Dodaj do ulubionych

PiS ociepla wizerunek

20.11.18, 18:45
wyrzucając czy też zawieszając członków, fajnie się o nich pisze członki, w tym tempie w PiSie do wyborów zostanie, ocieplony Jarosław K. i jojo Brudziński, najpierw Jaworski, teraz Matuszewski, ocieplają na potęgę, tylko że jeśli przyjdzie do wyborów to Jaworskiego pierwszego odwieszą, bo to człowiek Oćca tranzystorysty, a dwa za dwa procent Jarosław K. zapomniał że ten mu obraził bratową, czyli jeden wart drugiego.

www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju,3/posel-pis-marek-matuszewski-zawieszony-w-prawach-czlonka-partii,885391.html
Obserwuj wątek
    • pies_na_czarnych Re: PiS ociepla wizerunek 20.11.18, 18:49
      Rzucą na pożarcie kilku żołnierzyków i sprawa może przyschnie.
    • pies_na_czarnych Re: PiS ociepla wizerunek 20.11.18, 19:24
      www.facebook.com/sokzburaka/videos/309468639653987/
    • ktos_z_kosmosu Re: PiS ociepla wizerunek 20.11.18, 19:43
      Rzeczywiście, Jarosław kombinuje ocieplić.
      No to ja mam propozycję.
      Każdy Polak co to jeszcze PiS go nie zindoktrynował, powinien na Nowogrodzką przesłać pocztą ładnie opakowane kalesony z liścikiem o treści.
      W darze, by wspomóc władzę w procesie ocieplania wizerunku PiS, plus, jako, że zima nadchodzi, ocieplenia tego, co tam chcecie jeszcze sobie ocieplić.
      Lub coś w ten deseń.
      Można też w treści użalić się nad prezydentem, któremu nawet kalesony nie pomogą.
      No bo czy jest jakiś sens ogrzewać coś, co zanikło?
      • yoma Re: PiS ociepla wizerunek 21.11.18, 11:24
        I jeszcze będę wydawać kasę na kalesony dla pis. Niech se ukradną, są w tym dobrzy.
    • suender Re: PiS ociepla wizerunek 20.11.18, 19:44
      Samolot dobrej zmiany wpadł w turbulencje!
    • yoma Re: PiS ociepla wizerunek 20.11.18, 19:57
      Biedny Matuszewski. Pomniejsze pisie ciągnęły zapałki i on przegrał?
    • klodawa1952 Re: PiS ociepla wizerunek 21.11.18, 00:40
      czandra1 napisał:

> wyrzucając czy też zawieszając członków, fajnie się o nich pisze członki, w tym
      > tempie w PiSie do wyborów zostanie, ocieplony Jarosław K. i jojo Brudziński, n
      > ajpierw Jaworski, teraz Matuszewski, ocieplają na potęgę, tylko że jeśli przyjd
      > zie do wyborów to Jaworskiego pierwszego odwieszą, bo to człowiek Oćca tranzyst
      > orysty, a dwa za dwa procent Jarosław K. zapomniał że ten mu obraził bratową, c
      > zyli jeden wart drugiego.
      >
      > www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju,3/posel-pis-marek-matuszewski-zawieszony-w-prawach-czlonka-partii,885391.html
      Jak Kopacz, Pitera i Schetyna przetrzymali to i pewna część szkodników z PiS pozostanie.
    • taniarada Re: PiS ociepla wizerunek 21.11.18, 06:33
      Członek PO to brzmi dumnie.😊
    • klodawa1952 to kiedyś były odprawy 21.11.18, 07:24
      Krzysztof Kilian, bliski kolega Tuska, były prezes pańsatwowego PGE otrzymał 1,8 mln zł a przepracował tam tylko 2 lata. Graś na taśmach "Wprost" twierdził, że Kilian miał dostać tę pracę na osobisty rozkaz Tuska.
      No chyba, że Graś konfabulował to przecież niemożliwe aby za POprzedniej waaadzy stanowiska w spółkach skarbu państwa przydzielano znajomym.
      • eiran Re: to kiedyś były odprawy 21.11.18, 07:27
        Jak się domyślam, ludzikow, bez trudu zamieścisz tu treść twierdzenia Grasia o osobistym rozkazie Tuska. Przecież nie chciałbyś uchodzić za oszczercę.
        • klodawa1952 Re: to kiedyś były odprawy 21.11.18, 09:32
          eiran napisał:

> Jak się domyślam, ludzikow, bez trudu zamieścisz tu treść twierdzenia Grasia o
          > osobistym rozkazie Tuska. Przecież nie chciałbyś uchodzić za oszczercę.
          Wystarczy, że wyguglujesz wypowiedź Grasia. Ten jeden z najbliższych współpracowników Donalda Bąka tak się wypowiedział a nagraniach Wprost. Poproś Grasia aby to teraz udowodnił .
          • czandra1 Re: to kiedyś były odprawy 21.11.18, 09:36
            Kto to jest Donald Bąk, psychopato?
            • klodawa1952 Re: to kiedyś były odprawy 21.11.18, 11:47
              czandra1 napisał:

> Kto to jest Donald Bąk, psychopato?
              To jest ojciec modego człowieka, który nie podpisywał się własnym nazwiskiem a nazwiskiem Bąk jak jakiś przestępca, tajny współpracownik czy coś w tym rodzaju.
              Weż pigułkę ale połowę bo mimo iż wzmożenie jest silne to jednak jessteś dzieciakiem.
              • czandra1 Re: to kiedyś były odprawy 21.11.18, 12:32
                ty też psychopato posługujesz się nie swoim nazwiskiem, co za debil, jak jakiś psychopata, czy coś.
          • eiran Re: to kiedyś były odprawy 21.11.18, 09:38
            Innymi słowy,ludzikow, prymitywny oszczerco, nie jesteś w stanie znaleźć jakiegokolwiek dowodu na prawdziwość twoich łgarstw, ale sądzisz, że jeśli po prostu zwekslujesz poszukiwanie na rozmówce, to uda ci się z tego wykręcić.
            Nie ma tak dobrze. Jeśli o coś poproszę Grasia, to o to, byś zwyczajnie i po prostu wziął odpowiedzialność za własne rzygowiny. Rulewski ci odpuścił - zobaczymy co powie Graś.
            • klodawa1952 Re: to kiedyś były odprawy 21.11.18, 11:48
              eiran napisał:

> Innymi słowy,ludzikow, prymitywny oszczerco, nie jesteś w stanie znaleźć jakieg
              > okolwiek dowodu na prawdziwość twoich łgarstw, ale sądzisz, że jeśli po prostu
              > zwekslujesz poszukiwanie na rozmówce, to uda ci się z tego wykręcić.
              > Nie ma tak dobrze. Jeśli o coś poproszę Grasia, to o to, byś zwyczajnie i po pr
              > ostu wziął odpowiedzialność za własne rzygowiny. Rulewski ci odpuścił - zobaczy
              > my co powie Graś.
              Poproś Grasia mitomanie. Bardzo Cię o to proszę .
              • eiran Re: to kiedyś były odprawy 21.11.18, 11:50
                Po raz kolejny zwracam ci uwagę, prymitywny opluwaczu, że tryb rozkazujący nie jest właściwą formą prowadzenia dyskusji.
                • klodawa1952 Re: to kiedyś były odprawy 21.11.18, 12:05
                  eiran napisał:

> Po raz kolejny zwracam ci uwagę, prymitywny opluwaczu, że tryb rozkazujący nie
                  > jest właściwą formą prowadzenia dyskusji.
                  "Proszę" w trybie rozkazującym. No, no no:)
                  To inaczeji bardzo grzecznie bo mi zależy.
                  Bardzo cię proszę abyś zawiadomił Grasia o moich zniesławiających go tutaj wypowiedziach i zakończył moją karierę z pozwu Grasia przeciwko mojej osobie.

• yoma Re: to kiedyś były odprawy 21.11.18, 13:33
                    Śliczne. Będę do ciebie mówić per twoja osobo.
                    • eiran Re: to kiedyś były odprawy 21.11.18, 14:15
                      Ludzikow czasami mawiał tez o sobie per "moja postać".
                      • klodawa1952 Re: to kiedyś były odprawy 21.11.18, 15:04
                        eiran napisał:

> Ludzikow czasami mawiał tez o sobie per "moja postać".
                        Nie kombinuj.
                        Zawiadomiłeś już Grasia ?
                        • eiran Re: to kiedyś były odprawy 21.11.18, 15:16
                          Znowu ten tryb rozkazujący, żałosne biedactwo.
      • ktos_z_kosmosu Re: to kiedyś były odprawy 21.11.18, 10:00
        klodawa1952 napisał:

> Krzysztof Kilian, bliski kolega Tuska, były prezes pańsatwowego PGE otrzymał 1,
        > 8 mln zł

1 - Nie liczyłem, ty liczyłeś?
        2 - Ten wątek jest o PiS, a nie o PO. Ci już swojego kopa dostali, ale możesz im jeszcze swojego dołożyć, nic nie mam przeciwko temu, pod warunkiem, że w tym celu założysz odrębny wątek.
        Wiem wiem, moderacji na tym forum zdarza się najpierw działać a po tym myśleć. Miejmy jednak nadzieje, że ten proces ulegnie odwróceniu i wątki logiczne, na temat, nie będą lądować na oślej i Jarosław przestanie zacierać rączki z uciechy widząc gryzącą się nawzajem opozycję, bo jedni chcą walki, a inni kierowani poprawnością polityczną kładą uszy po sobie, nucąc po nosem "a tylko cicho, tylko cicho, tylko cicho cicho cicho"
        www.youtube.com/watch?v=8RQ2853hLAs

• klodawa1952 Re: to kiedyś były odprawy 21.11.18, 15:16
          ktos_z_kosmosu napisał:

> klodawa1952 napisał:
          >
          > > Krzysztof Kilian, bliski kolega Tuska, były prezes pańsatwowego PGE otrzy
          > mał 1,
          > > 8 mln zł
          > 1 - Nie liczyłem, ty liczyłeś?
          Nie liczyłem. Liczył Kilian. Ja to wiem z oficjalnych publikacji również w organie prawdy najwyższej jak TNV.
          > 2 - Ten wątek jest o PiS, a nie o PO.
          Nie. Ten wątek nie jest o PiS ale o łajzach, które są pazerne i łapczywe na publiczną kasę. mimo, że tego nie rozumiesz ale tak jest.
          Ci już swojego kopa dostali, ale możesz i
          > m jeszcze swojego dołożyć, nic nie mam przeciwko temu, pod warunkiem, że w tym
          > celu założysz odrębny wątek.
          Nie mogę. Jestem od lat zablokowany.

• klodawa1952 Co powinien zrobić Morawiecki i PiS 21.11.18, 09:36
      Powinien brać nauki od mistrza zakłamania w noc nie robieniu.
      Morawiecki powinien przenieść się do sejmu i zapowiedzieć OFENSYWÈ LEGISLACYJNĄ . Zainstalować kilka platform cyfrowych TV aby się nie nudziło i odwołać szefa klubu posłów PiS .
      Uwaga. Odwoływać takiej ofensywy nie trzeba bo ta Tuskowa nie była.odwolywana i trwa do dziś o trwamać :)
      • czandra1 Re: Co powinien zrobić Morawiecki i PiS 21.11.18, 10:40
        Znowu atak?
        I znowu znikniesz na jakiś czas, aż lekarze uznają żeś w miarę zdolny do życia w społeczeństwie, i będzie powtórka z oglądaniem twojej pogarszającej się choroby.
        • klodawa1952 Re: Co powinien zrobić Morawiecki i PiS 21.11.18, 11:49
          czandra1 napisał:

> Znowu atak?
          > I znowu znikniesz na jakiś czas, aż lekarze uznają żeś w miarę zdolny do życia
          > w społeczeństwie, i będzie powtórka z oglądaniem twojej pogarszającej się choro
          > by.
          >
          Kiedy zniknąłem z powodu innego niż zablokowanie przez moderatora bo takie dzieciaki, jak ty, z działu propagandy lewactwa nie mogły sobie dać ze mną rady:) .
        • klodawa1952 ale cię to zdenerwowało 21.11.18, 11:51
          Powinien brać nauki od mistrza zakłamania w noc nie robieniu.
          Morawiecki powinien przenieść się do sejmu i zapowiedzieć OFENSYWÈ LEGISLACYJNĄ . Zainstalować kilka platform cyfrowych TV aby się nie nudziło i odwołać szefa klubu posłów PiS .
          Uwaga. Odwoływać takiej ofensywy nie trzeba bo ta Tuskowa nie była.odwolywana i trwa do dziś o trwamać :)
          Trafne widać było:)
    • yoma Re: PiS ociepla wizerunek 21.11.18, 11:34
      Doimy, doimy

pisi przekształcają się w europejską partię polityczną i będą ssać kasę z Brukseli :)

www.sejm.gov.pl/sejm8.nsf/PrzebiegProc.xsp?nr=2827
      • ktos_z_kosmosu Re: PiS ociepla wizerunek, czyli wypina się na 21.11.18, 12:08
        yoma napisała:

> Doimy, doimy
        >
        > pisi przekształcają się w europejską partię polityczną i będą ssać kasę z Bruks
        > eli :)
        >
        > www.sejm.gov.pl/sejm8.nsf/PrzebiegProc.xsp?nr=2827
        >

swój elektorat?
        Ciekawa będzie reakcja ich eurosceptycznego, pobożnego, chyba już nie suwerena.

• yoma Re: PiS ociepla wizerunek, czyli wypina się na 21.11.18, 12:21
          Suweren się gie o tym dowie, akurat suweren śledzi posiedzenia Sejmu.
          • ktos_z_kosmosu Re: PiS ociepla wizerunek, czyli wypina się na 21.11.18, 12:51
            yoma napisała:

> Suweren się gie o tym dowie, akurat suweren śledzi posiedzenia Sejmu.

Śledzi metodą obraz w obrazie równolegle TVPiS i TVN skutkiem swojej bojowości, chłodząc się od wewnątrz Warką Mocną, a rozgrzane czaszki wodą.
            Bidni ludzie, bo raz, podmiotowość tracą, a dwa, to kto w ich imieniu będzie lał i szykanował znienawidzonych wykształciuchów?
            Warka Mocna im tylko zostanie i kupy na pozastodolu.

• klodawa1952 Re: PiS ociepla wizerunek, czyli wypina się na 21.11.18, 12:55
              ktos_z_kosmosu napisał:

> yoma napisała:
              >
              > > Suweren się gie o tym dowie, akurat suweren śledzi posiedzenia Sejmu.
              >
              > Śledzi metodą obraz w obrazie równolegle TVPiS i TVN skutkiem swojej bojowości,
              > chłodząc się od wewnątrz Warką Mocną, a rozgrzane czaszki wodą.
              > Bidni ludzie, bo raz, podmiotowość tracą, a dwa, to kto w ich imieniu będzie la
              > ł i szykanował znienawidzonych wykształciuchów?
              > Warka Mocna im tylko zostanie i kupy na pozastodolu.
              Jak już piszesz o wykształciuchach to spróbuj, miej trochę ambicji, napisać to po polsku.
            • yoma Re: PiS ociepla wizerunek, czyli wypina się na 21.11.18, 13:12
              Na przykład prezydent parę dni temu wrzucił bardzo interesujący projekt, zgodnie z którym umowa międzynarodowa wygasa, jeśli ogłosimy, że nie jesteśmy w stanie jej wykonywać. Myślisz, że ktoś się przejął?
              • cronny Jak najlepiej ocieplić wizerunek kartofla? 21.11.18, 14:11

jesienią - wykopać
                zimą - gotować pomalutku
                wiosną - posadzić
                • yoma Re: Jak najlepiej ocieplić wizerunek kartofla? 21.11.18, 15:12
                  I tego się trzymajmy :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka