pies_na_czarnych 19.07.18, 17:50 Nieprawdą jest, ze udzielałem się w Partii memnews.pl/img/48864/prapremiera-filmiku-trwajacego-2-minuty-i-6-sekund-pt-prawdziwe-oblicze-stanislawa-piotrowicza/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
99venus Re: Nieprawdą jest, ze udzielałem się w Partii 19.07.18, 18:05 Szmaciarz Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Nieprawdą jest, ze udzielałem się w Partii 19.07.18, 18:08 Komunistyczny łajdak, dziś depczący wolne sądy demokratycznego państwa, w budynku zwanym parlamentem, na posiedzeniu komisji zwanej komisją sprawiedliwości i praw człowieka, odbiera głos rzecznikowi obywateli. Krótka scena, pozwalająca wytłumaczyć co bandyci zrobili z Polską. — Tomasz Lis (@lis_tomasz) 19 lipca 2018 Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Nieprawdą jest, ze udzielałem się w Partii 19.07.18, 20:45 pies_na_czarnych napisała: > Komunistyczny łajdak, dziś depczący wolne sądy demokratycznego państwa, w budyn > ku zwanym parlamentem, na posiedzeniu komisji zwanej komisją sprawiedliwości i > praw człowieka, odbiera głos rzecznikowi obywateli. Krótka scena, pozwalająca w > ytłumaczyć co bandyci zrobili z Polską. > > — Tomasz Lis (@lis_tomasz) 19 lipca 2018 > Bandytów to masz w domu.Bo tak cię wychowali.Amen i Bóg z tobą. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Nieprawdą jest, ze udzielałem się w Partii 19.07.18, 20:51 Boli? Powinno! Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Re: Nieprawdą jest, ze udzielałem się w Partii 19.07.18, 23:00 pies_na_czarnych napisała: Boli? Powinno! Nie bądź naiwna, nie boli. Bo przecież toto nie ma poczucia przyzwoitości; jak każdemu pisowcowi można mu (jej?) napluć w gębę a toto powie że deszcz pada. To wszystko spływa jak woda po (nomen omen) kaczce. Odpowiedz Link Zgłoś
natemat22 Re: Nieprawdą jest, ze udzielałem się w Partii 19.07.18, 20:15 obrońca księdza pedofila , dlatego kler tak popierał i popiera jego z podkarpackich ambon : oko.press/stanislaw-dajciumka-piotrowicz-prokurator-ktory-chronil-ksiedza-molestujacego-dziewczynki/ Odpowiedz Link Zgłoś
kontrrewolucjonistka Re: Nieprawdą jest, ze udzielałem się w Partii 19.07.18, 20:18 można było być w partii tzn w PZPR i zachować przyzwoitość człowiek porządny zawsze pozostanie porządnym Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Nieprawdą jest, ze udzielałem się w Partii 19.07.18, 20:33 kontrrewolucjonistka napisał(a): > można było być w partii tzn w PZPR i zachować przyzwoitość człowiek porządny za > wsze pozostanie porządnym Szkoda, ze Piotrowicz nie skorzystał z tej możliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Nieprawdą jest, ze udzielałem się w Partii 19.07.18, 20:34 kontrrewolucjonistka napisał(a): > można było być w partii tzn w PZPR i zachować przyzwoitość człowiek porządny za > wsze pozostanie porządnym Piotrowicz wzorcem z Sèvres Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Nieprawdą jest, ze udzielałem się w Partii 19.07.18, 20:38 kontrrewolucjonistka napisał(a): > można było być w partii tzn w PZPR i zachować przyzwoitość człowiek porządny za > wsze pozostanie porządnym A taka ubecka szuja jak Piotrowicz zawsze pozostanie ubecką szują. S. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Nieprawdą jest, ze udzielałem się w Partii 19.07.18, 20:42 kontrrewolucjonistka napisał(a): > można było być w partii tzn w PZPR i zachować przyzwoitość człowiek porządny za > wsze pozostanie porządnym Komu to tłumaczysz? Dobry pzprowiec to z PO.I oczywiście z PSLu. Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Nieprawdą jest, ze udzielałem się w Partii 19.07.18, 21:41 Tak jak Jaruzelski. Odpowiedz Link Zgłoś
natemat22 Re: Nieprawdą jest, ze udzielałem się w Partii 19.07.18, 20:25 kontrewolucjonistko masz zadatki na paskową w TV -- pikio.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Nieprawdą jest, ze udzielałem się w Partii 19.07.18, 20:39 Coś kręcisz czarna psa.Przecież cały czas udzielasz się w KPFR.🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Prawdą jest, ze NIE udzielałos się w Partii... 19.07.18, 20:49 w Belgii nie ma Partii - sa tylko stronnictwa: Flamandzie i Wallonskie. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Prawdą jest, ze NIE udzielałos się w Partii.. 19.07.18, 20:52 :D, ale Borygo nikt nie pije. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Prawdą jest, ze NIE udzielałos się w Partii.. 19.07.18, 21:01 pies_na_czarnych napisała: > :D, ale Borygo nikt nie pije. > Faktycznie pochwal się co łykasz, że kręcisz takie wątki.Nie wiem co bierzesz ,ale fajnego ma kopa.😁 Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Nieprawdą jest, ze udzielałem się w Partii 19.07.18, 21:04 Raz kulson zawsze Piotrowicz www.tvn24.pl/spor-o-sad-najwyzszy-burzliwa-dyskusja-w-komisji-sprawiedliwosci,855039,s.html Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Nieprawdą jest, ze udzielałem się w Partii 19.07.18, 21:11 miłośni i obrońca pedofili Odpowiedz Link Zgłoś
margit49 Re: Nieprawdą jest, ze udzielałem się w Partii 19.07.18, 21:32 oj tam, zmazał swe winy komunistyczne obroną księdza pedofila natemat.pl/193527,calowanie-dzieci-to-nie-molestowanie-piotrowicz-twierdzi-ze-nie-bronil-ksiedza-pedofila-ale-internet-nie-zapomina wiadomosci.dziennik.pl/opinie/artykuly/506655,posel-pis-stanislaw-piotrowicz-bronil-ksiedza-pedofila-z-tylawy-wojciech-tochman-z-wyborczej-przypomina.html Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Nieprawdą jest, ze udzielałem się w Partii 19.07.18, 21:36 ot, taki "Tymochowicz" Odpowiedz Link Zgłoś