alistair_p 02.02.19, 21:40 A biedna suczka tęskni.Żeby chociaż wysłał trochę jakiegoś dobrego żarcia. P.S.A może spotykają się jednak? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
don.kichote Re: Kamiński nie pisze,nie dzwoni... 02.02.19, 21:55 A ty, nie wypisujesz z reguły chamskich postów? Odpowiedz Link Zgłoś
alistair_p Re: Kamiński nie pisze,nie dzwoni... 02.02.19, 22:08 Po pierwsze,napisałem,że z reguły.A poza tym co ja takiego chamskiego napisałem?Przeczytałeś coś między wierszami?Jeśli tak,rozwiń swoją myśl. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Kamiński nie pisze,nie dzwoni... 02.02.19, 22:19 alistair_p napisał: > Po pierwsze,napisałem,że z reguły.A poza tym co ja takiego chamskiego napisałem > ?Przeczytałeś coś między wierszami?Jeśli tak,rozwiń swoją myśl. > Napisałeś zwykły hejt.I śledzisz z wypiekami na twarzy co dalej.Wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair_p Re: Kamiński nie pisze,nie dzwoni... 02.02.19, 22:26 Ha ha ha ha Od śledzenia to chyba jest Kamiński.Może i ma wypieki jak trafi mu się imprezka z darmową gorzałą :-) Odpowiedz Link Zgłoś
don.kichote Re: Kamiński nie pisze,nie dzwoni... 02.02.19, 22:23 alistair_p napisał: > Po pierwsze,napisałem,że z reguły. Innymi słowy mam rozumieć, że to był wyjątek, ten od reguły? Jeśli zatem regułą jest nie pisanie chamskich postów, a post założycielski jest wyjątkiem, to... > A poza tym co ja takiego chamskiego napisałem? Na prawdę nie wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
alistair_p Re: Kamiński nie pisze,nie dzwoni... 02.02.19, 22:31 Ludzie!!! trochę poczucia humoru.Złość i ponuractwo was wykończy. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Kamiński nie pisze,nie dzwoni... 02.02.19, 23:18 Poczucie humoru w pisie jest wartością zakazaną. Szeregowcy nie mogą mieć czegoś, czego nie ma prezes. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair_p Re: Kamiński nie pisze,nie dzwoni... 03.02.19, 10:13 Ja słyszalem w TVPInfo (przepraszam) od niejakiej Mazurek,że Kurdupel ma super poczucie humoru. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Kamiński nie pisze,nie dzwoni... 02.02.19, 21:59 m.facebook.com/sokzburaka/photos/a.1452235865010437/2430001647233849/?type=3 A nieszczęsne zwierzę nie żyje. Stres pourazowy ją wykończył. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Rycerzu... 02.02.19, 22:04 Nie to że alister to mój szwagier, ale daj na luz, przecież wątek Kamiński - Tequila jest czysto humorystyczny. alistair_p napisał: > A biedna suczka tęskni.Żeby chociaż wysłał trochę jakiegoś dobrego żarcia. > P.S.A może spotykają się jednak? > > Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz Re: Kamiński nie pisze,nie dzwoni... 02.02.19, 22:12 Ponoć Stefan ma przyjechać z fasolką. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Kamiński nie pisze,nie dzwoni... 02.02.19, 22:45 Co ty dzisiaj z tą fasolką, wzdęło cię? Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz Re: Kamiński nie pisze,nie dzwoni... 02.02.19, 22:54 No właśnie nie wiem, kapusty nagotowałem a'la bigos tylko ośmiorniczek brakuje i byłoby wykwintne danie na wieczór. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Kamiński nie pisze,nie dzwoni... 02.02.19, 23:16 No widzisz, a było skoczyć do lidla, w soboty jeszcze taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz Re: Kamiński nie pisze,nie dzwoni... 02.02.19, 23:19 W lidlu kijowe bo niemieckie, w Gdańsku niech sobie kupują. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Wątek spam 02.02.19, 22:14 Z historii rodem z oślej ławki.Pisać każdy może.Ale po co? Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Re: Kamiński nie pisze,nie dzwoni... 02.02.19, 22:14 alistair_p napisał: A pisał do ciebie suko wcześniej? Ba nawet dzwonił - poznać po skomleniu Odpowiedz Link Zgłoś
alistair_p Re: Kamiński nie pisze,nie dzwoni... 02.02.19, 22:23 No proszę,jeden stary dowcip i tyle złości.Bozia poskąpiła poczucia humoru? Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Re: Kamiński nie pisze,nie dzwoni... 02.02.19, 22:32 alistair_p napisał: > No proszę,jeden stary dowcip i tyle złości.Bozia poskąpiła poczucia humoru? A kimże możesz ty skoro wypowiadasz się w odnośnie pragnień suki, jak nie suką? Odpowiedz Link Zgłoś
alistair_p Re: Kamiński nie pisze,nie dzwoni... 02.02.19, 22:38 Mógłbyś jeszcze raz to napisać otwartym tekstem a nie jakimś pisdackim szyfrem? Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Re: Kamiński nie pisze,nie dzwoni... 02.02.19, 23:08 alistair_p napisał: > Mógłbyś jeszcze raz to napisać otwartym tekstem a nie jakimś pisdackim szyfrem? Ktoś ma dziewczynę, kto rozpacza, że ten ktoś nie dzwoni? Odpowiedz Link Zgłoś
alistair_p Re: Kamiński nie pisze,nie dzwoni... 02.02.19, 23:12 Nic z tego jak widzę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Re: Kamiński nie pisze,nie dzwoni... 02.02.19, 23:29 alistair_p napisał: > Nic z tego jak widzę :-) Nie to widziano SURVEILLANCE VIDEO Shows Millionaire's PSYCHO Ex-Fiance, BEATING HERSELF To CLAIM ABUSE!! Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Słownie to będzie ... 03.02.19, 00:02 alistair_p napisał: Spadaj, już cię nie kocham. Każdy może przeżyć Fatalne zauroczenie. www.youtube.com/watch?v=8cduLluhexI Odpowiedz Link Zgłoś