Dodaj do ulubionych

Nieprawdą jest, ze udzielałem się w Partii

19.07.18, 17:50
Nieprawdą jest, ze udzielałem się w Partii
memnews.pl/img/48864/prapremiera-filmiku-trwajacego-2-minuty-i-6-sekund-pt-prawdziwe-oblicze-stanislawa-piotrowicza/
Obserwuj wątek
    • 99venus Re: Nieprawdą jest, ze udzielałem się w Partii 19.07.18, 18:05
      Szmaciarz
    • pies_na_czarnych Re: Nieprawdą jest, ze udzielałem się w Partii 19.07.18, 18:08
      Komunistyczny łajdak, dziś depczący wolne sądy demokratycznego państwa, w budynku zwanym parlamentem, na posiedzeniu komisji zwanej komisją sprawiedliwości i praw człowieka, odbiera głos rzecznikowi obywateli. Krótka scena, pozwalająca wytłumaczyć co bandyci zrobili z Polską.

— Tomasz Lis (@lis_tomasz) 19 lipca 2018
      • taniarada Re: Nieprawdą jest, ze udzielałem się w Partii 19.07.18, 20:45
        pies_na_czarnych napisała:

> Komunistyczny łajdak, dziś depczący wolne sądy demokratycznego państwa, w budyn
        > ku zwanym parlamentem, na posiedzeniu komisji zwanej komisją sprawiedliwości i
        > praw człowieka, odbiera głos rzecznikowi obywateli. Krótka scena, pozwalająca w
        > ytłumaczyć co bandyci zrobili z Polską.
        >
        > — Tomasz Lis (@lis_tomasz) 19 lipca 2018
        >
        Bandytów to masz w domu.Bo tak cię wychowali.Amen i Bóg z tobą.
        • pies_na_czarnych Re: Nieprawdą jest, ze udzielałem się w Partii 19.07.18, 20:51
          Boli? Powinno!
          • erte2 Re: Nieprawdą jest, ze udzielałem się w Partii 19.07.18, 23:00
            Boli? Powinno!
            Nie bądź naiwna, nie boli. Bo przecież toto nie ma poczucia przyzwoitości; jak każdemu pisowcowi można mu (jej?) napluć w gębę a toto powie że deszcz pada. To wszystko spływa jak woda po (nomen omen) kaczce.
    • natemat22 Re: Nieprawdą jest, ze udzielałem się w Partii 19.07.18, 20:15
      obrońca księdza pedofila , dlatego kler tak popierał i popiera jego z podkarpackich ambon :
      oko.press/stanislaw-dajciumka-piotrowicz-prokurator-ktory-chronil-ksiedza-molestujacego-dziewczynki/
    • kontrrewolucjonistka Re: Nieprawdą jest, ze udzielałem się w Partii 19.07.18, 20:18
      można było być w partii tzn w PZPR i zachować przyzwoitość człowiek porządny zawsze pozostanie porządnym
      • pies_na_czarnych Re: Nieprawdą jest, ze udzielałem się w Partii 19.07.18, 20:33
        kontrrewolucjonistka napisał(a):

> można było być w partii tzn w PZPR i zachować przyzwoitość człowiek porządny za
        > wsze pozostanie porządnym

Szkoda, ze Piotrowicz nie skorzystał z tej możliwości.
      • m.c.hrabia Re: Nieprawdą jest, ze udzielałem się w Partii 19.07.18, 20:34

> można było być w partii tzn w PZPR i zachować przyzwoitość człowiek porządny za

Piotrowicz wzorcem z Sèvres
      • snajper55 Re: Nieprawdą jest, ze udzielałem się w Partii 19.07.18, 20:38

A taka ubecka szuja jak Piotrowicz zawsze pozostanie ubecką szują.

S.
      • taniarada Re: Nieprawdą jest, ze udzielałem się w Partii 19.07.18, 20:42

Komu to tłumaczysz? Dobry pzprowiec to z PO.I oczywiście z PSLu.
      • religijnych.uczuc.obraza Re: Nieprawdą jest, ze udzielałem się w Partii 19.07.18, 21:41
        Tak jak Jaruzelski.
    • natemat22 Re: Nieprawdą jest, ze udzielałem się w Partii 19.07.18, 20:25
      kontrewolucjonistko
      masz zadatki na paskową w TV

--
      pikio.pl/
    • taniarada Re: Nieprawdą jest, ze udzielałem się w Partii 19.07.18, 20:39
      Coś kręcisz czarna psa.Przecież cały czas udzielasz się w KPFR.🤣
    • j-k Prawdą jest, ze NIE udzielałos się w Partii... 19.07.18, 20:49
      w Belgii nie ma Partii - sa tylko stronnictwa: Flamandzie i Wallonskie.
      • pies_na_czarnych Re: Prawdą jest, ze NIE udzielałos się w Partii.. 19.07.18, 20:52
        :D, ale Borygo nikt nie pije.
        • taniarada Re: Prawdą jest, ze NIE udzielałos się w Partii.. 19.07.18, 21:01

> :D, ale Borygo nikt nie pije.
          >
          Faktycznie pochwal się co łykasz, że kręcisz takie wątki.Nie wiem co bierzesz ,ale fajnego ma kopa.😁
    • pies_na_czarnych Re: Nieprawdą jest, ze udzielałem się w Partii 19.07.18, 21:04
      Raz kulson zawsze Piotrowicz
      www.tvn24.pl/spor-o-sad-najwyzszy-burzliwa-dyskusja-w-komisji-sprawiedliwosci,855039,s.html
      • m.c.hrabia Re: Nieprawdą jest, ze udzielałem się w Partii 19.07.18, 21:11
        miłośni i obrońca pedofili
    • margit49 Re: Nieprawdą jest, ze udzielałem się w Partii 19.07.18, 21:32
      oj tam, zmazał swe winy komunistyczne obroną księdza pedofila
      natemat.pl/193527,calowanie-dzieci-to-nie-molestowanie-piotrowicz-twierdzi-ze-nie-bronil-ksiedza-pedofila-ale-internet-nie-zapomina
      wiadomosci.dziennik.pl/opinie/artykuly/506655,posel-pis-stanislaw-piotrowicz-bronil-ksiedza-pedofila-z-tylawy-wojciech-tochman-z-wyborczej-przypomina.html
      • m.c.hrabia Re: Nieprawdą jest, ze udzielałem się w Partii 19.07.18, 21:36
        ot, taki "Tymochowicz"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka