Dodaj do ulubionych

Pazerność

19.03.17, 19:51
Coś tu nie gra. Trzy stówki diety i 27 sprawiedliwych robi przekręt. Dziesiątki i setki kilometrów przejechane, a co za tym idzie pieniążki wyłudzone ( posłanka PiS nie posiadająca samochodu skasowała pieniążki - Szczypińska) Były rzecznik i inni polecieli i się przejechali. Teraz to -wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,21519254,newsweek-europoslowie-zatrudniali-ludzi-na-lewych-etatach.html#MT2
Obserwuj wątek
    • eiran Re: Pazerność 19.03.17, 19:56
      Co ja widzę, co ja widzę..... Skoro Legutko, to i Andrzej Duda. Obaj panowie, w czasach gdy ten drugi był jeszcze europosłem, mieli bowiem wspólną obsługę - wspólne biuro w Krakowie i ten sam zespół "asystentów" w Brukseli/Strasbourgu. Brzydko pachnie, panie "prezydencie", oj brzydko.
      • mara571 Prezydenta nie ma na liscie 20.03.17, 11:53
        Jest natomiast pani Kudrycka.
        Wspolne biura poslow, europoslow to norma takze w Niemczech. Czynsze sa wysokie, a wydatki na utrzymanie biura limitieren.
    • p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Pazerność 19.03.17, 20:00
      forum.gazeta.pl/forum/w,28,163600733,163600733,Przekret_PiS_w_euro_cd_cz_III.html
      • lech1966 Re: Pazerność 20.03.17, 00:11
        www.fakt.pl/wydarzenia/polityka/radoslaw-sikorski-jako-posel-jezdzi-sluzbowym-autem/xpwvxsc
        Tylko tyle mam do powiedzenia..
        • religijnych.uczuc.obraza Re: Pazerność 20.03.17, 09:52
          Czyli w zasadzie nie masz nic do powiedzenia.
        • behemot17-13 Re: Pazerność 20.03.17, 09:53
          Poszedłeś po najmniejszej linii oporu. Argument w postaci Sikorskiego jest do d... Zsumuj kilometry członków PiS i zapewne dojdziesz do wniosku, zakładając dobrą wolę, że członkinie i członkowie PiS w sumie "wyjeździli" o wiele więcej km. A na dokładkę, policz ilość uczestników danego ugrupowania uczestniczących w przewałach, poczynając od 300 plus. Se poczekam, zapewne.
          • lech1966 Re: Pazerność 20.03.17, 09:58
            Nie stawiałem znaku równości pomiędzy PIS i PO. Wskazałem tylko że publiczna kasa nie ma koloru politycznego..
            • behemot17-13 Re: Pazerność 20.03.17, 10:11
              Wiesz, jestem zaskoczony in plus. Brawo za odwagę, serio.
              >Wskazałem tylko że publiczna ka
              > sa nie ma koloru politycznego..
              Tu zgoda, nie ma świętych, tylko, wywlekanie Sikorskiego ni jak ma się do przewin i że tak napiszę - pazerności zahaczającej o śmieszność.
              Gdy idę coś kupić, to się nie targuję, stać mnie, kupuję. Jeśli funduszy jest coś na minusie, nie kombinuję.
              • lech1966 Re: Pazerność 20.03.17, 11:03
                behemot17-13 napisał:

> Gdy idę coś kupić, to się nie targuję, stać mnie, kupuję. Jeśli funduszy jest c
                > oś na minusie, nie kombinuję.

Jestem dokładnie taki sam w tym względzie. Stać mnie to kupuję,,, nie stać,,,czekam aż mnie będzie stać..
              • taniarada Re: Pazerność 20.03.17, 11:23
                behemot17-13 napisał:

> Wiesz, jestem zaskoczony in plus. Brawo za odwagę, serio.
                behemot17-13 napisał: Fajny jesteś .Dowcipny ,mądry i wykształcony.Ale wskazujesz swoim dużym paluchem tylko jedną opcję PIS. I to ma minusiki.Przed 1980-tym PZPR doskonale sobie zdawała sprawę z niewydolności systemu. Mieli świadomość tego że aby uzdrowić gospodarkę trzeba wyrzucić na bruk 5 milionów Polaków. nie mogli sobie na to pozwolić. Więc pozwolili nam na „obalenie komunizmu w Polsce”. Obaliliśmy ( podobno) i sami się wyrzuciliśmy na bruk.
                Historia uczy jednego : Nigdy, Nikogo , Niczego Nie Nauczyła ! Może jednak tym razem od tej zasady będzie jednak wyjątek.
                Źródło: niepoprawni.pl/blog/nathanel/sam-tego-chciales-grzegorzu-dyndalo

• religijnych.uczuc.obraza Re: Pazerność 20.03.17, 11:25
                  Tanya weź spadaj z tymi bździnami z niepelnosprawniumyslowo.prl.
            • religijnych.uczuc.obraza Re: Pazerność 20.03.17, 10:16
              No jak to, tylko PO to złodzieje. PiS z kolei naprawia Polskę.
    • derff Re: Pazerność 20.03.17, 09:48
      Od chciwości gorsza jest pycha!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka