Dodaj do ulubionych

Trzeci Maja

03.05.18, 11:43
Wielkie święto, a tu fałszywa feta z udziałem krzywoprzysiężnego, notorycznego, seryjnego gwałciciela konstytucji, koncelebrowana przez kolesi po fachu użytkowników latarni z czasów Insurekcji, wówczas śmiertelnych, najgorszych, najpodlejszych wrogów Konstytucji Trzeciego Maja.
Dzisiaj ta sama zajadła, fanatyczna nienawiść do konstytucji, do wolności i prawa, a na spasłych gębach to samo "patriotyczne" zakłamanie.
Obserwuj wątek
    • pies_na_czarnych Re: Trzeci Maja 03.05.18, 11:49
      Kiboli z symbolami SS tym razem nie zaproszono?
      tvnwarszawa.tvn24.pl/informacje,news,nasza-modlitwa-to-dziekczynienie-brza-troske-polakow-o-konstytucje,259264.html
    • m.c.hrabia Re: Trzeci Maja 03.05.18, 12:05
      większość obywateli nie może być źródłem prawa cywilnego, bo wtedy celem nie jest dążenie do dobra, ale do władzy
      Więcej: wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114883,23350792,kard-nycz-na-msza-za-ojczyzne-wiekszosc-obywateli-nie-moze.html#Z_BoxNewsImg&a=66&c=96

chichot...........
      • pies_na_czarnych Re: Trzeci Maja 03.05.18, 12:31
        On nie wie co mowi.

"A gdyby zaś tak było, przypomina papież Benedykt XVI, ci którzy w danej chwili mają większość byliby ostatecznym źródłem prawa. Historia dowodzi, że większość może się mylić".
    • ukos Re: Trzeci Maja 03.05.18, 12:19
      Nie dobrze mi się robi, kiedy to coś pokrzykuje zohydzając jedno z największych polskich świąt.
      • ukos Re: Trzeci Maja 03.05.18, 12:20
        ukos napisał:

> Nie dobrze

niedobrze, spacja przypadkowa, pardon
      • yoma Re: Trzeci Maja 03.05.18, 12:20
        Od dziś: Święto Obłudy i Hipokryzji.
      • buldog2 Re: Trzeci Maja 04.05.18, 09:35
        Prawda.
    • adalberto3 Pruska prowokacja przybliżająca rozbiór. 03.05.18, 12:51
      W tym momencie w paktyce bez znaczenia. To chyba taka polska tradycja - wszystko robimy za późno. Może częściej należy o tym wspominać.
    • pies_na_czarnych Re: Trzeci Maja 03.05.18, 12:54
      Dudencja ma zamiar zlozyc wniosek do Senatu w sprawie referendum. 10, 10 listopad.
      Olać!
      • yoma Re: Trzeci Maja 03.05.18, 15:04
        Słuchajcie, per analogiam jest dobrze. Poprzedniemu rządowi zaczęli protestować niepełnosprawni - nie ma poprzedniego rządu. Komorowski rozpisał rozpaczliwe referendum - nie ma Komorowskiego...
      • potwor_z_piccadilly Re: Trzeci Maja 03.05.18, 15:39
        pies_na_czarnych napisała:

> Dudencja ma zamiar zlozyc wniosek do Senatu w sprawie referendum. 10, 10 listop
        > ad.
        > Olać!

Zdecydowanie olać.
        Ministrant zadanie dostał by namiastkę polskiej demokracji w teokrację zamienić.
        Kiedyś już pisałem i powtarzam.
        Duda to agent purpuratów.
    • mariner4 Re: Trzeci Maja 03.05.18, 12:57
      Rzygać się chce, patrząc na te zakłamane obchody. PAD to totalny prymityw.
      M.
    • ukos Co za smród! 03.05.18, 17:55
      Nie dość zanieczyszczenia rocznicy konstytucji trzeciomajowej, to jeszcze ten kłamca chce splugawić Święto Niepodległości! Chyba nie można upaść niżej od Adriana.
      • teen69 Re: Co za smród! 03.05.18, 18:23
        Przemawiacz nauczył sie paru banałów i majaczy. Polska potrzebuje .... Panie Duda , pana nie potrzebuje, 5 lat straty dla Polski. A z tyłu generalowie co wygrali wylącznie pare pijatyk w kasynie a kazdy ma inną czapke. Są przepisy jak ma wygladać mundur w tym rogatywka a jeden ma pasek nad daszkiem ze sprzączką z lewej a inny z prawej strony. Pewnie u żydowskiego czapnika zamawiali te galony?
      • taniarada Re: Co za smród! 03.05.18, 18:26
        ukos napisał:

> Nie dość zanieczyszczenia rocznicy konstytucji trzeciomajowej, to jeszcze ten k
        > łamca chce splugawić Święto Niepodległości! Chyba nie można upaść niżej od Adri
        > ana.
        Spoko Ukos będzie dobrze ,Wrócimy jeszcze do ustawy degradacyjnej .Bo nie może tak być .by szuje i zdrajcy leżeli sobie spokojnie na polskiej ziemi.Dużo pracy jest jeszcze.Amen.
        • lumpior Re: Co za smród! 03.05.18, 18:28
          taniarada napisał(a):

> ukos napisał:
          >
          > > Nie dość zanieczyszczenia rocznicy konstytucji trzeciomajowej, to jeszcze
          > ten k
          > > łamca chce splugawić Święto Niepodległości! Chyba nie można upaść niżej o
          > d Adri
          > > ana.
          > Spoko Ukos będzie dobrze ,Wrócimy jeszcze do ustawy degradacyjnej .Bo nie może
          > tak być .by szuje i zdrajcy leżeli sobie spokojnie na polskiej ziemi.Dużo pracy
          > jest jeszcze.Amen.

Tak,to wstyd dla Krakowa,Wawelu.
    • ultimate.strike Re: Trzeci Maja 03.05.18, 18:44
      Jakim prawem Duda świętuje rocznicę Konstytucji, skoro konstytucji nie lubi i nie przestrzega? To tak jakbym świętował Boże Narodzenie. Hipokryzja inaczej mówiąc.
    • behemot17-13 Re: Trzeci Maja 03.05.18, 18:48
      Jak to leciało? " W dniu kiedy zrobię z siebie błazna, zrezygnuję z pełnienia urzędu"
      Cóż, ambicja nie pozwoliła, bo może jestem ci... ale z aspiracjami.
    • 141288bs Re: Trzeci Maja 03.05.18, 19:18
      ukos,idac na wprost po 3 maja,bedzie 4 maja,a dalej...?
      • teen69 Re: Trzeci Maja 03.05.18, 19:32
        Pierwsze pytanie w referendum: Czy A, Duda powinien stanąć przed Trybunałem Stanu z zarzutem naruszenia Konstytucji RP?
        • behemot17-13 Re: Trzeci Maja 04.05.18, 09:32
          Andrzej Duda, prezydent pełzający nocą do stóp swojego guru, Andrzej Duda wymachujący szabelką przypominającą długopis, też nocą. Andrzej Duda podobno najważniejszy po bogu, zwierzchnik Sił Zbrojnych proszący się o akredytację by porozmawiać z byłym ministrem wojny. Andrzej Duda, ja się uczę, ja wkuwam, ja się uśmiecham.
          • taniarada Re: Trzeci Maja 04.05.18, 10:13
            behemot17-13 napisał:

> Andrzej Duda, prezydent pełzający nocą do stóp swojego guru, Andrzej Duda wymac
            > h...ący szabelką przypominającą długopis, też nocą. Andrzej Duda podobno najważn
            > iejszy po bogu, zwierzchnik Sił Zbrojnych proszący się o akredytację by porozma
            > wiać z byłym ministrem wojny. Andrzej Duda, ja się uczę, ja wkuwam, ja się uśmi
            > echam.
            > A z tych prezydentów po 90 roku ,który dla Ciebie najlepszy? Zdradź tajemnicę .
            >
            • behemot17-13 Re: Trzeci Maja 04.05.18, 11:11
              Jeśli napiszę - Jezus Chrystus moim królem, będziesz w raju? Zastanawia mnie wybiórczość, może wydać Ci się dziwne, prezydenci już byli wcześniej.
    • taniarada Re: Trzeci Maja 04.05.18, 10:16
      To święto pokazało ,że lepienie orła z czekolady było guzik warte.Konstytucja została zmieniona ,by przy niej komuszki nie czerpali korzyści.Amen ,hosanna i alleluja.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka