Dodaj do ulubionych

Mam w duipe samotne i nie samotne matki.:)

28.10.17, 16:03
Walkę z ubóstwem też. W programie 500+ chodzi o to że w Demokracji partia rządząca ma przewagę nad opozycją dzięki temu iż może wydawać pieniądze budżetowe na kupowanie głosów różnych grup społecznych. PiS opanował tę demokratyczną zasadę do perfekcji. Dla jasności nie jestem Demokratą.:)
www.se.pl/wiadomosci/polityka/samotne-matki-cierpia-bez-500_1024917.html
Obserwuj wątek
    • adam.eu Re: Mam w duipe samotne i nie samotne matki.:) 28.10.17, 16:09
      Często powiadają, że prawda leży po środku. A gdzie ten środek, to zależy kto to ocenia.
      Wydaje się, że na przyszłych emerytów będą pracowały obecne i przyszłe dzieci jak dorosną.
    • pies_na_czarnych Re: Mam w duipe samotne i nie samotne matki.:) 28.10.17, 16:32
      Zasady pisowni polskiej tez masz w dupie. Za kazdym razem to potwierdzasz.
    • eiran Re: Mam w duipe samotne i nie samotne matki.:) 28.10.17, 21:55
      Jakiś element racjonalności w tym jest. Wydając 500 złotych na samotna matkę płacimy 6.000 zł rocznie za jeden głos w wyborach, a kiedy tę samą kwotę otrzymuje małżeństwo, to koszt jednego głosu spada o połowę. PiS nie do końca perfekcyjnie optymalizuje wydatki wyborcze, bo obcina 500+ dzieciom po przekroczeniu 18 roku życia, narażając się utratę ich głosów zaraz po tym, jak uzyskują prawa wyborcze.
    • taniarada Re: Mam w duipe samotne i nie samotne matki.:) 28.10.17, 22:09
      Dwie kadencje ta nędza partia PO rządziła z wieśniakami z PSlu i na to nie wpadli.Tacy byli chytrzy że chapali tylko dla siebie.A obiecywali tyle że głowa mała.Zwlaszcza Rudy.To był oszust polityczny.W kajdanach powinien chodzić i z kulą u nogi.Później przyszła ta baba Wykopacz i zrobiła dno i kupę mułu.Nigdy te dziady się nie odrodzą. Amen.
      • x2468 Re: Mam w duipe samotne i nie samotne matki.:) 31.10.17, 18:25
        Nie wpadli również na to że w półtora roku można wypędzić za granice ponad 100000 ośób i zadłużyć kraj na ponad bilion.(200 miliardów w 18 miesięcy)
    • inocom Zawsze można wyjść za mąż 28.10.17, 22:11
      superspec napisał:

> Walkę z ubóstwem też.

Od czego też są komornicy. Samotną matką nie zostaje się przez samozapylenie.
      • taniarada Re: Zawsze można wyjść za mąż 28.10.17, 22:24
        A dlaczego jest samotną matką.Mówią że faceci to nieudacznicy.Ale kobiety też.
        • inocom Re: Zawsze można wyjść za mąż 28.10.17, 22:27
          taniarada napisał(a):

> A dlaczego jest samotną matką.Mówią że faceci to nieudacznicy.Ale kobiety też.

Patrząc na Kijowskiego to państwo jest słabe.
          Nie ma nic uwłaczającego w byciu matką. Za to uwłacza państwu tolerowanie wiecznego Piotrusia Pana.
      • x2468 Re: Zawsze można wyjść za mąż 31.10.17, 18:26
        Nie słyszało o "niepokalanym poczęciu"?
    • inocom Czy dzieci Kijowskiego nie mogą godnie 28.10.17, 22:22
      superspec napisał:

> Walkę z ubóstwem też.

Żyć? Przecież to znany demokrata. Sam Michnik go wynalazł.
    • yoma Re: Mam w duipe samotne i nie samotne matki.:) 28.10.17, 23:09
      No patrz, a twoja matka miała cię w brzuchu.
      • inocom Problemu nie ma w samotnych matkach 28.10.17, 23:36
        yoma napisała:

> No patrz, a twoja matka miała cię w brzuchu.

Problem jest w głupich matkach. Inaczej takie teksty, by nie padały.
      • lech1966 Re: Mam w duipe samotne i nie samotne matki.:) 28.10.17, 23:53
        Jakaś inna matka urodziła Kijowskiego, czy Tuska. Nie zastanawiała się wtedy czy jej dziecko zostanie kanalią czy bohaterem..
        • religijnych.uczuc.obraza Re: Mam w duipe samotne i nie samotne matki.:) 30.10.17, 09:16
          Lech Kaczyński urodził się niebieski i po latach przywalił w glebę.
        • wagonetka Re: Mam w duipe samotne i nie samotne matki.:) 30.10.17, 09:18
          lech1966 napisał:

> Jakaś inna matka urodziła Kijowskiego, czy Tuska.

co gorsza jakas matka urodziła ciebie

• stasi1 Re: Mam w duipe samotne i nie samotne matki.:) 30.10.17, 09:50
            Ta to dopiero miała pecha! mogła mieć Tuska a trafił jej się tylko Lech
          • lech1966 Re: Mam w duipe samotne i nie samotne matki.:) 30.10.17, 19:21
            wagonetka napisał(a):

> lech1966 napisał:
            >
            > > Jakaś inna matka urodziła Kijowskiego, czy Tuska.
            >
            > co gorsza jakas matka urodziła ciebie

Ja nie narzekam tak jak ty na moją matkę,,,moja matka także nie musi wstydzić się syna tak jak twoja córki ,,
            • sverir Re: Mam w duipe samotne i nie samotne matki.:) 02.11.17, 18:55
              " Ja nie narzekam tak jak ty na moją matkę,,,moja matka także nie musi wstydzić się syna tak jak twoja córki ,,"

Może dlatego, że zaraz po porodzie się Ciebie wyparła?:)
              • lech1966 Re: Mam w duipe samotne i nie samotne matki.:) 02.11.17, 19:40
                sverir napisał:

> " Ja nie narzekam tak jak ty na moją matkę,,,moja matka także nie musi wstydzić
                > się syna tak jak twoja córki ,,"
                >
                > Może dlatego, że zaraz po porodzie się Ciebie wyparła?:)

Znasz to z autopsji sverir???
                • sverir Re: Mam w duipe samotne i nie samotne matki.:) 02.11.17, 20:42
                  " Znasz to z autopsji sverir???"

Nie, niestety nie miałem przyjemności Ciebie poznać:)
                  • lech1966 Re: Mam w duipe samotne i nie samotne matki.:) 02.11.17, 20:46
                    sverir napisał:

> " Znasz to z autopsji sverir???"
                    >
                    > Nie, niestety nie miałem przyjemności Ciebie poznać:)

Nie ma powodów abyś mnie poznawał,,być może obserwujesz jakieś symptomy u siebie?? Jakieś symptomy odrzucenia..itp.
                    zapytaj.onet.pl/encyklopedia/86897,,,,zespol_opuszczonego_dziecka,haslo.html
                    • sverir Re: Mam w duipe samotne i nie samotne matki.:) 02.11.17, 20:47
                      "Nie ma powodów abyś mnie poznawał,,być może obserwujesz jakieś symptomy u siebie??"

Podziel się ze mną swoim bezcennym doświadczeniem:)
                      • lech1966 Re: Mam w duipe samotne i nie samotne matki.:) 02.11.17, 20:59
                        Problem w tym że liczyłem na twoje doświadczenia z powodu braku własnych...
    • qqazz Re: Mam w duipe samotne i nie samotne matki.:) 30.10.17, 21:52
      Poprzednia partia rządząca wolała inwestować pieniądze budżetowe na ośmiorniczki z bigosem podlane dobrym winem. Władza jak widać miewa różne priorytety.

pozdrawiam
      • adam.eu Ośmiorniczki wiecznie żywe ;-) 31.10.17, 18:12
        A może lepiej je pogrzebać i jakiś kaganek zapalić?
        Boisz się, że inne argumenty będą słabe?
      • x2468 Re: Mam w duipe samotne i nie samotne matki.:) 31.10.17, 18:31
        Ta waaadza woli inwestować w Misiewiczów, konie arabskie i Rydzyka.
        • lech1966 Re: Mam w duipe samotne i nie samotne matki.:) 31.10.17, 20:58
          x2468 napisał:

> Ta waaadza woli inwestować w Misiewiczów, konie arabskie i Rydzyka.

POprzednia inwestowała w ośmiorniczki, reprywatyzację, mafie paliwowe i vatowskie. Wszystko co mieliśmy,,mieliśmy najdroższe,,,co nie znaczyło wcale najlepsze. Podła, a może przeciętna jakość za najwyższą cenę w EU
          • adam.eu Re: Mam w duipe samotne i nie samotne matki.:) 02.11.17, 07:06
            lech1966 napisał:

> POprzednia inwestowała w ośmiorniczki, ..............................................
            ...............................................................................
            Nieśmiertelne ośmiorniczki, pokarm duchowy dla suwerena wiecznie żywy. Ciągle plasuje się w czołówce, u Ciebie nawet w tym poście na pierwszym miejscu.
            Zawsze możesz odpisać, że dla Ciebie ważniejsze są inne sprawy, ale propagandowo.....
            • lech1966 Re: Mam w duipe samotne i nie samotne matki.:) 02.11.17, 17:29
              adam.eu napisał:

> lech1966 napisał:

> Nieśmiertelne ośmiorniczki, pokarm duchowy dla suwerena wiecznie żywy.

Każda władza w coś inwestuje Adamie. Ta inwestuje w ludzi,,,,w młodych albo bardzo młodych ludzi. Inwestuje po to abyśmy nie byli kiedyś na łasce emigrantów islamskich..
              • sverir Re: Mam w duipe samotne i nie samotne matki.:) 02.11.17, 18:57
                "Każda władza w coś inwestuje Adamie. Ta inwestuje w ludzi,,,,w młodych albo bardzo młodych ludzi"

A poza 500+ to co jeszcze dała w ramach inwestycji?
                • lech1966 Re: Mam w duipe samotne i nie samotne matki.:) 02.11.17, 19:38
                  Prawda sverir,,,trochę kiepsko to wygląda. Nawet Google niewiele podpowiadają.
                  • sverir Re: Mam w duipe samotne i nie samotne matki.:) 02.11.17, 20:47
                    "Prawda sverir,,,trochę kiepsko to wygląda. Nawet Google niewiele podpowiadają"

Ano właśnie. Średnio im wychodzi inwestycja w ludzi. I trudno, żeby było inaczej, skoro od 2 lat zajmują się przede wszystkim przejmowaniem instytucji. Swego czasu można było dać się nabrać na to, że te dobre zmiany zablokuje Trybunał, ale dzisiaj, co ich powstrzymuje?
    • x2468 Re: Mam w duipe samotne i nie samotne matki.:) 31.10.17, 18:21
      One ciebie tam nie mają, brzydzą się.
    • keekees Re: Mam w duipe samotne i nie samotne matki.:) 02.11.17, 23:49
      superspec napisał:

"Re: Mam w duipe samotne i nie samotne matki.:)"

Masz je tam wtedy jak używają na tobie strap-on:
      en.wikipedia.org/wiki/Strap-on_dildo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka