haen2010 28.12.18, 14:19 Jest tyle łajdactwa i okropności, przekrętów obecnie władających Polską, ze bez sensu jest to wyłuskiwać i komentować. Normalnie poczekam do wyborów, jeżeli jeszcze będą, bo ci debile są do wszystkiego zdolni. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniechto.only Re: Ja już chromolę. 28.12.18, 17:51 > Jest tyle łajdactwa i okropności, przekrętów obecnie władających Polską, ze bez > sensu jest to wyłuskiwać i komentować. > Normalnie poczekam do wyborów, jeżeli jeszcze będą, Nie będzie jeżeli wszyscy rozsądni dojdą do wniosku, że bez sensu jest wyłuskiwać i komentować. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Ja już chromolę. 28.12.18, 18:15 bi.im-g.pl/im/0b/30/17/z24315915IH,-PiS-blokuje-wzrost-cen-pradu-spowodowany-decyzjam.jpg Jak nie ma sensu?????????? RobiOm w ciula spoleczenstwo a ty nie widzisz sensu! Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Re: Ja już chromolę. 28.12.18, 22:07 To jest tak jakby komentować każdą oczywistą cyfrę w ciągu logicznym. Bez sensu. Można tylko przewidywać która następna. Odpowiedz Link Zgłoś
klodawa1952 Re: Ja już chromolę. 29.12.18, 07:41 aniechto.only napisała: > > Jest tyle łajdactwa i okropności, przekrętów obecnie władających Polską, > ze bez > > sensu jest to wyłuskiwać i komentować. > > > Normalnie poczekam do wyborów, jeżeli jeszcze będą, ..i nie będzie niczego :) youtu.be/F9Q5D8hsEgM?t=7 > Nie będzie jeżeli wszyscy rozsądni dojdą do wniosku, że bez > sensu jest wyłuskiwać i komentować. Odpowiedz Link Zgłoś
jabbaryt Re: Ja już chromolę. 28.12.18, 19:28 łajdactwa rządu PIS: - 5% wzrost gospodarczy - rekordowo niski deficyt finansów publicznych szacunkowo poniżej 1% - rekordowo niskie bezrobocie. Jak wy lemingi to wytrzymacie? Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Ja już chromolę. 28.12.18, 19:50 jabbaryt napisał: > łajdactwa rządu PIS: > - 5% wzrost gospodarczy > - rekordowo niski deficyt finansów publicznych szacunkowo poniżej 1% > - rekordowo niskie bezrobocie. > Jak wy lemingi to wytrzymacie? Za PRL w ogóle nie było bezrobocia podobnie jak deficytu budżetowego a wzrost gospodarczy był niewyobrażalnie wysoki. A lemingi kręciły nosem. Bo one już tak mają. Nie tak jak prof. Jarosław Kaczyński, który wykorzystując okres niebywałej prosperity sypiał do południa. S. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Ja już chromolę. 28.12.18, 22:55 pl.wikipedia.org/wiki/Propaganda_sukcesu Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Ja już chromolę. 28.12.18, 19:53 Wymienione fakty, to skutki okoliczności zewnętrznych, nie działań reżymu sowieckiej agenturalnej jaczejki PIS, a także przedsiębiorczości, pracowitości i inwencji Polaków. PIS chciałby ukraść nam także nasze sukcesy, nic z tego. Takie same sukcesy odnosiliśmy pod zaborami, jeśli tylko było to możliwe, tak samo my zwyciężyliśmy w powstaniu wielkopolskim (bez czerwonej pisowskiej agentury). Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Ja już chromolę. 28.12.18, 20:02 Sprzedaż detaliczna w Polsce w cenach stałych wzrosła bowiem o zaledwie 3,6% rok do roku we wrześniu 2018 r. W ujęciu miesięcznym odnotowano zaś zaskakujący spadek o 3,9%. To znacznie gorsze dane niż przewidywał rynek, który liczył na wzrost na poziomie 6,2%. Z danych GUS wynika, że we wrześniu sprzedaż detaliczna spadła najbardziej w sektorze pojazdów mechanicznych: -7 % rok do roku. Nie są to jednak jedyne niepokojące dane. Zgodnie z danymi GUS dynamika produkcji przemysłowej w przedsiębiorstwach zatrudniających powyżej 9 osób zmniejszyła się we wrześniu do 2,8% rok do roku, wobec 5,0% jeszcze w sierpniu. Miesiąc do miesiąca możemy mówić o spadku produkcji o 0,7%. Crowdmedia: crowdmedia.pl/polska-gospodarka-nie-ma-sternika-zatrwazajace-dane-o-ktorych-nie-uslyszycie-w-tvp/ za Businesssinsider: businessinsider.com.pl/finanse/makroekonomia/sprzedaz-detaliczna-wrzesien-2018-r/hykednq Odpowiedz Link Zgłoś
piq a w którym z tych elementów, towarzyszu żabba,... 28.12.18, 20:24 ...widzicie skutek działań Poputczyków i Sprzedawczyków - pokażcie palicem, któreż to, ach, któreż działanie tych rosyjskich sługusów skutkuje tymi trzema wskaźnikami i na czym to polega? Podpowiem wam, ciemniaku: nic z tego nie jest zasługą Paskudztwa i Swołoczy. No, może spadek bezrobocia, bo potworzyli niepotrzebne stanowiska w spółkach skarbu państwa, żeby zatrudnić swojaków i rodziny za kupę kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
ktos_z_kosmosu Re: a w którym z tych elementów, towarzyszu żabba 28.12.18, 20:53 piq napisał: > No, może spadek bezrobocia, bo potworzyli niepotrze > bne stanowiska w spółkach skarbu państwa, żeby zatrudnić swojaków i rodziny za > kupę kasy. Dołącz 500 +, pod jednym względem fajną ideę bo rzeczywiście siła nabywcza ludzi wzrosła, lecz pod innym, to katastrofa, bo dzieci się rodzą i koszty obsługi tej pięćsetki rosną, rosną, aż przerosną możliwości podatników. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: a w którym z tych elementów, towarzyszu żabba 28.12.18, 22:51 Po pierwsze się nie rodzą, przez cały rok rodziło się mniej niż w analogicznych okresach poprzednich lat, po drugie znowu rząd podnosi płacę minimalną i dópa będzie, nie pińcet. Odpowiedz Link Zgłoś
ktos_z_kosmosu Re: a w którym z tych elementów, towarzyszu żabba 28.12.18, 23:44 yoma napisała: > Po pierwsze się nie rodzą, przez cały rok rodziło się mniej niż w analogicznych > okresach poprzednich lat, po drugie znowu rząd podnosi płacę minimalną i dópa > będzie, nie pińcet. O cholera, nie wiedziałem, że dzieci ubywa. Odpowiedz Link Zgłoś
klodawa1952 Re: a w którym z tych elementów, towarzyszu żabba 29.12.18, 07:43 ktos_z_kosmosu napisał: > yoma napisała: > > > Po pierwsze się nie rodzą, przez cały rok rodziło się mniej niż w analogi > cznych > > okresach poprzednich lat, po drugie znowu rząd podnosi płacę minimalną i > dópa i nie będzie niczego :) youtu.be/F9Q5D8hsEgM?t=7 > > będzie, nie pińcet. > > O cholera, nie wiedziałem, że dzieci ubywa. Odpowiedz Link Zgłoś