Dodaj do ulubionych

Dziennikarz TVP chce, żeby PZPN przejął J. Kaczyńs

29.06.18, 19:18
naprawdę toto tak napisało, sądziłem że w lizusostwie nikt nie przebije Suskiego, a tu masz, next miszcz, jak te stwory patrzą w lustro na siebie, za Chiny nie pojmę.
Dobra, idźmy tą drogą, niczym Saba, pierwsze co mściwiec by zrobił, to skłócił by wszystkich z wszystkimi, potem obrzucił błotem, czyli wydzielinami swymi tych którzy nie dość entuzjastycznie liżą kuper, potem obraził by wszystkie federacje, a na koniec schował by się pod kołdrę, ot taki to "trener"

natemat.pl/242391,mundial-2018-kto-zostanie-prezesem-pzpn-dziennikarz-antoni-trzmiel-typuje
Obserwuj wątek
    • j-k PZPN jest w rekach Rzadu 29.06.18, 19:22
      KAZDEGO Rzadu PL.

- to zbyt wazna instytucja, by jakikolviek Rzad to odpuscil.
      • czandra1 Re: PZPN jest w rekach Rzadu 29.06.18, 19:38
        Ty naprawdę nie umiesz czytać, to ten bimber chyba ci tak zrobił, kiedy napisałem "rząd" co PiSi pijaczyno co?
        Po drugie Jarosław K. nie pełni funkcji premiera, to tak, byś to sobie zapisał, jak wytrzeźwiejesz.
    • taniarada Kasa misiu kasa 29.06.18, 19:29
      Za przygotowanie reprezentacji Polski do mistrzostw świata.Nawałka zgarnął 4 słownie cztery miliony złotych.Gdyby nasza reprezentacja grała dalej .To te koszty by się zwróciły.Amen mój drogi.
      • czandra1 Re: Kasa misiu kasa 29.06.18, 19:35
        Jesteś miszczem, w .... głupocie.
        Na jakiej zasadzie ty funkcjonujesz, to jedna z wielu tajemnic wszechświata.
    • pies_na_czarnych Re: Dziennikarz TVP chce, żeby PZPN przejął J. Ka 29.06.18, 20:05
      To on jeszcze nie ich nie przejął? Oglądając ich mecze myślałem, ze oni juz sa pod patronatem dobrej zmiany. Co to będzie gdy ich tak naprawdę przejma :(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka