Dodaj do ulubionych

Oficjalna pisowska propaganda robi pięcie kuku

04.06.18, 10:01
Gdyby narracja brzmiała, że pięta się potknęła, rozumicie żona stara, nie daje, a poseł ma swoje potrzeby, taki ogier z niego, musiał coś za.ruchac, co nie? (tu wstawiamy obleśny śmiech) to jeszcze pięta by jakoś wyglądał. Ale np. taka pyza z wśmieci.pl twierdzi, że poseł padł ofiarą prowokacji służb. Jeśli tak prymitywna prowokacja się udaje to znaczy że pięta jest kompletnym kretynem, i trzeba go ubezwłasnowolnić. Na miejscu pięty bym się na to nie zgodził, ale on jest za głupi żeby to zrozumieć.
Obserwuj wątek
    • met_ol Re: Oficjalna pisowska propaganda robi pięcie kuk 04.06.18, 10:22
      Tak, to były wrogie imperialistyczne siły "zachodu". I jeżrli rzeczony ma dostęp do dokumentów tajnych/niejawnych i im podobnych - to strach pomyśleć.
    • pies_na_czarnych Re: Oficjalna pisowska propaganda robi pięcie kuk 04.06.18, 10:51
      Wszystko wskazuje na to, ze to Sluzby mu pomogly w tym podrywie :)

"Wypatrzył mnie, zadzwonił, dużo wiedział". Pierwszy wywiad Izabeli Pek o znajomości z posłem Piętą
      Więcej: wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,23490392,wypatrzyl-mnie-zadzwonil-duzo-wiedzial-pierwszy-wywiad.html#Z_BoxNewsImg&a=66&c=96#Z_Czolka3Img
      • m.c.hrabia Re: Oficjalna pisowska propaganda robi pięcie kuk 04.06.18, 11:05
        typowa niemiecka
        frau
        , jak dobrze pogrzebać to się okaże potomkiem Hupki lub innego Czai
        • pies_na_czarnych Re: Oficjalna pisowska propaganda robi pięcie kuk 04.06.18, 11:19
          m.c.hrabia napisał:

> typowa niemiecka
          > frau
          , jak dobrze pogrzebać to się okaże potomkiem Hupki lub innego Czai
          >

W sumie dobrze, ze nie doszło do skrzyżowania genow:)
      • pies_w_studni Re: Oficjalna pisowska propaganda robi pięcie kuk 04.06.18, 11:06
        No właśnie, zawsze powtarzam że partyjną propagandę należy czytać à rebours: jak piszą że mu skradziono to znaczy że on ukradł.
    • anapaa Re: Oficjalna pisowska propaganda robi pięcie kuk 04.06.18, 10:59
      Hipokryci z tych ludzi ;/ naprawdę! i oni mówią o moralności oraz chrześcijańskich wartościach - wstyd! jeszcze żałosnie zwalają winę na jakieś pseudospiski!
      • pies_na_czarnych Re: Oficjalna pisowska propaganda robi pięcie kuk 04.06.18, 11:04
        > jeszcze żałosnie zwalają winę na jakieś pseudospiski!

Nie pierwszy i nie ostatni raz. Spiski to jest ich wąska specjalizacja.
    • lumpior Re: Oficjalna pisowska propaganda robi pięcie kuk 04.06.18, 11:02
      Ale on chciał płodzić i to w dużej ilości.Prawdziwy Polak Katolik nie marnuje grama spermy.Ot co.
      • pies_na_czarnych Re: Oficjalna pisowska propaganda robi pięcie kuk 04.06.18, 11:07
        lumpior napisał:

> Ale on chciał płodzić i to w dużej ilości.Prawdziwy Polak Katolik nie marnuje g
        > rama spermy.Ot co.
        >

On takosz:)

W dalszej części wywiadu kobieta zapewnia, że była zupełnie niezainteresowana ewentualnymi profitami ze znajomości z posłem, a nastawiona była na posiadanie dzieci i założenie rodziny.:D
    • natemat22 Re: Oficjalna pisowska propaganda robi pięcie kuk 04.06.18, 11:05
      Przecież to redaktorka Izabela Pek z Telewizji Republika

" Poseł Pięta, pomny, że ma rodzinę w Bielsku-Białej, napisał, że to koniec. Że nie da rady dotrzymać obietnic zawodowych i matrymonialnych : „Wybacz, mam takie obciążenie, że fizycznie nie daję rady”.

Pani Izabela Pek odpisała krótko posłowi Stanisławowi Pięcie : „A pierd... mnie pół roku dawałeś radę?”.

seks afera w "PiSoobronie" , praca za seks
      • pies_na_czarnych Re: Oficjalna pisowska propaganda robi pięcie kuk 04.06.18, 11:10
        Pięta libertyn zalozyl program Pięta+:D
    • erte2 Re: Oficjalna pisowska propaganda robi pięcie kuk 04.06.18, 11:10
      Naprędce wymyślona idiotyczna teoria spiskowa przez partyjnego funkcjonariusza dla niepoznaki nazywanego dziennikarzem. Pamiętam tę pyzę z pierwszego pisowskiego desantu na TVP - Tumanowicz przy nim wymiękał, a Falska mogłaby brać u niego korepetycje. Może jedynie Wanda Odolska mogłaby mu dorównać, a i to wątpliwe.
    • weteran-czasu Pięta to ten, który kradł portmonetki 04.06.18, 12:57
      z pieniędzmi z samochodów różnym ludziom i ponoć robił to na złość władzy ludowej?
      To sobie złodziej-"powstaniec" i pislamowy moralizator wymyślił fabułę.
    • pies_na_czarnych "Ofiar może być więcej" 04.06.18, 13:27
      Wina... Niemców i Tuska?:D
      www.tokfm.pl/Tokfm/7,103094,23488375,ofiar-moze-byc-wiecej-tak-prawicowy-tygodnik-nazywa-zdradzajacego.html?AD
      • pies_na_czarnych Re: "Ofiar może być więcej" 04.06.18, 13:30
        krzywelustro wczoraj Oceniono 50 razy 48

POCZET STWORZEŃ OBLEŚNYCH
        1. Pani poseł od wachlarza,
        2. ojciec bankier spod ołtarza,
        3. poseł Katarzyna Wielka,
        4. pan Piotruś od psa Kacperka,
        5. prokurator nawrócony,
        6. ten, co chciał kupować drony,
        7. ułaskawiacz nieskazanych,
        8. postrach chirurgów oddanych,
        9. Mały Szu z kolana bólem,
        10. leśnik, co był drwali królem,
        11. prusak,
        12. wesz,
        13. tasiemiec,
        14. glizda
        15. i pan poseł Staszek z Bielska.
    • pies_na_czarnych Pięta - 04.06.18, 14:36
      Pięta - :)

www.tvn24.pl/problemy-posla-pis-stanislawa-piety-i-dostep-do-informacji-niejawnych,842304,s.html
    • ukos Niemce i Tusk zasadzili się na Piętę 04.06.18, 15:29
      pies_w_studni napisał:

> poseł padł ofiarą prowokacji służb

Dobrze wiadomo, że poseł Pięta ("jeden z najbardziej ideowych w PiS" - tak broniła go TV Republika) to zdyscyplinowany działacz PiSowski, z takich co to suchajom i sużom. Ktoś taki na odpowiedni rozkaz automatycznie, bezwiednie inicjuje ruchy frykcyjne. No to się Niemce i Tusk podszyli pod uprawnioną osobę i rozkaz wydali. W tej sytuacji ideowy poseł Pięta nie miał nic do gadania, był pozbawiony możliwości przeciwdziałania. Nic więc dziwnego, że padł ofiarą Niemców i tego przebrzydłego Tuska.
      • pies_na_czarnych Re: Niemce i Tusk zasadzili się na Piętę 04.06.18, 15:56
        Pszeca mam mowil :D

"Krytykowałem zachowania niemieckiej telewizji w Polsce, krytykowałem zachowania i politykę niemiecką odnośnie zgody na przeprowadzenie rurociągu Nord Stream II..." - podchwycił myśl poseł. "Więc nie musiałem być szczególnie kochany przez niemiecką, polskojęzyczną gazetę" - skonkludował Stanisław Pięta.
    • buldog2 Re: Oficjalna pisowska propaganda robi pięcie kuk 04.06.18, 20:49
      Teraz wiadomo, że Mazurek i Co. chodzą na pasku Pani Kanclerz Merkel.
      Nawet
      telewizjarepublika.pl/stanislaw-pieta-zawieszony,65804.html#dziekujemy
      nawet Republika opuściła Piętę i chyłkiem przeszła do obozu zdrajców i prowokatorów z PO. Zabójczo piękna uniwersalna agentka Iza Pęk opanowała swoimi wdziękami całą (!!!) Redakcję i prowadzi ją przeciw patriotom.
      Zawiązali w PISie spisek i ubezwłasnowolnili PanPrezesa! Tylko Antoni może równym krokiem poprowadzić Polskę do Unii Euroazjatyckiej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka