Dodaj do ulubionych

Borowski w ataku

10.10.04, 19:42
Jak LPR dojdzie do władzy to rozliczy Bermana za prywatyzację Banku Śląskiego!
Obserwuj wątek
    • Gość: MP Re: Borowski w ataku IP: *.013-20-76737411.cust.bredbandsbolaget.se 10.10.04, 20:00
      Pic na wode fotomontaz. Stara spiewka znana z czasow PRL-u.
      Sklada sie samokrytyke,obiecuje poprawe i potem znow od nowa.
      Dajcie nam wladze a my juz was urzadzimy.
      Tyle razy juz ludzi robili w konia i teraz tez im chyba uda sie.
      • wpia Re: Borowski w ataku 10.10.04, 20:02
        Aktywisto nikt ci nieda wladzy, tylko dlatego ze poprosisz.
        • Gość: Kajetan Konf. SdPl - puszczanie bąków przez czerwone węże IP: *.wbrmfd01.mi.comcast.net 11.10.04, 06:37
          czyli nic realnego, jeszcze jeden medialny balon, pusty jak otchłań kosmosu.

SdPl jest żywym trupem, który w "planach na przyszłość" powinien uwzględnić
          tylko jedno: zrzutę na porządną trumnę.

Stolarze całej Polski, łączcie się !! Potrzebna jest ogromna trumna zdolna
          pomieścić wszystkie ziemskie szczątki nosicieli wirusa wczorajszej epoki.
          Ludzie z SdPl, SLD i pokrewni są z innej epoki - są koszmarnym snem śnionym na
          jawie. Koszmar minie.

Grabarze całej Polski, łączcie się !! Potrzebny jest jeden ogromny grób.
          Zacznijcie kopać.
          • Gość: Andrzej SLD, SdPl, UP = SYF, bezrobocie i ubóstwo IP: *.proxyplus.cz / *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.10.04, 13:19

SLD, SdPl, UP = SYF, bezrobocie i ubóstwo.

Ostrzegam WSZYSTKICH małych przedsiębiorców przed głosowaniem na tych cwaniaków
            z SDPl - oni tylko udają że są po waszej stronie - łajdaki chcą was razem z SLD
            załatwić podnosząc małym przedsiębiorcom koszty ZUS, tak, abyście nie byli w
            stanie konkurować z dużymi, np. małe sklepy kontra supermarkety - WAM PODNOSZĄ
            KOSZTY A SUPERMARKETY CHOŁUBIĄ! SDPl CHCE ZNISZCZYĆ MAŁE SKLEPY - NIE DAJCIE
            SIĘ NABRAĆ !!!!!!!!
          • wpia Re: Konf. SdPl - puszczanie bąków przez czerwone 11.10.04, 16:57
            zamiast argumentów masz osobiste emocje.
      • Gość: jagna A MOZE TO WLASNIE JEST SZANSA NA PRAWDZIWA LEWICE? IP: *.chello.pl 10.10.04, 21:15
        swoja droga powazna chadecja tez by sie nam przydala....
        • Gość: Anna Kozlowska Re: A MOZE TO WLASNIE JEST SZANSA NA PRAWDZIWA LE IP: *.sympatico.ca 10.10.04, 23:03
          Prawdziwa lewica miala byc UP z Malachowskim. Bugaj nie zdzierzyl tego ukladu -
          wygladal mi zawsze na najporzadniejszego w tym towarzystwie. No i odszedl.
          Partia Borowskiego to kolejna zmiana nazwy. Dziwi mnie stala jej obecnosc w
          mediach. Wlasciwie nie dziwi - wszedzie sa kolesie. W sloganach czerwoni byli
          i sa dobrzy. Potrafia palnac gadke i zachowac sie elegancko na pokaz.
          Wiadomo - elyta. Partia powstala jako przechowalnia talentow SLD do wnoszenia
          wkladu w budowe przyszlosci z centrystami i prawica popierana. Kukulcze jajo z
          dojrzalymi ideowcami.
          Powazna chadecje zorganizuje Zanussi za blogoslawienstwem postepowych biskupow:
          Pieronka, Zycinskiego i Goclowskiego. Kwestia czasu. O dolo...
      • Gość: jarl Re: Borowski w ataku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 21:49
        nie wiadomo czy sie uda - jest wiele pertii odwolujacych sie do najnizszch
        instynkó w czlowieka - nienawiści ksenofobi, nietoleracji - a mało tych ktorzy
        poszukuja kompromisów, zgody, wspolnego dzialania na rzecz dobra naszego
        Państwa - nie wiem ale byc moz partia Borowskiego jest piersza w powojennej
        historii politycznej ugrupowaniem które ma uczciwe zamiary i konkretne
        propozycje , SLD, OPZZ, SLD i wkrótce wiele innych przejdzie do historii -
        najwyzszy czas tworzyć partę rozsadku - nie uciekniemy od wyborów politycznych
        siedząc w domu - byc możę Sdpl jest taka sansa - oby
    • wpia na szczescie to wam nie grozi 10.10.04, 20:01
      najpierw sie rozbijecie. Bo takie zawadiaki jak wy nie umiecie sie dogadac,
      jedyne co umiecie wspolnie rozbic to rozpierdalac.
      Zaiteresowani wejdzcie sobie na www.sejm.gov.pl/poslowie/kluby.htm

LpR, RKN, Dom Ojczysty, Porozumienie Polskie, ROP, co jeszcze?, jescze
      zapomnialem, o tym fanatyku jankowskim, wszyscy startowali z waszych list, a
      teraz sie rozpierzchli. Bo kazdy ma swoje sdanie i nic konstruktywnego nie
      potraficie sklecic, jestescie oszolomami, ktory musi zaspokoic swoj wlektorat w
      postaci zgoszknialych babci i dziadkow z wsi i malych miasteczek z
      wyksztalceniem podstawowym, wiec jedziecie na prostocie. A tak to mozemy
      zajechac tylko do sredniowiecza.

Jestescie na wymarciu i jezeli o kims pisac towarzysze to o was, LPR - PRL .
      • Gość: oz Re: na szczescie to wam nie grozi IP: *.avenel01.nj.comcast.net 11.10.04, 09:16
        SDKPL to najgorsza partia polityczna w polsce, razem z unią wolności stanowi
        element najgorszego rodzaju związanego z ludobójstwem na katolikach. powinny
        być zdelegalizowane.
        • Gość: odejdż_żydokomuno Re: ŻYDOKOMUNA MUSI ODEJŚĆ, hamuje zmiany w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 13:33
          Jeśli chcecie prawdziwych zmian w Polsce, musicie pozbawić żydokomunę wpływu
          na władzę. Wtym celu należy wywalić z Sejmu SLD z UP i SLDpl, a także nie
          głosować na takie zlepki żydokomuny jak PO, PiS i UW.
    • Gość: gutek Borowski jest ZAJEBISTY! IP: *.neting.com.pl / *.neting.com.pl 10.10.04, 20:05
      Zagłosuję na SDPL!
      • wpia Re: Borowski jest ZAJEBISTY! 10.10.04, 20:08
        ja tam uwazam ze politycznie szczegolnie jezeli chodzi o sprawe prezencji
        medialnej jest marny, czesto zdenerwowany i musi jeszcze popracowac, ale wole
        jego niz ganiajaca gromade łysych pał po ulicach z okrzykami "Polska dla Polaków".
        • jasiu22 Re: Borowski jest ZAJEBISTY! 10.10.04, 20:37
          Borowski i jego partyjka to jest nic innego niż SLD sklonowana tym bardziej
          obrzydliwa.
          • wpia Re: Borowski jest ZAJEBISTY! 10.10.04, 20:48
            tak samo PO to AWS, nie sądzisz?
          • Gość: odyn Re: Borowski jest ZAJEBISTY! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 21:53
            myśle że sie mylisz drogi Sdpl i SLD sie rozeszły
        • Gość: roman Re: Borowski jest ZAJEBISTY! IP: *.waw.pl 10.10.04, 21:44
          zady jednych i drugich nam na szczescie nie groza
        • Gość: mix Re: Borowski jest ZAJEBISTY! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 21:52
          też tak myslę - a po przecztaniu deklaracji i pierwszych ustaleń ci==oraz
          bardziej jestem przekonany o tym ze ludzie pokolenia moich dzieci - w
          przeciwueństwie dio mnie będą miały wybór - czy oszołomstwo - czy ppoważna siła
          polityczna
    • Gość: jaxa jezusmaria, KOREKTAAAAAAAAAAAAAAA! IP: *.acn.waw.pl 10.10.04, 20:40
      Nie "niepodoba", tylko "nie podoba", nie "chetkę-pentelkę", tylko "hetkę-pętelkę", itd.
      • Gość: Roni Nie jezusmaria tylko Jezus-Maria, baranie !!! IP: 217.153.221.* 10.10.04, 20:59
        specu od krowich kup...
        • Gość: jaxa A to już zależy, IP: *.acn.waw.pl 10.10.04, 21:49
          chamie, od kontekstu i stylizacji, a nie od słownika. Może być "jezusmaria", jak ktoś jest ateistą i używa
          "jezusmariów" jako znacznika ekspresji. Ale na to trzeba, chamie, wiedzy.
          • Gość: Paweł Re: A to już zależy, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 08:29
            Tobie jej (tej wiedzy) niestety brakuje.
    • Gość: remus wreszcie przejrzeli!! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 10.10.04, 20:59
    • Gość: OBSERWATOR Re: BIEDNY BOROWSKI IP: *.tele2.pl 10.10.04, 21:14
      ŻAL MI TEGO BOROWSKIEGO, ZA CZASÓW JEGO WUJA, JAKUBA BERMANA,
      W LATACH 40-TYCH I 50-TYCH TAKICH "PODNOSZĄCYCH GŁOWĘ" PRAWICOWCÓW
      NAJPIERW TORTUROWAŁO SIĘ W KATOWNIACH U.B. A POTEM MORDOWAŁO STRZAŁEM W TYŁ
      GŁOWY I CHOWAŁO PO KRYJOMU ZASYPUJĄC GRÓB WAPNEM. DZISIAJ NIE MA RADY NA
      GIERTYCHÓW I KACZYŃSKICH, CHOCIAŻ MOŻE POSŁUZYĆ SIĘ PIOTROWSKIM ? JEST JUZ NA
      WOLNOŚCI I SIĘ SPRAWDZIŁ. NO TO PANIE BERMAN, TFU, CHCIAŁEM POWIEDZIEĆ PANIE
      BOROWSKI, ZNALAZŁAO SIĘ ROZWIĄZANIE, NO TO DO DZIEŁA !
      • Gość: andy CZYTAM TYCH ANTYSEMITOW... WOLE BOROWSKIEGO!!!! IP: *.chello.pl 10.10.04, 21:17
        • wpia ja tez wole borowskiego niz łyse pały bez mógu 10.10.04, 21:21

• Gość: Paweł Re: ja tez wole borowskiego niz łyse pały bez móg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 08:35
            A Borowski ma mózg? Gdzie?
        • Gość: Paweł Re: CZYTAM TYCH ANTYSEMITOW... WOLE BOROWSKIEGO!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 08:34
          Gratuluję wyboru. Czy ty chociaż rozumiesz co oznacza słowo "semita"?
      • Gość: haimdal Re: BIEDNY BOROWSKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 21:55
        kompletnie ci odbiło -
    • Gość: Pyton Borowski ATAKUJE wójkiem Jakubem BERMANEM IP: *.proxy.aol.com 10.10.04, 21:15
      stalinowcem ZYDO-KOMUNISTA co za Bieruta MORDOWAŁ Polskich patriotów.

Ty zydo-komunisto Borowski JESTEŚ PRZEGRANY i SPALONY w Polsce !

WSZYSCY ZNAJA TWOJE ZYDO-KOMUNISTYCZNE "DZIDZICTWO" padalcu czerwony
      Borowski !

WSZYSCY Polacy mieszkajacy za granica TEZ wiedzą z kad sie wziołes w polityce
      i reprezentujesz STARA ZYDO-KOMUNĘ w Polsce.

Borowski NAWET CI NIE POMOZE PROPAGANDA GW i PROPAGANDA szfabskiej prasy
      w Polsce co manipuluje Polaków w jezyku polskim.

BOROWSKI JESTEŚ SPALONY W POLSCE żydo-komuchu WSTRETNY !!!!

• Gość: jurek borowski ratuj przed tym faszyzmem!!!! IP: *.chello.pl 10.10.04, 21:22
        ktory rozbrzmiewa w glosach powyzej
        • Gość: Paweł Re: borowski ratuj przed tym faszyzmem!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 08:28
          Naród powoli, ale budzi się z komunistycznego letargu. Borowski już cię nie
          uratuje,
      • Gość: Lui Żydo-komuniści ???? IP: *.zaczek.ds.pw.edu.pl 10.10.04, 21:36
        Z tego co się orientuję to po wojnie Żydów pogoniono z Polski i zostali tylko
        nieliczni, więc skąd mieliby się wziąść Żydzi partyjni no, a skoro tacy byli to
        dlaczago wypędzaniu swoich braci ???
        • Gość: zooroo Re: Żydo-komuniści ???? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 11.10.04, 00:13
          Hej Lui! Poucz sie historii zanim
          palniesz kolejna bzdure.
          • wpia Re: Żydo-komuniści ???? 11.10.04, 17:13
            napewno z niemieckiej perspektywy widać lepiej prawdę o Polsce ,co?
    • Gość: antek Re: ALE REWELACJA! WIADOMO BYŁO PRZED POWST.SLDpl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 21:18
    • Gość: Niezalezny DOSYĆ ZYDO-KOMUNY w Polsce z Borowskim ! IP: *.proxy.aol.com 10.10.04, 21:19
      juz wystarczy żydo-komuny Kwasniaka, Geremka co ZBANKRUTOWALI Polskę !

DOSYĆ !

PRECZ ZYDO-KOMUNISTO Borowski !!!

PRZECZ !
      • wpia Re: DOSYĆ ZYDO-KOMUNY w Polsce z Borowskim ! 10.10.04, 21:23
        taki z cibiebie niezależyny python, ale .....amerykanski. Jak chcesz rozprawiac
        o Polskosci, to najpirw wróć do Ojczyzny
        • Gość: anty-k BOROWSKI ! NIC SIĘ NIE STAŁO??? IP: *.ostrowiec.dialup.inetia.pl 10.10.04, 21:43
          Panie Borowski!
          Pan masz niezły tupet.
          Należałęś pan do PZPR - organizacji zbrodniczej,która doszła do władzy w
          Polsce poprzez sfałszowanie wyborów. Później ta PZPR zniszczyła polską
          gospodarkę przez ponad 40 lat rządów. To PZPR odpowiada za mordowanie Polaków
          w 1970 i 1981 roku. DlCZEGO PAN WSTĄPIŁĘŚ DO PARTII BANDYTÓW?
          Dziś udajesz że nic się nie stało?
          A SLD? Partia -mafia. Złodziejstwo , kłamstwo i bezczelność.
          SLD to nieprawdopodobne afery , które są jedynym pokłosiem rządów"lewicy".
          Należałeś do nich!!
          I co ? Też nic się nie stało? Ty nie masz nic wspólnego z nimi z PZPR SLD????

Założyłeś SDPL. Brawo. Tylko kto tam należy? Byli dranie właśnie z PZPR SLD.
          Kogo chcesz nabrać panie Borowski.
          SDPL to kolejny mutant komunistycznej PZPR.
          Niech Bóg nas broni przed tymi wilkami w owczej skórze.
          Dziś Borowski straszy prawicą i ciemnogrodem. A zapomina ,że to właśnie
          ciemnogród pozwolił ,że wogóle jest w polityce.
          Gdyby Polacy mieli trochę oleju w głowie to po rządach PZPR nikt z tej parti
          nie mógłby zajmować jakikichkolwiek ważnych stanowisk. Nie powinno być dalej
          SLD i jej barbarzyńskich rządów.
          SDPL i pan Borowski liczy ,że ludzie się znów nabiorą na "lewicowość" byłych
          komunistów.
          Myślę ,że nie tym razem.
          Z dużo kłamstwa obłudy złodziejstwa towarzysze. Wasz koniec nadchodzi
          nieubłaganie.

A pan panie Borowski nie graj niewiniątka i jedynego sprawiedliwego. Bo w
          ustach człowieka który całe życie należał do organizacji przestępczych (PZPR
          SLD) brzmi to jak groteska.
          • wpia Re: BOROWSKI ! NIC SIĘ NIE STAŁO??? 10.10.04, 21:51
            nie zauwazyles ze 15 lat minelo? A Borowskiego nazywasz zbrodniazem, poprostu
            smieszne.
            • Gość: anty-k Re: BOROWSKI ! NIC SIĘ NIE STAŁO??? IP: *.ostrowiec.dialup.inetia.pl 10.10.04, 22:04
              Uderz w stół a nożyce się odezwą.

Ja nie nazwałem towarzysza Borowskiego zbrodniarzem.
              On należał do organizacji zbrodniczej.
              Poczytaj sobie historię Polski to może zrozumiesz o co mi chodzi.
              Borowski udaje dziś jedynego sprawiedliwego.
              A mnie to przeraża ,że można być tak bezczelnym.
              Złodziej przez wieś przechodzi tylko raz - mówi przysłowie.
              Polskę jeden i ten sam złodziej grabi już któryś raz z kolei.
              A teraz mówi ,że jest wszystko ok. Wszyscy be , on cacy.
              SDPL to mutant po byłych towarzyszach i nic dobrego z tego nie wyniknie.

• Gość: marcy Re: BOROWSKI ! NIC SIĘ NIE STAŁO??? IP: 81.219.8.* 11.10.04, 00:48
                W Polsce mamy 6 milionów byłych towarzyszy. Komunisci? Zdrajcy? Zbrodniarze?
                Ochłoń zdeka...
                • Gość: Kajetan Re: BOROWSKI ! NIC SIĘ NIE STAŁO??? IP: *.wbrmfd01.mi.comcast.net 11.10.04, 07:02
                  O ile pamiętam, to w PZPR, przed Solidarnością, było ok. 2 mln. Skąd zatem
                  wziąłeś jeszcze 4 ?! Czyżby aż tak szybko się rozmnażali? Niemożliwe. Z
                  takimi "zasadami moralnymi" (czyt. brak zasad) są skazani na wymarcie. Nie
                  uprawiaj tu więc taniej propagandy. Polska może istnieć bez tych ludzi, którzy
                  od 60 lat pasożytują na Narodzie Polskim. Wyeliminowanie ich z życia
                  politycznego Polski jest wręcz WARUNKIEM ozdrowienia całego Narodu.
                  • wpia Re: BOROWSKI ! NIC SIĘ NIE STAŁO??? 11.10.04, 17:04
                    najwiecej PZPR mialo czlonkow przed Solidarnoscia ok. 3mln. pozniej po roku 80,
                    z parti wystapilo ok 850 tys ludzi. Ale nadal, wg. kajetana zyje w Polsce 2,2
                    mln osob (czesc juz pewnie umarla) ktore nalezaly do organizacji zbrodniczej. I
                    co wynika z takiego stwierdzenia. Nic. Bo za zbrodni organizacji nie ukarzemy.
                    Jezeli tak to jakie wnioski trzeba wyciagnac z faktu przynaleznosci do takiej
                    organizacji? Czy mozna wyciagac wnioski wobec grupy ludzi liczacej 2mln osob?
    • Gość: Jarl Re: Borowski w ataku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 21:37
      Panie Marszałku - tak trzymac - moz e wreszczie pojawi sie u nas jakąs
      europejska rozsądna alternatywa dla wszelkiej masci oszolomów i zlodzieji
    • Gość: Oles Słowa, słowa, słowa... IP: 62.233.241.* 10.10.04, 21:37
      Borowski powinien układać horoskopy. Dla każdego coś miłego...
    • olewin TOLERANCJA = pobłażanie dla złodziejstwa 10.10.04, 21:37
      chamstwa, obłudy i kłamstw popełnianych przez rządzących bo mają immunitety,
      mniejszości bo są mniejszościami itd .. Większego steku bzdur nie mogłem się po
      Borowskim spodziewać .. Czy wogóle mogłem się po nim spodziewać
      czegokolwiek ????
      • wpia Re: TOLERANCJA = pobłażanie dla złodziejstwa 10.10.04, 21:48
        co za bzdura z ta tolerancja, otworz sobie lepiej słownik
        • Gość: as Re: TOLERANCJA = pobłażanie dla złodziejstwa IP: *.twcny.rr.com 10.10.04, 23:38
          Jak czlowiek z taka przeszloscia ja Borowski ma czelnosc udzielac sie
          politycznie ?
          To zdumiewajace jak gleboko zaginal honor i przyzwiotosc,
          • konkursum Re: TOLERANCJA = pobłażanie dla złodziejstwa 11.10.04, 18:07
            Asem to sobie mozesz byc......za oceanem, napewno masz tam swietna perspektywe
            naszego panstwa.
      • Gość: papa Smerf Re: TOLERANCJA = pobłażanie dla złodziejstwa IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.10.04, 22:04
        > Borowskim spodziewać .. Czy wogóle mogłem się po nim spodziewać
        > czegokolwiek ????

Główa do góry. Masochizm jest wyleczalny. Jak jak nie mogę kogoś słuchać, to go
        nie słucham. A Ty najpierw się katujesz, a potem narzekasz.
    • Gość: enolc Borek jest uczciwy. Ale postulat 50% stawki PIT dy IP: *.icpnet.pl 10.10.04, 21:52
      skwalifikuje gościa. sorry.
    • elfhelm Celiński zapowiada transfery?????? 10.10.04, 21:55
      Kto przejdzie jeszcze z SLD do Sdpl??
      Ja obstawiam:
      - Blida
      - Gintowt - Dziewiałtowski

I kilka hitów przed samymi wyborami (może Hausner lub Cimoszewicz)
      • jasiu22 Re: Celiński zapowiada transfery?????? 10.10.04, 22:00
        Celinski niech się lepiej nie produkuje ,nie dosyć że czerwony,zdrajca to
        jeszcze gad.
        • wpia Re: Celiński zapowiada transfery?????? 10.10.04, 22:08
          to czerwony czy zdrajca. A co zdradził przepraszam?
      • Gość: Anna Kozlowska Re: Celiński zapowiada transfery?????? IP: *.sympatico.ca 10.10.04, 23:19
        Sa sieroty po Udecji do przygarniecia. Wielkie nazwiska: Geremek, Mazowiecki,
        Frasyniuk itd... Reszta przezornie utworzyla PO.

Ktos napisal: slowa, slowa, slowa... Dodam: nazwy, nazwy, nazwy...

Wazne sa czyny. Rzad Belki tymczasem dorzyna w pospiechu to co zapoczatkowali
        gracze pomagdalenkowi. I nie ma silnych zeby bronic ostatniego ale
        najwazniejszego banku. Po czynach i po zaniechaniach widac kto jest kto.
        Slowa i nieznaczace gesty dobre sa dla naiwnych i czekajacych na przegryziona
        papke. Wierzcie dalej zdrajcom i farbowancom.
        • Gość: Anna Kozlowska Celinski juz sie przetransferowal IP: *.sympatico.ca 10.10.04, 23:24
          Zapomnialam o Celinskim. Sam sie przetransferowal zostawiajac osieroconych
          kumpli. Teraz razem z Borowskim ich przygarna. Zaloze sie, ze duzo sie nie
          pomyle. Razem maja wieksze szanse - to te nazwiska, od ktorych mi sie robi
          mdlo az nie chce powtarzac.
      • Gość: Okinawa Celinski NASTEPNY zydo-komuch z PZPR-u IP: *.proxy.aol.com 11.10.04, 02:07
        na twoj BEØKOT SRAMY WSZYSCY RÓWNO !
        • wpia Re: Celinski NASTEPNY zydo-komuch z PZPR-u 11.10.04, 17:07
          tylko prosze nie pisac wszyscy , moze jakas mniejszosc sie z toba utozasamia,
          ale zapewniam ze wiekszosc niema sklonnosci do biegunki
    • cu2004 Re: Borowski w ataku 10.10.04, 22:22
      wolę nawet LPR niż farbowanych komunistów,którzy kombinują jak tu przy korycie
      się utrzymać.
      a wiesz dlaczego ? bo LPR po 4 latch padnie, a komuna trzyma się już od 1945
      roku [ za rok będzi9e 60 lat } i moim zdaniem wystarcy.
    • Gość: Woda Re: Borowski w ataku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 22:54
      Mam 28 lat i od kilku miesiecy jestem członkiem SdPl. Nie byłem w PZPR, podobnie
      jak wielu moich kolegow. Czy wiecie dlaczego SdPl nie ma jeszcze młodzieżówki?
      Bo nie ma potrzeby - młodzi mają możliwość samorealizacji w SocjalDemokracji...

Cieszą mnie głosy poparcia dla Borowskiego :-) Cieszą mnie też ataki skrajej
      prawicy. Wyzwiska "o żydo-komunie" tylko nas wzmacniają :-) To najlepsza
      reklama, jeżeli jesteśmy przeciwnikami takiej łysej chołoty. To tak jak z
      protestami przeciwko jakimś filmom w kinach - one tylko zachęcają do pójścia na
      seans.
      • Gość: koszmar Re: Borowski w ataku IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.04, 01:05
        "Gdybym był mlodszy. Gdybym był mlodszy...
        Należałbym do ZMP"
        Stanisław Jerzy Lec "Myśli nieuczesane".
        A ponieważ nie jestem młodszy, to już sie nie zapiszę.
        Raz wstąpiłem. Kiedy zrozumiałem, że palnałem głupstwo,
        robiłem wiele by mnie wywalono. Ale być może za mało,
        Albo oni byli już wtedy tak liberalni, że mnie tolerowali.
        Albo traktowali jako alibi, jacy to są liberalni. Bo swemu
        wprowadzającemu do tej zbiorowości obiecałem, że nie
        poddam się i nie rzucę "partbiletem", najwyżej mnie
        wywalą. Dziś widzę, żem nie nie dość jasno się wyrażał,
        nie dość jasno mówił o co mi idzie.
        Nie zapiszę się do SdPl, bo nie mam do nich zaufania.
        Jak na czele jej staną 30-latkowie, i to bez sterowania
        z tylnego siedzenia przez "starszych towarzyszy", to może
        na nich zagłosuję. Mlodzi bierzcie się do roboty!
        nienajmądzrzejszy był, ale myślę, że
      • Gość: Paweł Gratuluję wyboru towarzyszu Woda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 08:53
        Gratuluję wyboru towarzyszu Woda. Widzę, że od samego początku pływacie. Radzę
        już dziś głeboko schować legitymację, abyście towarzyszu za lat kilka lub
        kilkanaście mógli powiedzieć wzorem starszych towarzyszy, że nigdy do tej
        partii nie należeliście.
    • Gość: NiedoinFormowany Re: Borowski w ataku- a kto to jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 00:12
      • Gość: Paweł Re: Borowski w ataku- a kto to jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 08:54
        To taki potomek Bermanów, zawsze wiernych Stalinowi.
    • Gość: Quark A powinniscie wojowac z Niemcami bo was wygazowali IP: *.union01.nj.comcast.net 11.10.04, 00:57
      w latach czterdziestych. To zadziwiajace, ale towarzysz Ber... przepraszam -
      pan Borowski, naprawde ³udzi sie, ze Zyd taki jak on zostanie przynajmniej
      premierem czy prezydentem! Facet zyje w wirtualnym swiecie swojej wyobrazni.
      • Gość: marley Re: A powinniscie wojowac z Niemcami bo was wygaz IP: *.proxy.aol.com 11.10.04, 03:57

Nie powinienes dzisiaj zyc w "latach czterdziestych". Moglbys
        sobie w ten sposob pomoc, w opuszczeniu swojej wirtualnej rzeczywistosci.
      • wpia Re: A powinniscie wojowac z Niemcami bo was wygaz 11.10.04, 17:08
        a ty zyjesz za granica i trudno mnie ciebie nazywac (samego faktu umiejetnosci
        posługiwania się moim jezykiem) Polakiem.
    • Gość: BELIAL Re: Borowski w ataku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.04, 06:59
      A gdzie mądrość pana Borowskiego była dwa,cztery lub sześć lat temu?Chciałoby
      sie zapytać: Panie Borowski,gdzie byłeś jak "Zelazny kanclerz" odstawiał
      jajca.Przecież i pan ,dezerterzy z SLD,i będący tam jeszcze pchnęliście kraj
      /jak pan to moówi/w łapy prawicowych oszołomów oraz kierunku ciemnogrodu.To co w
      tym cyrku /czytaj Polsce/wyprawia sie w tej chwili jest WASZA i jeszcze raz
      waszą zasługą.Myślę ,że ten całkiem już otumaniony naród oleje was
      dokumentnie.Jednyna prawda ze stwierdzeń Borowskiego to jest to,że rzeczywiście
      ciemnogród obejmie władzę.
    • Gość: Partyjniak Re: Borowski w ataku IP: *.teleton.pl 11.10.04, 07:05
      Borowski ma rację, tylko gdzie on k... był jak siedział w prezydium. Dopiero
      teraz przejrzał na oczy? Gdyby to powiedział rok temu tzw. baza partyjna
      wyniosła by Millera na kopach.
    • Gość: zandy Re: Borowski w ataku IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 11.10.04, 07:08
      LPR u władzy - lepiej wyprowadzić się na antypody. Przerażające.
      • Gość: Paweł Re: Borowski w ataku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 08:26
        Uciekaj komuchu i to szybko!
        • wpia Re: Borowski w ataku 11.10.04, 17:11
          pewnie wszyscy uciekna poza Pawelkiem i zostawia go jednego, zeby zagospodarowal
          313 tys km [] , bo jedynie poglady tej jedynej łysej pały są słuszne.
    • Gość: Czarny Piotruś Reagan a Borowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.04, 07:21
      Umiarkowanie w obronie wolności nie jest cnotą, jak mawiał Ronald Reagan.
      Chodzi mi o umiarkowane stanowisko SdPl w kwestii niemieckich roszczeń.
    • Gość: łukasz Sz. Re: Borowski w ataku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 13:27
      na forum gazeta.pl jestem pierwszy raz. Coraz czesciej dochodze do przekonania
      ze odzwierciedlaja one obraz nas Polakow. Pogadac, pogadac i zero wnioskow.
    • Gość: 11 Re: Borowski w ataku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 14:08
      Kiedy ludzie zrozumieją że ta sama sitwa co rozwala gospodarkę jest pod
      szyldem sldpl , przecież ten typ BOROWSKI był ministrem finansów 1993 roku
      zwiększył na dzień dobry podatki ,przecież ta skorumpowana banda potrafi tylko
      serwować podwyżki i nic innego, dopuki te stalinowskie popłuczyny będą przy
      korycie nigdy nie będzie lepiej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka