superspec 07.04.18, 08:54 Dlaczego Lewica ich nie wspomaga? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ultimate.strike Re: Płody są biedne 07.04.18, 09:27 Lepiej powiedz, dlaczego Kościół martwi się płodami, nie interesują go komórki rozrodcze (którym u mężczyzn szkodzą spodnie) ani już narodzeni (u mężczyzn spodnie powodują spadek płodności i nasieniaka - najczęstszą formę nowotworu złośliwego jąder)? Dlaczego Kościół nie wspiera kiltowej rewolucji? Dlaczego księża na kazaniach nie pouczają wiernych, by ze spodni zrezygnowali? Odpowiedz Link Zgłoś
superspec Re: Płody są biedne 07.04.18, 11:22 Jestem ateistą i mam gdzieś Kościół:) Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Płody są biedne 07.04.18, 11:31 superspec napisał: > Jestem ateistą i mam gdzieś Kościół:) > Nie grzesz synu.Nie tacy się nawracali.Jak przyjdzie umieranie ,czyli trwoga .To do Boga.Na ten czas o tym nie myślisz.Pozdrówka. Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: Płody są biedne 07.04.18, 11:42 To dlaczego postępujesz wg kościelnych instrukcji? Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Płody są biedne 07.04.18, 12:40 Niektóre mają nawet kredyty i długi spadkowe :-) Odpowiedz Link Zgłoś