Dodaj do ulubionych

jak PiS niszczy III program PR

11.04.17, 21:38
Ano tak:
natemat.pl/205771,kogonieslychac-z-anteny-trojki-znika-kolejny-wazny-glos-chodzi-o-zasady-i-przyzwoitosc
Z najlepszego radia w Polsce zrobili dewocyjne radyjko parafialne dla bardzo ubogich duchem i rozumem.
Obserwuj wątek
    • j-k jak PiS niszczy III program PR - musze sie zgodzic 11.04.17, 21:42
      nawet komuna, a sluchalem "Trojki" od lat 70-tych XX.-go wieku
      - dawala im spory margines Wolnosci.

przykre.
    • religijnych.uczuc.obraza Re: jak PiS niszczy III program PR 11.04.17, 21:49
      Za to dzisiaj w Trójce swój wieczorek miał kadet z korpusu im. Gen. Karola Świerczewskiego, czyli Jan Pietrzak. Brawo!!
      • 99venus Re: jak PiS niszczy III program PR 11.04.17, 21:52
        Na całe szczęście przestałem słuchać tego radia kilka miesięcy temu.
        Z przykrością stwierdzam,że z III programu został juz tylko szajs i nie równoważy tego nawet obecność Manna i Niedźwiedzkiego.
        • j-k jak PiS niszczy III program PR 11.04.17, 22:09
          99venus napisał:
          > Na całe szczęście przestałem słuchać tego radia kilka miesięcy temu.
          > Z przykrością stwierdzam,że z III programu został juz tylko szajs
          i nie równoważy tego nawet obecność Manna i Niedźwiedzkiego.

Jednak dobrze, ze sa.
          Ostatni Mohikanie...

- bez nich moze byc tylko gorzej.
        • jureek Re: jak PiS niszczy III program PR 11.04.17, 22:25
          99venus napisał:

> Na całe szczęście przestałem słuchać tego radia kilka miesięcy temu.
          > Z przykrością stwierdzam,że z III programu został juz tylko szajs i nie równowa
          > ży tego nawet obecność Manna i Niedźwiedzkiego.

Nie tylko szajs i nie tylko Mann z Niedźwiedzkim (ten ostatni akurat nie jest z mojej bajki). Nadal jest dr Wilczur, nadal Robert Kantereit, nadal są Wagle, nadal jest Andrus i przede wszystkim nadal są dzwoniący do radia słuchacze. Są audycje, których naprawdę warto posłuchać, dopiero co skończył się na przykład bardzo ciekawy Klub Trójki prowadzony przez Dariusza Rosiaka.
    • pkt4a Re: jak PiS niszczy III program PR 11.04.17, 22:51
      w programie II PR też same jasełka

--
      www.fakt.pl/wydarzenia/polityka/zolnierze-dzien-i-noc-pilnuja-antoniego-macierewicza/p97x1tm
    • taniarada Uwielbiam czytać prawdziwe posty 11.04.17, 22:56
      Tylko nie takie "naTemat i inne bzdety.Ludwik M.
      @GRZEŚ

Jakiej trojki? To nie jest samotna wyspa to jest cześć mediów państwowych. A co do nazwisk ludzi zwolnionych z państwowych mediów, to sobie poszukaj. Nie jestem centrum informacyjnym dla niedoinformowanych.
      Powtarzam, metody są te same tylko miotła inna. Wszystko.
      Nie opowiadaj tylko bajek o czym czego nie ma I nigdy nie było.
      "A ja pisowską, peowską, sldowska i każdą inną rację mam w dupie"
      Tak jak je mam twoja racje w tym samym miejscu. Wolno - wolno. Możesz to mówić, nie ma problemu. Chodzi o to, ze to nie jest to co mówisz.
      Opowiadasz jakoby PiS łamał jakieś standardy - bzdura!
      Dawaj wyraz swojej subiektywnej opinii - niszczy trojkę, czy nie niszczy to jest waśnie subiektywna opinia.
      Natomiast nie kłam, ze do tej pory istniały jakie standardy - bo to nie prawda.
      • religijnych.uczuc.obraza Re: Uwielbiam czytać prawdziwe posty 11.04.17, 22:58
        Metody te same? Dlaczego ordynarnie łżesz, bezczelna, brudna tirówko?
      • jureek Re: Uwielbiam czytać prawdziwe posty 11.04.17, 23:12
        taniarada napisał(a):

> Jakiej trojki? To nie jest samotna wyspa to jest cześć mediów państwowych.

Państwowych? No proszę, co za szczerość. Masz rację. To nie są już media publiczne, one są państwowe, a właściwie partyjne. Zawłaszczone przez jedną partię. Przewodnią siłę narodu, jak PZPR.

> A co
        > do nazwisk ludzi zwolnionych z państwowych mediów, to sobie poszukaj. Nie jest
        > em centrum informacyjnym dla niedoinformowanych.
        > Powtarzam, metody są te same tylko miotła inna. Wszystko.

Albo nie słuchasz Trójki i nie wiesz, o czym piszesz, albo świadomie kłamiesz. W poprzednich latach takich metod nie było. Był smutny okres rządów Laskowskiego, gdy na siłę starano się upodobnić Trójkę do stacji komercyjnych, ale takiego upokarzania dziennikarzy, jak teraz, to nawet wtedy nie było. PiS rządzi mediami dokładnie tak, jak kiedyś rządziła PZPR.
    • religijnych.uczuc.obraza Re: jak PiS niszczy III program PR 11.04.17, 22:57
      A korespondentem polskiego radia w Berlinie został jakiś typek z niezawissimaja.ru. Gdy był program Strzyczkowskiego o znieważaniu głowy państwa to ów korespondent postanowił poprosić o wypowiedź prawnika. Tym prawnikiem okazał się mafiozo prawniczy Hambura, czyli laureat olimpiady wiedzy o PZPR. Kabareciarze.
      • taniarada Re: jak PiS niszczy III program PR 11.04.17, 23:06
        religijnych.uczuc.obraza napisał:

> A korespondentem polskiego radia w Berlinie został jakiś typek z niezawissimaja
        > .ru. Gdy był program Strzyczkowskiego o znieważaniu głowy państwa to ów korespo
        > ndent postanowił poprosić o wypowiedź prawnika. Tym prawnikiem okazał się mafio
        > zo prawniczy Hambura, czyli laureat olimpiady wiedzy o PZPR. Kabareciarze.
        >
        Kolego obraza możesz na dzisiaj zobaczyć gdzie cię nie ma .I dać odpocząć od siebie.To takie proste słowa nie sylaby lub orzeczenie .
        • religijnych.uczuc.obraza Re: jak PiS niszczy III program PR 11.04.17, 23:18
          Tanya, spyerdalay ścierko.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka