Dodaj do ulubionych

Do Ani i tylko do Ani

IP: 195.217.253.* 17.04.02, 14:40
Aniu, mamy nowego wielbiciela. Zajrzyj na watek histeryka o lewusach
socjalistycznych, bedziesz wiedziec, o czym mowie :)
Pozdrawiam.

PS. Dla ulatwienia dodam, ze tym razem pomocy Polska moze sie spodziewac nie
tylko z Teksasu, ale i z Niemiec.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ania Re: Do Ani i tylko do Ani IP: *.upc.chello.be 17.04.02, 14:42
      Gość portalu: Hania napisał(a):

> Aniu, mamy nowego wielbiciela. Zajrzyj na watek histeryka o lewusach
      > socjalistycznych, bedziesz wiedziec, o czym mowie :)
      > Pozdrawiam.
      >
      > PS. Dla ulatwienia dodam, ze tym razem pomocy Polska moze sie spodziewac nie
      > tylko z Teksasu, ale i z Niemiec.

Juz mu odpisalam gdzie moze szuklac swojego idola razem z ta pania to juz jest
      dwoje wielbicieli.
      • Gość: Hania Re: Do Ani i tylko do Ani IP: 195.217.253.* 17.04.02, 14:43
        Gość portalu: Ania napisał(a):

> Gość portalu: Hania napisał(a):
        >
        > > Aniu, mamy nowego wielbiciela. Zajrzyj na watek histeryka o lewusach
        > > socjalistycznych, bedziesz wiedziec, o czym mowie :)
        > > Pozdrawiam.
        > >
        > > PS. Dla ulatwienia dodam, ze tym razem pomocy Polska moze sie spodziewac n
        > ie
        > > tylko z Teksasu, ale i z Niemiec.
        >
        > Juz mu odpisalam gdzie moze szuklac swojego idola razem z ta pania to juz jest
        > dwoje wielbicieli.

Ta pani kiedys mi powiedziala, ze moge sobie dalej beztrosko popijac winko a tym
        czasem ojczyzna w ruinie. Taaaaa....
        • Gość: Ania Re: Do Ani i tylko do Ani IP: *.upc.chello.be 17.04.02, 14:46
          A gdzie ten Oszolek chcialam sie pochwalic,ze ja i HP mamy patrona i dalej nie
          wiem co z tymi dioksynami.
          • Gość: Hania Re: Do Ani i tylko do Ani IP: 195.217.253.* 17.04.02, 14:57

> A gdzie ten Oszolek chcialam sie pochwalic,ze ja i HP mamy patrona i dalej nie
            > wiem co z tymi dioksynami.

Widzialam w watku chyba o haslach majowych, ze kwestie dioksyn poruszylo alter
            ego oszolka, czyli gmerek. Moze on cos pomoze?
            Ciekawe, gdzie sie podzial Dr KrisK - nie zagladal na forum w tym tygodniu :(
            • Gość: Ania Re: Do Ani i tylko do Ani IP: *.upc.chello.be 17.04.02, 15:22
              Jak Ci pisalam to dyskutowalam z Osa poniewaz Osa a Osie sekundowal niejaki
              Dudu poniewaz nie starczylo im na mnie argumentow a Osa odleciala ponoc do
              Brazylii studiowac geny jej sekundant czesto gesto dopisuje pod moimi postami
              cos o kurze ktora gdacze.Dzis zalozyl watek"Poglady katolickie sa punktem
              oskarzen"Grzecznie mu odpowiedzialam ale on chyba nie ma ochoty na dyskusje ze
              mna.Nie musze Ci dodawac,ze za kazdym razem pisze pod innym nickiem.
              • Gość: Hania Re: Do Ani i tylko do Ani IP: 195.217.253.* 17.04.02, 15:25

> Jak Ci pisalam to dyskutowalam z Osa poniewaz Osa a Osie sekundowal niejaki
                > Dudu poniewaz nie starczylo im na mnie argumentow a Osa odleciala ponoc do
                > Brazylii studiowac geny jej sekundant czesto gesto dopisuje pod moimi postami
                > cos o kurze ktora gdacze.Dzis zalozyl watek"Poglady katolickie sa punktem
                > oskarzen"Grzecznie mu odpowiedzialam ale on chyba nie ma ochoty na dyskusje ze
                > mna.Nie musze Ci dodawac,ze za kazdym razem pisze pod innym nickiem.

Zauwazylam jego nicko-zmiennosc.
                • Gość: Ania Re: Do Ani i tylko do Ani IP: *.upc.chello.be 17.04.02, 16:04
                  Gdzie ten Oszolek ?Ktos sie znowu na nas pogniewal chlip chlip chlip Zajrzyj do
                  watku idola.
                  • Gość: Ania Re: Do Ani i tylko do Ani IP: *.upc.chello.be 17.04.02, 16:07
                    Idol pojawil sie w swoim wlasnym watku "do czego to doszlo"jako qwe ale juz nic
                    nikomu nie powiem bo sie znowu ktos obrazi
                  • Gość: Hania Re: Do Ani i tylko do Ani IP: 195.217.253.* 17.04.02, 16:08

> Gdzie ten Oszolek ?Ktos sie znowu na nas pogniewal chlip chlip chlip Zajrzyj do
                    >
                    > watku idola.

Widzialam, widzialam. Ale ta pani chyba w ogole wszystko w zyciu bierze na
                    powaznie. Kurcze, kiedy ja wreszcie dorosne?
                    Bez Oszolka smutno. Chlip chlip chlip.
    • Gość: Hania Re: Do Ani i tylko do Ani IP: 195.217.253.* 17.04.02, 19:15
      Aniu, zajrzyj na watek histeryka o inspiracjach... Musial sie czegos upalic,
      albo to nadmiar fasoli i tabasco.
      • Gość: Ania Re: Do Ani i tylko do Ani IP: *.upc.chello.be 17.04.02, 19:18
        Widzialam ale przyrzeklam sobie,ze juz nic nie dopisze niech leca w dol.On sie
        wypowiadal w tym dluzszym watku doktor i ja odswiezylismy mu pamiec ale na
        niego nic nie dziala.
        • Gość: Hania Re: Do Ani i tylko do Ani IP: 195.217.253.* 17.04.02, 19:21

> Widzialam ale przyrzeklam sobie,ze juz nic nie dopisze niech leca w dol.On sie
          > wypowiadal w tym dluzszym watku doktor i ja odswiezylismy mu pamiec ale na
          > niego nic nie dziala.

Pancernik, zwany z hiszpanska armadillo ;) Choc w przeciwienstwie do Histeryka,
          sympatyczne zwierzatko, ale pancerze maja podobne.
          • Gość: Kagan Re: Do Ani i tylko do Ani IP: *.arts.monash.edu.au 18.04.02, 08:01
            QRVA! Ale Cultura!
            Prosze Pani od Pani Ani do Pani Hani...
            Niedlugo beda sie tytulowac JWP...
            Albo Ania (Hania) Esq. :)
            • Gość: Hania Re: Do Ani i tylko do Ani IP: 195.217.253.* 18.04.02, 10:47
              Gość portalu: Kagan napisał(a):

> QRVA! Ale Cultura!
              > Prosze Pani od Pani Ani do Pani Hani...
              > Niedlugo beda sie tytulowac JWP...
              > Albo Ania (Hania) Esq. :)

Nikt Cie na nasze salony nie zapraszal, wiec badz laskaw zostawic nas w spokoju,
              jezeli nie potrafisz konwersacji bez bluzgow utrzymac.
            • Gość: Ariel Ania to "jajacek... teraz jestes mdla kwoka !!! IP: *.15.vie.surfer.at 20.04.02, 00:34
    • Gość: Ania Re: Do Ani i tylko do Ani IP: *.upc.chello.be 18.04.02, 10:52
      Odpisalam mu w watku o k.......ach komunistycznych teraz pedze do sklepu.
      • Gość: Ania Re: Do Ani i tylko do Ani IP: *.upc.chello.be 18.04.02, 14:22
        I znowu ktos sie na nas pogniewal.Chlip chlip chlip.
        • Gość: Hania Re: Do Ani i tylko do Ani IP: 195.217.253.* 18.04.02, 14:38

> I znowu ktos sie na nas pogniewal.Chlip chlip chlip.

Trudno. Co zrobic. - jak mawial Ryszard Ochucki w filmie "Mis" :)
          • Gość: Ania Re: Do Ani i tylko do Ani IP: *.upc.chello.be 18.04.02, 17:12
            Jakas dziwna moda niektorzy pisza ostatnie slowo drudzy mowia "zegnam" nie mam
            tu z kim rozmawiac a za chwile sa z powrotem jak by nic sie nie stalo.t
            przeszedl samego siebie wychodzi na to,ze jako postepowki jestesmy
            zwolenniczkami Hitlera.
            • Gość: Hania Re: Do Ani i tylko do Ani IP: 195.217.253.* 18.04.02, 17:16

> Jakas dziwna moda niektorzy pisza ostatnie slowo drudzy mowia "zegnam" nie mam
              > tu z kim rozmawiac a za chwile sa z powrotem jak by nic sie nie stalo.t
              > przeszedl samego siebie wychodzi na to,ze jako postepowki jestesmy
              > zwolenniczkami Hitlera.

Jeszcze raz cisna mi sie na usta slowa bohatera "Misia" :)
              A, bo jakies panie obronczynie szczurow i myszy laboratoryjnych sie pojawily i
              uderzyly w struny histeryczne. Swoja droga to ciekawe: takie panie kochajace
              zwierzatka wszelkiej sa zazwyczaj mniej lub bardziej antypatycznymi osobami.
              Bywaja oczywiscie wyjatki.
              Pozdrawiam.
        • palme Do Ania 10.06.02, 07:04
          Bardzo trafne. Tak trzymaj. Jestes ozdoba tego forum.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka