mara571 17.03.17, 21:47 w kontekscie ujawionego wczoraj listu Marka Degana do pracownikow/dziennikarzy Ringier Axel Springer. Czy kodziarze poniosa jutro transparenty w obronie wolnosci pogladow dziennikarzy RAS? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eiran Re: chcialam sie zapytac o WOLNE Media 17.03.17, 21:52 Skoro chciałaś, to zapytaj. Najlepiej przy okazji wskaż fragmenty konkretne tekstu Dekana (bo takie ma człowiek nazwisko), które świadczą o brutalnym łamaniu przezeń dziennikarskich kręgosłupów. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Wolne Media ? Ale w jakim Kraju ? 17.03.17, 21:54 - bo w Reichu - to one od kilkunastu lat nie istnieja... Odpowiedz Link Zgłoś
rccc Re: chcialam sie zapytac o WOLNE Media 17.03.17, 21:56 fakty.interia.pl/polska/news-mateusz-morawiecki-skandaliczne-karygodne-zdarzenie,nId,2370499 polskojezyczne media niemieckie cos na ten temat zamiescily :D Odpowiedz Link Zgłoś
j-k WOLNE Media w Reichu? 17.03.17, 22:09 - cyt: "- To skandaliczne zdarzenie; karygodne i niedopuszczalne jest, żeby szef wydawnictwa cenzurował dziennikarzy i instruował ich - powiedział podczas spotkania z dziennikarzami w Baden-Baden Mateusz Morawiecki, zapytany o list szefa wydawnictwa Ringier Axel Springer Media". WOLNE Media w Reichu? - ktos tu chyba zartuje... Odpowiedz Link Zgłoś
rccc Re: WOLNE Media w Reichu? 17.03.17, 22:10 nie tylko tam Trump tez ma przeboje ze "swoimi" mediami (CFR) Odpowiedz Link Zgłoś
rccc jest reakcja MSZ i bardzo dobrze 17.03.17, 22:15 www.wirtualnemedia.pl/artykul/msz-o-liscie-marka-dekana-z-ringier-axel-springer-media-sprawa-zajmie-sie-sejmowa-komisja-kultury Odpowiedz Link Zgłoś
rccc jest kolejna reakcja 17.03.17, 22:18 www.wirtualnemedia.pl/artykul/onet-rasp-i-mark-dekan-list-niespotykany-i-bezpodstawny-atak-mediow-publicznych-propaganda-pis Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: chcialam sie zapytac o WOLNE Media 17.03.17, 22:30 Polskie media, są tematycznie uzależnione od tematyki polityki, również media internetowe. Największe polskie serwisy są zdominowane przez kopie kolejnych PAP-owskich depeszy. Zagraniczne media potrafią rozgraniczyć i starannie dawkować każdą tematykę, polskie – niestety nie. To jest efekt naszej mentalności. Każdy z nas jest przecież wytrawnym znawcą futbolu, skoków narciarskich, historii, religii czy polityki. I nie mają tu znaczenia statystyki, wedle których mecze regularnie ogląda kilka procent mężczyzn, nasza wiedza historyczna najczęściej ogranicza się do euforycznego wyrecytowania daty chrztu Polski czy Bitwy Pod Grunwaldem, fakt iż 12% spośród 35 milionów katolików w naszym kraju praktykuje a 60 % nie chodzi na wybory. Jesteśmy zakłamani i obrządkowi i ta cecha przerzuca się również na zawartość merytoryczną i tematyczną naszych mediów. Chcemy wiedzieć co w Polityce „piszczy”, ale nie chce nam się jej zmieniać, jednakże czytamy i słuchamy o niej bo „tak wypada.obserwator.come.uw.edu.pl/wolne%20media2.html Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce "Ideologia i prymitywne manipulacje przegrały ... 17.03.17, 22:40 ... z wartościami i rozsądkiem" mara571 napisała: > w kontekscie ujawionego wczoraj listu Marka Degana do pracownikow/dziennikarzy > Ringier Axel Springer. > Czy kodziarze poniosa jutro transparenty w obronie wolnosci pogladow dziennikarzy > RAS? Czy poniosą - nie wiem. Ale z jakiego powodu mieliby to zrobić - wiesz? www.wirtualnemedia.pl/artykul/szef-ringier-axel-springer-media-mark-dekan-list-do-pracownikow-wygrana-tuska-z-kaczynskim-podpowiedzmy-czytelnikom-jak-zostac-w-ue Odpowiedz Link Zgłoś
matylda1001 Re: chcialam sie zapytac o WOLNE Media 17.03.17, 22:57 Marusia chciała SIĘ zapytać? Skoro chciała zapytać SIĘ, to po co nam głowę zawraca? Niech odpowie sobie sama, przecież i tak zawsze wie najlepiej :) Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: chcialam sie zapytac o WOLNE Media 17.03.17, 23:05 Marusia, zauważ, chciała zapytać SIE. Niech pyta, cokolwiek to jest. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k ja chcialem zapytac o WOLNE Media w Reichu 17.03.17, 23:07 - bo nie jestem marusia... no i sa - czy ich nie ma ? Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: ja chcialem zapytac o WOLNE Media w Reichu 17.03.17, 23:29 Marusię zapytaj. Od 50 lat tam siedzi, to powinna wiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
matylda1001 Re: chcialam sie zapytac o WOLNE Media 17.03.17, 23:47 yoma >Marusia, zauważ, chciała zapytać SIE. Niech pyta, cokolwiek to jest.< Cokolwiek to by było, to mądre być musi ;D Mądrzejsze od Marusi skoro to Marusia pyta SIE a nie SIE pyta Marusię. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: chcialam sie zapytac o WOLNE Media 17.03.17, 23:07 matylda1001 napisała: > Marusia chciała SIĘ zapytać? Skoro chciała zapytać SIĘ, to po co nam głowę zawr > aca? Niech odpowie sobie sama, przecież i tak zawsze wie najlepiej :) > Po to jest to forum by pytać i odpowiadać .Z niemieckiego was by tu nie było gdyby tacy jak my nie byli tolerancyjni i nie odpisywali na wasze zawołania."Jak się nazywa katar z dwóch dziurek naraz? - Bismarck. Odpowiedz Link Zgłoś
matylda1001 Re: chcialam sie zapytac o WOLNE Media 17.03.17, 23:40 Znowu bredzisz, Taniuszka? Forum służy do tego żeby pytać ale innych uczestników a nie SIĘ (czyli siebie). Jeżeli Marusia ma interes do nas, to powinna napisać "chciałam zapytać" a nie "chciałam SIE zapytać". Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: chcialam sie zapytac o WOLNE Media 17.03.17, 23:36 W związku z powyższym, mam pytanie, czy Putin (albo poprzez oficera prowadzącego PIS) przykazał odwet na Pani Kanclerz poprzez ataki RAS ? Putin osobiście zabronił jaczejce, choćby dla utrzymania pozorów, skandalicznych poczynań zaprzyjaźnionych z Putinem partii politycznych i mediów w Polsce i na świecie? (że PIS nie krytykuje mediów sowieckich, to oczywiste). -- A poza tym sądzę, że Antoni powinien być skazany za zdradę stanu i spowodowanie katastrofy drogowej Odpowiedz Link Zgłoś
piq sama linkujecie, Kameradin, "wpotylicę.prl",... 18.03.17, 00:02 ...która jest w 80% własnością spółki Apella, czyli SKOKów, czyli Biereckiego, czyli PiSu, i w 20% braci Karnowskich, czyli PiSu. Przyległości także. Zatem jest w 100% własnością PiSu. Karnowskim i pracującym tam "nieżelaznym" nie trzeba przypominać, co mają PiSać. "Nieżelazna.cccp" jest własnością Srebrnej i Sakiewicza, czyli PiSu. Obecnie TVP i Polskie Radio jest także praktycznie w rękach PiSu i dziennikarzy zatrudnianych wcześniej przez Sakiewicza. I wy, towarzyszko, pytacie o "wolne media"? Wasza hipokryzja jest większa nawet od waszej głupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
mara571 jak widze Genosse, macie problem z polskimi 18.03.17, 06:18 wlascicielami mediow. A niemieccy wam odpowiadaja. Ciekawa jestem, co bedziecie pisali jak Merkel przegra wybory i nowy kanclerz Niemiec stanie sie sojusznikiem Putina. Odpowiedz Link Zgłoś
piq to nie są, towarzyszko zdrajczyni, polskie media, 18.03.17, 15:19 ...tylko wasze, sowieckie, i na rosyjską modłę. Znany mi były pracownik służb, głosujący zresztą w ostatnich wyborach na PiS, powiedział, że ufa teraz wyłącznie niemieckim gazetom, towarzyszko, bo tylko one zachowują standardy dziennikarskie. Wystarczy wziąć do ręki "Dziennik Polski", towarzyszko, żeby zobaczyć różnicę z gazetami "polskimi". Albowiem w mediach, kameradin folksdojczka, nie chodzi o "narodowość", tylko o wartość przekazu. Wy, tawariszczka zdrajczyni, jako nałogowa propagandowa łgara na usługach ruskiej jaczejki, możecie tego nie rozumieć - i programowo nie rozumiecie. Proponuję wam, tawariszczko ćwierćinteligentko, dokonać gruntownego odrzucenia dzieł Kopernika, Szopena, Matejki i Mehoffera (wszyscy z obcej krwi w pierwsdzym pokoleniu) oraz na wszelki wypadek Samsonowicza (najlepiej razem z Makłowiczem, bo to Ormianie), a wzór polskiego oficera - admirała Unruga - uisunąć z historii, bo był rodowitym Niemcem. Odpowiedz Link Zgłoś
mara571 nie dostalam odpowiedzi o milosnikow demokracji 18.03.17, 06:35 i wolnych mediow. No to na zakonczenie opowiem wam historie o Matthiasie Matusseku, czolowym (do polowy listopada 2015) dziennikarzu Die Welt (Axel Springer Verlag), ktory po paryskich zamachach napisal na swoim profilu fejsowym, ze nalezaloby przemyslec polityke otwartych granic dla mlodych muzulmanow. Nie zamnkac granice, wyrzucic ich czy odeslac. Minelo pare miesiecy i kanclerz Merkel musiala negocjowac z sultanem warunki powstrzymania fali najezdzcow. Uchodzcy kosztowali niemieckiego podatnika ponad 20 mld euro w roku 2016. Oczywiscie nie liczac szkod jakie spowodowali swoim zachowaniem. M. Matussek zostal zwolniony dyscyplinarnie za wyrazenie swoich watpliwosci, ktore dzisiaj podziela wiekszosc niemieckich politykow i obywateli. Odpowiedz Link Zgłoś
aniechto.only Re: typowa pisowska hipokrytko 18.03.17, 07:13 mara571 napisała: > M. Matussek zostal zwolniony dyscyplinarnie za wyrażenie swoich wątpliwości. To wzruszające, że przejmujesz się zwolnieniem jednego niemieckiego dziennikarza. Ale dlaczego cię nie martwi zwolnienie z powodu wyrażania wątpliwości na temat rządzącej partii prawie setki dziennikarzy polskich z mediów publicznych? Odpowiedz Link Zgłoś
mara571 bo to akurat byl dziennikarz ze stajni Springera 18.03.17, 08:15 a Braun nie zwalnial? Latem 2013 wylecialo 130 dziennikarzy. W koncu trzeba bylo znalezc pieniadze na kontrakty Kraski, Tadli &Co. Znaczna czesc dziennikarzy, ktorych tak bronisz nie miala etatu ergo nie mozna ich bylo zwolnic. Mozna i trzeba bylo zakonczyc wspolprace. Odpowiedz Link Zgłoś
aniechto.only Re: bo to akurat byl dziennikarz ze stajni Spring 18.03.17, 08:42 > a Braun nie zwalnial? Latem 2013 wylecialo 130 dziennikarzy. Taa, zwalniał jak Kurski za krytykę rządzącej partii. Ty się nie brzydzisz czasami sama siebie, wypisując te głodne propagandowe pisie kawałki? > Znaczna czesc dziennikarzy, ktorych tak bronisz nie miala etatu ergo nie mozna > ich bylo zwolnic. > Mozna i trzeba bylo zakonczyc wspolprace. No i zaprezentowałaś pisdacką obłudę w pełnej krasie. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz_xyz1 Re: nie dostalam odpowiedzi o milosnikow demokrac 18.03.17, 07:28 A czy wiesz skąd się wzięli muzułmanie w Niemczech, Francji czy Wielkiej Brytanii. Ano wzięli się z tych samych powodów co my sobie teraz sprowadzamy ukraińskich Banderowców do Polski. A Polaków zapraszano na zachód. To wynika z prostej zasady jaką są koszty pracy. Turcy, Pakistańczycy i całą reszta tego towarzystwa została sprowadzona bo byli o 70% tańszymi pracownikami niż robotnik niemiecki czy francuski czy holenderski czy też rodowity Brytyjczyk który notabene nie przywykł do wykonywania pewnych zawodów. Sprowadzano ich nieomalże hurtowo. I przez 30 lat z okładem było ok. Niestety po tym czasie stali się oni zbyt drodzy a fabryki przeniesiono na daleki wschód. I nagle okazało się iż mamy rzeszę muzułmanów a w świecie biednych państw muzułmańskich poszła fama o Europie gdzie dają zasiłki i mozna żyć nic nie robiąc. Dodatkowo zachód zaczął "wprowadzać demokracje" najpierw w Iraku potem w Afryce czy Somalii a na koniec w Egipcie, Tunezji, Algierii, Syrii nie licząc Afganistanu. I sam sobie wyhodował bojowników oraz załatwił kolejne rzesze emigrantów ekonomicznych. Polska jak na razie wkroczyła na etap sprowadzania siebie taniej siły roboczej. Oby i nam się to czkawką za kilkanaście lat nie odbiło. Na zachodzie też od tego zaczynano. A Banderowcy Polaków miłością nie darzą. Odpowiedz Link Zgłoś
kfugktru23 Re: nie dostalam odpowiedzi o milosnikow demokrac 18.03.17, 07:40 Ciekawe że większość tych rzekomych banderowców wyraża się o Polsce pozytywnie. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz_xyz1 Re: nie dostalam odpowiedzi o milosnikow demokrac 18.03.17, 08:19 W latach 70 - tych i 80 -tych też się robotnicy islamscy pozytywnie wyrażali np. o Francji. Odpowiedz Link Zgłoś
kfugktru23 Re: nie dostalam odpowiedzi o milosnikow demokrac 18.03.17, 11:55 No to trzymam kciuki by twoje bękarty na tym ucierpiały. Odpowiedz Link Zgłoś
mara571 ja wiem skad sie wzieli 18.03.17, 21:49 i przypominam, ze na poczatku przyjezdzali z umowami o prace w firmie X,Y czy Z. Potem mieli juz mieszkania, rodziny i dzieci, ktore szybko uczyly sie od rowiesnikow niemieckiego. Ani zony, ani corki nie zakrywaly glowy, tylko przedstawicielki starszego pokolenia chodzily w plaszczach do ziemi w chustce na glowie. W latach 80-tych zaczela sie epoka malzenstw z Turczynkami i Turkami (najczesciejz Anatolii), a w mieszkaniach leciala turecka telewizja z satelity. Pozniej doszedl to tego czynnik religijny i Niemcy maja to co maja. Na koniec krotka uwaga: "spolecznosc terecka" za Odra jest mocno zroznicowana: oprocz podzialu na Turkow i Kurdow, sa w niej zamozni przesiebiorcy, lekarze, inzynierowie, przedstawiciele klasy sredniej wg niemieckich kryteriow i prekariat. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz_xyz1 Re: ja wiem skad sie wzieli 19.03.17, 12:54 Zgodzę się z Tobą tylko częściowo a i owszem część hymm ściągniętych integrowało się z nową ojczyzną ale spora część nigdy nie zaakceptował odmiennych wzorców kulturowych i pozostali w tak zwanych gettach. Ich dzieci przejęły te zachowania ale wszyscy siedzieli cicho do momentu do którego była praca i zasiłki. Niestety praca i zasiłki się skończyły albo nie były dawane w kwotach satysfakcjonujących młode pokolenie - pozostała frustracja. I na tym gruncie doskonale zakiełkowały naturalne trendy islamu. No i jest jak jest. Problem w tym iż my to samo czynimy z Ukraińcami też sprowadzamy ich jako tanią silę roboczą nie zastanawiając się na długofalowymi konsekwencjami takiego postępowania. Odpowiedz Link Zgłoś
eiran Re: nie dostalam odpowiedzi o milosnikow demokrac 19.03.17, 08:38 Tak konkretnie, to Matussek napisał: Ich schätze mal, der Terror von Paris wird auch unsere Debatten über offene Grenzen und eine Viertelmillion unregistrierter junger islamischer Männer im Lande in eine ganz neue frische Richtung bewegen..:) ("Oceniam, że terror w Paryżu przeniesie także nasze dyskusje o otwartych granicach oraz o ćwierci miliona niezarejestrowanych młodych islamskich mężczyzn w nowe, świeże obszary :)") Nie ma tu refleksji, czy choćby śladu smutku po zamachu w Paryżu, a głupkowaty emotikon, jakby Mattusek komentował sensacyjny przebieg meczu piłkarskiego. Nawiasem mówiąc, Matussek poniewczasie się zreflektował, i podmienił emotikon na bardziej "refleksyjny". Odpowiedz Link Zgłoś
mara571 pare miesiecy pozniej stalo sie to normalne 19.03.17, 15:33 "emotikon" w te czy w tamte. I dla przypomnienia: tego dnia odbyl sie towarzyski mecz pilkarski Francja-Niemcy. Stade de France byl jednym z celow zamachowcow, ktorym nie udalo sie dostac na stadion. Wybuchy byly slyszalne w czasie gry. Obecny na meczu prezydent podjal jedna z nielicznych, wlasciwych decyzji: grac do konca i nie wypuszczac 80 tys ludzi do momentu wyjasnienia sytuacji. Wszystko bylo do obejrzenia na zywo w Niemczech. Odpowiedz Link Zgłoś
eiran Re: pare miesiecy pozniej stalo sie to normalne 19.03.17, 15:59 Nie zmienia to oceny niestosowności radosnego wpisu Matusseka. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdawaszaboli Marks Lenin Axel Springer... 18.03.17, 10:12 "Jedynie słuszna" prawda... www.fronda.pl/a/krystyna-grzybowska-dla-frondy-instrukcja-ringier-axel-springer-pachnie-goebbelsem,89384.html Przeżywam coś w rodzaju deja vu. Jestem w zawodzie dziennikarskim już od 50 lat i pamiętam czasy komunizmu. Wówczas istniało Biuro Prasy KC PZPR, które instruowało naczelnych redaktorów na gorąco jak należy pisać na każdy temat. Odpowiedz Link Zgłoś
kfugktru23 Re: Marks Lenin Axel Springer... 18.03.17, 10:25 To samo czuję słuchając TV Fox pieprzącego o Trumpie... Odpowiedz Link Zgłoś
prawdawaszaboli Re: Marks Lenin Axel Springer... 19.03.17, 14:43 > To samo czuję słuchając TV Fox pieprzącego o Trumpie.. Jako Polaka bardziej interesują mnie media polskojęzyczne piszące pod dyktando niemieckiego kapitalisty... Republika bananowa... Odpowiedz Link Zgłoś
kfugktru23 Re: Marks Lenin Axel Springer... 19.03.17, 14:52 To co robisz na niemieckim forum? SPIERDALAJ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz Nie dostali zgody 18.03.17, 11:14 mara571 napisała: > w kontekscie ujawionego wczoraj listu Marka Degana do pracownikow/dziennikarzy > Ringier Axel Springer. > Czy kodziarze poniosa jutro transparenty w obronie wolnosci pogladow dziennikar > zy RAS? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: WOLNE Media 18.03.17, 11:24 www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1630674623615040&id=185214101494440 Odpowiedz Link Zgłoś
kfugktru23 Re: chcialam sie zapytac o WOLNE Media 18.03.17, 11:29 OK. Do KODu nie należę ale odpowiem: czas skończyć z poprawnością polityczną i zło nazwać po imieniu. A złem jesteście wy dobra zmiano. I skończycie tam gdzie skończyły pozostałe zmiany - faszyzm i komunizm. Ja wtym liście nie widzę nic skandalicznego. Krzykliwa i chamska mniejszość nie zamknie ust normalnej większości bo ta nie może się przełamać i dać chamowi po ryju... Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz Przyjdzie czas że się przełamie 18.03.17, 11:34 a wtedy jak wyłapiesz to się nie pozbierasz. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Re: chcialam sie zapytac o WOLNE Media 18.03.17, 13:03 mara571 żabciu - po prostu swoiste deja vu. Bo onegdaj czerpaliśmy wiedzę o tym jak jest naprawdę z Wolnej Europy, BBC, Głosu Ameryki (a nieliczni, np. bracia kaczyńscy kształtowali swoje poglądy na podstawie odpowiedników dzisiejszego radia Maryja czyli radia Tirana czy radia Moskwa). Dziś sytuacja jest analogiczna, bo znów mamy zakłamaną reżimową telewizję (żartobliwie nazywana polską) i dla równowagi TVN, Polsat czy Superstację, a także TOK FM. Oraz jeszcze trochę wolnej prasy. Na razie, bo jestem przekonany że już się lęgną w postkomuszych łbach piotrowiczów, wolskich czy czabańskich pomysły jak by się i do tego dobrać. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada News z ostatniej chwili 18.03.17, 22:57 Jeszcze tylko kilka miesięcy. I koniec z dominacją Niemców na polskim rynku medialnym.Do wakacji resort kultury powinien przedstawić projekt ustawy, który będzie regulował polski rynek medialny i określał m.in. poziom udziałów, jaki zagraniczne koncerny będą mogły mieć w polskich mediach. Tak wynika z deklaracji wiceministra kultury Jarosława Sellina.Super na to czekałem .Koniec z gó...anymi Fakt . Odpowiedz Link Zgłoś
kfugktru23 Re: News z ostatniej chwili 19.03.17, 08:45 I tak waszych gazet czytać nie będziemy. Będziemy za to czekać z utęsknieniem na dzień w którym będziemy mogli naszczać na wasze groby. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz_xyz1 Re: News z ostatniej chwili 19.03.17, 08:51 Ja nie rozumiem jednej rzeczy dlaczego nie można powrócić do bardzo dobrego rozwiązania funkcjonującego chyba do połowy lat 90 -tych kiedy prawo do posiadania mediów miało państwo oraz Kościół. Dotyczyło to zwłaszcza rozgłosi radiowych i TV. Rozwiązanie to było proste i załatwiało wszelakie sprawy. Wystarczy do tego powrócić i nie będzie problemów. Nigdy nie uważałem aby 100 polskich kanałów w TV miało sens. Podobnie jestem zdania iż dostęp do internetu można ograniczyć do internetu krajowego. Całą reszta nie jest nikomu potrzebna. Odpowiedz Link Zgłoś
kfugktru23 Re: News z ostatniej chwili 19.03.17, 08:55 A ja chcę mieć swoje radio i co mi zrobisz? Odpowiedz Link Zgłoś
xyz_xyz1 Re: News z ostatniej chwili 19.03.17, 13:58 Ja? Nic. Jeśli wejdą w życie stosowne przepisy poniesiesz konsekwencje jak każdy co łamie prawo. Odpowiedz Link Zgłoś
kfugktru23 Re: News z ostatniej chwili 19.03.17, 14:06 Czyli jestem gorszy od wolaków? Skoro nie jesteśmy jednym narodem to oznacza to wojnę domową. Odpowiedz Link Zgłoś
mama303 Re: News z ostatniej chwili 19.03.17, 14:28 taniarada napisał(a): > Jeszcze tylko kilka miesięcy. I koniec z dominacją Niemców na polskim rynku med > ialnym.Do wakacji resort kultury powinien przedstawić projekt ustawy, który będ > zie regulował polski rynek medialny i określał m.in. poziom udziałów, jaki zagr > aniczne koncerny będą mogły mieć w polskich mediach. nieważne czy to wydawca niemiecki, polski czy jeszcze inny. Ludzie glosują oglądalnością! Odpowiedz Link Zgłoś
mara571 akurat nie o ogladalnosc chodzi 19.03.17, 15:36 polecam lekture Dziennika Zachodniego i jego wsparcie dla Ruchu Autonomii Slaska. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Chcesz wolnych mediów? 19.03.17, 08:54 To oglądaj PiSie GAdzinówki zwane telewizją publiczną, tam masz całą prawdę przez całą dobę: wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114883,21364239,wypadek-szydlo-wiadomosci-pokazuja-linie-przerywana-a-nie.html Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Chcesz wolnych mediów? 19.03.17, 09:03 zapijaczony_ryj napisał: > To oglądaj PiSie GAdzinówki zwane telewizją publiczną, tam masz całą prawdę prz > ez całą dobę: Nie rozśmieszaj mnie Ryj bo zajadów dostanę .Ty oglądasz je wszystkie razem z Republiką i TRWAM by je później komentować .Jajcarz z ciebie . Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Chcesz wolnych mediów? 19.03.17, 11:48 Z Reżimowych Gadzinówek oglądam tylko 1 program Woronicza 17 i tylko po to by porównać z Kawą na ławę! Ale jak coś waznego się w kraju dzieje, bp w WArszawie demonstruje ponad 100 tys ludzi, to z ciekawości czasami skaczę po kanałach informacyjnych, by sprawdzić ich rzetelność, a w Gadzinówce pokazują puste ulice... Mądry człowiek czasami musi zerknąć na spojrzenie mediów z jednej i drugiej strony, bo inaczej jest ślepy niczym koń z klapkami na oczach. Za komuny też czytałem GW i Trybunę Ludu. Niestety teraz PiSiej prasy czytać się nie da, tak samo jak oglądać PiSich gadzinówek! Odpowiedz Link Zgłoś
prawdawaszaboli Re: Chcesz wolnych mediów? 19.03.17, 14:48 > To oglądaj PiSie GAdzinówki zwane telewizją publiczną, tam masz całą prawdę przez całą dobę: Anty-pisia gadzinówka (TVN) ani mru-mru (Kawa na ławę, Loża prasowa) o cotygodniowej niemieckiej instrukcji dla polskich dziennikarzy... Odpowiedz Link Zgłoś
mama303 Re: chcialam sie zapytac o WOLNE Media 19.03.17, 14:22 ujawnionego? to ten list był tajny? Odpowiedz Link Zgłoś
prawdawaszaboli Re: Sensacja dnia Owsiak się pyta pierwszą damę 19.03.17, 14:23 "W 2016 roku zapłaciłem, tylko z moich dochodów, ponad 50 tys. złotych podatku" Nieźle doi WOŚP... :/ Odpowiedz Link Zgłoś