superspec 18.08.18, 06:10 Popiera aborcję na zyczenie. mobile.natemat.pl/242515,kto-popiera-w-polsce-aborcje-na-zyczenie-nowy-sondaz-o-przerywaniu-ciazy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karbat Re: Polska burzuazja 18.08.18, 08:39 czym sie ten kraj od lat zajmuje …. oglupianie narodu . kato dogmaty wplywowej czarnej mafii nie pozwalaja na wypracowanie sensownego kompromisu . sutannicy , wyklinajcie aborcje , potepiajacie ja , jestem za , okladajcie klatwami swoich wiercow katolikow , zabraniajcie im aborcji ale … w swoich kosciolach , gazetach . od innych sie odwalcie . dlaczego wpie...cie sie w zycie innych normalych ludzi, jakim prawem … restrykcje wobec innych , narzucanie swojej dogmatycznej woli innym i zarazem pie... o tzw chrzescijanskiej tolerancji , - obluda do wyrzygania Odpowiedz Link Zgłoś
xystos Re: Polska burzuazja 18.08.18, 14:01 celem jest nawrócenie ciebie i takich jak ty,ja mogę robić za ojca chrzestnego. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Polska burzuazja 18.08.18, 09:08 Czarnych to nie dotyczy bo oni tylko z dziećmi. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Polska burzuazja 18.08.18, 13:20 Brunatna burżuazja pis buduje: pikio.pl/mateusz-morawiecki-prezent/ Odpowiedz Link Zgłoś