Dodaj do ulubionych

Aż sobie zapisałem...

08.06.17, 21:38
Dzisiaj w TVN 24 niegdysiejszy "trzeci bliźniak" czyli Ludwik Dorn nader adekwatnie (i co by nie mówić - z właściwą sobie finezją i poczuciem humoru) określił niejakiego błaszczaka mianem "chodzącego deficytu intelektualnego" .

"Chodzący deficyt intelektualny". Czyż nie piękne?
Obserwuj wątek
    • eiran Re: Aż sobie zapisałem... 08.06.17, 21:44
      Dorn ma w głębokiej pogardzie wszystkich jarkowych przydupasów, a już Suskiego - w najgłębszej. Błaszczak też jest wysoko na jego liście eunuchów.
      • f.a.q Re: Aż sobie zapisałem... 09.06.17, 11:07
        Do niedawna sam na niej był. Po kuracji w TVN jaja mu odrosły?
    • eiran O Suskim dawno 08.06.17, 21:46
      wiadomosci/1,114873,5473576,Dorn__Ubolewam__ze_Suskiemu_inteligencja_kojarzy_sie.html
      • alistair-p Suski to porządny PiSior 08.06.17, 22:35
        I jak większość z nich z czymś takim jak inteligencja nie ma nic wspólnego.
    • erka-4 Ludwik spadł na psy... 09.06.17, 06:05
      ...skoro stać go na występy w tefałenie.
      • erka-4 jedynie... 09.06.17, 06:07
        ...bo w TVP Info nie widziałem go już od dawien dawna.
        • eiran Re: jedynie... 09.06.17, 06:35
          TVP go nie zaprasza, złodziejaszku.
        • szwampuch58 Re: jedynie... 09.06.17, 10:54
          Wierze ci na slowo Erka bo tego badziewia nie ogladam od dawna.
          • erka-4 Sowa nagrała Sowę,uwierz mi na słowo. 09.06.17, 12:05
            szwampuch58 napisał:

> Wierze ci na slowo Erka bo tego badziewia nie ogladam od dawna.
            >

- no to szkoda,bo przed chwilą ujawnili w TVP Info nagrania ks. Sowy w knajpie u Sowy&Przyjaciele.
    • potwor_z_piccadilly Re: Aż sobie zapisałem... 09.06.17, 06:54
      A kto tego cwaniaczka wpuścił do TVN. Ten facet powinien mieć na Kaczyńskiego haki i jeśli jest jego przeciwnikiem, to tych haków powinien użyć. A nie używa, a jeśli nie używa, to znaczy, że nie wrogiem kaczora jest, lecz agentem (niekoniecznie kaczora, może być tych co kaczora chronią i używają). Jest jeszcze inna opcja. Dorn haków może nie mieć, a jeśli nie ma, to facet jest frajerem.
      Jakiś mafijny napisał, że Kaczyński to geniusz.
      Kolego mafijny, za płotem mojego domu jest trzech takich geniuszy. Bardzo sprytne bestie. Ani się spostrzeżesz, a już nogawkę masz poszarpaną. Mają też oni inną cechę wspólną z JK. Do grobowej deski są wierne linii którą kroczą.
      Dla twojej wiedzy mafijny.
      Kaczyński i cała ta reszta to pionki, zwykłe słupy. Potrzebni są oni komuś, kto chce Władać Polską, jednocześnie nie brudząc sobie pazurków tą władzą.
      A kto to? Rozejrzyj się.
      • kosel_maruvi Re: Aż sobie zapisałem... 09.06.17, 07:00
        >to znaczy, że nie wrogiem kaczora jest....

:-))
        • potwor_z_piccadilly Re: Aż sobie zapisałem... 09.06.17, 17:15
          kosel_maruvi napisał:

> >to znaczy, że nie wrogiem kaczora jest....

Tego nie wiadomo.
          To może być zwykła wolta. Następny z kolei wiraż kaczora. Był Dorn trzecim bratem, nagle nie jest. Biedny on, zdradzony, to użalcie się nad nim, do swojego towarzystwa go dopuśćcie, parę tajemnic mu wyjawcie, a on w dyrdy popędzi kaczorowi donieść. On i inni "byli" pisowcy.
          Ludzie, oni i ten facet muszą z czegoś żyć, a najlepiej lekko, czyż nie?
          Widocznie kaczor wie, że z przyjaciółmi trzeba być blisko, ale z wrogami jeszcze bliżej i produkuje podrzutków. Frajerstwo z otwartymi rękami ich wita, przygarnia, a potem dziwi się, że kaczor wyprzedza ich każdy krok.
          Moje zdanie jest takie. Jeśli w polityce ktoś raz się zeszmacił, szmatą zostaje dożywotnio. No i o pamięć apeluję. Przypomnieć sobie trzeba co ten szmaciarz robił będąc marszałkiem sejmu.
      • erka-4 czyś ty zwariował... 09.06.17, 12:10
        potwor_z_piccadilly napisał:

> Potrzebni są oni komuś, ktochce Władać Polską, jednocześnie nie brudząc sobie pazurków tą >władzą.
        >A kto to? Rozejrzyj się.

...prezes na usługach Niemców,to jest nie do POmyślenia.
        • matylda1001 Re: czyś ty zwariował... 09.06.17, 13:14
          Masz rację że to nie o Niemców chodzi...
    • kosel_maruvi Re: Aż sobie zapisałem... 09.06.17, 07:02
      erte2 napisał:

> "Chodzący deficyt intelektualny". Czyż nie piękne?

I jakze prawdziwe
    • zapijaczony_ryj Trafił w dziesiątkę! 09.06.17, 10:50
      I nic w tym dziwnego w końcu przez tyle był w PiSiej ferajnie i dokładnie wszystkich poznał.
      A ja mam w tym momencie pytanie:
      Skoro Błaszczak jest chodzącym deficytem intelektualnym, to jak nazwać jego zastępcę Zielińskiego?
      • yoma Re: Trafił w dziesiątkę! 09.06.17, 10:53
        A Suskiego jak? :)
    • matylda1001 Re: Aż sobie zapisałem... 09.06.17, 13:23
      Myślę że przeceniacie Dorna. Prawdę powiedział, to fakt, ale skoro taki bystry to dlaczego przez tyle lat tkwił w tym pisim szambie? Żeby zadać się z Kurduplem to trzeba mieć w sobie jakiegoś psychicznego parcha, niestety nieuleczalnego.
      • eiran Re: Aż sobie zapisałem... 09.06.17, 13:43
        Dorn wygrał z Kaczyńskim proces o zniesławienie.Poszlo o historię z alimentami i zarzut niemoralnego postępowania.
        • erte2 Re: Aż sobie zapisałem... 09.06.17, 13:58
          Znamienne jest że ci którzy odchodzą z PiS-u zaczynają być normalni. Zalewski, Ujazdowski, Kluziki-Rostkowska, Dorn, Marcinkiewicz... Nawet Migalski i Kowal nagle odzyskują rozum i ostrość widzenia.
          A kto pozostaje? Matoły typu suski, zielinski czy pięta, szmaty w rodzaju piotrowicza, chamstwo i prymitywizm czyli brudziński i pawłowicz, a także grupa cynicznych sku...eli takich jak terlecki, karczewski albo szyszko. No i jeszcze dewoci i dewotki - sobecka czy bubula.
          • yoma Re: Aż sobie zapisałem... 09.06.17, 14:06
            A tam normalni. Można zabrać człowieka z pisu, ale nie można zabrać pisu z człowieka i tu się z Matyldą zgadzam.

Co nie zmienia, że określenie jest fajne :)
            • cossa.nostra Do zapisania 09.06.17, 14:43
              Kaczyński to geniusz polityczny. Płaczcie lemingi, płaczcie...
              • ave.duce Re: Do zapisania 09.06.17, 15:06
                Łykaj pelikanie, łykaj...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka