witek.bis Re: Akcja Balice - Oświęcim 03.03.17, 20:23 Jeśli była, to tym razem chyba bez ofiar. Odpowiedz Link Zgłoś
danka1 Re: Akcja Balice - Oświęcim 03.03.17, 20:36 Zasady bezpieczeństwa nakazywałyby zmieniać trasę. Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Akcja Balice - Oświęcim 03.03.17, 21:07 Albo przynajmniej powycinać wszystkie drzewa. Odpowiedz Link Zgłoś
eiran jednak wina Tuska 03.03.17, 22:07 ... rządzili przez osiem lat i nie uchwalili przez ten czas żadnej ustawy o wycinaniu drzew. Dopiero PiS to musiał zrobić, ale nie zdążył od razu, bo miał na głowie ważniejsze sprawy, takie jak 500+, reforma oświaty czy zrywanie korupcyjnych umów na dostawy dla wojska. Na skutek tych wieloletnich zaniedbań, PiS dopiero od dwóch miesięcy może wycinać drzewa, a więc siłą rzeczy nie zdążył jeszcze wszystkich wyciąć i w jedno z tych drzew niewyciętych z winy PO uderzył samochód pani premier. Odpowiedz Link Zgłoś
fajnnyydammm Re: Akcja Balice - Oświęcim 03.03.17, 21:03 ja bym Warszawy nie opuszczał -piekne miasto a gdy HGW wysłać na emeryturę Wawa byłaby najpiekniejszym miastem swiata:) Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Akcja Balice - Oświęcim 03.03.17, 21:10 Gdybyś w niej mieszkał,nie narzekałbyś na HGW. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Akcja Balice - Oświęcim 03.03.17, 21:11 Jak za pis. Nikt niczego nie budował wiec była cisza i swojski smrodek popsutych kanalizacji, dekrety Bieruta były w realizacji, dwa dziurawe mosty i zrujnowane ulice, jednym "sowem" pisia idylla. No i jeszcze był "spieprzaj dziadu" - prezio tysiąclecia. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Akcja Balice - Oświęcim 03.03.17, 21:11 Ja stawiam na śmigłowiec i to ten morski,w końcu chyba nad jakimiś rzekami trzeba przelecieć. Odpowiedz Link Zgłoś
fajnnyydammm Re: Akcja Balice - Oświęcim 03.03.17, 21:13 "przelecieć" to słowo nieużywane w dobrym towarzystwie:) Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Akcja Balice - Oświęcim 03.03.17, 21:33 Liczyłem,że ty odpowiesz,stąd to własnie słówko. Odpowiedz Link Zgłoś