Gość: Szwejk IP: *.chello.pl 08.10.04, 16:28 "Prawie półtora miliarda złotych planuje rozdać SLD najuboższym na wiosnę" - nie planuje, tylko mówi, że planuje (całe szczęście). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: TReneR Re: Kolejna kiełbasa SLD? IP: *.austriamicrosystems.com 08.10.04, 16:37 Najpierw zwieksza podatki o ta sume, a puzniej sie z tego wycofaja i zwroca kase pomniejszona o koszty urzednicze (o tyle ile sie uda rozkrasc). No i kazdy bedzie uradowany i bedzie w dlaszym ciagu na nich glosowal!!! TReneR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barti A co z bezrobotnymi bez prawa do zasiłku? IP: *.pl / 80.51.245.* 09.10.04, 13:23 A co z bezrobotnymi którzy są bez prawa do zasiłku? mają z głody zdychać? To w takim razie renciści i bezrobotni na zasiłku niech też zdechną z głodu - to będzie sprawiedliwe. Już mi się nie chce żyć w tym g******m kraju. Weszliśmy do UE i jesteśmy najbiedniejszym krajem bo mamy SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AZ SLD ty syfie, kiedy w końcu znikniesz??? IP: *.proxyplus.cz / *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.10.04, 16:32 SLD ty syfie, kiedy w końcu znikniesz??? Kiedy to ugrupowanie, w dominującej części złożone z przestępców lub ludzi ściganych przez prawo w końcu zniknie z polskiego Sejmu? No kiedy??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Super DidżeJ Heniu Re: Kolejna kiełbasa SLD? IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 08.10.04, 16:38 Jak partia mówi, ze zabierze to zabierze a jak mówi ze da to mówi. Miejmy nadzieje ze SLD podzieli los AWS która przed wyborami tez tylko rozdawala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tutu Re: Kolejna kiełbasa SLD? IP: 151.157.129.* 08.10.04, 16:59 GW pobila rekord swiata w czestosci uzywania pytajnika w tytulach artykulow. Pytanie nie moze byc ani zdaniem falszywym ani prawdziwym wiec w ten sposob gazeta unika ewentualnych oskarzen o szerzenie nieprawdy. Jednak czesto w pytaniach kryje sie jakas sugestia . Spytajmy: Czy prezydent znowu przybedzie nachlany? Otrzymamlismy w podtekscie twierdzenie ze juz kiedys przybyl nachlany. Zgadza sie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tam tam Re: Kolejna kiełbasa SLD? IP: 193.151.96.* 08.10.04, 17:52 tu tu - wiem o co ci chodzi , puknij sie w łepeki , ze zaskoczysz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jabbur Re: Kolejna kiełbasa SLD? IP: *.stacje.agora.pl 08.10.04, 18:25 Coz...., jak sie nie wie do konca, to po co ryzykowac? A mysl przewodnia jest taka, a nie inna - wiec nie ma sensu zbytnio sie z nia kryc. No nie? ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Carlos Re: Kolejna kiełbasa SLD? IP: *.globtel.pl 08.10.04, 20:13 Zdziwiłbym się gdyby nie przybył nachlany. A czy już kiedyś nie był? Chyba był, tylko, że ta dolegliwość u p. Kwaśniewskiego nazywała się jakoś inaczej. Ale, że wywodzi się on z tych co walczą o kochających inaczej, więc dlaczego jego dolegliwość miałaby się nazywać tak jak ją wszyscy inni określają, musiała też nazywać się inaczej. Przecież za komuny złodziei zaczęto nazywać też inaczej - kombinatorami. Czyż nie tak? I nich zawsze wszystko musi być inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawa Reka Uwaga! Wirus SLD atakuje ludzi i zwierzeta !!! IP: HTTP1.* / *.esc11.net 09.10.04, 12:01 Jak ja was kurwy nienawidzę, i jak ja wami kurwy gardzę, jak ja się za was kurwy wstydzę, gdy za granicę czasem zajrzę. Jak ja się wami kurwy brzydzę, jak ja was dobrze kurwy znam, jak ja się bardzo ludziom dziwię, którzy wybrali taki chłam. A wszystko czego się dotkniecie, od razu odwracacie w pył, szarańcza przy was to jest bajka, bo cały kraj już zgnił. Prostackie mordy, krzywe ryje, kurewstwo wszędzie tam gdzie wy, jak ja was kurwy nienawidzę, jak do was bym z kałacha bił! A nawet jak wam plunąć w twarz, to wy mówicie że deszcz pada, jebana wasza partia mać... co mi Ojczyznę okrada... Nadejdzie kiedyś taki czas, za wszystko kurwy zapłacicie w helikoptery wsadzą was i nigdy już tu nie wrócicie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Ratunku!!!Ja nie chcę czekać do wyborów! IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 08.10.04, 17:15 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GTW tez dostanie NAJUBOŻSZYM SLDOWCOM ?!!!! TO CHYBA LOGICZNE !! IP: 208.60.222.* 08.10.04, 17:51 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Esmeralda Re: NAJUBOŻSZYM SLDOWCOM ?!!!! TO CHYBA LOGICZ IP: *.onlink.net 08.10.04, 18:12 zblizaja sie nastepne wybory wiec trzeba jakos otumanic ten biedny narod zeby komuna znowu wygrala wybory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yurek.wieczorek Re: NAJUBOŻSZYM SLDOWCOM ?!!!! TO CHYBA LOGICZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.04, 18:45 emeryci i renciści mają po 600 zł a uchodzcy dostaja na łeb po 1100 . tak państwo dba o swoich obywateli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JULKAJUL Re: NAJUBOŻSZYM SLDOWCOM ?!!!! TO CHYBA LOGICZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.04, 06:19 Jak długo Janik będzie plótł głupoty ?.Razem z Millerem winni odpowiedzieć za tragiczną sytuację do jakiej doprowadzili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babariba to jest ta kełbasa, co ona... IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 08.10.04, 16:47 ...została Mylleru po gryllu u p. Rapaczynsky Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tutu Re: to jest ta kełbasa, co ona... IP: 151.157.129.* 08.10.04, 17:01 Kielbasa Wyborcza to proponowana nowa nazwa Gazety Wyborczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miles Davis Re: to jest ta kełbasa, co ona... IP: 217.78.11.* 08.10.04, 18:45 chyba liczysz ze ci cos skapnie z tego czerwonoskóry nie prowokuj bo cie czpkami zasypią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rtl Re: ta kełbasa, co ona jest koszer?... IP: *.mdot.state.mi.us / 162.108.2.* 08.10.04, 18:46 bo jak nie to niezdrowa. Zapytaj michnika on ja robi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rtl Re: ona jest koszer cymes. To dobra interes ta IP: *.mdot.state.mi.us / 162.108.2.* 08.10.04, 18:50 koszer kielbasa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ParówkowySkrytozer Nie zapomnij o musztardzie IP: 217.98.64.* 08.10.04, 19:58 sld kgb Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BIALA DAMA Czy ktos jeszcze slucha SLD? Przeciez to niebyt... IP: *.azvu.nl 08.10.04, 16:48 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawa Reka Kata Chyba raczej Nadbyt. Arystokracja post-PRL n/t IP: HTTP1.* / *.esc11.net 09.10.04, 12:45 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robol Re: na pewno OdByt i jego zawartość IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 09.10.04, 14:11 tylko lewatywa pomoże Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czysta Re: Kolejna kiełbasa SLD?Dadzą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.04, 16:57 Dadzą jeszcze wódkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BELIAL Re: Kolejna kiełbasa SLD? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.04, 16:59 Jestem spokojnym człowiekiem i staram sie nie uzywać inwektyw. Czy te sk......syny /Bóg mi wybaczy/maja nas za debili? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krekor Re: Kolejna kiełbasa SLD? IP: *.phy.ilstu.edu 08.10.04, 17:17 Pana pewnie nie, ale Panskiego glosu i tak nie dostana. To posuniecie ma przyspozyc glosow pochodzacych z mniej rozgarnietej czesci elektoratu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimo Re: Kolejna kiełbasa SLD? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.10.04, 12:08 Tak jest, mają nas za debili i w dodatku mają ku temu podstawy - przecież ktoś na nich głosował więc liczą, że znów się uda gruszkami na wierzbie pomącić ludziom w głowach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryan Re: Kolejna kiełbasa SLD? IP: 5.2.* / *.chello.pl 08.10.04, 17:24 a niezgodne z prawem zagrania Kaczyńskiego w Warszawie lub też opowiadanie się przez niego (doktora prawa!) za przywróceniem kary śmierci to nie jest kiełbasa wyborcza ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rr Koalicja PiS i SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.04, 17:36 Jaka niespodzianka, że socjalistyczne SLD będzie realizowało hasło PiS-u "Polska nie tylko dla bogatych". Ucieszy się zapewne p. Ludwik Dorn, który podzielił się w telewizji filozoficznym spostrzeżeniem, że "bogaci bogacą się kosztem biednych". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MP Re: Kolejna kiełbasa SLD? IP: *.013-20-76737411.cust.bredbandsbolaget.se 08.10.04, 17:40 A ja wierze ze rozdadza troche pieniedzy bo to przeciez to nie sa ich pieniadze,a wszystkich podatnikow. Nieprawdopodobnym by bylo gdyby oddali czesc skradzionych pieniedzy ktore zasilily kase partyjna. Odpowiedz Link Zgłoś
andrrzej czerwonoskórzy przypomnieli sobie o ...... 08.10.04, 17:42 trzy lata sld nic nie zrobiła dla najbiedniejszych i nagle przed wyborami sobie przypomniała. wcześniej na nic nie było pieniędzy a ty nagle sie znajdą?!!!!! po raz kolejny chcą z nas wyborców zrobić głupów, kolejne gruszki na wierzbie, ale ludzie przejżeli sld na wylot i nie dadzą się złapać na kolejne mżonki, kłamstwa, bo chodzi o to czerwonoskórym aby nie wypaść od kryta sejmowego w przyszłym sejmie. na pohybel sld-owcom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DAREK ZDELEGALIZOWAĆ SLD - PRZESTĘPCZA ORGANIZACJĘ KOMUC IP: *.pronet.lublin.pl 08.10.04, 17:44 ZDELEGALIZOWAĆ SLD - PRZESTĘPCZĄ ORGANIZACJĘ KOMUCHÓW, PASOZYTÓW I ZŁODZIEI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robol Re: ZDELEGALIZOWAĆ SLD - STRYCZKIEM IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 09.10.04, 02:10 ja społecznie mogę popracować przy tej delegalizacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawa Reka Kata Pomoga Ci miliony IP: HTTP1.* / *.esc11.net 09.10.04, 12:49 Nawet za darmo rozprawilbym sie z postboszewia i esbecja ze "swojego" miasteczka. Powiadom mnie kiedy, przylece. Przemycam maszynowca i kilkanascie magazynkow. Szybkostrzelny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robol Re: Pomoga Ci miliony IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 09.10.04, 14:21 dawno temu wołałem w moim mieście niepokornym że trzeba zamiast czarnej kreski czarny powróz. ale nie po chrześcijańsku to było i niuehumanitarnie...bo wybaczać... i wyszło że ocknie się niedługo naród z ręką w nocniku no i teraz mamy humanitarnie - miarą tego jest traktowanie chorych, słabych , dzieci. giwery na nich szkoda, motyką i szpadlem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawa Reka K. "raz sierpem, raz mlotem w czerwona holote!" IP: HTTP1.* / *.esc11.net 09.10.04, 14:30 Witaj. Zrozum, ja wspoldecydowac nie moglem, choc po ogloszeniu pierwszej nowiny o Okraglej zdradzie bylem wsrod okupujacych polska Ambasade. Troche narozrabialismy, ale nas Police niemiecka (zyczliwie w sumie) popedzila. Potem probowalem Glodowki. Potem uznalem ze jakis Diabel spadl na moj Kraj i w nim miesza. Rozmawiac z.. komunistami??? O czym? Do komucha sie MOWI. I komuch powinien pocalunkiem w but podziekowac ze sie do niego zwraca. Tak bym ich nauczyl. daj mi Bereze Kartuska. Kostka-Biernacki zblednie. Znam Historie Polski ponura. Znam jak Zly GRU i MO-wska "zmiekczona" ("wytrenowana" - tak tez zwali) palke. Bralem w tym udzial, i nie musisz mnie Robolu przekonywac. Mnie, tez Robola. "raz sierpem, raz mlotem w czerwona holote!". Pamietasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robol Re: "raz sierpem, raz mlotem w czerwona holote!" IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 09.10.04, 15:06 współdecydowanie nam na dobre nie wyszło, jak zawsze zdecydowała wóda i zakąska. Przydałby się teraz jakiś Przywódca, czerwonych tępić nie trzeba, sami znikną jak tylko im wiatr zawieje strachem w oczy. Taką już mają naturę...Tylko cholera żal bo przesraliśmy nasz kraj nieodwracalnie. Piszę MY bo jednak to moje śmieci i świadomie tu zostałem Zal kurwa, bo samemu nic się nie zrobi a otoczenie patrzy na dystans końca kiełbasy. Jednostka niczym jak pisał Majakowski a rewolucjoniści też szybko odpadają z gry. Szkoda że nie można się nażreć samą ideą. Dziadek Stary Komunista chciał dożyć końca tego co sam nabroil, nie dożył. Ja chcę dożyć końca PRL bis i uchlać sie na stypie Jak to było? sztandar wyprowadzić.... oni byli tacy niewinni wówczas, wyrobili się przez te lata. i byliśmy tylko MY i ONI. A obecnie to już nie wiadomo Idę sie napić NA POHYBEL CZERWEONYM, ZŁODZIEJOM, GLUPKOM, potem się pomodlę do Świętego Edwarda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawa Reka K. Re: "raz sierpem, raz mlotem w czerwona holote!" IP: HTTP1.* / *.esc11.net 09.10.04, 15:18 A zebys wiedzial. Swiety E. ... Mi nie wolno pic, swira potem dostaje. Pamiatka z SB - tak mnie wytresowali. O dziwo, w najlepszej chyba szwajcarskiej klinice nie umieli pojac, uwierzyc mi na psychoterapiach. Tasmy z seansow chodzily w tlumaczeniach za ogromne pieniadze. A przeciez opowiadalem tylko swoja wlasna CODZIENNOSC w peerelu. Myslalem, czy by ksiazki nie wydac ale sie spoznilem. Lepsza napisal juz Kubanczyk,ktory zdolal na Floryde nawiac na desce. Jego nikt nie przebije. Choc czytajac go widzialem.. peerel. Jedno sprostowanie. Nie wyjechalem sam. Wywalili mnie "na wymiane" bo stwierdzili ze juz zeswirowalem i jako taki jestem juz nieprzydatny. Moj Dowod Osobisty np. facio przy mnie pocial na kawalki, cedzac "zapomnij gdzie sie urodziles". To byly jedne z ostatnich slow jakie syszalem po Polsku na kilka miesiecy (na Mostach). Potem juz wszystko dzialo sie w ciszy bo i nie bylo o czym i z kim rozmawiac. Ocknalem sie slyszac wokol siebie szwargot. Oj, ilez to ja razy jeszcze bede tamte dni swojej ucieczki (zlapali mnie) przezywal. Gdyby to bylo tylko wywalenie. Ale oni najpierw nie pozwolili mi uciec, bawiac sie jak kot z mysza, a potem 'laskawie' wywalili, "patrz kto tu rzadzi". Kanalie plugawe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysiu pysiu Re: ZDELEGALIZOWAĆ SLD - PRZESTĘPCZA ORGANIZACJĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.04, 18:02 delegalizować ćwoków temat już powinien być ogłoszony nie mamy czasu błagam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WSTYD MI ZA SLD NIE CHCĘ ZADNEJ JAŁMUZNY OD KOMUNISTÓW, IP: 193.151.96.* 08.10.04, 17:48 ZADNEJ, ABSOLUTNIE ZADNEJ !!!!! NIE CHCE MIEĆ ZE ZŁODZIEJAMI I AFERZYSTAMI NIC WSPÓLNEGO , MIMO ZE JESTEM NA ZASIŁKU PRZEDEMERYTALNYM I JEST MI CIEZKO W ZYCIU. MOJE PEŁNE ZADOWOLENIE BEDZIE WTEDY , KIEDY TA CAŁA SWOŁOCZ ZEJDZIE ZE SCENY POLITYCZNEJ.- " TAK MI DOPOMÓŻ BÓG " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elka Re: Wstyd i niedorzecznosc IP: *.mn.rr.com 08.10.04, 17:55 Czy Panowie/Panie z SLD to sie nacpali, czy nie wiem co, aby takie bzdury opowiadac! Dac? Rozdac jednorazowo-a skad oni te pieniadze wezma? A nawet jezeli to ich wlasne, prywatne, dlaczego nie zainwestuja w program, ktory na dluzsza mete poprawilby los nie tylko najubozszych. Ale wiecie, gdzie jest prblem? Brak programu, brak idei, brak kurde fantazji! (bo to, co prezentuja, to raczej bajdurzenie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sldupy rozkradna! NAIWNY CZLOWIECZE I TAK NIE DOSTANIESZ !!!!!!!!! IP: 208.60.222.* 08.10.04, 18:01 to jest tylko kielbasa wyborcza jeszcze jeden z ich socjotrickow ! za pomoca, ktorych to parszywe czerwone lajno robi w balona od 50 lat ten naiwny narod !!! okradajac i upodlajac go !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BOR Re: Kolejna kiełbasa SLD? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.04, 18:00 Jak oni mają czelność jeszcze coś takiego proponować.Wystarczyłoby żeby oddali emerytom wszystko to co nakradła cała ta banda z SLD, która ma sprawy prokuratorskie a zapewniam, że wszyscy emeryci mieliby podwojoną swoją emeryturę!!! Moja propozycja to wydłużyć czas przejścia na emeryturę służb mundurowych - bastionu komunizmu i ostoji dla SLD. Kto to słyszał żeby chłop w wielu 37 lat mógł przejść już legalnie na emeryturę!!! Druga propozycja to zakaz dorabiana do pensji wszystkim tym emerytom, którzy mają meeryturę wyższą niż 1000zł netto (90% dorabiających emerytów mają tą emeryturę na poziomie 1.600zł i dorabiaą napewno nie ze względów braku środków na przeżycie - są to zazwyczaj postkomunistyczni działacze i urzędnicy). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koleś Re: Kolejna kiełbasa SLD? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.04, 20:08 Do twoich propozycji (słusznych) chciałbym jeszcze dodać zmniejszenie emerytur do poziomu, powiedzmy dzisiejszej średniej wszystkim bylym oficerom Ludowego Wojska Polskiego, MO, MSW itp. Cieszę się, że propozycja tej aroganckiej hołoty (SLD oczywiscie) została przez Was tak trafnie oceniona. Chciałbym, aby ktoś, kiedyś rozliczył SLD-UP z obecnej kadencji. Niestety obawiam się, że w naszym kraju nigdy to tego nie dojdzie. Pozdrawiam wszystkich przeciwników SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maruda Kolejna bzdura SLD! IP: *.gdynia.mm.pl 08.10.04, 18:07 Na pomoc SLD może liczyć około pięć milionów osób żyjących poniżej minimum socjalnego, czyli według wyliczeń SLD, poniżej 800-set złotych miesięcznie. *************************** Jestem przekonany, że poniżej 800 pln miesięcznie żyje wielu drobnych przedsiębiorców (rzemieślników, handlowców). Jak ma Janik zamiar pogodzić pomoc społeczną z jednoczesną podwyżką składek na ZUS dla drobnych przedsiębiorców? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mak Re: Kolejna bzdura SLD! IP: *.proxy.aol.com 08.10.04, 18:27 za te pieniadze to przypadnie tej kielbasy po pare deko na ryj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawa Reka K. A kto bedzie chcial wiecej dostanie po Ryju IP: HTTP1.* / *.esc11.net 09.10.04, 15:04 Gość portalu: mak napisał(a): > za te pieniadze to przypadnie tej kielbasy po pare deko na ryj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWA Re: Kolejna kiełbasa SLD? IP: *.acn.waw.pl 08.10.04, 18:25 Jesteśmy w UE i już trzeba dokładać do EMERYTUR .To co będzie za kilka lat jak ja przejdę na emeryturę.Może nazwę emerytura zmienić na dożywotnią zapomogę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanfaron Zgiń, przepadnij siło nieczysta! /nt IP: 194.42.116.* 08.10.04, 19:09 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody gniewny Re: Zgiń, przepadnij siło nieczysta! /nt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.04, 19:24 najniższe wynagrodzenie wynosi trochę niewiele ponad 800zł brutto, ale brutto pracującego jest inne niż 800zł bruto emeryta i rencisty brutto pracującego to także składki na ZUS a brutto emeryta i rencisty to...prawie netto i co znowu te czerwone diabły ludziom w głowach mieszają przy okazji? jak chcą być "dobrzy" to niech najpierw nauczą się dobrze liczyć brutto od netto przy różnych obciążeniach tego brutto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szutkiewicz Adolf Re: Kolejna kiełbasa SLD? IP: *.telia.com 08.10.04, 19:24 To nie kiełbasa,a tylko ochłap i tylko niech pan podzieli na 12 miesięcy,co z tego wychodzi? poprostu pana głupota.Gdzie jes minimum socjalne,czy kogoś z was stać żeby wyliczyć,wyliczenie za mało,jeszcze trzeba zapewnić.Najpierw zrealizuicie obiecanki przedwyborcze.Tylko z kąnd SLD weźmie przy takiej dziurze budżetowej,chyba po kryjomu dodrokujecie.Nie opłaci i tak wam, tak nabruzdziliście razem z Millerem,że prawica znowu będzie wyprowadzać kraj z czerwonego lotargu jak po 1998r. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Böser Onkel Re: Kolejna kiełbasa SLD? IP: *.dip.t-dialin.net 08.10.04, 19:48 Prymitywne homosovietikusy zeruja na ludzkiej biedzie aby utrzymac sie przy korycie. Smierdzace gowno znajdzie pewnie tylu naiwnych zeby zalapac sie do parlamentu po nowych wyborach. A moze tak pan prezydent wszystkich magistrow wypowie sie na temat tego planu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAGISTER Re: Kolejna kiełbasa SLD? IP: *.lublin.mm.pl 08.10.04, 21:16 WYPRASZAM SOBIE ! NIE GLOSOWALAM I NIE ZAMIERZAM GLOSOWAC. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawa Reka K. Dlaczego tak glupio zawsze wybieracie??? IP: HTTP1.* / *.esc11.net 09.10.04, 14:47 Nie potrafie tego pojac, choc sam mam wbor miedzy Dzuma a Cholera. Ale na tego zdechlaka Kerry`ego juz patrzec nie moge i sluchac jego szkockiego belkotu ze sztuczna szczeka. Lepszy juz "arystokrata" Bush i jego slawne powiedzonka. Jestem niemal pewny ze wygra, co bedzie dobrem i dla Polski. Ostatecznie zdecyduje Electorzy. Pamietajcie ze w Polsce sa wybory Bezposrednie. Niechciana partie mozna "wyciac w pien" tylko glosami. Az zniknie z Sejmu. Licze ze po nastepnych Wyborach juz mnie zadna lewa bandycka morda z seta straszyc z Polski nie bedzie i przypominac o zdechlym komuszym rezimie. Wierze w Was, Polsko. Wytnijcie bandziorow !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fylyp Re: Kolejna kiełbasa SLD? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.04, 19:42 panowie z sld dość kpin z społeczeństwa.Już wam dziękujemy za wasze ograne tanie chwyty.Poczynając od waszej niesławnej pamięci ,wysługującej się obcemu mocarswu,poprzedniczki pzpr,po dzień dzisiejszy,kiedy to rozkradacie i wyprzedajecie Kraj a korupcja sięga zenitu.Brak wam choćby odrobiny przyzwoitości i honoru-podłe sprzedawczyki.Musicie zostać rozliczeni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tatuś Re: Kolejna kiełbasa SLD? IP: *.zbroslawice.sdi.tpnet.pl 08.10.04, 20:02 Janik chce rozdać to, z czym pod koniec roku będzie miał problem następny rząd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mix Re: Kolejna kiełbasa SLD? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.04, 20:21 czy jeszcze jst ktos kto uwierzy SLD - czy jeszcze malo - SLD to juz try=up - i nic mu nie pomoze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Linke Re: Kolejna kiełbasa SLD? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.04, 20:58 Jak ja już od dawna wpieprzam trwkę, zostałem już wyleczony z diety Kwaśniewskigo, to co mi dacie aby na was zagłosować ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prowokator Niech żyje SLD i jej wódz Janik!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.04, 21:20 Sorki za ten tytulik. Chciałem tylko sprawdzić, czy Gazeta przepuszcza takie kawałki. Najnowsza propozycja SLD pod przewodnictwem Krzysztofa Janika, muszę z przykrością stwierdzić, nawet mnie nie zdziwiła, chociaż w warunkach normalnego, cywilizowanego kraju powinna wywołać u mnie oburzenie spowodowane swą niedorzecznością, arogancją i totalną ignorancją naszej słabiutkiej, ledwo rozpędzonej gospodarki. Niestety nie oburzają mnie już idiotyczne pomysły poslów z różnych opcji (liderami tej klasyfikacji są:SLD, Samoobrona i LPR - może w innej kolejności), ponieważ niemal codziennie pojawia się nowy, bzdurny pomysł i chyba się już zdążyłam znieczulić. O Panu Janiku myślę, że mu się już mózg z gównem pomieszał - przynajmniej stara się usilnie zbudować taki wizerunek swojej osoby i to mu się chyba najlepiej udaje. Bardzo bym sobie i Polsce życzył, żeby wyborcy przypomnieli sobie tą oraz inne idiotyczne propozycje posłów obecnej kadencji i nigdy więcej nie dopuścili tej chciwej, pasożytniczej hołoty do władzy. Pozdrowienia dla wszystkich uodpornionych na wirus_SLD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robol Cały naród jest z Partią. Niech nas SLD wiedzie ku IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 09.10.04, 01:27 lepszej przyszlości >O Panu Janiku myślę, że mu się już > mózg z gównem pomieszał - PRZEPIĘKNIE!!!!! Mam bombę i chcę coś wysadzić. Czy to objawy wirusa czy też prewencji pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaga Re: Kolejna kiełbasa SLD? IP: *.crowley.pl 08.10.04, 21:56 Popatrzcie na to zdjecie ! I po co dalsza dyskusja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stan Re: Kolejna kiełbasa SLD? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 08.10.04, 22:02 Niech sobie Pan Janik "przesunie" komórki w główce, nie w budżecie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wituś Re: Kolejna kiełbasa SLD? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.04, 22:09 za kiełbasę dziękuję ale nie skorzystam,ponieważ tak się objadłem wierzbowych gruszek że do dziś boli mnie brzuszek. Odpowiedz Link Zgłoś