lumpior 26.07.17, 18:58 Czyli Trwam i Radio Maryja. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lumpior Re: PrezesPan przemówi do" swojej półki" u Rydzyk 27.07.17, 18:45 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,22159441,kaczynski-w-tv-trwam-nie-odpuszcza-prezydentowi-jego-weta.html#MT Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: PrezesPan przemówi do" swojej półki" 27.07.17, 18:53 "Ja, ponieważ poważnie traktuje obywateli i bardzo poważnie traktuję pana prezydenta... Jajcarz jakich malo :) Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: PrezesPan przemówi do" swojej półki" u Rydzyk 27.07.17, 18:55 ten tchórz nawet qrwizji się boi. Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: PrezesPan przemówi do" swojej półki" u Rydzyk 27.07.17, 19:17 www.facebook.com/wiadomosciwppl/videos/1668070373225407/ Odpowiedz Link Zgłoś
szlachcic Re: PrezesPan przemówi do" swojej półki" u Rydzyk 27.07.17, 20:01 Ale Kaczynski i ten "ksiadz" manipuluja ciemnota pisowska Nie chce sie wierzyc Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: PrezesPan przemówi do" swojej półki" u Rydzyk 27.07.17, 20:07 Pamiętam podobne przedstawienie Krzaklewskiego. Ale tamto było w końcówce rządów AWS, a tu jeszcze drugi rok nierządu PIS się nie skończył. Choć i tamten występ okazał się opłakany (zadzwonił m. in. facet z USA i nazwał go komunistą) trzeba oddać Krzaklewskiemu sprawiedliwość - nawet nie pomyślał, żeby łamać Konstytucję, niszczyć (nie leczyć) sądownictwo, urządzać zamach stanu. -- Lemingi zaplute karły reakcji Partia Interesów Sowieckich - Obraza Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: PrezesPan przemówi do" swojej półki" u Rydzyk 27.07.17, 20:10 Ucho prezesa . Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: PrezesPan przemówi do" swojej półki" u Rydzyk 27.07.17, 20:40 Odgraża się: - Moim obowiązkiem jest powiedzieć, że to był błąd, bardzo poważny błąd, ale na tym trzeba skończyć. Teraz trzeba myśleć o tym, jak z tego wyjść, jak doprowadzić do tego, by to był tylko incydent, który zostanie szybko zapomniany, a my pójdziemy do przodu. To znaczy będzie taka reforma i to reforma radykalna, bo tylko taka będzie rzeczywistą zmianą - zaznaczył. (www.tvn24.pl) Co ma na mysli? Każe otruć Dude? :o Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: PrezesPan przemówi do" swojej półki" 28.07.17, 09:49 Niedwuznacznie przypomina i daje do zrozumienia: forum.gazeta.pl/forum/w,28,160536177,160536177,Moze_to_wcale_nie_przypadek_z_ta_opona_SADASZ_.html Duda doskonale pamięta i to, i zamach w Gruzji. -- Partia Interesów Sowieckich - Obraza Odpowiedz Link Zgłoś
kfugktru23 Re: PrezesPan przemówi do" swojej półki" u Rydzyk 27.07.17, 20:41 natemat.pl/213625,kaczynski-przemowil-pierwszy-wywiad-z-prezesem-pis-od-czasu-prezydenckiego-weta Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: PrezesPan przemówi do" swojej półki" 27.07.17, 20:43 Leki zaczely dzialac. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: PrezesPan przemówi do" swojej półki" u Rydzyk 27.07.17, 20:46 Co ma radio Rydzyka każdy widzi, nie musisz przypominać. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Bolek 27.07.17, 21:15 W końcu musiałem zareagować na nieustanne twierdzenia, że to ja doprowadziłem do śmierci mojego brata Lecha Kaczyńskiego, bo może ludzie w końcu zaczęliby w to wierzy - powiedział prezes PiS Jarosław Kaczyński tłumacząc pozew o naruszenie dóbr osobistych przeciwko Lechowi Wałęsie.Nie Lech tylko bolesław. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Bolek 28.07.17, 01:55 Maskirowka i nic wiecej. Ciemny lud kupi wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Bolek 28.07.17, 09:48 pies_na_czarnych napisała: > Maskirowka i nic wiecej. Ciemny lud kupi wszystko. > Noblista w swojej chałupie ma płot na ponad dwa metry wysokości i drut kolczasty.Nawet Jaruzelski tak się nie chronił od ludu pracującego. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Bolek 28.07.17, 09:53 Zakonniku, co tam płot. W klasztorze macie jeszcze wyższy mur z kamienia, a żona i tak przezeń przejdzie. Za to prezes za społeczne pieniądze utrzymuje ochroniarzy gotowych strzelać do protestujących patriotów. -- Lemingi zaplute karły reakcji Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada pUcZ 27.07.17, 21:20 Zatrzymanie przez prezydenta reformy, która miała na celu dekomunizację sądownictwa, było poważnym błędem, ale teraz trzeba myśleć o tym, jak z tego wyjść, jak doprowadzić do tego, by to był tylko incydent, który zostanie szybko zapomniany - powiedział prezes PiS Jarosław Kaczyński. "Moim obowiązkiem jest powiedzieć, że to był błąd, bardzo poważny błąd, ale na tym trzeba skończyć. Teraz trzeba myśleć o tym, jak z tego wyjść, jak doprowadzić do tego, by to był tylko incydent, który zostanie szybko zapomniany, a my pójdziemy do przodu" - zaznaczył Kaczyński. - Nie mogę się zgodzić z tymi dziennikarzami, czy politykami nas wspierającymi, którzy mówią niczego nie mówmy, wszystko załatwiajmy w czterech ścianach. Ponieważ poważnie traktuję obywateli i bardzo poważnie prezydenta Andrzeja Dudę uważam że te veta to był błąd - powiedział prezes PiS.Bić ku... i złodziei. Marszałek Piłsudski. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: pUcZ 27.07.17, 21:29 Pomyśl jak przeprowadzić dekomunizacje pis a przede wszystkim Kaczyńskiego Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 pUcZ PIS !! 28.07.17, 00:42 Zatrzymanie przez mojego kieszonkowego prezydenta puczu, który chcieliśmy przeprowadzić pod przykryciem reformy, puczu który miał na celu rekomunizację sądownictwa, było poważnym błędem naszego reżymu, ale teraz trzeba myśleć o tym, jak z tego wyjść, jak doprowadzić do tego, by to był tylko incydent, który zostanie szybko zapomniany - powiedział prezes komunistycznej jaczejki PiS Agent JAR (Wolska AP) Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Dlaczego PrezesPan przemawia u Rydzyka? 28.07.17, 08:49 A nie w TVP tzn. u Kurskiego? Dlaczego po 4 dniach ogłasza swoje zdanie o wecie Dudy? Dlaczego inne media powołują się na ten wywiad? A może u Rydzyka padają tylko wygodne pytania? Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: Dlaczego PrezesPan przemawia u Rydzyka? 28.07.17, 09:11 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,22160327,kaczynski-ojcze-dyrektorze-obronimy-polske-bylo-tez-o-szatanie.html#BoxNewsLinkImg&a=167&c=96 Odpowiedz Link Zgłoś
santo77 Re: PrezesPan przemówi do" swojej półki" u Rydzyk 28.07.17, 09:15 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114871,22160529,kaczynski-o-ostatniej-rozmowie-z-bratem-gdybym-wiedzial-o-niebezpieczenstwie.html#MT2 podczas ostatniej rozmowy z Lechem Kaczyńskim, żaden z nich nie wiedział o złych warunkach pogodowych w Smoleńsku. Rozmowa miała dotyczyć wyłącznie stanu zdrowia matki. Gdybym ja wiedział, że istnieje jakieś niebezpieczeństwo i miał taką możliwość, to - może nie na kolanach, bo brat mnie nie widział - ale błagałbym go, żeby przede wszystkim zrobił wszystko, żeby nie doszło do jakiejś tragedii Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: PrezesPan przemówi do" swojej półki" 28.07.17, 09:30 santo77 napisał(a): > wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114871,22160529,kaczynski-o-ostatniej-rozmowie-z-bratem-gdybym-wiedzial-o-niebezpieczenstwie.html#MT2 > podczas ostatniej rozmowy z Lechem Kaczyńskim, żaden z nich nie wiedział o złyc > h warunkach pogodowych w Smoleńsku. Rozmowa miała dotyczyć wyłącznie stanu zdro > wia matki. > Gdybym ja wiedział, że istnieje jakieś niebezpieczeństwo i miał taką możliwość, > to - może nie na kolanach, bo brat mnie nie widział - ale błagałbym go, żeby p > rzede wszystkim zrobił wszystko, żeby nie doszło do jakiejś tragedii Kłamie i dlatego resztki sumienia dokuczają,nie dają spokoju,snu.Te opowieści o zamachu,mordzie to forma odreagowania,usprawiedliwienia.Nic nie pomoże,za to też przyjdzie zapłacić,kłamstwa nawet te polityczne muszą kosztować i to tragicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: PrezesPan przemówi do" swojej półki" 28.07.17, 10:22 Łże "w zaparte". "Wyjaśnił też, że rozmawiał z bratem przez telefon satelitarny zanim na pokładzie dowiedziano się o mgle. - To było wiele minut przedtem, co zresztą wielokrotnie było mówione, także za czasów poprzednich rządów. " www.tygodnikprzeglad.pl/ostatnia-rozmowa/ Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: PrezesPan przemówi do" swojej półki" 28.07.17, 10:43 www.tokfm.pl/Tokfm/7,103085,22160777,prawdziwy-prezes-to-ten-ktory-krzyczy-w-sejmie-a-nie-wystepuje.html#BoxNewsLink&a=66&c=96 Odpowiedz Link Zgłoś
eiran Re: PrezesPan przemówi do" swojej półki" 28.07.17, 10:38 Tak, żołnierzyku. Rozmowa trwała trzydzieści kilka sekund, co oznacza że padło pytanie - jak mama? I odpowiedź - chora. Z zapisu wynika, że po przerwaniu rozmowy żadna ze stron nie podejmowała próby jej wznowienia. Jak dla mnie, oznacza to tyle, że bracia się pokłócili i szybko obrazili na siebie nawzajem, co jednoznacznie przesądza, że musieli rozmawiać o mamusi. Odpowiedz Link Zgłoś
eiran Re: PrezesPan przemówi do" swojej półki" 28.07.17, 11:15 Po tym, kiedy po raz ostatni widziałem brata, rozmawiałem z nim jeszcze późnym wieczorem przez telefon, gdzieś koło północy. Taki był zwyczaj. Rozmawialiśmy też, jak zwykle, o szóstej rano, o zdrowiu mamy - relacjonuje szef PiS. Następną rozmowę bracia odbyli, gdy prezydent był na pokładzie tupolewa. Rozmowa dotyczyła m.in. stanu matki obu polityków. - Informował mnie, jak co dzień, jaki był wynik obchodu lekarskiego - tłumaczy. - Zapytałem, go czy jest już w Smoleńsku. Powiedział, że nie, że jeszcze lecą i że dzwoni z telefonu satelitarnego. Bardzo rzadko go używał - wspomina Kaczyński. - Brat powiedział mi, żebym się przespał, że wszystko jest w porządku. Pamiętam, że użył słów: "bo się rozpadniesz". W tym momencie przerwało rozmowę. Jakaś techniczna przerwa. Nie przejąłem się tym - dodaje. www.wprost.pl/239229/Bo-sie-rozpadniesz-Kaczynski-wspomina-ostatnia-rozmowe-z-bratem Innymi słowy - o szóstej rano, czyli jeszcze przed wyjazdem brata na lotnisko, rozmawiali o zdrowiu mamy. Następnie, dwie godziny później, brat zadzwonił z satelitarnego do brata, żeby go obudzić, a następnie zrelacjonować wynik obchodu lekarskiego i zachęcić obudzonego właśnie brata, żeby poszedł spać, bo się rozpadnie. Pisiactwo naprawdę to kupuje? Pisiactwo uważa, że to wszystko trzyma się kupy? Tej kupy? Odpowiedz Link Zgłoś
dzi1a Re: PrezesPan przemówi do" swojej półki" u Rydzyk 28.07.17, 09:42 histeryczna płaczka ja bez żadnego trybu teraz poleciała poplwać do o.Tadeusza Kordaszewskiego , jeden wart drugiego -- cyt Po dwóch wetach w sprawie ustaw dotyczących sądów prezydent Andrzej Duda (45 l.) stracił zaufanie Jarosława Kaczyńskiego (68 l.). I to do tego stopnia, że to premier Beata Szydło (54 l.) może być kandydatem PiS w wyborach prezydenckich w 2020 r. Ale obóz prezydenta nie odpuszcza. Andrzej Duda szykuje się do walki o drugą kadencję. Czy czeka nas bratobójczy pojedynek? S.E. . Odpowiedz Link Zgłoś
el.commendante Chory psychicznie schizofrenik rządzi Polską! 28.07.17, 14:27 "Nie chcę wchodzić w nieswoją rolę, no ale szatan chodzi po świecie" Ciekawe jakie jeszcze zwidy, poza mitycznym Szatanem, roją się w tym chorym umyśle. Odpowiedz Link Zgłoś