Dodaj do ulubionych

co z wrakiem?

12.09.17, 09:55
podobno jesteśmy coraz bliżej
Obserwuj wątek
    • rzewuski1 Re: co z wrakiem? 12.09.17, 10:30
      Jakim wrakiem?
      Teraz są reparacje i samotna okrążona przez wrogów wyspa.
      • pies_na_czarnych Re: co z wrakiem? 12.09.17, 11:13
        To jest ta zielona wyspa w wydaniu PiC?
    • matylda1001 Re: co z wrakiem? 12.09.17, 11:23
      A po co im wraki skoro mają już nowe, takie ładne, amerykańskie ;)
    • snajper55 Polska staje się wrakiem 12.09.17, 11:28
      pispisia napisała:

> podobno jesteśmy coraz bliżej

Nie wystarczy?

S.
    • m.c.hrabia Re: co z wrakiem? 12.09.17, 11:33
      cyrk jest ważniejszy.
      pbs.twimg.com/media/DJYfzW9XoAMUG8Z.jpg
    • wkkr Re: co z wrakiem? 12.09.17, 11:34
      panie z jakim wrakiem!?
      pan ma jakieś zwidy!
    • f.a.q Wrak, na mocy porozumienia pomiędzy 12.09.17, 11:39

herr Tuskiem a Tow. Putinem, pozostanie w Rosji. Tusk co jakiś czas dzwoni to Moskwy by upewnić śię że jego kumpel Wołodia nie zmienił zdania.
      • f.a.q Re: Wrak, na mocy porozumienia pomiędzy 12.09.17, 11:44
        Podejrzewam, że zimny kgbista Putin przy pomocy dowodu rzeczowego szantażuje króla europy zmuszając go do decyzji korzystnych dla Rosji. Jak na przykład sankcję na Polskę pod wymyślonym pretekstem.
        • religijnych.uczuc.obraza Re: Wrak, na mocy porozumienia pomiędzy 12.09.17, 12:22
          Albo sankcje na Rosję.
          • f.a.q Re: Wrak, na mocy porozumienia pomiędzy 12.09.17, 13:00
            Człowieku w jakim ty funkcjonujesz systemie medialnego matrixa. Merkel trzyma herr Tuska na którkiej smyczy przy pomocy haków jakie ma na niego towarzysz z KGB władający sowiekim imperium. Merkel porozumiała się w tej sprawie z Putinem (sojusz tych którzy nie chcą płacić reparacji) Poprzez dowody potwierdzające teorię zamachową Merkel wymusza na herr Tusku rozwiązania korzystne dla Niemiec, ale już niekoniecznie korzystne dla Polski.
            • religijnych.uczuc.obraza Re: Wrak, na mocy porozumienia pomiędzy 12.09.17, 13:15
              Ładne to. Gdzie to wyczytałeś? W powieściach science-fiction? Czy po prostu takie maile dostajesz do przeklejenia i za bardzo nie zastanawiasz się nad ich treścią bo ci umysłowości nie starcza?
              • f.a.q Re: Wrak, na mocy porozumienia pomiędzy 12.09.17, 13:57
                Pewnie, że ładne. Od czasu tej rewelacyjnej książki o Macierewiczu i występie Hugo Bendera posmarowanego pastą do faszystowskich butów staram się naśladować głębokie przemyślenia starszych w wierze braci redaktorów.

A propos może ty będziesz wiedział: kto to jest Paulina Młynarska i dlaczego Wyborcza uważa, że powinniśmy się zapoznać z jej rzemieślniczo skleconymi przemyśleniami?
                weekend.gazeta.pl/weekend/1,152121,22357203,paulina-mlynarska-moja-ojczyzno-jestes-szalona.html#Czolka3Img
                • religijnych.uczuc.obraza Re: Wrak, na mocy porozumienia pomiędzy 12.09.17, 14:25
                  Dopiero od czasu książki o Macierewiczu? A nie od czasu książki tego przestępcy Sumlińskiego o Komorowskim?
                  Paulina Młynarska to zdaje się jakaś pani pracująca w lajfstajlowej telewizji, w której kiedyś z kolei pracował Cejrowski. Walterowcy czy jakoś tak.
                  • f.a.q Re: Wrak, na mocy porozumienia pomiędzy 12.09.17, 14:49
                    KSiążkę Sumlińskiego próbowałem przeczytać ale nie przebrnąłem przez jej grafomański styl. Poddałem się, bo znudziła mnie kompletnie. Natomiast wizje heroinisty i seksoholika przednie, lekkie, zabawne i pomysłowe.

Czyli ona uważa iż fakt pracy dla jakiejś stacji telewizyjnej nobilituje ją intelektualnie. Hmmmm.....jak przeczytałem jej felieton to poczułem, że bezstronne dziennikarstwo po raz kolejny podcięło sobie żyły.
                    • religijnych.uczuc.obraza Re: Wrak, na mocy porozumienia pomiędzy 12.09.17, 14:54
                      Widocznie uważa jak Cejrowski, że łażenie na boso i palenie w miejscach publicznych może do czegoś nobilitować.
                      Książka Sumlińskiego nie tyle nudna ile to po prostu plagiat. Ale fakt że literatura prawacka, czy to Ziemkiewicze, czy to Wildsztajny, to grafomaństwo, nuda no i leczenie swoich kompleksów seksualnych.
      • religijnych.uczuc.obraza Re: Wrak, na mocy porozumienia pomiędzy 12.09.17, 12:23
        A co pisowców obchodzą jakieś umowy Tuska z Putinem? Pisowcy to fachowcy i sobie z czymś takim bez przeszkód poradzą.
    • jot-es49 Re: co z wrakiem? 12.09.17, 11:44
      Jasne, że coraz bliżej! Teraz będziemy mieli własny, taki nowiutki, amerykański, we własnym Kraju. Nie będziemy się o niego prosić żadnych ruskich...
      Wystarczy trochę poczekać...
    • porannakawa01 Re: co z wrakiem? 12.09.17, 14:26
      Pisowcy przez te dwa lata ani razu nie wystąpili do Rpsjan o zwrot tego wraku.
      No to tam leży, niszczeje i jest rozkradany.
      Ani razu nie wystąpili i zwrot - jedynie tu, u nas głośno domagają sie zwrotu.
      Waszczikowskij ani się u nich nie zająknał.
    • man_sapiens Re: co z wrakiem? 12.09.17, 18:37
      > podobno jesteśmy coraz bliżej

Fakt. Jeszcze rok - dwa rządów pisiewiczów i Polska będzie wrakiem państwa demokratycznego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka