superspec 01.10.17, 10:01 że NATO cieszy się największym zaufaniem wśród Obywatelek i Obywateli!? www.wirtualnemedia.pl/artykul/spada-zaufanie-do-mediow-publicznych-i-komercyjnych-przekazy-w-roznych-mediach-wykluczaja-sie-ludzie-coraz-mniej-im-ufaja Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alistair-p Re: Co Wy na to, 01.10.17, 11:32 Mediom publicznym ufa 29,8 proc. Polaków, o 0,7 p.proc. mniej niż przed rokiem. Nadawcom komercyjnym ufa natomiast 46,5 proc. obywateli, o 1,2 p.proc mniej niż rok temu. Piękna laurka dla PiSdackich mediów ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
cossa.nostra Szmacianej GW ufają tylko lemingi i... 01.10.17, 21:02 ...żałośni durnie. Odpowiedz Link Zgłoś
znak-wodny Re: Szmacianej GW ufają tylko lemingi i... 01.10.17, 22:42 PiSlamskim gniotom ufa nie więcej niż 29% a czyta, słucha i ogląda niecałe 9%. Pozaostałym mediom ufa około 50% cztających, słuchających i oglądających a czyta, slucha i ogląda 75%. To tyle rzeczywistość, a pislamska niepoprawna propaganda i tak swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Co Wy na to, 01.10.17, 21:58 alistair-p napisał: > Mediom publicznym ufa 29,8 proc. Polaków, o 0,7 p.proc. mniej niż przed roki > em. Nadawcom komercyjnym ufa natomiast 46,5 proc. obywateli, o 1,2 p.proc mniej > niż rok temu. > Piękna laurka dla PiSdackich mediów ha ha ha Nie tylko tych którymi zarządza PIS. Tylko naiwniak mógłby powiedzieć że chodzi tylko o jedną stronę mediów. Wszystkie media otrzymały taką ocenę, media typu Gazeta czy TVN wpisują się w ten wynik. Kłamią jedni o drudzy, a o manipulacjach faktami nawet nie wspomnę. Odpowiedz Link Zgłoś
bohgdan Re: Co Wy na to, 01.10.17, 22:16 TVN i Wyborcza będą mieli nie długo ból głowy. I to nie długo Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Co Wy na to, 01.10.17, 22:24 Znajdź sobie sam. Nie powinieneś mieć najmniejszego problemu z ustaleniem manipulacji. Wystarczy że zweryfikujesz jakieś zdarzenie w kilku mediach i zobaczysz rozbieżności. Do tego przydałaby się bezstronność na którą w twoim przypadku liczyć nie mogę Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Co Wy na to, 01.10.17, 22:28 Wiedziałem że w twoim przypadku trudno liczyć na rzeczową odpowiedź kolego Ogórkowej. Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Co Wy na to, 01.10.17, 22:38 x2468 napisał: > Wiedziałem że w twoim przypadku trudno liczyć na rzeczową odpowiedź kolego Ogór > kowej. A jakie to ma znaczenie. Z jednej strony mówisz o kłamstwach a teraz udajesz że nie widzisz kłamstw. Czy to jakaś "wybiórcza" ślepota iksie? Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Co Wy na to, 01.10.17, 22:44 Kto ma rozstrzygnąć że coś co ja podam jako kłamstwo jest kłamstwem lub to co ty uznasz za prawdę nią będzie??? Ty masz swoje "prawdy" tak jak każdy z nas swoje kłamstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Co Wy na to, 01.10.17, 23:03 W przypadku twoich ulubionych Szachermacher na polecenie karła z drabinki, w przypadku TVN, GW i im podobnym sądy. Odpowiedz Link Zgłoś
znak-wodny Re: Co Wy na to, 01.10.17, 22:48 Ktoś chce zlikwidować prywate madia w Polsce? Niech ten ktoś wyjaśni w jaki sposób planuje zablokować internet albo stacje korzystające z przekazu satelitarnego. Blokada informacyjna jest w XXI wieku niemożliwa. Tak nawiasem prawdy boi się tylko łotr, bo gdyby o oszczerstwa chodziło - są sądy. Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Co Wy na to, 01.10.17, 22:53 Prywatne pewnie nie,,,ale Niemieckie już tak. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Co Wy na to, 01.10.17, 23:06 Niemieckie czyli które? ZDF, ARD, Die Welt czy jeszcze coś? Załatwiliście z waszymi braćmi z Kremla dzierżawę nadajników na Uralu? Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Co Wy na to, 01.10.17, 23:22 Z Kremlem najlepiej się dogadywała PO... Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Co Wy na to, 01.10.17, 23:00 Nie używam twoich pisich mediów więc nie widzę. To nie ja mówiłem o kłamstwach. Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Co Wy na to, 01.10.17, 23:14 x2468 napisał: > Nie używam twoich pisich mediów więc nie widzę. To nie ja mówiłem o kłamstwach. Więc używasz innych -nie pisich mediów. A te które używasz kłamią tak samo dobrze jak i te co do których zgłaszasz zastrzeżenia.. Kliknij sobie na link www.google.pl/search?q=gazeta+k%C5%82amie&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-b-ab&gfe_rd=cr&dcr=0&ei=F1TRWZjjOOGE8Qep6aHoDg Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Co Wy na to, 01.10.17, 23:16 Tu masz kłamstwo gazety i sprostowanie które powinieneś znaleźć na stronie gazety www.pch24.pl/gazeta-wyborcza-przyznaje-sie-do-klamstwa--dziennik-przeprasza-antoniego-macierewicza,46885,i.html Odpowiedz Link Zgłoś
matigrypl Re: Co Wy na to, 02.10.17, 04:56 Zagadka; prawda jest jak doopa, każdy ma swoją! Kto to powiedział? Odpowiedz Link Zgłoś
eiran Re: Co Wy na to, 02.10.17, 06:00 Nikt, wiejski głupku. Piłsudski mówił o racji, a nie o prawdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
matigrypl Re: Co Wy na to, 02.10.17, 17:13 Ale ty jeste bystry!!! Czy ja tam choć najmniejszym słówkiem wymieniłem Piłsudskiego??? Odpowiedz Link Zgłoś
erka-4 A ja na to... 02.10.17, 05:53 cytat: Mediom publicznym ufa 29,8 proc. Polaków, o 0,7 p.proc. mniej niż przed rokiem. Nadawcom komercyjnym ufa natomiast 46,5 proc. obywateli, o 1,2 p.proc mniej niż rok temu. - Wraz ze wzrostem zaangażowania wynikającego z temperatury sporu politycznego, często spada ufność do tych samych mediów - a to dlatego, że prezentują one wiele wzajemnie sprzecznych narracji - ocenia dla portalu Wirtualnemedia.pl dr hab. Tomasz Gackowski z UW. Czytaj więcej na: www.wirtualnemedia.pl/artykul/spada-zaufanie-do-mediow-publicznych-i-komercyjnych-przekazy-w-roznych-mediach-wykluczaja-sie-ludzie-coraz-mniej-im-ufaja ...ta procentowa różnica stąd wynika,że ocena dokonana przez pana doktora została na prośbę komercyjnego medium,gdyby to robił dla publicznych odwrotny procentów byłby układ. Pan doktor tak ocenia jak mu ktoś płaci. Odpowiedz Link Zgłoś