Dodaj do ulubionych

Jestem w rozterce

17.11.17, 17:27
Jako zdeklarowany pełowiec byłem obecny duchem na marszu wolności! Moje wątpliwości dotyczą faktu czy to też się liczy i jestem faszystą i naziolem? Być moze fakt ze jestem tym gorliwym pełowcem zwalnia mnie od takich podejrzeń? Wszak wiadomo ze popieranie faszyzmu i komunizmu jest przestępstwem i to ściganym z urzędu. Cały czas żyję w obłędnym strachu że sędziowie z Brukseli zapukają do moich drzwi!!! Błagam pomóżcie i rozwiejcie moje cierpienie!
Obserwuj wątek
    • m.c.hrabia Re: Jestem w rozterce 17.11.17, 17:30
      pomożemy ,

łyknij przepisane tabletki.
    • marbor1 Re: Jestem w rozterce 17.11.17, 17:32
      A ja, jako zdeklarowana pisdaczka twierdzę, że pisdolisz facet niemożebnie.
    • snajper55 Re: Jestem w rozterce 17.11.17, 17:39
      matigrypl napisał(a):

> Jako zdeklarowany pełowiec byłem obecny duchem na marszu wolności! Moje wątpliw
      > ości dotyczą faktu czy to też się liczy i jestem faszystą i naziolem? Być moze
      > fakt ze jestem tym gorliwym pełowcem zwalnia mnie od takich podejrzeń? Wszak wi
      > adomo ze popieranie faszyzmu i komunizmu jest przestępstwem i to ściganym z urz
      > ędu.

Nie denerwuj się. Pod rządami PiS naziści, rasiści i wszelkie tego rodzaju swołocze mogą się czuć bezpiecznie jak u Pana Boga za piecem. Są hołubieni przez obecny reżim i nic im nie grozi

S.
    • adam.eu Re: Jestem w rozterce 17.11.17, 17:50
      Myślę, że w tej sprawie pomocy, przynajmniej na razie, nie potrzebujesz.
      Sam się zorientujesz, sam się opamiętasz, że nie przystoi Ci pisać takich rzeczy.
      Będę trzymał za Ciebie kciuki.
    • j-k Nie walnujsa, Bruxelke to wale na talerz... 17.11.17, 17:53
      posypuje tarta bulka i polewam rozgrzanym maselkiem :

a potem...
      - mozesz sie domyslac, co z nia robie :)))
      www.kuchniaplus.pl/przepisy/przepisy-kulinarne-kuchni-plus/brukselka_5516.html
      • buldog2 Re: Nie walnujsa, Bruxelke to wale na talerz... 17.11.17, 20:07
        Słyszałem o wazelinie w PIS, ale tłuszcz z ziarnistymi dodatkami... z pewnością podnosi poziom rozkoszy zmysłowych. Jeszcze brukselka... szał astralnych ciał?
        Wolę sobie nie wyobrażać.
        • x2468 Re: Nie walnujsa, Bruxelke to wale na talerz... 17.11.17, 20:21
          I to walenie na talerz, czyżby koprofag?
    • erte2 Re: Jestem w rozterce 17.11.17, 17:57
      matigrypl
      Fachowo to się nazywa schizofrenia i jest raczej nieuleczalne. Możesz brać jakieś tabletki otępiające, ale w twoim wypadku różnicy nie będzie widać.
      • matigrypl Re: Jestem w rozterce 17.11.17, 20:01
        Logicznie rzecz biorąc mamy przykład schizofreni unijnej? Mamy przestepstwo i są na to świadkowie którzy pisza samą prawdę w przeciwieństwie do pisowskich dziennikarzy i nikt nie ma zamiaru ich ścigać??? Coś tu nie gra bo ponoć jedynym państwem przesiąkniętym bezprawiem jest nasza ojczyzna Polska. W takim razie w konkluzji widać ze coś tu nie gra? Domagam się by nasi pełowscy posłowie którzy są przykładem prawości wnieśli tą sprawę pod obrady brukselskie! By każdy Polak poza oczywiście pełowcami został pozwany do brukseli i osądzony jak należy. czuję ze jestem skazany na dalsze katusze psychiczne bo jak wynika z powyższych postów łamanie prawa to nie jest tylko typowe dla Polaków. Pełowce też mają ubrudzune łapska! Ciekawi mnie też czy nasz kochany wodzuś wściekły grzechu... tylko strzępi jęzor po różnicy?
        • buldog2 Re: Jestem w rozterce 17.11.17, 20:17
          Zajmij się opiniami Dudy o Macierewiczu. To terapia wyłącznie objawowa, ale przyniesie ci ulgę.
        • x2468 Re: Jestem w rozterce 17.11.17, 20:25
          Według tvpis tłum był zjednoczony więc do kogo masz pretensje. Tylko nie przesadzaj z tymi 60000.
    • 99venus Re: Jestem w rozterce 17.11.17, 20:41
      A gdzie był ten marsz wolności?Masz na myśli marsz wolności od rozumu,przyzwoitości i szacunku dla przeszłości?
      • 99venus Re: Jestem w rozterce 17.11.17, 20:43
        To się nazywało marsz Niepodległości ale on nie miał nic wspólnego z wolnościa.
      • lech1966 Re: Jestem w rozterce 17.11.17, 21:44
        99venus napisał:

> szacunku dla przeszłości?
        >

Do której epoki wstecz venus?? Czy epokę kamienia łupanego też zaliczasz?
    • taniarada Re: Jestem w rozterce 17.11.17, 20:52
      Mati nie zły z Ciebie świr.Gdyby nie Platforma Nieobywatelska w śmiertelnych drgawkach.To bym uwierzył.Trzymaj się.
    • adam111115 Re: Jestem w rozterce 17.11.17, 20:56
      www.psychiatria.pl
      • matigrypl Re: Jestem w rozterce 17.11.17, 21:20
        Niemieckie wychowanie wyłazi z wielu was jak słoma z butów chłopa. Oni nigdy nie byli uczeni krytycznego myslenia! Dla nich rozkaz to - rozkaz. Sa tak naiwni ze wielu zbrodniarzy szwabskich uważało że można się powołac iż miałem takier rozkazy i są z automatu rozgrzeszni? Ciekawe dlaczego wsciekły grzechu... czekał tak długo ze swoim bełkotem? Odpowiedź jest prosta; dopiero wczoraj przyszły instrukcje z Berlina. A dlaczego żąda tak skromnie/ Tylko dymisji. Ja bym im kazał wleźć pod stół i zezreć własne onuce i odszczekać wszystko to co mówili o peło. No i kazał bym ustanowić medal za zdradę ojczyzny który z dumą mógłby obnosić każdy pełowiec!

Zastanawiam się czy badania z zakresu logiki przeprowadzone na pełowcach nie zmuszały by do postapienia z nimi tak jak to zrobiła rada z asesorami! Przyznawanie się do pełostwa i wykluczenia ich ze społeczności na pewno nie jest objawem rasizmu a jedynie zdroworozsądkową reakcją.
        • wtop.ek Re: Jestem w rozterce 17.11.17, 21:26
          a z ciebie rusie, Mykoła

a teraz do budy....
    • alistair-p Nie jesteś w rozterce 17.11.17, 21:23
      Jesteś w czarnej dudzie pilnowany przez pisdackich kulsonów.Najśmieszniejsze jest to,że się z tego cieszysz.Jak karp czekający z utęsknieniem na radosne wigilijne święto.
    • buldog2 Re: Jestem w rozterce 17.11.17, 21:27
      Poczytaj sobie ten wątek:
      forum.gazeta.pl/forum/w,28,165075256,165075256,Polska_w_RUINE.html
      Jak coś dopiszesz, to ci na pewno ulży.
      • matigrypl Re: Jestem w rozterce 17.11.17, 21:31
        Nie będę złośliwy i nie spytam gdzie się podziała merytoryczność odpowiedzi? W logice zmiana tematu to bełkot a w polityce to szczyt intelektu. I komu tu wierzyć???
        • wtop.ek Re: Jestem w rozterce 17.11.17, 21:34
          pełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopełopeło

i tak dalej, Mykoła :D
        • buldog2 Re: Jestem w rozterce 17.11.17, 21:41
          Żadna zmiana i żadna "dobra zmiana". Po prostu - diagnoza i terapia. Objawowa, ale zawsze.
          Powinieneś się cieszyć, że ktoś się o ciebie tu troszczy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka