.17, 17:50
      Wyczuwam niestosowną ironię. Bawi Cię to?
      • l_zaraza_l Re: Tak tu cicho o Kiełkowie 03.01.17, 18:08
        Jak zauważułaś/yłeś wielonickowy trollu, nie odpisują na twoje podsrywajki. Ale rzecz jest ważna i zrobię wyjątek.
        Przeraża mnie, że PiS i inne "prawactwo" z błogosławieństwem kk rozbudza w ludzie tę samą nienawiść jaka zakończyła się Holokaustem, Rwandą, Jedwabnem czy Kielcami. Kula śnieżna, której nie uda się powstrzymać. Ten jad jest sączony od lat ale państwo dawało mu czasem odpór. Teraz państwo wspiera. Po latach znowu jakaś idiotka będzie pieprzyć, że w Kielcach to nie Polacy mordowali.
        Przeraża mnie obojętność względem przemocy wobec kobiet i dzieci. Praktycznie nie ma dnia byśmy nie dowiedzieli się o ofiarach zabójstw lub ciężkich pobić. I chciałam wykazać jak wiele zła się zdarzyło, na co nikt z tych wielkich patriotów i obrońców nie zareagował.
        • kultywator.scierniskowy Re: Tak tu cicho o Kiełkowie 04.01.17, 16:07
          Dlaczego moja odpowiedź została skasowania? Nie zawierała epitetów vide "wielonickowy troll", a jednak pan "morska paszczęka" /po doniesieniu, któregoś z tutejszych kapusi/ skasował wypowiedź.
          Nie wiesz czasem, czy to jest przejaw "wolności słowa" w ujęciu talmudycznym?
    • mariner4 Re: Tak tu cicho o Kiełkowie 03.01.17, 17:52
      On był muzułmaninem, czy katolikiem?
      Co na to "patrioci"?
      M.
      • l_zaraza_l Re: Tak tu cicho o Kiełkowie 03.01.17, 17:58
        Podkarpacie czyli katolik ale z tych prawdziwych. Może chociaż rower znajdą w obejściu to będzie go można w Dzienniku TVPiS podciągnąć pod lewactwo.
    • pies_na_czarnych Re: Tak tu cicho o Kiełkowie 03.01.17, 17:53
      Jest tego więcej
      www.tvn24.pl/czeladz-pobili-smiertelnie-36-latke-w-sylwetstrowa-noc-w-hostelu,704158,s.html
    • man_sapiens Re: Tak tu cicho o Kiełkowie 03.01.17, 17:59
      Prawdziwi Polacy do boju, zdemolować mieszkanie jego rodziny!
      • wsk175 Re: Tak tu cicho o Kiełkowie 03.01.17, 18:01
        I krzyże! Wszędzie krzyże!
    • man_sapiens Re: Tak tu cicho o Kiełkowie 04.01.17, 15:56
      Znowu jakiś islamista! Panie ministrze Błaszczak, jak długo będziemy to tolerować? Pobił staruszkę na wózku inwalidzkim - niech wraca tam, skąd przyjechał! Nie chcemy imigrantów z Leszna, są obcy naszej katolicko-polskiej kulturze! Niech wraca do Leszna!
      Leszno:Zepchnął niepełnosprawną 72-latkę na tory i pobił
      • man_sapiens Erratum 04.01.17, 16:01
        Teraz poprawny link
        Jeszcze jeden błąd: to nie był imigrant z Leszna tylko uciekinier z Rudy Śląskiej. Nie chcemy to ciapatych, do tego gadojących po ślunsku! Jakim prawem wpuściła go Straż Graniczna!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka