Dodaj do ulubionych

Doktor Ewa

01.06.17, 08:47
"Ja tam nie pojechałam na wizytę dwustronną, na zaproszenie minister zdrowia, bo ja tam nie wykonywałam czynności związanych z ministerstwem zdrowia. Pojechałam opiekować się rodzinami, które tam były, na moją własną prośbę i za zgodą premiera. I taka była moja funkcja, i taka była moja rola. Żadnej innej roli tam nie pełniłam"

Tymczasem na stronie Mininsterstwa
www2.mz.gov.pl/wwwmz/index?mr=m111111&ms=&ml=pl&mi=&mx=0&mt=&my=103&ma=014931
Nikt nie potrafi lepiej kłamać od naszej byłej pani premier. Tak, ona naprawdę jeszcze niedawno była premierem.
Obserwuj wątek
    • m.c.hrabia Re: Doktor Ewa 01.06.17, 08:54
      W niedzielę, 11 kwietnia 2010 roku, minister zdrowia Ewa Kopacz poleciała do Moskwy, gdzie wraz z rządową delegacją koordynuje proces identyfikacji zwłok oraz pomaga rodzinom ofiar katastrofy lotniczej pod Smoleńskiem. Procedura identyfikacji zwłok jest skomplikowana, ale przebiega zgodnie z harmonogramem. Rozpoczyna się od rozmów z rodzinami w obecności minister Ewy Kopacz, psychologów, prokuratora i przedstawiciela polskiej ambasady w Rosji. Najpierw zadawane są pytania, potem przedstawiane są zdjęcia i przedmioty należące do ofiar katastrofy, a na koniec rodzina decyduje czy chce osobiście zidentyfikować ciało.

no i ?
      • nauto Re: Doktor Ewa 01.06.17, 08:58
        No i przeczytaj jeszcze raz, ze zrozumieniem.
        • m.c.hrabia Re: Doktor Ewa 01.06.17, 09:03
          no i ?
        • x2468 Re: Doktor Ewa 01.06.17, 09:03
          Przeczytałeś i nic nie zrozumiałeś biedactwo.
        • pogromca_bzdury Re: Doktor Ewa 01.06.17, 21:56
          nauto napisał(a):

> No i przeczytaj jeszcze raz, ze zrozumieniem.

A czemu ty tego jeszcze nie zrobiłeś?
    • taniarada Re: Doktor Ewa z Szydłowiec 01.06.17, 09:12
      Hurtem wkładali .W trumnie stewardesy Natalii Januszko – najmłodszej ofiary katastrofy smoleńskiej znaleziono szczątki łącznie sześciu osób – podał „Super Express”. Wcześniej pisano nieoficjalnie, że podczas ekshumacji w trumnie znajdowały się trzy dłonie.Tylko czekać jak Sthur zrobi następny skecz na temat smoleńska! Znów zobaczymy "elity" aktorskie rechotające ze śmierci niewinnych osób!

• religijnych.uczuc.obraza Re: Doktor Ewa z Szydłowiec 01.06.17, 09:16
        I pomyśleć że ten lot i ta wizyta były kompletnie niepotrzebne...
        • x2468 Re: Doktor Ewa z Szydłowiec 01.06.17, 09:21
          Pomyśleć że to z powodu głupoty jednego bezwolnego człowieczka którego brat zamiast pomóc w identyfikacji natychmiast rozpoczął robienie polityki na trumnach.
        • 141288bs Re: Doktor Ewa z Szydłowiec 01.06.17, 10:01
          a doktor Ewa pojdzie siedziec... potrzebne jej to bylo mowic o przekopywaniu?
          • yoma Re: Doktor Ewa z Szydłowiec 01.06.17, 10:10
            Wskaż pisior paragraf, z którego idzie się siedzieć za mówienie o przekopywaniu.

Ty się raczej martw o Kamińskiego. Trzy lata ciupy i dziesięć zakazu pełnienia funkcji publicznych.
            • 141288bs Re: Doktor Ewa z Szydłowiec 01.06.17, 10:42
              Byla czlonkiem Rady Ministrow i dopuscila sie klamstwa na szkode Polski i Narodu - jest na to paragraf. Teraz nie mam czasu,
              wroce do domu poszukam i podam ten &.
              • yoma Re: Doktor Ewa z Szydłowiec 01.06.17, 10:59
                Ten & podasz, powiadasz :) No to czekam.

Kłamstwo na szkodę Narodu. Fajny delikt :D
                • yoma Re: Doktor Ewa z Szydłowiec 01.06.17, 11:01
                  ps A jak jest taki delikt twoim zdaniem, to jak tam z "pińcet na każde dziecko"? :)
                  • snajper55 Re: Doktor Ewa z Szydłowiec 01.06.17, 11:03
                    yoma napisała:

> ps A jak jest taki delikt twoim zdaniem, to jak tam z "pińcet na każde dziecko"
                    > ? :)

To za te mistrale po dolarze minister też pójdzie siedzieć?

S.
                    • yoma Re: Doktor Ewa z Szydłowiec 01.06.17, 11:59
                      I za Igora, który spadł z krzesła...
                      • taniarada Re: Doktor Ewa z Szydłowiec 01.06.17, 13:22
                        yoma napisała:
                        Trzymajmy się tematu.Bezwzględna, wybuchowa i w pełni zależna od Donalda Tuska. Będąc dyrektorem ZOZ-u w Szydłowcu zadłużyła placówkę na ponad 3,5 mln złotych, a kierując resortem zdrowia doprowadziła - jak zarzuca jej opozycja - do niekontrolowanej prywatyzacji i powstania gigantycznych kolejek do specjalistów. Z drugiej strony, chwalona jako dobra i pełna poświęcenia lekarka oraz sprawny marszałek Sejmu.www.deon.pl/wiadomosci/polska/art,22403,najwieksze-tajemnice-kariery-ewy-kopacz.html
                        • adalberto3 Szydłowiec, a więc dr Ewa z Szydłowca 01.06.17, 14:04
                          Jak się okazuje nieograniczona wiara we własną gwiazdę może oznaczać w końcowej fazie kariery ciężką katastrofę. Nie zdziwię się, gdy powróci sprawa śmierci jej byłego męża w niewyjaśnionych do końca okolicznościach. To typ kobiety uśmiechniętej, ale w rzeczywistości bezwzględnej.
                          • taniarada Re: Szydłowiec, a więc dr Ewa z Szydłowca 01.06.17, 22:43
                            adalberto3 napisał:

> Jak się okazuje nieograniczona wiara we własną gwiazdę może oznaczać w końcowej
                            > fazie kariery ciężką katastrofę. Nie zdziwię się, gdy powróci sprawa śmierci j
                            > ej byłego męża w niewyjaśnionych do końca okolicznościach. To typ kobiety uśmie
                            > chniętej, ale w rzeczywistości bezwzględnej.
                            Może być z szybowca .Tylko nie sztuka ją tam zapakować .Ale sztuka zrzucić.
                        • yoma Re: Doktor Ewa z Szydłowiec 01.06.17, 14:07
                          A coś ad meritum, tania tatianko?
            • 141288bs Przeczytaj w KK,yoma - 01.06.17, 17:45
              Art.18 &3 i Art.129
    • f.a.q Re: Doktor Ewa 01.06.17, 13:30
      Wszyscy zarządcy państwa teoretycznego cierpią na zaawansowaną demencję. Pani Ewa też miała prawo zapomnieć,
      • taniarada Re: Doktor Ewa 01.06.17, 13:36
        f.a.q napisał:

> Wszyscy zarządcy państwa teoretycznego cierpią na zaawansowaną demencję. Pani E
        > wa też miała prawo zapomnieć,
        > Jeszcze nie wszyscy .Bo u panny Wasserman muszą jeszcze złożyć wyjaśnienia Słońce Peru i Wielbiciel Pendolino .Oraz książę Józef Bąk ze sługa Giertychem . Ci jeszcze nie wyznali grzechów głównych .Może będzie cud.
        • f.a.q Re: Doktor Ewa 01.06.17, 13:45
          A tak... ale ryży kurdupel już był. Pamiętam że koledzy z Przestępczej Organizacji odprowadzali go aż na Rakowiecką, ale prokuratorzy go wypuścili. Niestety...
          • adalberto3 Re: Doktor Ewa 01.06.17, 14:14
            Napoili i wypuścili. Ale przesłuchanie dotyczyło tylko jednego paragrafu. Czekają go inne. Najpoważniejsza sprawa to pewnie Art.129 KK - Kto, będąc upoważniony do występowania w imieniu Rzeczypospolitej Polskiej w stosunkach z rządem obcego państwa lub zagraniczną organizacją, działa na szkodę Rzeczypospolitej Polskiej, podlega karze pozbawienia wolności od roku do lat 10.
            • 141288bs Re: Doktor Ewa 01.06.17, 17:49
              W przypadku Tuska premiera,bedzie sadzony za zbrodnie i w tym przypadku konieczne jest przywrocenie kary smierci.
              • eiran Re: Doktor Ewa 01.06.17, 21:51
                Chyba nie ma takiej potrzeby? Prezydent może ułaskawić kogo chce, to pewnie i skazać może kogo chce i na co zechce.
                • taniarada Re: Doktor Ewa 01.06.17, 22:41
                  eiran napisał:

> Chyba nie ma takiej potrzeby? Prezydent może ułaskawić kogo chce, to pewnie i s
                  > kazać może kogo chce i na co zechce.
                  > Myślę że w tym przypadku amnestii nie będzie .Wręcz przeciwnie.
    • m.c.hrabia Re: Doktor Ewa 01.06.17, 18:01
      www.polityka.pl/tygodnikpolityka/kraj/1510386,2,wywiad-ksiadz-mowi-o-identyfikacji-ofiar-katastrofy-smolenskiej.read
      • 141288bs Re: Doktor Ewa 01.06.17, 18:26
        I to ma byc wiarygodne,bo mowi to ksiadz?...wielu jest ksiezy swiadczacych "prawde"na zamowienie np.ksieza narodowi,sa tez ksieza przebierancy. - Ten ksiadz ktorego przedstawiasz z jakiej parafii jest?
        • m.c.hrabia Re: Doktor Ewa 01.06.17, 18:31
          pewnie to przebrany żyd.
          • m.c.hrabia Re: Doktor Ewa 01.06.17, 18:47
            i na dokładkę był na miejscu, jak to parch parszywy.
          • 141288bs Re: Doktor Ewa 01.06.17, 19:05
            Bez domyslow,a tak szczerze prawdziwie z ktorej parafii on jest?
            • m.c.hrabia Re: Doktor Ewa 01.06.17, 19:11
              mnie to nie interesuje , ale jak dla ciebie to podstawowy problem , napisz do Watykanu.
            • eiran Re: Doktor Ewa 01.06.17, 21:54
              Tak szczerze, to z parafii w Klebarku Wielkim. No i co z tego wynika twoim durnym zdaniem?
              • 141288bs [...] 01.06.17, 21:59
                Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                • eiran Re: Doktor Ewa 01.06.17, 22:04
                  To jest prawdziwa wiadomość, co przeciętnie gramotny użytkownik google'a może zweryfikować w kilka sekund. Ale pisząc o przeciętnych użytkownikach nie mamy przecież na myśli takich głupków jak ty.
                  • 141288bs Re: Doktor Ewa 01.06.17, 23:23
                    Nie mam checi sprawdzania czegos co opowiada ktos, kto nie podaje pelnych swych personalii,tym bardziej w przypadku
                    osoby duchownej. I ty gdybys byl gramotny,to bys wiedzial,ze osoba ktora nie przedstawia sie,a cos relacjonuje nie
                    moze byc wiarygodna. I jeszcze jedno,a gdzie jest informacja o autoryzacji wypowiedzi,gramotny czleku?
                  • 141288bs Re: Doktor Ewa 02.06.17, 23:54
                    Dzisiaj ten sam ksiadz patriota z okresu komuny,sam siebie zweryfikowal...na glupa wyszedles eiran. W zasadzie,caly czas jestes takim POzytecznym glupem, jak Karolak z Lisem.
                • pogromca_bzdury Re: Doktor Ewa 01.06.17, 22:04
                  141288bs napisał:

> oprocz nazwisk ksieza podaja swoja parafie

Tak było, gdy ich przesłuchiwałeś?
                  • 141288bs Re: Doktor Ewa 01.06.17, 22:57
                    Opisz szerzej te przesluchania,to moze byc ciekawe?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka