littleboy 24.10.18, 20:52 Monika Olejnik kontra Beata Kępa. cios za cios, kop za kok, z główki , z glana, czegoś takiego jeszce nigdy nie widziałem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qqazz Standarty widać spadają. 24.10.18, 21:27 Bodaj w 2006 u Olejnikowej była śp. prof. Zyta Gilowska ówczesna Minister Finansów, było punktowanie i pełen nokaut na wysokim poziomie do tego merytoryczny i z wielka klasą, Olejnikowa nie wiedział gdzie drobnych szukać po programie, choć w trakcie robiła co mogła i też na niezłym poziomie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Standarty widać spadają. 24.10.18, 22:36 PISowska TW SB Zyta Gilowska taka wyszczekana była? Dla PISu wszyscy kryże i piotrowicze świętej pamięci. Tak jak Lenin i Stalin. Odpowiedz Link Zgłoś
gefreiter Re: Standarty widać spadają. 24.10.18, 22:43 buldog2 napisał: > PISowska TW SB Zyta Gilowska taka wyszczekana była? > Dla PISu wszyscy kryże i piotrowicze świętej pamięci. Tak jak Lenin i Stalin. > Ruski trollu, Zyta Gilowska była w PO, tylko Tusek się ją pozbył - podobnie jak Rokitę, Olechowskiego,Płażyńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz Re: Standarty widać spadają. 24.10.18, 22:52 Nie zniżaj się do jego poziomu odpisując, po prostu olej. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
eiran Re: Standarty widać spadają. 25.10.18, 08:38 tak się składa, wielonikowy rysiu, że p. Gilowska sama wystąpiła z partii. Odpowiedz Link Zgłoś
littleboy Re: Standarty widać spadają. 25.10.18, 10:08 buldog2 napisał: > PISowska TW SB Zyta Gilowska taka wyszczekana była? > Dla PISu wszyscy kryże i piotrowicze świętej pamięci. Tak jak Lenin i Stalin. > Wyszczekanie to obok lizusostwa i wierności podstawowy wymóg przy przyjmowaniu do tej ferajny Odpowiedz Link Zgłoś
littleboy Re: Standarty widać spadają. 25.10.18, 09:43 qqazz napisał: > Bodaj w 2006 u Olejnikowej była śp. prof. Zyta Gilowska ówczesna Minister Finan > sów, było punktowanie i pełen nokaut na wysokim poziomie do tego merytoryczny i > z wielka klasą, Olejnikowa nie wiedział gdzie drobnych szukać po programie, ch > oć w trakcie robiła co mogła i też na niezłym poziomie. > > > pozdrawiam Z starciu z Kempą nie było tej finezji, tylko walenie na oślep. Kępa tak się rozkręciła ze swym słowotokiem, że Monika była bezsilna. Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Standarty widać spadają. 25.10.18, 10:03 > Kępa tak się rozkręciła ze swym słowotokiem, że Monika była bezsilna. Jak się nie chce, by zadawano pytania, to trzeba cały czas coś gadać. Każda przerwa w słowotoku może zostać wykorzystana. Odpowiedz Link Zgłoś
littleboy Re: Standarty widać spadają. 25.10.18, 10:09 wariant_b napisał: > > Kępa tak się rozkręciła ze swym słowotokiem, że Monika była bezsilna. > > Jak się nie chce, by zadawano pytania, to trzeba cały czas coś gadać. > Każda przerwa w słowotoku może zostać wykorzystana. I PiSi są w tym dobrzy, na ch...odpowiadać na niewygodne pytania jak można zakrzyczeć tym co się chce Odpowiedz Link Zgłoś
klodawa1952 Re: Standarty widać spadają. 25.10.18, 10:00 qqazz napisał: > Bodaj w 2006 u Olejnikowej była śp. prof. Zyta Gilowska ówczesna Minister Finan > sów, było punktowanie i pełen nokaut na wysokim poziomie do tego merytoryczny i > z wielka klasą, Olejnikowa nie wiedział gdzie drobnych szukać po programie, ch > oć w trakcie robiła co mogła i też na niezłym poziomie. > > > pozdrawiam Pamiętam pojedynek Dody i Moniki w Kropce. Doda rozjechała Monikę. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Pierwsze takie krwawe mordobicie na wizji po 24.10.18, 22:27 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,24088210,beata-kempa-udawala-ze-nie-slyszy-pytania-o-spot-pis-z-uchodzcami.html#s=BoxOpImg2 Brawo Monika! Odpowiedz Link Zgłoś
kolor Re: Pierwsze takie krwawe mordobicie na wizji po 24.10.18, 22:29 Klępa zaorana Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: Pierwsze takie krwawe mordobicie na wizji po 25.10.18, 08:09 Gdy zobaczyłem Kępę - wyłączyłem transmisję. Mamy w życiu ograniczony czas i szkoda go nieodwracalnie marnować na takie coś. Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: Pierwsze takie krwawe mordobicie na wizji po 25.10.18, 09:27 W dodatku po dobrej kolacji, szkoda by było. Ja wyłączyłam właśnie z tego powodu, Kępa wywołuje u mnie mdłości, na to niedomyte coś nie da się patrzeć bez obrzydzenia. Słuchać też zresztą się nie da. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdawaszaboli Re: Pierwsze takie krwawe mordobicie na wizji po 25.10.18, 09:09 littleboy napisał: > > Monika Olejnik kontra Beata Kępa. cios za cios, kop za kok, z główki , z glana, > czegoś takiego jeszce nigdy nie widziałem. > Weterynarka Olejnik nadaje się do dziennikarstwa jak krowa do karety... Odpowiedz Link Zgłoś
niegracz Re: Pierwsze takie krwawe mordobicie na wizji po 25.10.18, 09:13 Verhofstadt zrugał Tuska- jak szmatę- prawie wytarł nim podłogę Tusk posłusznie milczy - policzy sie kasa = a Verhofstadt rozumie demokracje tak: kto nie ma takiego zdania jak ja - tego w mordę oj, dzieje sie na wizji Odpowiedz Link Zgłoś