Dodaj do ulubionych

Czystki w prywatnych telewizjach?

08.07.18, 09:57
Czyżby PiS już je przejmował?
Najpierw poleciał Rymanowski z Kawą na ławę, potem Piaseczki z doskonałym programem Piaskiem po oczach, a dziś pożegnała się z widzami Beata Lubecka.
Ciekawe kto będzie następny, ja obstawiam Monikę Olejnik i program Czarno na białym.
PiS nie lubi prawdy.
Obserwuj wątek
    • yoma Re: Czystki w prywatnych telewizjach? 08.07.18, 10:35
      Nie płacz Ryju, bo tu miejsca brak. Słyszałeś o takim zwierzęciu jak wakacyjna zmiana ramówki?

A żebyś nie mirmiłował, to ci powiem, że Piasek wskakuje za Rymanowskiego, a Lubecka za Piaska. Ktoś odchodzi, żeby wejść mógł ktoś.
      • don.kichote A Rymanowski, to kryptoPiSiak był... 08.07.18, 11:42
        yoma napisała:

> Nie płacz Ryju, bo tu miejsca brak.

[...]

> Piasek wskakuje za Rymanowskiego, a Lubecka za Piaska.
    • erka-4 Rymanowski był i jest niezależny... 08.07.18, 11:57
      ...i widać to tym z tefałenu się nie POdobało bardzo.
      Koniec końców wzięli go wygryźli bo nie chciał iść na tefałenowskim sznurku.

Bogdan Rymanowski mówił dwa lata temu:

Nigdy nie generalizuję, nie mówię o dziennikarzach ogólnie. Są dziennikarze ciekawi świata, są tacy, którzy odmawiają tej ciekawości. Ja staram się należeć do tych pierwszych. Dla mnie to, co stało się 10 kwietnia, jest wciąż wielką tajemnicą. A jeśli tak to rolą dziennikarza jest zadawanie pytań.
      Chwała tym wszystkim dziennikarzom, którzy mieli odwagę zajmować się tą sprawą.
      Jestem pełen podziwu dla dziennikarzy mniej popularnych mediów, blogerów, którzy mieli odwagę od początku zadawać pytania odważne. Oni w pewnej mierze wyręczali dziennikarzy tych tzw. głównych mediów. Warto więc pytać.

Szczególnie, że to jest nasz obowiązek.

wpolityce.pl/smolensk/240139-bogdan-rymanowski-wywiad-z-mec-wassermann-moze-otworzyc-w-kazdym-czlowieku-do-tej-pory-zamknietym-na-argumenty-mysl-ze-cos-jest-nie-tak-w-sprawie-1004-nasz-wywiad
      • erka-4 a dziś widać wszystko się zmieniło... 08.07.18, 12:04
        ...w tym tefałenie,skoro pan Rymanowski go opuścił,wszak tak twierdził w przeszłości.

cytat też stamtąd:
        Można powiedzieć, że to pokazuje pluralizm TVN, skoro mieszczą się w nim ludzie mający inne poglądy niż ja. Mówiąc poważnie, pracuję w TVN i mam wolność dziennikarską. Zapraszam takich gości jakich chcę, zadaje takie pytania, jakie chcę i nikt mi niczego nie narzuca, ani kogo mam pytać, ani o co.
        Dopóki takie będą zasady, nie widzę powodów, by rezygnować z pracy w TVN.

• zapijaczony-ryj JAk zastąpi go krzywousty Rachoń, albo Hejke 09.07.18, 08:59
          to wszystko będzie jasne.
        • ryjgnojonyjaknitras001 Re: a dziś widać wszystko się zmieniło... 13.07.18, 17:33
          erka-4 napisał:

> ...w tym tefałenie,skoro pan Rymanowski go opuścił,wszak tak twierdził w przesz
          > łości.

Ano dzisiaj wszystko się zmieniło , po raz pierwszy Niezalezne media nie zostały wpuszczone na imprezę sejmową i orędzie tzw panaprezydenta
      • prawdawaszaboli Re: Rymanowski był i jest niezależny... 08.07.18, 19:33
        Rymanowski wyrasta ponad standardy TVN...
        • ryjgnojonyjaknitras001 Re: Rymanowski był i jest niezależny... 12.07.18, 18:22
          FAkt i dlaczego Prezes musi go zgnoić
      • religijnych.uczuc.obraza Re: Rymanowski był i jest niezależny... 09.07.18, 09:04
        A dlaczego Rymanowski nie miał odwagi pytać?
        • 002ryjgnojonyjaknitras Re: Rymanowski był i jest niezależny... 15.07.18, 14:16
          religijnych.uczuc.obraza napisał:

> A dlaczego Rymanowski nie miał odwagi pytać?
          >

Niestety miał i o za dużo pytał.
    • erka-4 Re: Czystki w prywatnych telewizjach? 08.07.18, 12:07
      ryjgnojonyjaknitras napisała:

> PiS nie lubi prawdy.

- a co PiS ma do tefałenu,prócz tego że ma go tam gdzie słońce nie dochodzi.
      • wkkr Re: Czystki w prywatnych telewizjach? 09.07.18, 10:09
        Koncesja na nadawanie. To jest bat jaki ma pis na prywatne stacje TV.
      • zapijaczony-ryj Ano ma to samo co do stadnin koni, sądów, policji, 09.07.18, 10:20
        erka-4 napisał:

> ryjgnojonyjaknitras napisała:
        >
        > > PiS nie lubi prawdy.
        >

> - a co PiS ma do tefałenu,prócz tego że ma go tam gdzie słońce nie dochodzi.

prokuratury, Trybunału Stanu, samorządów, lasów, puszcz, i środków masowego przekazu, chcą, żeby je zawłaszczyć tak jak całą resztę!
        Kumasz?
        Pełnia wadzy dla NI.
        • erka-4 Re: Ano ma to samo co do stadnin koni, sądów, pol 09.07.18, 13:42
          zapijaczony-ryj napisał:

> Kumasz?

- kumam.

> Pełnia władzy dla NI.
          -coś ci się popieprzyło.
    • klodawa1952 Re: Czystki w prywatnych telewizjach? 08.07.18, 14:58
      Trzeba mie bardzo uszkodzony muzk aby napisać takie bezsensowne wymiociny. No represje PiSu w TVN :)
      • wkkr Re: Czystki w prywatnych telewizjach? 09.07.18, 10:10
        Tak, ty na pewno masz muzk.....
      • staszek.grengolaszek Co to jest muzk? 09.07.18, 14:28
        klodawa1952 napisał:

> Trzeba mie bardzo uszkodzony muzk aby napisać takie bezsensowne wymiociny. No r
        > epresje PiSu w TVN :)
      • 002ryjgnojonyjaknitras A co to jest musk? 15.07.18, 20:38
        klodawa1952 napisał:

> Trzeba mie bardzo uszkodzony muzk aby napisać takie bezsensowne wymiociny. No r
        > epresje PiSu w TVN :)
    • prawdawaszaboli Re: Czystki w prywatnych telewizjach? 08.07.18, 19:31
      > PiS nie lubi prawdy.

Ta , w TVN rządzi Pis ... :)
    • j-k A Czerska na prywatnych forach GW ? - to co robi? 08.07.18, 19:43
      to nic ryjku...

"demokratyczna i wolnosciowa" GW jak mnie banuje - to nie tylko na swoich forach publicznych, ale i na forach prywatnych GW - do czego przeciez formalnie nie ma prawa...

ale GW ma to do siebie - ze demokracja i wolnoscia przejmuje sie tylko u przeciwnikow politycznych
      - ale juz nie u SIEBIE...
      • toja50 Re: A Czerska na prywatnych forach GW ? - to co r 08.07.18, 20:06
        Tia...Rymanowski i dociekliwe pytania...najczęściej pan taki i taki powiedział na pana temat, czy pani to i owo...co pan,pani na to. Ot i całamądrość Rymanowskiwgo. To juz bylo po prostu nudne...
        • gelati Atrofia gazety 09.07.18, 10:33
          niezalezna.pl/218821-w-redakcji-wyborczej-musi-byc-nerwowo-sprzedaz-gazety-najgorszy-wynik-w-historii
          Umrze w grudniu.
        • zapijaczony-ryj Re: A Czerska na prywatnych forach GW ? - to co r 11.07.18, 20:02
          toja50 napisała:

> Tia...Rymanowski i dociekliwe pytania...najczęściej pan taki i taki powiedział
          > na pana temat, czy pani to i owo...co pan,pani na to. Ot i całamądrość Rymanows
          > kiwgo. To juz bylo po prostu nudne...

Wolisz krzywoustego Rachonia, którego Pan BÓg pokaral żoną
    • taniarada Super 12.07.18, 18:27
      Kaczyński to ma władzę nawet w TVNie miesza.🤗
    • ryjgnojonyjaknitras001 A co wy na takie chamstwo? 13.07.18, 18:21
      Tylko szybko, bo jak się V kolumna PiS obudzi to wyosłuje.
      JAk widać uważają nas jak Piotrowic za idiotów:
      forum.gazeta.pl/forum/w,654,166343422,166343422,Oj_za_duzo_Cie_kasujemy_Poczytaj_Netykiete_.html
    • potwor_z_piccadilly Re: Czystki w prywatnych telewizjach? 15.07.18, 23:48
      ryjgnojonyjaknitras napisała:

> PiS nie lubi prawdy.

Życie pokazuje, że nie tylko PiS.
      Zgaduj.
      Do trzech razy sztuka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka