Dodaj do ulubionych

zwolnienie za publikację oficjalnego zdjęcia Dudy

21.09.18, 12:14
wiadomosci.wp.pl/dziennikarz-bielsat-tv-zwolniony-za-zamieszczenie-na-facebooku-zdjecia-dudy-z-trumpem-6297526613354625a

Buahahahahah!!! Romaszewska młoda naciśnięta przez swoją matulę, patronkę "prezydenta" Budynia, wywala gościa z pracy za publikację OFICJALNEGO zdjęcia Dudy z Trumpem, bez obraźliwego komentarza, jedynie z podpisem: "Po lewej: prezydent Polski".

Romaszewska uznała to za NIEDOPUSZCZALNE. Buahahahahah!!!
Obserwuj wątek
    • ave.duce Re: zwolnienie za publikację oficjalnego zdjęcia 21.09.18, 12:24
      Nikt nie musiał Romaszewskiej "juniorki" naciskać.
    • met_ol Re: zwolnienie za publikację oficjalnego zdjęcia 21.09.18, 12:31
      Dobrze jest - już boją się własnego cienia. Tak trzymać dalej.
    • witek.bis Re: zwolnienie za publikację oficjalnego zdjęcia 21.09.18, 12:38
      No, ja myślałem, że ona też uważa tego z lewej za prezydenta. Cóż za niespodzianka, naprawdę!
      • witek.bis Re: zwolnienie za publikację oficjalnego zdjęcia 21.09.18, 12:42
        A przy okazji gratuluję temu byłemu dziennikarzowi Bielsatu. Będzie miał co wnukom opowiadać. W odróżnieniu od tej Rembiszewskiej, czy jak jej tam.
        • witek.bis Re: zwolnienie za publikację oficjalnego zdjęcia 21.09.18, 12:59
          Ale nie... Chyba się pomyliłem. Ta Rembaczewska - czy jak jej tam - też będzie miała coś do opowiedzenia... "Chodź, wnusuiiu. Babunia ci opowie, jak to dawno, dawno temu pokazała jednemu Białorusinowi, jak wygląda prawdziwa Białoruś"
          • witek.bis Niewdzięczny dzikus 21.09.18, 13:05
            Szczerze mówiąc, to nie dziwię się tej Rombiszewskiej - czy jak jej tam - bo ten białoruski dzikus okazał się strasznym niewdzięcznikiem. Dobra polska pani go przygarnęła, wyedukowała, ucywilizowała, a ten sukinkot nazywa jej prezydenta... prezydentem.

Ty masz kłopot nie tylko ze zrozumieniem czym jest lojalność wobec pracodawcy, ale i lojalność wobec kolegów i wszystkich tych ludzi, którzy przykładają dużo wysiłku, by pomóc Twojemu państwu i Twoim rodakom. A prywatnie i do mnie. Musisz poważnie o tym pomyśleć. Porozumienie o współpracy wojskowej ze Stanami ma ogromne znaczenie dla bezpieczeństwa Polski i to jest jeden z niewielu tematów, które nie są powodem do żartów dla pracowników Biełsatu. Kumasz?
            • szwampuch58 Re: Niewdzięczny dzikus 21.09.18, 19:45
              zeby sie zatrudnic ,jako Bialorusin,w szczekaczce co nieprzerwanie wylewa wiadra pomyj na jego ojczyzne to nie cecha dzikusa to cecha debili
    • witek.bis Re: zwolnienie za publikację oficjalnego zdjęcia 21.09.18, 18:00
      Ja rozumiem, że takiego prostego, białoruskiego chłopa to polska hrabinia może wyrzucić na zbity pysk kiedy jej się podoba i bez żadnych tłumaczeń, ale ciekawe, co by było, gdyby sprawa dotyczyła jakiegoś Polaka-pieniacza, który odwołałby się do sądu pracy? Jak ona przed tym sądem dowiodłaby, że to była kpina, a nie prosta informacja dla prostego białoruskiego ludu, który z pięknym obliczem prezydenta Polski nie jest tak oswojony jak my?
    • m.c.hrabia Re: zwolnienie za publikację oficjalnego zdjęcia 21.09.18, 18:07
      Ojciec śmieć , córka ściera.
      • religijnych.uczuc.obraza Re: zwolnienie za publikację oficjalnego zdjęcia 22.09.18, 00:13
        A mamuśka tępawa.
    • tzwpanstwopislamskie Re: zwolnienie za publikację oficjalnego zdjęcia 21.09.18, 18:21
      Mam pytanie do forumowej ciemnoty pisowskiej

Jak mozna dymisjonowac kogos za pokazywanie sukcesu pisowskiego prezydenta?
    • buldog2 Re: zwolnienie za publikację oficjalnego zdjęcia 21.09.18, 19:50
      Powinna zdelegalizować publikację zdjęcia na stronie Białego Domu. To bym rozumiał.
      Niestety, PISowcy nie chcą wypowiadać się w tej kwestii.
    • witek.bis Re: zwolnienie za publikację oficjalnego zdjęcia 21.09.18, 19:52
      Im więcej hrabinia Rębaczebska - czy jak jej tam - mówi o tej sprawie, tym trudniej się zorientować, o co chodzi (i być może chodzi właśnie o taki efekt). Okazuje się, że białoruski rab miał być przepędzony już dawno temu, bo strasznie źle pracował (co jest dość częste u chłopów pańszczyźnianych). Jednak to pani hrabini nie wystarcza, więc uprzejmie donosi, że cham lubi się odurzać się marichuaną (pisownia oryginalna, czysto hrabiowska). Jak tak dalej pójdzie, to niedługo przeczytamy, że rab podszczypywał hrabinię tu i tam, a na dodatek znęcał się nad nią psychicznie.
      Krótko mówiąc, nie zadzierajcie z hrabiniami, bo ich gniew jest straszny.
      • religijnych.uczuc.obraza Re: zwolnienie za publikację oficjalnego zdjęcia 22.09.18, 00:14
        To może to on jest ten Stryczek z Paczki?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka