Dodaj do ulubionych

Rozmawiać z Morawieckim nie ma o czym

24.01.19, 02:05
Morawiecki chce rozmawiać z opozycją o zmianie ustawodawstwa po mordzie politycznym na Adamowiczu.
O ile na temat bojkotu TVPIS mam mieszane uczucia, w tym przypadku bojkot wydaje mi się jak najbardziej pożyteczny. Udział opozycji może tylko być podpórką dla reżymu, do pokazywania w TVPIS. Morawiecki zrobi to i tylko to, co każe mu poseł Kaczyński.
Obserwuj wątek
    • klodawa1952 Re: Rozmawiać z Morawieckim nie ma o czym 24.01.19, 05:26
      buldog2 napisał:

> Morawiecki chce rozmawiać z opozycją o zmianie ustawodawstwa po mordzie polityc
      > znym na Adamowiczu.
      > O ile na temat bojkotu TVPIS mam mieszane uczucia, w tym przypadku bojkot wydaj
      > e mi się jak najbardziej pożyteczny. Udział opozycji może tylko być podpórką dl
      > a reżymu, do pokazywania w TVPIS. Morawiecki zrobi to i tylko to, co każe mu p
      > oseł Kaczyński.
      Wielki Człowiek Jacek Kuroń (R.I.P.) rozmawiał z każdym. Szkoda, że Go nie ma a zostali tacy durnie jak ty.
      • buldog2 Re: Rozmawiać z Morawieckim nie ma o czym 24.01.19, 07:51
        Byłem, ludzikow, przekonany, że chciałbyś mieć zdjęcie z Morawieckim i być w telewizji PIS.
        Rozumiem.
        Może ci się uda. Staraj się, ludzikow. Powodzenia, ludzikow.
        • klodawa1952 Re: Rozmawiać z Morawieckim nie ma o czym 24.01.19, 07:54
          buldog2 napisał:

> Byłem, ludzikow, przekonany, że chciałbyś mieć zdjęcie z Morawieckim i być w te
          > lewizji PIS.
          > Rozumiem.
          > Może ci się uda. Staraj się, ludzikow. Powodzenia, ludzikow.
          Musiałeś potwierdzać to co o tobie wycześniej napisałem ? Nie musiałeś. Naprawdę byłeś przekonujący.
      • stasi1 Re: Rozmawiać z Morawieckim nie ma o czym 24.01.19, 09:31
        Gdyby żył plułbyś na niego jak na Wałęse
    • klodawa1952 buldog jesteś pisowcem 24.01.19, 08:03
      buldog2 napisał:

> Morawiecki chce rozmawiać z opozycją o zmianie ustawodawstwa po mordzie polityc
      > znym na Adamowiczu.
      > O ile na temat bojkotu TVPIS mam mieszane uczucia, w tym przypadku bojkot wydaj
      > e mi się jak najbardziej pożyteczny. Udział opozycji może tylko być podpórką dl
      > a reżymu, do pokazywania w TVPIS. Morawiecki zrobi to i tylko to, co każe mu p
      > oseł Kaczyński.
      lub POwcem a dokładnie i na pewno POPiSowcem.
      Jesteś podobny do Kaczyńskiego.
      Dlaczego ?
      Prezydent Bronisław Komorowski , po zabójstwie wykonanym na człowieku z PiS przez Cybę , zaprosił szefów partii reprezentowanych w Sejmie i szefów klubów parlamentarnych na rozmowy o agresji w polityce. KAczyński nie spotkał się z prezydentem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka