xyz_xyz1 22.10.18, 10:51 I to w I turze. To jakaś kpina ze zdrowego rozsądku. Tak być nie powinno - widać tu wyraźnie iż demokracja się nie sprawdza. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wtop.ek Re: W duchowej stolicy Polski prezydenta zdobyło 22.10.18, 10:59 a co tam jest duchowego? Odpowiedz Link Zgłoś
xyz_xyz1 Re: W duchowej stolicy Polski prezydenta zdobyło 22.10.18, 11:09 Jak to co Jasna Góra. W tym mieście powinien rządzić nie SLD a PiS - przedtem przez długie lata rządził Częstochową właściwy człowiek Tadeusz Wrona niestety go niewdzięczni mieszkańcy ogłupieni przez lewicową propagandę niecnie odwołali. A potem tylko SLD, SLD i SLD - koszmar. Odpowiedz Link Zgłoś
wtop.ek Re: W duchowej stolicy Polski prezydenta zdobyło 22.10.18, 11:38 a co jest na tej jasnej górze? ratusz? Odpowiedz Link Zgłoś
xystos Re: W duchowej stolicy Polski prezydenta zdobyło 22.10.18, 19:26 no dobra,a czy te lokalne SLD do Kościoła chodzi? i na tacę daje? Odpowiedz Link Zgłoś
behemot17-13 Re: W duchowej stolicy Polski prezydenta zdobyło 22.10.18, 19:51 Do kościoła chodzi i na tacę daje, oczywiście mniej niż odwołany Wrona ze swoimi wiernymi, ale chodzi i daje. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: W duchowej stolicy Polski prezydenta zdobyło 22.10.18, 20:02 SLD pierwsze daje na tacę, na wyścigi z PISem i PO. Odpowiedz Link Zgłoś
gefreiter Re: W duchowej stolicy Polski prezydenta zdobyło 22.10.18, 11:10 xyz_xyz1 napisał: > I to w I turze. To jakaś kpina ze zdrowego rozsądku. Tak być nie powinno - wida > ć tu wyraźnie iż demokracja się nie sprawdza. Może to wola boska? Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: W duchowej stolicy Polski prezydenta zdobyło 22.10.18, 11:17 gefreiter napisał: > > Może to wola boska? Może znowu poddaje nas próbie? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: W duchowej stolicy Polski prezydenta zdobyło 22.10.18, 11:24 "W duchowej stolicy Polski prezydenta zdobyło". :D Ogladam ze wszystkich stron to zdanie i zastanawiam sie w jakim jezyku zostalo "stworzone". Odpowiedz Link Zgłoś
wsk175 Re: W duchowej stolicy Polski prezydenta zdobyło 22.10.18, 11:29 To ta duchowa stolica, w której kibolstwo i weszpolactwo robią trzodę przed kościołem? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: W duchowej stolicy Polski prezydenta zdobyło 22.10.18, 11:32 Wytłumacz mi jeszcze jak sie zdobywa prezydenta? Zalezy to od płci łonego? Odpowiedz Link Zgłoś
aga-kosa Re: W duchowej stolicy Polski prezydenta zdobyło 22.10.18, 12:09 Piesnaczarnych, Ty taki jesteś - czy tylko udajesz? a może Ci płacą -? To by było już nieprzyzwoite. ;) aga Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: W duchowej stolicy Polski prezydenta zdobyło 22.10.18, 12:12 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gefreiter Re: W duchowej stolicy Polski prezydenta zdobyło 22.10.18, 12:20 aga-kosa napisała: > Piesnaczarnych, Ty taki jesteś - czy tylko udajesz? > a może Ci płacą -? To by było już nieprzyzwoite. ;) aga Płacą mu....na pewno. Cienki jest również. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada I teraz Matyjaszczyk z Baltem w kropce 22.10.18, 18:59 Stadion dla Rakowa muszą zbudować .Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
behemot17-13 Re: I teraz Matyjaszczyk z Baltem w kropce 22.10.18, 19:46 Dokończenie stadionu Włókniarza poszło wpis- du. Odpowiedz Link Zgłoś
klodawa1952 co w tym dziwnego ? 22.10.18, 19:08 xyz_xyz1 napisał: > I to w I turze. To jakaś kpina ze zdrowego rozsądku. Tak być nie powinno - wida > ć tu wyraźnie iż demokracja się nie sprawdza. Prezydent z ramienia SLD , Aleksander Wielki Kwaśniewski złożył podpis pod konkordatem. Odpowiedz Link Zgłoś
gefreiter Re: co w tym dziwnego ? 22.10.18, 19:14 klodawa1952 napisał: > xyz_xyz1 napisał: > > > I to w I turze. To jakaś kpina ze zdrowego rozsądku. Tak być nie powinno > - wida > > ć tu wyraźnie iż demokracja się nie sprawdza. > Prezydent z ramienia SLD , Aleksander Wielki Kwaśniewski złożył podpis pod konk > ordatem. Nic mu to nie pomogło. Wirus filipiński go pokonał. Odpowiedz Link Zgłoś
klodawa1952 Re: co w tym dziwnego ? 22.10.18, 19:30 gefreiter napisał: > klodawa1952 napisał: > > > xyz_xyz1 napisał: > > > > > I to w I turze. To jakaś kpina ze zdrowego rozsądku. Tak być nie po > winno > > - wida > > > ć tu wyraźnie iż demokracja się nie sprawdza. > > Prezydent z ramienia SLD , Aleksander Wielki Kwaśniewski złożył podpis po > d konk > > ordatem. > > > Nic mu to nie pomogło. Wirus filipiński go pokonał. Ponoć jest rozgrzeszony bo wirus pielęgnował pod nazdorem i we współpracu z generałem biskupem. Odpowiedz Link Zgłoś
nazimno Re: co w tym dziwnego ? 22.10.18, 21:25 P..sz, takiej dawki zaden wirus nie wytrzyma. Odpowiedz Link Zgłoś
behemot17-13 Re: W duchowej stolicy Polski prezydenta zdobyło 22.10.18, 19:34 Przepraszam, naprawdę nie zauważyłem Twojego tematu. Odpowiedz Link Zgłoś
klodawa1952 Re: W duchowej stolicy Polski prezydenta zdobyło 22.10.18, 19:39 behemot17-13 napisał: > Przepraszam, naprawdę nie zauważyłem Twojego tematu. > > A co ? Obiecaliście się wspomagać w pracy na tym forum ? Odpowiedz Link Zgłoś
behemot17-13 Re: W duchowej stolicy Polski prezydenta zdobyło 22.10.18, 19:43 Tak, zadowolony? Odpowiedz Link Zgłoś
klodawa1952 Re: W duchowej stolicy Polski prezydenta zdobyło 22.10.18, 19:47 behemot17-13 napisał: > Tak, zadowolony? > > A niby z czego ? Praca jak praca :) Odpowiedz Link Zgłoś
gefreiter Re: W duchowej stolicy Polski prezydenta zdobyło 22.10.18, 19:48 behemot17-13 napisał: > Przepraszam, naprawdę nie zauważyłem Twojego tematu. > Nie popierający PO na tym forum nie mogą zakładać swoich wątków. Aktyw PO na FK zakłada 98% wątków - z czego pies na czarnych około 90% . Ja, nie mogę zakładać nowych wątków - jestem antypeowski - to wystarczyło,żeby po jednym dniu pozbawić mnie możliwości zakładania wątków. Odpowiedz Link Zgłoś
klodawa1952 Re: W duchowej stolicy Polski prezydenta zdobyło 22.10.18, 19:51 gefreiter napisał: > behemot17-13 napisał: > > > Przepraszam, naprawdę nie zauważyłem Twojego tematu. > > > > Nie popierający PO na tym forum nie mogą zakładać swoich wątków. Aktyw PO na FK > zakłada 98% wątków - z czego pies na czarnych około 90% . Ja, nie mogę zakłada > ć nowych wątków - jestem antypeowski - to wystarczyło,żeby po jednym dniu pozba > wić mnie możliwości zakładania wątków. Czandra też ma swój udział :) PS też nie mogę zakładać własnych wątków. Wolność słowa w wydaniu Agora S.A. Odpowiedz Link Zgłoś
behemot17-13 Re: W duchowej stolicy Polski prezydenta zdobyło 22.10.18, 19:55 Nie to żebym Ci nie wierzył, są jednak wątki zakładane przez nieprzychylnych PO. Naprawdę są. Odpowiedz Link Zgłoś
gefreiter Re: W duchowej stolicy Polski prezydenta zdobyło 22.10.18, 19:59 behemot17-13 napisał: > Nie to żebym Ci nie wierzył, są jednak wątki zakładane przez nieprzychylnych PO > . Naprawdę są. > > Tak - w granicach 2-3% wszystkich wątków. Odpowiedz Link Zgłoś
behemot17-13 Re: W duchowej stolicy Polski prezydenta zdobyło 22.10.18, 20:16 Zawsze możesz wejść na inne forum, gdzie nie będziesz nazwijmy dyskryminowany, ba, znajdziesz poklask ze swoimi opiniami na samym starcie. To nie jest uszczypliwość z mojej strony, życie. Odpowiedz Link Zgłoś
gefreiter Re: W duchowej stolicy Polski prezydenta zdobyło 22.10.18, 20:25 behemot17-13 napisał: > Zawsze możesz wejść na inne forum, gdzie nie będziesz nazwijmy dyskryminowany, > ba, znajdziesz poklask ze swoimi opiniami na samym starcie. To nie jest uszczyp > liwość z mojej strony, życie. > > Jestem Ci bardzo wdzięczny diabełku za zrozumienie. Odpowiedz Link Zgłoś
behemot17-13 Re: W duchowej stolicy Polski prezydenta zdobyło 22.10.18, 20:31 Dzięki. Trochę się już znamy, fakt, Ty pod różnymi nickami, ja nadal pod tym samym. Czasami na siebie naskoczymy, różne opcje widzenia polityki i dobrze. Lubię ludzi po drugiej stronie, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: W duchowej stolicy Polski prezydenta zdobyło 22.10.18, 21:42 behemot17-13 napisał: > Dzięki. Trochę się już znamy, fakt, Ty pod różnymi nickami, ja nadal pod tym sa > mym. Czasami na siebie naskoczymy, różne opcje widzenia polityki i dobrze. Lubi > ę ludzi po drugiej stronie, pozdrawiam. > > Ty fajny chłop jesteś .Tylko siara czasami wypada ci z ust ziomalu.😁🤗 Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Komuchy trzymają się mocno 22.10.18, 21:39 Nawet bezpłatnie opanowały częstochowskie wydanie GW.Tu się Kaczyński pomylił .Zabity komuch spod częstochowskiej wsi to Balt.Jego żona ciągle się pcha do koryta.Obwiesili się na okolicznych słupach jak grillu .Tak się chamstwo ponadziewało.Z tym że Matyjaszczyk dorabiał się ciągle .Teraz już nie musi.Robi ciągle imprezki dla wieśniaków to głosują.Nie mają wyboru towarzysze.Stadion dla Rakowa i województwo częstochowskie.Bo wygrali towarzysze czerwoni.Tfu. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Komuchy trzymają się mocno 22.10.18, 21:43 Juz niedlugo Tanju www.facebook.com/photo.php?fbid=273555096835145&set=gm.1936540779975477&type=3&theater Odpowiedz Link Zgłoś
klodawa1952 co z SLD zrobiliście Czarzasty/Kwiatkowski 23.10.18, 06:32 ....no i wcześniej Miller. Stawiacie niereformowalne pacany na samorządność i ... W warszawie zaledwie 2 mandaty w Radzie Miasta a np w Szczecinie 0 (słownie:zero) mandatów w Radzie Miasta. Oddajcie władzę młodym i wypadajcie stare pryki z Ordynackiej i Smolnej. I nie o wiek tu chodzi ale o starość umysłów i idei. Odpowiedz Link Zgłoś
wolves-land Re: W duchowej stolicy Polski prezydenta zdobyło 23.10.18, 06:44 Duchową stolicą Polski jest Toruń, to tam walą kolumny limuzyn z rządowymi pielgrzymami. Odpowiedz Link Zgłoś