Dodaj do ulubionych

Tusk do ambasadora RP

19.10.18, 17:51
Oddaj pan moją tablicę.Później na Twitterze.Mniejsza o moją tabliczkę .Ważne by Polski nie odkręcili od Unii Europejskiej.Czy ten facet ma schizę?Przecież to on nawoływał Kaszubów do oderwania od Polski.Zniszczył cały przemysł ,by Niemcy nie mieli konkurencji .Działał na szkodę Polski ,gdzie tylko mógł.Stojąc przed Putinem cieszył się jak dziecko z udanego zamachu na polskie elity.Za to wszystko powinien stanąć przed sądem i narodem.wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,24063110,donald-tusk-domaga-sie-zwrotu-tablicy-wczesniej-srubokretem.html
Obserwuj wątek
    • szwampuch58 Re: Tusk do ambasadora RP 19.10.18, 18:01
      do was kartofle,pan Tusk .....przedewszystkim zalosne ciule
      • taniarada Re: Tusk do ambasadora RP 19.10.18, 18:06
        szwampuch58 napisał:

> do was kartofle,pan Tusk .....przedewszystkim zalosne ciule
        >
        Też žle .GW napisało.Idź ty ziemniak na te swoje forum z petronellą pobrykać.Przynudzasz normalnie.Papatki.
      • lech1966 Re: Tusk do ambasadora RP 19.10.18, 18:33
        szwampuch58 napisał:

> do was kartofle,pan Tusk .....przedewszystkim zalosne ciule

Łajza zawsze zostanie łajzą. A na te trzy literki przed nazwiskiem Tusk sobie nie zasłużył. Już lepiej dla niego żeby został w Niemczech. Tam przynajmniej jest kimś. U nas nie jest mile widziany
    • yoma Re: Tusk do ambasadora RP 19.10.18, 18:28
      Kiedy ty się nauczysz pisać, taniuszka. Małpa by się nauczyła do tej pory.
      • taniarada Re: Tusk do ambasadora RP 19.10.18, 18:35
        yoma napisała:

> Kiedy ty się nauczysz pisać, taniuszka. Małpa by się nauczyła do tej pory.
        >
        Potrzeba mi takiej .Może być małpa ,może być sekretarka.Jak się nie ma argumentów to czepiamy się wszystkiego.Do psa i innych nie masz zastrzeżeń ? Moja mała sekretarko szparko.😍
        • yoma Re: Tusk do ambasadora RP 19.10.18, 18:40
          Nikt nie nie* umie pisać tak jak ty, taniuszka, nawet ten niedołęga boguś :)

*podwójne "nie" zamierzone

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka