Dodaj do ulubionych

Ja bez żadnego trybu

18.12.17, 09:47
Chciałam wszystkim złożyć szczere i serdeczne życzenia: ciepła w gronie najbliższych, pomyślności w Nowym Roku, spełnienia osobistych marzeń, zrozumienia i troski od wszystkich wokoło. Oby nam wszystkim na świecie wiodło się lepiej, byśmy wznieśli się na poziom zaufania i sympatii wobec tych, z którymi nie dzielimy poglądów i przekonań. By nasz kraj i nasze miejsce na Ziemi stawało się lepsze.
Wesołych Świąt!
Obserwuj wątek
    • sverir Re: Ja bez żadnego trybu 18.12.17, 10:41
      Chciałem poinformować, że uznałem za wielce zasadne zezwolenie na wypowiedź bez żadnego trybu. Na bezczelnego się przyłączam do życzeń. I Tobie również najlepszego.
    • szwampuch58 Re: Ja bez żadnego trybu 18.12.17, 11:10
      Jestes pewien ze wszystkim?
      • titerlitury Re: Ja bez żadnego trybu 19.12.17, 00:58
        Tak. Bez wyjątku.
      • buldog2 Re: Ja bez żadnego trybu 19.12.17, 20:13
        Również ja uważam, że budynek Naczelnej Organizacji Technicznej przy ulicy Czackiego w Warszawie, powinien być siedzibą Ligii Polskich Rodzin. Przypominam, że LPR jest porozumieniem organizacji prawicowych i narodowych. Byłem zwolennikiem niewykreślania z ewidencji partii politycznych Stronnictwa Narodowego. Mam nadzieję, że rodzina Giertychów nie powiedziała jeszcze ostatniego słowa w polityce. Że podzielimy się tradycyjnym opłatkiem na Wigilię w grudniu. Piotrek.
        forum.gazeta.pl/forum/w,28,157053240,157053240,Prorosyjscy_polscy_zdrajcy_Korwin_i_jego_kumple.html?p=157289937
    • yoma Re: Ja bez żadnego trybu 18.12.17, 11:22
      Dziękuję, przyłączam się, ze Szwampuchowym zastrzeżeniem :) Troski od wszystkich z wyjątkiem tych, których troska szkodzi.

A na ziemi pokój ludziom dobrej woli.
    • dr.krisk Re: Ja bez żadnego trybu 19.12.17, 10:08
      Ja także - ale nie wszystkim. Przykro mi, ale nie mogę przemóc. A kłamać nieszczerze - nieładnie.
      Tak więc ludziom dobrej woli wszystkiego najlepszego! A tym innym życzę, aby stali się owymi ludźmi dobrej woli.....
      • buldog2 Re: Ja bez żadnego trybu 25.12.17, 00:10
        Dodam do życzeń, niech ta metanoia dokonuje się w zaciszu dobrze zabezpieczonego pomieszczenia zamkniętego, na koszt podatnika.
      • ave.duce Re: Ja bez żadnego trybu 25.12.17, 08:19
        Przyłączam się do dr.Kriska :)
      • camille_pissarro Re: Ja bez żadnego trybu 26.12.17, 10:17
        U mnie podobnie, zatem vice versa ;-)
    • man_sapiens Re: Ja bez żadnego trybu 19.12.17, 10:49
      Wszystkim - bez wyjątku i szczerze - życzę radości życia i życia w demokratycznym państwie prawa.
    • buldog2 Re: Ja bez żadnego trybu 19.12.17, 11:05
      Pokój wszystkim ludziom dobrej woli.

--
      Żeby [...] Opłatek przykleił się do podniebienia ,a karp stanął ością w gardle.Niespokojnych nocy... – © .............
      • niegracz Re: Ja bez żadnego trybu 19.12.17, 20:14
        www.youtube.com/watch?v=beUl6WsOWx
        • niegracz Re: Ja bez żadnego trybu 19.12.17, 20:16
          www.youtube.com/watch?v=jzz_I1_e0hA
          • niegracz Re: Ja bez żadnego trybu 19.12.17, 20:18
            www.youtube.com/watch?v=oda4OSJ-Ed4
            • yoma Re: Ja bez żadnego trybu 19.12.17, 20:33
              Kulson, parówa, nawet życzeniom świątecznym nie darujesz? Idź se drzewko obsikaj!
    • lech1966 Re: Ja bez żadnego trybu 19.12.17, 20:51
      titerlitury napisała:

> Chciałam wszystkim złożyć szczere i serdeczne życzenia: ciepła w gronie najbliż
      > szych, pomyślności w Nowym Roku, spełnienia osobistych marzeń, zrozumienia i tr
      > oski od wszystkich wokoło. Oby nam wszystkim na świecie wiodło się lepiej, byśm
      > y wznieśli się na poziom zaufania i sympatii wobec tych, z którymi nie dzielimy
      > poglądów i przekonań. By nasz kraj i nasze miejsce na Ziemi stawało się lepsze
      > .
      > Wesołych Świąt!

Bardzo dziękuję za miłe życzenia titerlitury. Serdecznie pozdrawiam i życzę Tobie i całej Twojej rodzinie i bliskim wszystkiego co najlepsze i najpiękniejsze. Dużo zdrowia, szczęścia i spełnienia osobistych marzeń w nadchodzącym Nowym 2018 Roku.

Wesołych Świąt !!!.

Tylko sądy z ławą przysięgłych są w stanie zdyscyplinować środowisko prawnicze
    • taniarada Oczywiście nie z ludźmi z wyboru chamskiej woli 19.12.17, 21:12
      Wesołych, szczęśliwych i zdrowych.Na ten czas trzeba jeszcze pracować.Amen dla wszystkich.

• buldog2 Re: Oczywiście nie z ludźmi z wyboru chamskiej wo 19.12.17, 21:18
        Co to, tak otwarcie przeciw PISowi? Fronda jakaś, czyja?
        Wesołych Świąt, Szkrabie.

--
        Sztandar PiS dumnie powiewa - xyz_xyz1
      • buldog2 Re: Oczywiście nie z ludźmi z wyboru chamskiej wo 20.12.17, 10:28
        Na ten czas trzeba jeszcze pracować.Amen.dla mediów:

niepoprawni.pl/grafika/zbyszek-nieweglowski/wesolych-swiat-kaczynski
    • pkt4a Re: Ja bez żadnego trybu 19.12.17, 21:26
      tak przy okazji , ja też bez żadnego trybu :
      zrzutka.pl/rbk7dm
    • qqazz Ja tez bez żadnego trybu 19.12.17, 21:33
      Do życzeń noworocznych zostało jeszcze ponad tydzień, a wcześniej mamy święta Bożego Narodzenia.
      Wybacz ale twoje życzenia trącą mi nowomową niczym brukselskie święta zimowe.
      Nowy Rok będzie za tydzień, a wesołych świat o tej porze życzy się z okazji Bożego Narodzenia.

pozdrawiam
    • aniechto.only Re: Dziękuję za pękne życzenia 24.12.17, 13:10
      Tez życzę wszystkim bez wyjątku, nawet prezesupanu :))), wszystkiego najlepszego z okazji Świąt Bożego Narodzenia i Nowego Roku!
      • yoma Re: Dziękuję za pękne życzenia 24.12.17, 15:18
        Jadę tramwajem. Właśnie wsiadła babeczka z flagą na kaczej łapie i z nalepką na plecaczku Wolne Sądy, Wolne Wybory, Wolna Polska! Niechybnie jedzie na Wigilię pod pałacem.

Wesołych Świąt! I: jeszcze nie zginęła...
        • buldog2 Re: Dziękuję za pękne życzenia 25.12.17, 10:37
          Niech się ma na baczności.
          Niedługo będzie tak jak z białymi różami. Za awanturnictwo i szerzenie nienawiści, propagowanie symboli faszystowskich i działalność antypaństwową zostanie zatrzymana przez MO, ORMO i co tam jeszcze pisi rząd ma. W stosunku do wszystkich niepokornych wobec rządu zostaną skierowane wnioski do kolegium obywatelskiego, a w najbardziej rażących sytuacjach sądu PIS.

Winni tego skandalicznego postępowania władz, zdrady naszego państwa i zamachu stanu staną przed polskim sądem i zostaną ukarani. Ale to już później. Niestety, znacznie później.

--
          Dobra zmiana: PIS w każdym kompie
          • yoma Re: Dziękuję za pękne życzenia 25.12.17, 11:48
            Myślę, że ona doskonale o tym wie.

Flaga na kaczej łapie :)))
    • szwampuch58 Re: Ja bez żadnego trybu 24.12.17, 15:39
      Chcialem Polakom zlozyc zyczenia,niestety nie moge:
      forum.gazeta.pl/forum/w,396,165306737,165306737,Zyczenia_dla_gorszego_sortu_.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka