Dodaj do ulubionych

Pierwsze takie krwawe mordobicie na wizji po 89 r.

24.10.18, 20:52

Monika Olejnik kontra Beata Kępa. cios za cios, kop za kok, z główki , z glana, czegoś takiego jeszce nigdy nie widziałem.
Obserwuj wątek
    • qqazz Standarty widać spadają. 24.10.18, 21:27
      Bodaj w 2006 u Olejnikowej była śp. prof. Zyta Gilowska ówczesna Minister Finansów, było punktowanie i pełen nokaut na wysokim poziomie do tego merytoryczny i z wielka klasą, Olejnikowa nie wiedział gdzie drobnych szukać po programie, choć w trakcie robiła co mogła i też na niezłym poziomie.

pozdrawiam
      • buldog2 Re: Standarty widać spadają. 24.10.18, 22:36
        PISowska TW SB Zyta Gilowska taka wyszczekana była?
        Dla PISu wszyscy kryże i piotrowicze świętej pamięci. Tak jak Lenin i Stalin.
        • gefreiter Re: Standarty widać spadają. 24.10.18, 22:43
          buldog2 napisał:

> PISowska TW SB Zyta Gilowska taka wyszczekana była?
          > Dla PISu wszyscy kryże i piotrowicze świętej pamięci. Tak jak Lenin i Stalin.
          >

Ruski trollu, Zyta Gilowska była w PO, tylko Tusek się ją pozbył - podobnie jak Rokitę, Olechowskiego,Płażyńskiego.
          • qqazz Re: Standarty widać spadają. 24.10.18, 22:52
            Nie zniżaj się do jego poziomu odpisując, po prostu olej.

pozdrawiam
          • eiran Re: Standarty widać spadają. 25.10.18, 08:38
            tak się składa, wielonikowy rysiu, że p. Gilowska sama wystąpiła z partii.
        • littleboy Re: Standarty widać spadają. 25.10.18, 10:08
          buldog2 napisał:

> PISowska TW SB Zyta Gilowska taka wyszczekana była?
          > Dla PISu wszyscy kryże i piotrowicze świętej pamięci. Tak jak Lenin i Stalin.
          >

Wyszczekanie to obok lizusostwa i wierności podstawowy wymóg przy przyjmowaniu do tej ferajny
      • littleboy Re: Standarty widać spadają. 25.10.18, 09:43
        qqazz napisał:

> Bodaj w 2006 u Olejnikowej była śp. prof. Zyta Gilowska ówczesna Minister Finan
        > sów, było punktowanie i pełen nokaut na wysokim poziomie do tego merytoryczny i
        > z wielka klasą, Olejnikowa nie wiedział gdzie drobnych szukać po programie, ch
        > oć w trakcie robiła co mogła i też na niezłym poziomie.
        >
        >
        > pozdrawiam

Z starciu z Kempą nie było tej finezji, tylko walenie na oślep. Kępa tak się rozkręciła ze swym słowotokiem, że Monika była bezsilna.
        • wariant_b Re: Standarty widać spadają. 25.10.18, 10:03
          > Kępa tak się rozkręciła ze swym słowotokiem, że Monika była bezsilna.

Jak się nie chce, by zadawano pytania, to trzeba cały czas coś gadać.
          Każda przerwa w słowotoku może zostać wykorzystana.
          • littleboy Re: Standarty widać spadają. 25.10.18, 10:09
            wariant_b napisał:

> > Kępa tak się rozkręciła ze swym słowotokiem, że Monika była bezsilna.
            >
            > Jak się nie chce, by zadawano pytania, to trzeba cały czas coś gadać.
            > Każda przerwa w słowotoku może zostać wykorzystana.

I PiSi są w tym dobrzy, na ch...odpowiadać na niewygodne pytania jak można zakrzyczeć tym co się chce
      • klodawa1952 Re: Standarty widać spadają. 25.10.18, 10:00
        qqazz napisał:

> Bodaj w 2006 u Olejnikowej była śp. prof. Zyta Gilowska ówczesna Minister Finan
        > sów, było punktowanie i pełen nokaut na wysokim poziomie do tego merytoryczny i
        > z wielka klasą, Olejnikowa nie wiedział gdzie drobnych szukać po programie, ch
        > oć w trakcie robiła co mogła i też na niezłym poziomie.
        >
        >
        > pozdrawiam
        Pamiętam pojedynek Dody i Moniki w Kropce. Doda rozjechała Monikę.
    • szwampuch58 Re: Pierwsze takie krwawe mordobicie na wizji po 24.10.18, 22:27
      wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,24088210,beata-kempa-udawala-ze-nie-slyszy-pytania-o-spot-pis-z-uchodzcami.html#s=BoxOpImg2
      Brawo Monika!
      • kolor Re: Pierwsze takie krwawe mordobicie na wizji po 24.10.18, 22:29
        Klępa zaorana
    • man_sapiens Re: Pierwsze takie krwawe mordobicie na wizji po 25.10.18, 08:09
      Gdy zobaczyłem Kępę - wyłączyłem transmisję. Mamy w życiu ograniczony czas i szkoda go nieodwracalnie marnować na takie coś.
      • horpyna4 Re: Pierwsze takie krwawe mordobicie na wizji po 25.10.18, 09:27
        W dodatku po dobrej kolacji, szkoda by było. Ja wyłączyłam właśnie z tego powodu, Kępa wywołuje u mnie mdłości, na to niedomyte coś nie da się patrzeć bez obrzydzenia. Słuchać też zresztą się nie da.
    • prawdawaszaboli Re: Pierwsze takie krwawe mordobicie na wizji po 25.10.18, 09:09
      littleboy napisał:

>
      > Monika Olejnik kontra Beata Kępa. cios za cios, kop za kok, z główki , z glana,
      > czegoś takiego jeszce nigdy nie widziałem.
      >

Weterynarka Olejnik nadaje się do dziennikarstwa jak krowa do karety...
      • niegracz Re: Pierwsze takie krwawe mordobicie na wizji po 25.10.18, 09:13
        Verhofstadt zrugał Tuska- jak szmatę- prawie wytarł nim podłogę
        Tusk posłusznie milczy - policzy sie kasa
        = a Verhofstadt rozumie demokracje tak: kto nie ma takiego zdania
        jak ja - tego w mordę
        oj, dzieje sie na wizji

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka