pies_na_czarnych 08.11.18, 21:59 Kulsony sie dogadaly z MSWiA. Ciekawe za ile? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pies_na_czarnych Re: Kulsony sie dogadaly z MSWiA 08.11.18, 22:03 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114883,24145467,koniec-protestu-policjantow-rmf-sluzby-mundurowe-zawarly-porozumienie.html#s=BoxOpMT Odpowiedz Link Zgłoś
nazimno Re: Kulsony sie dogadaly z MSWiA 08.11.18, 22:03 Chcesz, zeby ci odpalili jakas dzialke z tego? Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Kulsony sie dogadaly z MSWiA 08.11.18, 22:04 Co jak co, ale "kanapkę wyborczą" na pewno by łyknął. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Kulsony sie dogadaly z MSWiA 08.11.18, 22:07 Tobie wystarza spuscizna prezesapana. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Kulsony sie dogadaly z MSWiA 08.11.18, 23:28 Kretyn napisal: "Eat your shit". Ma sie wzorowac na tobie koprofagu? Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Kulsony sie dogadaly z MSWiA 08.11.18, 22:17 pies_na_czarnych napisała: > Tobie wystarza spuscizna prezesapana. Ja tam jestem hetero,,,a ty nie musisz się publicznie "naparzać".. Odpowiedz Link Zgłoś
cogito50 Re: Kulsony sie dogadaly z MSWiA 08.11.18, 23:57 pierwszy punkt dyskusji Złodziej nie może być szefem MSW. a jak mówią i wspominają koledzy rówieśnicy i internety to prawda. że to żlodziej był.A nie można być złodziejem nieumyślnie. Zawsze z zamiarem bezpośrednim. to genetyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
wsk175 Re: Kulsony sie dogadaly z MSWiA 09.11.18, 00:01 Kulsony się dogadały, czyli będą się coorwić dla pisu za większe pieniądze.... Z większym zapałem będą wycinać konfetti i ochraniać trzodę pisia i nazioli. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Kulsony sie dogadaly z MSWiA 09.11.18, 01:04 > nie można być złodziejem nieumyślnie Dlatego jest w PiS-ie. Odpowiedz Link Zgłoś
klodawa1952 jestem przerażony 09.11.18, 15:15 Kilkanaście tysięcy "lewych" zwolnień lekarskich a rząd to akceptuje. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: jestem przerażony 09.11.18, 15:20 Skad wiesz, ze lewych? Szczerze mowiac podobala mi sie wczorajsza postawa komendanta Policji. Zaznaczyl, ze nikt nie bedzie sprawdzal tych zwolnien. Tym samym poparl policjantow, ktorzy maja dosc traktowania ich jak bezmyslne roboty, ktore musza wykonywac nawet najbardziej idiotyczne rozkazy/polecenia i w kazdej chwili wykorzystuje sie ich do dzialan politycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
gefreiter Re: jestem przerażony 09.11.18, 15:39 pies_na_czarnych napisała: > Skad wiesz, ze lewych? > Szczerze mowiac podobala mi sie wczorajsza postawa komendanta Policji. Zaznaczy > l, ze nikt nie bedzie sprawdzal tych zwolnien. Tym samym poparl policjantow, kt > orzy maja dosc traktowania ich jak bezmyslne roboty, ktore musza wykonywac nawe > t najbardziej idiotyczne rozkazy/polecenia i w kazdej chwili wykorzystuje sie i > ch do dzialan politycznych. > Skąd ty wiesz, mieszkając za granicą Polski, że te zwolnienia nie są lewe? Szczerze mowiac podobala mi sie wczorajsza postawa komendanta Policji. Zaznaczyl, ze nikt nie bedzie sprawdzal tych zwolnien. No właśnie.....to uważasz za działania zgodne z prawem, natomiast Kowalski naruszający przepisy Ruchu Drogowego czy inne powinni zostać ukarani. Kalizm to jest główna zasada, którą się posługujesz non stop. Szczerze mowiac podobala mi sie wczorajsza postawa komendanta Policji. Zaznaczyl, ze nikt nie bedzie sprawdzal tych zwolnien. Komendant Policji ma jakieś nadzwyczajne uprawnienia, jeżeli chodzi o stosowanie prawa w Polsce? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: jestem przerażony 09.11.18, 20:44 > Skąd ty wiesz, mieszkając za granicą Polski, że te zwolnienia nie są lewe? Czy ja cos takiego napisalem? Zadalem pytanie, ale z niego nic nie wynika. > No właśnie.....to uważasz za działania zgodne z prawem Postawa komendanta jest niezgodna z prawem. Wykaz to! Podoba mi sie to poniewaz nie bedzie scigania czarownic to raz, a po drugie powiedz mi mozgowcu w jaki sposob moglibyscie podwazyc zgodnosc, lub niezgodnosc diagnozy lekarskiej. > Komendant Policji ma jakieś nadzwyczajne uprawnienia, jeżeli chodzi o stosowanie prawa w Polsce? Jeszcze raz! O jakim prawie bredzisz? Podaj mi konkretne paragrafy! Odpowiedz Link Zgłoś
gefreiter Re: jestem przerażony 09.11.18, 15:30 klodawa1952 napisał: > Kilkanaście tysięcy "lewych" zwolnień lekarskich a rząd to akceptuje. Właśnie...tego nie potrafię zrozumieć. Policjanci maja lewe zwolnienia, a rząd im odpuszcza. Lekarze też mają spokój. Co się q..wa w tym państwie dzieje. Na przeciętnych Kowalskich znaleźli by receptę. Tu...w przypadku policjantów, państwo przestało realizować politykę monopolu na legalną przemoc? Odpowiedz Link Zgłoś
wsk175 Re: jestem przerażony 09.11.18, 15:46 powtarzam: Kulsony się dogadały, czyli będą się coorwić dla pisu za większe pieniądze.... Z większym zapałem będą wycinać konfetti i ochraniać trzodę pisia i nazioli. Tylko kasa, zero prawa i sprawiedliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: jestem przerażony 09.11.18, 20:04 wsk jaki ty jesteś krótkowzroczny, jak lemingi wrócą do władzy i zabiorą im te kasę to sami policjanci wysadza leminzy rząd bo kto będzie pracował za połowę kasy która daje im PIS Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: jestem przerażony 09.11.18, 20:50 Kulsony nie musialy ochraniac lemingow. Kulsony mialy wiecej czasu na ochrone prawa. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: jestem przerażony 09.11.18, 20:40 wsk175 napisał: > powtarzam: > Kulsony się dogadały, czyli będą się coorwić dla pisu za większe pieniądze.... > Z większym zapałem będą wycinać konfetti i ochraniać trzodę pisia i nazioli. > Tylko kasa, zero prawa i sprawiedliwości. Jestes tak nudny i pieprzysz o wszystkim i o nikim . Odpowiedz Link Zgłoś
wsk175 Re: jestem przerażony 09.11.18, 22:17 Sam pieprzysz. Policja jest od przestrzegania prawa a nie ochrony kiboli,weszpolaków i innej swołoczy tolerowanej przez rząd łamiący konstytucję. Szkoda że trzoda pisia tego nie rozumie. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: jestem przerażony 09.11.18, 22:18 Rota Slubowania! "Ja, obywatel Rzeczypospolitej Polskiej, świadom podejmowanych obowiązków policjanta, ślubuję: służyć wiernie Narodowi, chronić ustanowiony Konstytucją Rzeczypospolitej Polskiej porządek prawny, strzec bezpieczeństwa Państwa i jego obywateli, nawet z narażeniem życia. Wykonując powierzone mi zadania, ślubuję pilnie przestrzegać prawa, dochować wierności konstytucyjnym organom Rzeczypospolitej Polskiej, przestrzegać dyscypliny służbowej oraz wykonywać rozkazy i polecenia przełożonych. Ślubuję strzec tajemnic związanych ze służbą, honoru, godności i dobrego imienia służby oraz przestrzegać zasad etyki zawodowej." Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: jestem przerażony 09.11.18, 20:46 > Co się q..wa w tym państwie dzieje :D:D:D pisi nie wie, ze od 2015 to jest tekturowe panstwo i nagle cos mu zaczelo przeszkadac:) Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Ręce które leczą 09.11.18, 20:37 Jeden podpis Brudzińskiego uleczył tysiące policjantów.Cudotwórca. Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Ręce które leczą 09.11.18, 20:46 taniarada napisał(a): > Jeden podpis Brudzińskiego uleczył tysiące policjantów.Cudotwórca. Powiem ci że mnie osobiście ta decyzja bardzo wk,,,,ła. I gdyby nie inne sprawy które prowadzą i które popieram tą decyzją straciliby mój głos w następnych wyborach. Tak jak PO kiedyś miało u mnie limit na pomyłki i błędne decyzje który wykorzystało z nawiązką tak teraz PIS wykorzystuje taki sam limit. Ich szczęście że na ten moment tego limitu jeszcze sporo im zostało. Jednak nic nie trwa wiecznie i mam nadzieję że się PIS w porę opamięta i wycofa z tego pomysłu. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Ręce które leczą 09.11.18, 20:48 > Powiem ci że mnie osobiście ta decyzja bardzo wk,,,,ła. I gdyby nie inne sprawy Lesiu tez w rozterce :D Lyknij podwojna porcje tych niebieskich i bedzie OK. :) Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Ręce które leczą 09.11.18, 20:54 Ty weź na kręgosłup moralny. Może i tobie w stanie :-))). Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Ręce które leczą 09.11.18, 20:51 Lechu wyluzuj .Pod szantażem każdy przegrywa.Mnie też dużo spraw u PIS zadziwia i przeraża.Ale to opowiadania na priv .Nie na tym forum.Bo wykorzystają.Tu tylko luzik i odprężenie.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Ręce które leczą 09.11.18, 21:01 Wiem o tym, policja postawiła rząd pod ścianą i gdyby nie 11 .11 to pewnie byłoby inaczej. Teraz się możemy spodziewać wysypu kolejnych rzadan od kolejnych "niedointernowanych" grup zawodowych. Rząd powinien powiązać ekonomię państwa z pensjami budżetówki. Starając się o pracę każdy powinien wiedzieć z czym się wiąże, a teraz skaczemy co trzy lata a to emerytura po 25 latach a to 55 lat i znów 25. Co zrobić z tymi którzy mieli pracować do 55 lat? Godzili się na takie warunki podejmując pracę w tym czasie???? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych :):):):):):) 09.11.18, 21:06 taniarada napisał(a): > Lechu wyluzuj .Pod szantażem każdy przegrywa.Mnie też dużo spraw u PIS zadziwia > i przeraża.Ale to opowiadania na priv .Nie na tym forum.Bo wykorzystają.Tu tyl > ko luzik i odprężenie.Pozdrawiam. Tanja z lesiem schodza do podziemia :) Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: :):):):):):) 09.11.18, 21:10 pies_na_czarnych napisała: . > > Tanja z lesiem schodza do podziemia :) A co kundelku, nie wolno? Demokracja i prawa obywatelskie ci się nie podobają? Założysz nam podsłuch jak za PO? "-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: :):):):):):) 09.11.18, 21:14 Pierdole taka demokracje, w ktorej Tanja boi sie oficjalnie mowic to co naprawde mysli. > Lechu wyluzuj ....Mnie też dużo spraw u PIS zadziwia > i przeraża.Ale to opowiadania na priv .Nie na tym forum.Bo wykorzystają.Tu tyl > ko luzik i odprężenie.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: :):):):):):) 09.11.18, 21:22 Tania ma nadzieje na monetke w wykonaniu Lesia. Nie lepiej taniocho udac sie wprost do Kartofla lub jakiegos plebana? Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: :):):):):):) 09.11.18, 21:23 Nie każdy jest konfidentem tak jak ty gdzie wszyscy wszystko wiedza Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: :):):):):):) 09.11.18, 21:25 lech1966 napisał: > Nie każdy jest konfidentem tak jak ty gdzie wszyscy wszystko wiedza > To w zwiazku z ta "monetka", o ktorej kolega wyzej wspomnial? :D Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: :):):):):):) 09.11.18, 21:39 pies_na_czarnych napisała: > lech1966 napisał: > > > Nie każdy jest konfidentem tak jak ty gdzie wszyscy wszystko wiedza > > > > To w zwiazku z ta "monetka", o ktorej kolega wyzej wspomnial? :D To w związku z pier,,,,niem przez ciebie demokracji jeśli tania ma jakieś prywatne tajemnice. A to co iks napisal...... Zupełnie nie wiem o co mu chodzi????. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: :):):):):):) 09.11.18, 21:46 Prywatne tajemnice? Co ty nie powiesz? Tanjuszy strach dupe sciska i tu jest pies pogrzebany:) Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: :):):):):):) 09.11.18, 21:46 Cos jest na rzeczy, Lesio nie zaprzecza. Nie krepuj sie Lesiu, "zasuzyla" sobie, tylko nie zapomnij przed wypucowac szuflady, a najlepiej odloz zabki na bok. Rachitycznych mamy kulsonow. Mundurowy Niemiec daje rady do minimum 62 roku zycia a pisi kulson ledwie dociagnie do 45. Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: :):):):):):) 09.11.18, 21:54 Obojętnie czy mi się to podoba czy nie, bez znaczenia jest to czy to popieram czy nie, ważne jest to że jak na razie mieszczą się w przyznanym im w 2015 roku limicie. Mogą spać spokojnie, jeszcze mogą liczyć na mój głos Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: :):):):):):) 09.11.18, 21:57 Najwazniejsze jest, ze popierasz w calosci linie Partii. Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: :):):):):):) 09.11.18, 22:08 pies_na_czarnych napisała: > Najwazniejsze jest, ze popierasz w calosci linie Partii. U mnie jest to poparcie pod pewnymi warunkami bo nie jestem moherem tak jak ty. U ciebie nie ma żadnego kręgosłupa. Nawet gdyby Komorowski po pijanemu potrącił na pasach ciężarna zakonnice i jeszcze uciekł z miejsca wypadku to ty odwracalnym kota do góry ogonem że było dokładnie odwrotnie. To co napisałem wyżej świadczy przeciw twojemu twierdzeniu. Nie popieram w całości o czym publicznie poinformowałem. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: :):):):):):) 09.11.18, 22:14 > U ciebie nie ma żadnego kręgosłupa. moze i masz racje bo ja nie popieram zadnej polskiej partii :D Jezeli masz inne zdanie to dawaj linki mojego poparccia przejechanej czy nawet skaczacej po krzeslach zakonnicy.:) Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Kulsony sie dogadaly z MSWiA 09.11.18, 21:25 1100 x 200000 kulsonow czyli 220000000 fiu z kieszeni podatnika. To i tak mniej niz na kler. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Kulsony sie dogadaly z MSWiA 09.11.18, 21:26 1000+ i jeszcze kilka plusow. Emeryturka jak dla SB miedzy innymi :) Odpowiedz Link Zgłoś
cogito50 Re: Kulsony sie dogadaly z MSWiA 09.11.18, 21:59 Ja mam emeryturkę SB O, zero złotych, przeczytaj ustawę i pewnie Czempiński też ma O , Zero i 40 000 ludzi ma tyle samo czyli zero. Nawet SSmani mieli emerytury państwowe mimo uznania ich za zbrodniarzy jako całość. nawet jak niektórych skazali , kasę od państwa dostawali. Dziwię się, że nie było postulatu policjantów aby ich szefem nie był złodziej zwany Adidas kolejowy. Słuzyć pod kierownictwem złodzieja to sugeruje, że to firma złodzieja a pracownicy też. to akceptują. Wiedzą i się godzą? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Kulsony sie dogadaly z MSWiA 09.11.18, 22:05 Kulson to jest kulson. Z milicji zmienili sobie nazwe na policja i udaja, ze cos sie zmienilo. Proponowalbym im wszystkim na poczatek przeczytac ze zrozumieniem Rote Slubowania! "Ja, obywatel Rzeczypospolitej Polskiej, świadom podejmowanych obowiązków policjanta, ślubuję: służyć wiernie Narodowi, chronić ustanowiony Konstytucją Rzeczypospolitej Polskiej porządek prawny, strzec bezpieczeństwa Państwa i jego obywateli, nawet z narażeniem życia. Wykonując powierzone mi zadania, ślubuję pilnie przestrzegać prawa, dochować wierności konstytucyjnym organom Rzeczypospolitej Polskiej, przestrzegać dyscypliny służbowej oraz wykonywać rozkazy i polecenia przełożonych. Ślubuję strzec tajemnic związanych ze służbą, honoru, godności i dobrego imienia służby oraz przestrzegać zasad etyki zawodowej." Odpowiedz Link Zgłoś
cogito50 Re: Kulsony sie dogadaly z MSWiA 09.11.18, 22:19 moje ślubowanie było równie patetyczne patriotyczne pro Polskie i chyba nawet bardziej. Nic o ruskich nie było.. I w podzięce od Ojczyzny mam zero emerytury bo jakieś pojeby, oby wyzdychali, uznali , że nie jestem Polakiem. To jaką flagę mam 1111 wywiesić? Przekaz z opieki społecznej? Odpowiedz Link Zgłoś
cogito50 Re: Kulsony sie dogadaly z MSWiA 09.11.18, 22:21 policjantów jest około 100 000 albo trochę mniej Odpowiedz Link Zgłoś
cogito50 Re: Kulsony sie dogadaly z MSWiA 09.11.18, 22:27 tą rotę ślubowania wyślij Dudzie. Pewnie znasz ten egzemplarz Polaka niezłomnego.. którego żadna wiedza od głupoty nie odwiedzie. Tak mu dopomóż buk. Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Kulsony sie dogadaly z MSWiA 09.11.18, 22:23 Ale ja nie mówię żebyście nie mieli emerytur, policja jest potrzebna bo bez niej nie wyszedł byś z domu. Chodzi mi o jasne zasady, już PO bardziej mi się podobało że zmianą systemu pracy policji. Po 25 latach pracy każdy policjant ma największe doświadczenie w zawodzie, nie musiałby się uganiac po ulicach za gó...arzami ale jest dość innej roboty którą mogą wykonywać. Odpowiedz Link Zgłoś
cogito50 Re: Kulsony sie dogadaly z MSWiA 09.11.18, 22:41 to weż pistolet i wyjdż na ulicę. Jak ci zabiorą pistolet to jesteś trupem jak go użyjesz to 10 lat będziesz sie tłumaczył. A najwiekszym twoim wrogiem będzie prokurator, zwany w mediach śledczym, który na miejscu zdarzenia chodzi z rękami w kieszeniach i to jest koniec jego udziału w temacie oględzin. W usa pistolet kupisz w sklepie sportowym u nas jak masz straszna potrzebę to gliniarza w łeb. Nawet na najniżsszym stanowisku to nie jest praca jak a filmowych kryminałkach. Przez ileś lat pracy nie wypłacono mi ani grosza za nadgodziny, wyjazdy na delegacje bez określenia czasu ich trwania. Dzieci straszone przez bandziorów w okolicy miejsca zamieszkania . A tu uznany za złodzieja na czele tej służby.. Oto 4 RP Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Kulsony sie dogadaly z MSWiA 09.11.18, 22:53 Cogito masz rację, wiem coś o tym. To są dylematy codzienności, ale musisz zdawać sobie sprawę że każdy obywatel dokonuje codziennie wyborów. Ty mówisz o użyciu broni sluzbowej, resztą żałuję że nie ma broni bo być może by zastrzeliła by swojego szefa czasem mimo grożących konsekwencji. Życie to ciągle wybory i wybieranie. Ty wybrałeś tak i mam nadzieję nie żałujesz. Nadliczbowki były w PRL teraz praktycznie nikt nie ma nadliczbowek. Odpowiedz Link Zgłoś
cogito50 Re: Kulsony sie dogadaly z MSWiA 09.11.18, 23:13 Patetycznie. Moja praca w SB to był wybór mój. Wiele przygód ze scenariuszem na film /może trochę zaszarżowałem/ Nieustanna gra, emocje , czasem ryzyko bo 11 przykazanie - nie daj się złapać było najważniejsze.. W tle nie było ZSRR. Przeciwnik był za Odrą i Atlantykiem., Ograć ich, wytropić to była motywacja, a cel? Ochrona Polski. Polska mi podziękowała odbierajac prawo do emerytury. Dziękuję ci Polsko z okazji 100 lecia. Niepodległości i tobie Jarosławie kaczyński Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Kulsony sie dogadaly z MSWiA 10.11.18, 00:08 To nie Polska was tak potraktowala jedynie politycy i zmanipulowana czesc spoleczenstwa. Milicja i SB byly podporzadkowana PZPR. Politycy rowniez dzisiaj traktuja policjantow jak swoja gwardie przyboczna. Policjant zamiast bronic spoleczenstwo przed bandytami jest zmuszany do obrony politykow przed spolecznstwem. Podczas manifestacji czesto widac bylo jak ci chlopacy w mundurach wstydza sie tego co robia. Teraz nie majac wyjscia na polepszenie warunkow swojej pracy zdecydowali sie na bardzo karygodny krok. Rozchorowali sie. Zdecydowali sie na pozostawienie zwyklych obywateli bez ich opieki. Ja w duchu ich popieram i z wczorajszej wypowiedzi komendanta Policji wnioskuje, ze dowodztwo rowniez solidaryzuje sie z nimi. Mam nadzieje, ze dalszy rozwoj sytuacji wreszcie wyprowadzi Polske na prawidlowa droge. Polske bez PiSu. Kraj sprawiedliwy dla wszystkich bez wzgledu na poglady polityczne, swiatopoglad czy orientacje seksualna. Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Kulsony sie dogadaly z MSWiA 10.11.18, 00:54 poradnikpracownika.pl/-czy-skrocenie-okresu-zwolnienia-lekarskiego-jest-mozliwe czy w sobotę przychodnie są przygotowane na przyjęcie chętnych do powrotu do pracy ? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Kulsony sie dogadaly z MSWiA 10.11.18, 00:59 Pisi znowu zastawili na siebie sidla. W sobote jest niemozliwe aby kilka tysiecy milicjantow uzyskalo atest od lekarza, a w poniedzialek swinto:D Odpowiedz Link Zgłoś
adria231 Re: Kulsony sie dogadaly z MSWiA 10.11.18, 06:16 Brudziński zastawił sidła na strajkujących inaczej policjantów. Wiem, jak wygląda praca policjantów. Mam tam znajomych i przyjaciół.To praca, która nie daje ani satysfakcji finansowej,ani nie sprzyja życiu rodzinnemu. Powoduje mnóstwo stresów, które niejednokrotnie kończą się samobójstwami. Bardzo więc łatwo o zwolnienie lekarskie. Jeżeli policjant przychodzi do lekarza, mówi o swoim samopoczuciu fizycznym, lub psychicznym - lekarz w trosce o własne konsekwencje nie odmówi kilku dni zwolnienia. Prawo nasze nie pozwala samowolnie skracać zwolnienia i to jest logiczne. Pracodawcy nie wolno zatrudnić "chorego" pracownika. Znając obecne realia wiem, że wszyscy, którzy mają aktualne zwolnienia i nagle wrócą do pracy wkrótce poniosą konsekwencje. Policjanci nie powinni dać się zmanipulować Bredzinskiemu. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Kulsony sie dogadaly z MSWiA 10.11.18, 09:46 > Znając obecne realia wiem, że wszyscy... Nie tylko policjanci moga w tym wypadku poniesc konsekwencje, rowniez lekarze. Kulsony siedzcie w domu i odchorujcie swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
wsk175 Re: Kulsony sie dogadaly z MSWiA 10.11.18, 09:50 Zbyt szybkie "uzdrowienie" i powrót do pracy zostanie w kwitach odnotowane. Kto wie, czy kiedyś ktoś nie zrobi użytku z tych kwitów..... Odpowiedz Link Zgłoś
littleboy CH.W.D.P-jest nowa interpretacja skrótu 10.11.18, 10:17 Chorzy Wracają Do Pracy Odpowiedz Link Zgłoś
adria231 Re: CH.W.D.P-jest nowa interpretacja skrótu 11.11.18, 21:23 Ciekawa jestem, jak potoczyły się losy tych, którzy przerwali zwolnienie chorobowe i wrócili przed czasem do pracy. Coś wiecie na ten temat ? Odpowiedz Link Zgłoś