Dodaj do ulubionych

Schetyna wali w PiSią ferajnę jak w bęben!

07.04.17, 09:37
Precyzyjnie i trafnie obnaża zakłamanie i hipokryzję Jarosława Kaczyńskiego.
Punkt po punkcie wylicza wszelkie niegodziwości i głupoty jakie ta ferajna wyprawia.
Brawo, tak trzymać!
A PiSi Marszałem nie ucisza tych z ferajny co zakłócają wystąpienie.
Prezes Siedzi odęty ka kwoka i różowy jak prosie udaje, że się śmieje.
Obserwuj wątek
    • rccc Re: Schetyna wali w PiSią ferajnę jak w bęben! 07.04.17, 15:03
      wyglupil sie znowu ten stary platfus
      • zapijaczony_ryj Re: Schetyna wali w PiSią ferajnę jak w bęben! 07.04.17, 15:11
        Poprawną wolsczyzną jak prezesPan włanczaniem?
        • ja.teraz Tak.Tak. 08.04.17, 12:37
          Jak tak można?!!!!!
          Po tym to PISowi na łeb i szyję sondaże polecą.
      • matylda1001 Re: Schetyna wali w PiSią ferajnę jak w bęben! 07.04.17, 17:12
        rccc napisał:

>wyglupil sie znowu ten stary platfus<

Kurdupel się wygłupił? on z natury jest głupi a platfusa nabawił się nosząc TAKIE BRZYDKIE BUTY
        • zapijaczony_ryj Re: Schetyna wali w PiSią ferajnę jak w bęben! 07.04.17, 18:10
          KUrdupel to pedał i kretyn!
          • lech1966 Re: Schetyna wali w PiSią ferajnę jak w bęben! 07.04.17, 18:58
            zapijaczony_ryj napisał:

> KUrdupel to pedał i kretyn!

Schetyna wali,,,,ale w dno od spodu..
          • ja.teraz A skąd masz te dane. 08.04.17, 12:39
            :D
      • ukos Re: Schetyna wali w PiSią ferajnę jak w bęben! 07.04.17, 22:13
        rccc napisał:

> wyglupil sie znowu ten stary platfus

PrezesPan ciem włanczył?
        • zapijaczony_ryj Re: Schetyna wali w PiSią ferajnę jak w bęben! 09.04.17, 09:07
          PiSia ferajna ma specjalne zdalnie sterowane włanczniki-można powiedzić
    • inocom Re: Schetyna wali w PiSią ferajnę jak w bęben! 07.04.17, 15:05
      Ogonem :)
      • x2468 Re: Schetyna wali w PiSią ferajnę jak w bęben! 07.04.17, 15:13
        Znaczy ma ogon którego brakuje I sekretarzowi KCpis i z tego powodu liże go innym?
        • inocom Jak każdy Zły. 07.04.17, 15:16
          x2468 napisał:

> Znaczy ma ogon którego brakuje I sekretarzowi KCpis i z tego powodu liże go inn
          > ym?

Pod ornatem go nie schowa :)
      • f.a.q Re: Schetyna wali w PiSią ferajnę jak w bęben! 07.04.17, 15:51
        Ogonem? Tym co mu spod wystaje spod ornatu?
        • pies_na_czarnych Re: Schetyna wali w PiSią ferajnę jak w bęben! 07.04.17, 16:10
          Kaczynskiemu wystaje z rozporka.
          • f.a.q Re: Schetyna wali w PiSią ferajnę jak w bęben! 07.04.17, 16:24
            ?!? Coś nie zakumałem. Rozwiń tę myśl, która przyświecała Ci kagankiem drogę przez mroczny labirynt umysyłu a doprowadziła do takiej konkluzji.
    • j-k wez mnie nie smiesz, Grzesio cos potrafi ? 07.04.17, 15:10
      dobrze, ze potrafil sobie poprawic uzebienie, ale to chyba wszystko - na co go stac...
      www.grzechy-platformy.org/materialy/grzegorz-schetyna.jpg
      • buldog2 Re: wez mnie nie smiesz, Grzesio cos potrafi ? 07.04.17, 15:43
        Pewnie chodzi o to, ze prezes ukradl Srebrna i moze wiecej...
        • f.a.q Re: wez mnie nie smiesz, Grzesio cos potrafi ? 07.04.17, 16:21
          Srebrną? .....i to ma być osiągnięcie..?! Platforma z wiceprzewodniczącą Gronkiewicz H Waltz, wspomagana przez maifę prawno-sądowniczą, zachachmęciła pół warszawskich kamienic tych co to ich Hitler nie zdążył zburzyć.
      • 141288bs Re: wez mnie nie smiesz, Grzesio cos potrafi ? 07.04.17, 17:32
        Ktore to z kolei uzebienie?
        • lech1966 Re: wez mnie nie smiesz, Grzesio cos potrafi ? 07.04.17, 19:01
          141288bs napisał:

> Ktore to z kolei uzebienie?

Pewnie stare popękało.. Ma chłopina twardy orzech do zgryzienia.. Stom. powinien mu zrobić takie jak ma królik, by sobie ścierał ogryzając korę z gałęzi na posiedzeniach sejmu.
          • 141288bs Re: wez mnie nie smiesz, Grzesio cos potrafi ? 07.04.17, 19:07
            Dzisjaj paznokcie ogryzal.
            • lech1966 Re: wez mnie nie smiesz, Grzesio cos potrafi ? 07.04.17, 19:20
              Gdyby miał takie jak królik nie musiałby się wysilać aby się uśmiechać,,,ząbki byłyby widoczne zawsze, co by może poskutkowało odwróceniem trendu w sondażach...
    • buldog2 Re: Schetyna wali w PiSią ferajnę jak w bęben! 07.04.17, 15:51
      Rozne sa ludzkie obyczaje. Nie nalezy sadzic po tym tylko, jak to jest w PIS.
    • pies_na_czarnych Re: Schetyna wali w PiSią ferajnę jak w bęben! 07.04.17, 16:08
      "Z punktu widzenia faktycznego przywództwa istotne znaczenie miało też wystąpienie Jarosława Kaczyńskiego. To już kolejne wystąpienie tego niegdyś dobrego mówcy, które jest pełne powtórzeń, starych argumentów, błędów gramatycznych, które zawiera niezawoalowane groźby procesów sądowych kierowane wobec polityków opozycji. Wystąpienie Kaczyńskiego rodzi pytanie, na ile prezes PiS jest w stanie na dłuższą metę kierować partią. To pytanie o to, kiedy politycy PiS zwrócą się ku sprawniejszemu politykowi albo zacznie się spór, kto słabnącym prezesem zawładnie".
    • grba Niestety... 07.04.17, 16:56
      Młócka w telewizjach informacyjnych na temat sejmowej napyerdalanki nie odbędzie się, została wyparta przez zamach w Sztokholmie. Cały pogrzeb na nic.
      • zapijaczony_ryj Re: Niestety... 08.04.17, 20:23
        I jak się to ma doa nzszych spraw krajowych?
    • 141288bs Re: Schetyna wali w PiSią ferajnę jak w bęben! 07.04.17, 17:29
      Groch z kapusta,bez skladu i ladu,powtarzanie sie ...w sumie totalna kleska z kompromitacja.Schetyna okazal sie totalnym prostakiem.
    • erka-4 chciałeś POwiedzieć,jak głową ... 07.04.17, 19:12
      ...w mur walił.
      Pani premier Szydło wyraźnie stwierdziła na zakończenie tej POpapranej szopki,że nic jej nie zepchnie z obranej drogi.
      W końcu przyszedł czas na konkrety w tym naszym Kraju.
      Oj,będzie się teraz działo,odechce się Grzesiowi urządzania szopek w maju.
      • pies_na_czarnych Re: chciałeś POwiedzieć,jak głową ... 07.04.17, 19:43
        Prawie sie babinka rozplakala. Prawie jak Waszceykowski :p
        www.tvn24.pl/szydlo-obrazaliscie-mnie-i-ponizaliscie,730211,s.html
      • 141288bs Re: chciałeś POwiedzieć,jak głową ... 07.04.17, 21:37
        Grzesiowi najpewniej juz sie odechcialo...to siurek Kamysz wyskoczyl za trzy miesiace...z odjazdem na kiszonke.
    • haen2010 Pewien sukces może sobie zapisać 07.04.17, 19:44
      Taki na pięćdziesiąt procent. Pokazał, że się rozwija. Że stać go by platfusiarni przewodzić. I to wszystko. Bo te sondaże to wyłącznie kretyństwo i zidiocenie pisowskie oraz kolejny łomot Tuska jaki sprawił już wyraźnie leciwemu rywalowi z Żoliborza.

Tym niemniej bezzębna szczęka Kaczusiowi opadała coraz bardziej. Wszyscy widzieli jak później zabełkotał. Podratowała go, o dziwo - dewotka ze wsi Brzeszcze.
    • j-k moj ulubieniec, Grzesio S. - po liftingu :) 07.04.17, 20:05
      (szczeny) - az dusza rosnie:
      www.fakt.pl/wydarzenia/polityka/schetyna-zrobil-sobie-zeby-ile-zaplacil/4tppp32
      PS. Mnie to kosztowalo kilkanascie tysiecy zlotych...
      - no ale to raz w zyciu...
    • adalberto3 Jak u Oskara Matzeratha. 07.04.17, 21:51
      Ostał mu się ino blaszany bębenek.
    • ja.teraz Tak.Tak. To prawda. 08.04.17, 12:35
      Ponoć to Kaczyński po tym wszystkim to nawet usnąć nie mógł.
      Choć bardzo, bardzo się starał.
      :D
    • jantoni.jajcorz Re: Schetyna wali w PiSią ferajnę jak w bęben! 08.04.17, 20:35
      Schetyna wali w ... :/
      Grzesiu jest tak niewiarogodny w swych wystąpieniach, że niewielu da się nabrać w te grzesiowate obiecanki/cacanki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka