Dodaj do ulubionych

Senator PO Jerzy Federowicz

26.02.18, 14:54
Uwielbiam wszystkich senatorów opozycji.Jerzy Fedorowicz był gościem programu Młodzież Kontra. Dyskutując z prowadzącymi i obecną na sali młodzieżą senator Platformy zadeklarował:No kto by mi przyszedł? Przyszedłby mi poseł Jan Grabiec i powiedziałby mi, że ja mam nie iść do telewizji? Przecież nikt normalny nie chodzi do TVP Info! Prawda?Na to pytanie sala odpowiedziała wybuchem śmiechu, ale polityk nie zwracając na to uwagi kontynuował.A ja jestem u was, w telewizji. To jest Trójka. I po prostu sobie siedzę. Bo ja uważam, że ja mam prawo rozmawiać z młodzieżą ,kontynuował senator Fedorowicz, ku jeszcze większej uciesze widowni. Tę salwę śmiechu przerwali prowadzący program.Panie senatorze, dla porządku, jesteśmy w TVP Info.A to przepraszam odparł polityk PO.Tak się pomylić.
Obserwuj wątek
    • inocom Ja Bozia chce totalnych pokarać 26.02.18, 21:37
      basika001 napisał(a):

> Przecież nikt normalny nie ch
      > odzi do TVP Info! Prawda?Na to pytanie sala odpowiedziała wybuchem śmiechu

To im rozum odbiera.
      • taniarada Re: Ja Bozia chce totalnych pokarać 26.02.18, 23:08
        inocom napisał:

> basika001 napisał(a):
        >
        > > Przecież nikt normalny nie ch
        > > odzi do TVP Info! Prawda?Na to pytanie sala odpowiedziała wybuchem śmiech
        > u
        >
        > To im rozum odbiera.
        >
        > Czy senator Fedorowicz wie w jakim kraju mieszka ?To pokazuje że senat jest zbędny.
        • titerlitury Re: Ja Bozia chce totalnych pokarać 26.02.18, 23:48
          Ukrzyżuj go!
    • titerlitury Re: Senator PO Jerzy Federowicz 26.02.18, 23:50
      Szok! Ale się pomylił! Normalnie skandal. (Od początku swego istnienia do 2017 roku program "Młodzieży kontra" był emitowany na antenie TVP3, dopiero od ubiegłego roku przeniesiono go do Info).
      • taniarada Re: Senator PO Jerzy Federowicz 26.02.18, 23:56
        titerlitury napisała:

> Szok! Ale się pomylił! Normalnie skandal. (Od początku swego istnienia do 2017
        > roku program "Młodzieży kontra" był emitowany na antenie TVP3, dopiero od ubie
        > głego roku przeniesiono go do Info).
        To wszystko wiadomo.Pan senator sortuje wedle kategorii .Lepszy sort .Gorszy sort, W telewizji TVN i Polsat go ostatnio nie widziałem.A w jednej Polsce mieszkamy.
        • titerlitury Re: Senator PO Jerzy Federowicz 26.02.18, 23:58
          No i co z tego wynika dla Polski?
          • taniarada Re: Senator PO Jerzy Federowicz 27.02.18, 00:13
            titerlitury napisała:

> No i co z tego wynika dla Polski?
            Co wynika dla Polski,że kto głosował na pana senatora .To źle wybrał.Szkoda że pan senator, jak chodził do telewizji publicznej ,to nie narzekał nepotyzm władzy.Bardziej był by wiarygodny.Tyle sìę teraz dzieje.Zwalają pomniki .Zmieniają nazwy ulic.Nawet z nagrobków znikną znienawidzone nazwiska.Dobranoc.
            • titerlitury Re: Senator PO Jerzy Federowicz 27.02.18, 00:17
              Coooo?
            • porannakawa01 Re: Senator PO Jerzy Federowicz 27.02.18, 00:23
              taniarada napisał(a):

> titerlitury napisała:
              >
              > > No i co z tego wynika dla Polski?
              Zwalają pomniki .Zmieniają
              > nazwy ulic.Nawet z nagrobków znikną znienawidzone nazwiska.

Przecież obydwu Kaczyńskich wystarczy pochować gdzieś na cmentarzu, po przeniesieniu Lecha.
              Na nagrobkach przecież niech nazwiska Kaczyńskich pozostaną!
              Nie usuwać ich nazwisk z nagrobków!
              To jakieś barbarzyństwo!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka