lumpior 11.09.18, 16:28 kielce.wyborcza.pl/kielce/7,47262,23907535,bonanza-w-pis-dzialacz-wykluczony-za-osmieszanie-i-krytykowanie.html#Prze // Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yoma Re: Kto podniesie rękę na PiSlam. 11.09.18, 16:33 ... temu tę rękę sprawiedliwość ludowa odrąbie. Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: Kto podniesie rękę na PiSlam. 11.09.18, 16:38 Niezupełne. Tamto "podnoszenie ręki" odnosiło się raczej do ludzi spoza partii. Tu mamy do czynienia z czystkami wewnątrzpartyjnymi, mistrzem w takowych był Soso Dżugaszwiki. Kaczyński łaskawy pan, jeszcze nikogo nie zarżnął. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Kto podniesie rękę na PiSlam. 11.09.18, 16:49 Co za różnica. Sprawiedliwość ludowa najpierw rąbie, potem pyta, czyja ręka. Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: Kto podniesie rękę na PiSlam. 12.09.18, 08:10 Wiesz, różnica jest zasadnicza - bardziej zagrożeni są "swoi", niż przeciwnicy. I dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Kaczyński niczym Prokop Wielki 11.09.18, 20:43 horpyna4 napisała: > Niezupełne. Tamto "podnoszenie ręki" odnosiło się raczej do ludzi spoza partii. > Tu mamy do czynienia z czystkami wewnątrzpartyjnymi, mistrzem w takowych był S > oso Dżugaszwiki. Kaczyński łaskawy pan, jeszcze nikogo nie zarżnął. Który zmienił Europę. Tę Europę. Také na bojišti se od většiny vojevůdců výrazně odlišoval, neboť podle svých slov vlastní rukou neprolil ani krůpěj krve, tím míň, že by někoho zabil. Odpowiedz Link Zgłoś
absoluti Tak. 11.09.18, 17:08 Sam już widzisz. Marny bardzo się wam los szykuje. Ale wiesz. Ja jakoś wam wcale nie współczuję i sam jeszcze nie wiem dlaczego? Dlatego bardzo życzliwie jeszcze wam życzę: Link: Pamiętaj!!!!! Ilość miejsc ograniczona!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Tak. 11.09.18, 18:24 Ty leszab, złodzieju i oszuście, co znów dziś ukradłeś? Jesteś prawdziwym PISowcem, a przecież złodziejstwo wy w genach macie. Jakbyś nie kradł, to byś nie mógł być w PISie (patrz: zasada doboru dobrej zmiany PIS), ja was znam... "Nie wiem", "nie pamiętam", "tego nie robiłem", a my dobrze wiemy, ze usługi w agencjach PIS, to dochód bezprawnie nieopodatkowany. Za wszystko złapie i pociągnie cię prokurator. A Bulterier tę rękę, którą co rusz wyciągasz, po nie swoje, odgryzie. I będzie to słuszne, jedynie słuszne, odgryzione prawo i sprawiedliwie. Odpowiedz Link Zgłoś
tzwpanstwopislamskie Re: Kto podniesie rękę na PiSlam. 11.09.18, 16:59 i to ma byc news? 3 lata scierwa pislamskie rzadza Polska W "Pislamskich wiadomosciach" o 19.30 i w zadnym radiu, TV czy gazecie pislamskiej nie bylo jak dotad zadnej krytycznej informacji o pislamskim rzadzie Przeciez to chyba jest ewidentne dla kazdego (moza poza pisowska ciemnota) ze przekaz PIS ma byc prosty Rzadzi nami idealny i sprawiedliwy rzad Przyglupy pisowskie nawet w to wierza Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Kto podniesie rękę na PiSlam. 11.09.18, 18:00 Och, już przestają. Ostatnio rodzice dzieci szkolnych... Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Kto podniesie rękę na PiSlam. 11.09.18, 18:40 bi.gazeta.pl/im/92/44/16/z23348370V,Kielce--2-maja-2018-rok--Rynek--Obchody-Swieta-Fla.jpg jeden rzut oka na te facjate nie skazona rozumem wyjasnia wszystko:w szambie bulgocze....a to jest dobry news Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: Kto podniesie rękę na PiSlam. 12.09.18, 08:16 Faktycznie dobry: rozumu nie widać, ale emocje aż kipią. Jeszcze działa instynkt samozachowawczy, ale nabuzowanie może wziąć górę. Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: Kto podniesie rękę na PiSlam. 13.09.18, 18:10 wyborcza.pl/7,75398,23917031,prokurator-ma-klopoty-bo-prowadzil-lekcje-o-konstytucji-z-mlodzieza.html#BoxGWImg Odpowiedz Link Zgłoś