pies_na_czarnych 31.05.18, 00:31 Bielan: Mam nadzieje, ze Tusk pomoże nam w negocjacjach na budżetem EU www.rmf24.pl/tylko-w-rmf24/popoludniowa-rozmowa/news-bielan-mam-nadzieje-ze-tusk-bedzie-mogl-nam-pomoc-w-negocjac,nId,2587866 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yoma Re: Bielan: Mam nadzieje, ze Tusk pomoże nam w ne 31.05.18, 00:40 A co to, ministra finansów pisi nie mają? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Bielan: Mam nadzieje, ze Tusk pomoże nam w ne 31.05.18, 00:45 Jak trwoga to do wroga. Odpowiedz Link Zgłoś
0bywatel.0018 Nic nie rozumiesz. Dałeś się złapać na sarkazm. 01.06.18, 06:22 Nic nie rozumiesz. Dałeś się złapać na sarkazm Bielana!!!!! :D Wiadomo przecież, że Tusk nic dla Polski nie zrobi. Chodzi przecież na pasku Niemiec i Francji!! Ale Tusk przynajmniej będzie musiał udawać, że się starał ale oczywiście rozłoży i umyje ręce. I wtedy pokaże nam, że żadnych wpływów na decyzje w UE nie ma jak też te palanty z PO co się wpływami w UE tylko chwalą. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Nic nie rozumiesz. Dałeś się złapać na sarkaz 01.06.18, 12:16 > Dałeś się złapać na sarkazm Bielana!!!!! Wypowiadał te słowa błagalnym głosem ze łzami w oczach. :D Odpowiedz Link Zgłoś
0bywatel.0018 Zablokujemy te decyzje w RE. 01.06.18, 06:26 Nie wpadajcie w panikę.!!!! Jest przecież w UE zasada przepływu usług i nikt się nie będzie wpie...ł ile należy płacić polskiemu pracownikowi. Zaraz ch...e zadecydują, że polskie ogórki we Francji mają być droższe niż francuskie. Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Zablokujemy te decyzje w RE. 01.06.18, 12:29 Ch.j tam z zasadami UE. Pis wyprowadzi Polskę z UE bo pis tylko przez 17 lat okłamywało Polaków że jest za Polską w UE. Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Re: Bielan: Mam nadzieje, ze Tusk pomoże nam w ne 31.05.18, 00:48 To jest taka chamska zagrywka człowieka-dupy, manipulacja i hipokryzja. Bo człowiek-dupa doskonale wie że Donald Tusk nie może ani pomagać, ani lobbować w sprawie funduszy dla Polski, bo jako przewodniczący Rady Europejskiej nie może się angażować w takie sprawy. A potem będzie mówił: mógł nam pomóc, ale nie pomógł. I ciemny lud to kupi. Odpowiedz Link Zgłoś
f.a.q Re: Bielan: Mam nadzieje, ze Tusk pomoże nam w ne 31.05.18, 01:11 Demaskiwanie siatki fopksdojczow jest czynem patrotycznyym. A jeżeli król jewropy nic nie moze to dlaczego licznie tu występujące lemimgi tak sie podniecaly druga kadencja ryzego pajaca? Odpowiedz Link Zgłoś
f.a.q Re: Bielan: Mam nadzieje, ze Tusk pomoże nam w ne 31.05.18, 01:16 Wyszło zatem na to ze Tusk to trefnis Merkelowej. Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Bielan: Mam nadzieje, ze Tusk pomoże nam w ne 31.05.18, 10:07 To dlaczego wy pisuary podniecaliście się aby jednak nie był? Nawet ogłosiliście że Becia po zwycięstwie 1:27 została nowym przywódcą Europy. Po roku nawet w Polsce już nic nie znaczy(wcześniej też tylko broszkę mogła wybrać) ale oficjalnie była jedną z wązniejszych postaci w Polsce Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Bielan: Mam nadzieje, ze Tusk pomoże nam w ne 31.05.18, 10:15 Szykują się pod rolników, żeby potem szli na Brukselę, nie na Nowogrodzką. Odpowiedz Link Zgłoś
0bywatel.0018 Jakoś ci co byli przed nim to oczywiście mogli. 01.06.18, 06:38 Ciekawe dlaczego? Życia nie znasz. Same pojęcie, że ktoś ma wpływy gdzieś jest nieuczciwie, gdyż wpływów nikt nigdzie nie powinien mieć. Tak samo jak lobbowanie jest nieuczciwe. Wszyscy powinni być jednakowo traktowani a tu Niemcy i Francuzi rządzą w UE gdyż najbogatsi są i ci z duszami parobków im się z zasady swojej w dupy się wpychają, gdyż tak zawsze mają. A Polska i Węgry już duszę parobka dawno porzuciły gdyż godność Narodu najważniejszą z zasad dla nich się stała. Okruchy z pańskich stołów już nas nie interesują. Wywołuje to wściekłość u Niemców i Francuzów, gdyż przyzwyczajeni są jeszcze do tego, Polska za PO na pasku im chodziła. Rozumiem tu Niemców, gdyż nikt nie lubi gdy np. pies czy koń z paska mu się zerwie. Odpowiedz Link Zgłoś
0bywatel.0018 Acha!!!! 01.06.18, 07:07 Pomagać nie może ale szkodzić to może. Bardzo ciekawe te zasady są. Pierdolenie. Przecież zakulisowe nieoficjalne prywatne gatki też się zdarzają. Przecież prywatnie to kumplami są i nieraz na imprezach nieoficjalnych się spotykają i to z żonami nieraz. Tusk poza tym powinien dbać aby kraje UE były sprawiedliwie i równo traktowane a nie tak aby najbogatsi mieli jakieś przywileje. A to Polsce już wystarczy. A tu Niemcy dominują w UE i traktują państwa na dorobku jak konia szmaciarza. Odpowiedz Link Zgłoś
eiran Re: Acha!!!! 01.06.18, 07:10 0bywatel.0018 napisał: > Pierdolenie. Przecież zakulisowe nieoficjalne prywatne gatki też się zdarzają. Prywatne nieoficjalne gatki, a nawet damskie rajstopy, to raczej Jarosław Kaczyński, ale on na szczyty nie jeździ. Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Re: Bielan: Mam nadzieje, ze Tusk pomoże nam w ne 31.05.18, 07:56 Chodzi o to, żeby ołgać KE? M. Odpowiedz Link Zgłoś
cossa.nostra Thusk nie będzie mógł 31.05.18, 09:04 Będzie POd celą+. ###########. Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Re: Thusk nie będzie mógł 31.05.18, 09:34 cossa.nostra Wiemy, wiemy... Kurdupel nienawidzi Tuska za ośmiokrotnie przegrane wybory, za jego udane życie osobiste, za międzynarodowy sukces jaki odniósł, za to że ma prawo jazdy, konto w banku, że potrafi się cieszyć życiem jak każdy normalny człowiek. A także za śmierć brata, choć mniej lub bardzie świadomie wie że to on sam ma w tej materii główną "zasługę". I najchętniej widziałby go w więzieniu lub nawet pod murem, i zapewne zrobi wszystko żeby po skończonej kadencji Tuska w Radzie Europejskiej to swoje marzenie urzeczywistnić. Ale czy zdąży....? Odpowiedz Link Zgłoś
cossa.nostra Boy Thusk to przydupas Makreli 31.05.18, 09:39 Ma wszystko z wyjątkiem władzy i kręgosłupa. Kaszubski menel. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Boy Thusk to przydupas Makreli 31.05.18, 09:48 Nic ci nie pomoże przydupasie Putina. Wniebowstąpienie już niedługo, módl się o zdrowe łapki tylne. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
cossa.nostra Boy Thusk to przydupas Makreli 31.05.18, 09:52 Będziesz szlochał PO wyborach żałosny lemingu. Może nawet się POwiesisz:) Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Boy Thusk to przydupas Makreli 31.05.18, 09:58 www.facebook.com/PoselSzejnfeld/photos/a.256805897691056.64208.241134712591508/1820451447993152/?type=3&theater Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Boy Thusk to przydupas Makreli 31.05.18, 10:23 Nie doczekasz baranku, wcześniej nastąpi wniebowstąpienie i rzeź "niewiniątek" z wucowego kierdla. niniwa22.cba.pl/baranie.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
0bywatel.0018 Głupku!!!! 01.06.18, 06:46 To dalej uważasz, że Kaczyński nie ma konta w banku!!! ??? Ale ty to masz bardzo mocno mózgownicę wypraną!!!!! To znaczy wg ciebie, że Kaczyński po wypłaty do kasy chodzi?????? :D Człowieku lecz się na nogi bo na głowę już za późno!!!! Tak. Tusk to zajebisty jest. Merkel chciała bardzo zostać prezydentem Europy ale nie miała żadnych szans wygrać z Tuskiem. Tak to bardzo wielki sukces Tuska pokonać sama Merkel. Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Głupku!!!! 01.06.18, 12:30 Saryusz-Wolski chciał i ch.ja osiągnął. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Bielan: Mam nadzieje, ze Tusk pomoże nam w ne 31.05.18, 09:40 Dla ciebie prostaku Bielan: Pan Tusk. Odpowiedz Link Zgłoś
cossa.nostra -Tatusiu, co to było PO? - pyta dziecko 31.05.18, 10:24 To takie historycznie skorumPOwane POyeby nie warte wzmianki. Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: Bielan: Mam nadzieje, ze Tusk pomoże nam w ne 31.05.18, 10:33 Tego akurat bym się nie czepiała. Jest przyjęte, że nie używa się słowa "pan" przy mówieniu o ludziach naprawdę wielkich i sławnych; wymienia się same nazwiska (ewentualnie z imieniem) i nie jest to brak szacunku, tyko, przeciwnie, hołd dla ich wielkości. Nie mówimy przecież "pan Albert Einstein", "pan Józef Piłsudski", czy "pani Margaret Thatcher". Być może Bielan zupełnie nieświadomie wpisał się w ten zwyczaj i niechcący podkreślił rangę Tuska. "Pan Tusk" w jego wykonaniu mogłoby zabrzmieć wręcz pogardliwie. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Bielan: Mam nadzieje, ze Tusk pomoże nam w ne 31.05.18, 16:04 horpyna4 napisała: > Tego akurat bym się nie czepiała. Jest przyjęte, że nie używa się słowa "pan" p > rzy mówieniu o ludziach naprawdę wielkich i sławnych; wymienia się same nazwisk > a (ewentualnie z imieniem) i nie jest to brak szacunku, tyko, przeciwnie, hołd > dla ich wielkości. > > Nie mówimy przecież "pan Albert Einstein", "pan Józef Piłsudski", czy "pani Mar > garet Thatcher". Czy pan Napoleon. S. Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: Bielan: Mam nadzieje, ze Tusk pomoże nam w ne 31.05.18, 16:41 Otóż to. Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: Bielan: Mam nadzieje, ze Tusk pomoże nam w ne 31.05.18, 13:53 Biedny Bielan nie ma co do garnka włożyć, głoduje i stąd bredzi od rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Bielan: Mam nadzieje, ze Tusk pomoże nam w ne 31.05.18, 14:07 jak nisko trzeba się stoczyć aby żebrać pomocy od nic nie znaczącego urzędniczyny Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: Bielan: Mam nadzieje, ze Tusk pomoże nam w ne 31.05.18, 14:12 ak nisko trzeba się stoczyć aby żebrać pomocy od nic nie znaczącego urzędniczyny Powinien jechać do Merkel i zazadac od niej 100 milordów plus 5 bilionów reparacji , wszak wygrał wojnę Niemcami wiec kanclerz nie będzie miał wyjścia. W czym problem , kupili samoloty , to godzina lotu jak nie mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Re: Bielan: Mam nadzieje, ze Tusk pomoże nam w ne 31.05.18, 15:57 Nie bezwarunkowo! M. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Bielan: Mam nadzieje, ze Tusk pomoże nam w ne 31.05.18, 16:05 pies_na_czarnych napisała: > Bielan: Mam nadzieje, ze Tusk pomoże nam w negocjacjach na budżetem EU A po co pisim dotacje z UE? Reparacje od Niemiec im nie wystarczą? S. Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Re: Bielan: Mam nadzieje, ze Tusk pomoże nam w ne 31.05.18, 18:31 snajper55 napisał: A po co pisim dotacje z UE? Reparacje od Niemiec im nie wystarczą? Wiesz jak jest... Przecież nie wystarczy im to co już ukradli, tym bardziej kasa że zaczyna się kończyć. A stada wygłodniałych misiewiczów czekają... Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa01 Re: Bielan: Mam nadzieje, ze Tusk pomoże nam w ne 01.06.18, 04:24 A jeszcze nie tak dawno pisiórki wyły, że Tusk włącza się w sprawy Polski. To co? Ma kłamać i opowiadać, że pisiórki przestały łamać polska Konstytucję? Ma im mydlić oczy, że wszystko jest OK gdy nie jest OK? Hłe, hłe? Odpowiedz Link Zgłoś
eiran Re: Bielan: Mam nadzieje, ze Tusk pomoże nam w ne 01.06.18, 06:47 A to Bielan nie zauważył, że Mateusz demonstracyjnie ignorował zaproszenie ze strony Tuska podczas pobytów w Brukseli? Tusk ma odgadnąć, jaka jest taktyka "rządu RP" w rozmowach z Komisją? www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju,3/tusk-zaproponowalem-morawieckiemu-spotkanie,798891.html Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Bielan: Mam nadzieje, ze Tusk pomoże nam w ne 01.06.18, 08:26 Widocznie pisiurki mają Tuska za Ducha Świętego. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Bielan: Mam nadzieje, ze Tusk pomoże nam w ne 01.06.18, 11:54 Przecież - wg kaczystów - Tusk nic nie może. Bielanek rżnie głupa. Odpowiedz Link Zgłoś