Dodaj do ulubionych

Tusk jak zwykle celnie o PiSiorach

04.02.19, 14:12
Kłamstwo władzy za publiczne pieniądze i jak się z nim nie zgodzić, skoro oklejenie i okrzyki w stronę Ogórkowej, to napaść, to jak nazwiemy to co robił Sitek z P. Adamowiczem, to buczenie te przepychanki, na cmentarzach, te podziękowania do jakiegoś Pana, za to że prof Geremek zginął, gdzie wtedy była milicja?
Tusk wracaj i pozamykaj tych deweloperów od ośmiu boleści, tych pociotków Misiewicza, tych nieuków, którzy za głosowanie na bandę pis dostali ciepło płacone posadki.

natemat.pl/262975,tusk-o-przemocy-w-polsce-klamstwa-wladzy-za-publiczne-pieniadze
Obserwuj wątek
    • mazala1 Wielkie kłamstwo za publiczne pieniądze trwa ! 04.02.19, 14:48
      Narodziło się ono gdy do Gdańska - na pomoc strajkującym stoczniowcom- wysłano intelektualny "desant z W-wy" . Podobno pomysł żeby "intelektualiści" pomogli strajkującym narodził się w głowie... no, kto was zgadnie, kto, "samodzielnie", wpadł na taki pomysł?
      Nie wiecie, zapytajcie Nadredaktora!
      Kłamstwo legło u podstaw III-ciej RP i dlatego totalnie jest przeciw prawdzie, którą stara się wprowadzić do sfery publicznej PiS.
    • mazala1 Tusk także wyróśł na WK i wbrew sobie 04.02.19, 15:03
      czandra1 napisał:

> Kłamstwo władzy za publiczne pieniądze i jak się z nim nie zgodzić, skor
      > o oklejenie i okrzyki w stronę Ogórkowej, to napaść, to jak nazwiemy to co robi
      > ł Sitek z P. Adamowiczem, to buczenie te przepychanki, na cmentarzach, te podzi
      > ękowania do jakiegoś Pana, za to że prof Geremek zginął, gdzie wtedy była milic
      > ja?
      > Tusk wracaj i pozamykaj tych deweloperów od ośmiu boleści, tych pociotków Misie
      > wicza, tych nieuków, którzy za głosowanie na bandę pis dostali ciepło płacone p
      > osadki.
      >
      działał nie będzie.
      O desancie z Warszawy poczytać - ze zrozumieniem czyj tekst się czyta - można tutaj:
      www.newsweek.pl/polska/warszawski-desant/7jkz5s5
      • erte2 Re: Tusk także wyróśł na WK i wbrew sobie 04.02.19, 15:28
        mazala1
        Dzięki za link; co prawda znałem te fakty w ogólnych zarysach, ale akurat tego opracowania zamieszczonego w "Newsweeku" nie czytałem.
        Tyle że, znając ciebie, chciałeś wykazać podłość i dwulicowość doradców MKS-u, a udowodniłeś czarno na białym że to oni odegrali znaczącą rolę w zawarciu Porozumień które przetarły drogę do odzyskania niepodległości i suwerenności.
        • mazala1 Re: Tusk także wyróśł na WK i wbrew sobie 04.02.19, 16:52
          Prosiaczek tylko czytać potrafi?
      • log24 Ten kamerdyner Europy 04.02.19, 17:35
        Tusk mówi o sobie, o swojej polityce, o swoich rządach. Jest nikim, coraz bardziej zdaje sobie z tego sprawę. Jest TOTALNYM nieudacznikiem i pospolitym tchórzem, skompromitował się jako premier w Polsce i jako "król Europy". Okradł mnie jako Polkę ze składek na OFE, z zasiłku pogrzebowego. Kmiotek Merkelowej, kłamca, manipulant i sprzedawczyk. Moralne dno. Wredny zdrajca i hiena, nigdy nie zapomnę tego, co zrobił z katastrofy w Smoleńsku, wespół z tą kretynką Kopacz - wtedy "wolontariuszką", dziś znawcą epoki dinozaurów. Hańba ty Judaszu i hipokryto, po trzykroć hańba!
    • yoma Re: Tusk jak zwykle celnie o PiSiorach 04.02.19, 15:11
      Czekanie na błędnego rycerza to jak sama nazwa wskazuje, Czandro, błąd. Sami ich musimy pozamykać.
      • mazala1 Re: Tusk jak zwykle celnie o PiSiorach 04.02.19, 15:18
        yoma napisała:

> Czekanie na błędnego rycerza to jak sama nazwa wskazuje, Czandro, błąd. Sami ic
        > h musimy pozamykać.
        >

Jasne.
        • yoma Re: Tusk jak zwykle celnie o PiSiorach 04.02.19, 15:21
          Cieszy mnie, że się zgadzasz.
        • m.marle Homoś jako reżimowa tarcza i miecz 04.02.19, 15:27
          dwoi się i troi. Szkoda, że oni tam na Nowogrodzkiej nie mają kogoś inteligentniejszego niż ten prymitywny młotek.
          • m.c.hrabia Re: Homoś jako reżimowa tarcza i miecz 04.02.19, 15:33
            W ciężkich czasach muszą sięgać nawet po byle gowino
          • klodawa1952 Re: Homoś jako reżimowa tarcza i miecz 04.02.19, 16:21
            m.marle napisał:

> dwoi się i troi. Szkoda, że oni tam na Nowogrodzkiej nie mają kogoś inteligentn
            > iejszego niż ten prymitywny młotek.
            Zdecydowanie Schetyna i Kopacz górują :) ....takim jak ty.
            • m.marle wolałem cię, klodawa1952, jako symetrystę 04.02.19, 17:12

jako seryjny troll pisuarowy - intelektualnie niewiele różnisz się od bota.
              • m.c.hrabia Re: wolałem cię, klodawa1952, jako symetrystę 04.02.19, 17:57
                Różni się, nie ma botów idiotów
                • klodawa1952 Re: wolałem cię, klodawa1952, jako symetrystę 04.02.19, 20:24
                  m.c.hrabia napisał:

> Różni się, nie ma botów idiotów
                  >
                  I ty to piszesz biedaku nie potrafiący napisać zdania bez rażącego błędu ortograficznego? Żenujące.
              • klodawa1952 Re: wolałem cię, klodawa1952, jako symetrystę 04.02.19, 20:27
                m.marle napisał:

>
                > jako seryjny troll pisuarowy - intelektualnie niewiele różnisz się od bota.
                twój wpis i "tfurczość" śaidczą o tym, że ten poziom dla ciebie jest poza możliwościami.
          • yoma Re: Homoś jako reżimowa tarcza i miecz 04.02.19, 17:32
            No jakże, a tatiana?
          • log24 Re: Homoś jako reżimowa tarcza i miecz 04.02.19, 18:01
            m.marle napisał:

> dwoi się i troi. Szkoda, że oni tam na Nowogrodzkiej nie mają kogoś inteligentn
            > iejszego niż ten prymitywny młotek.
            >
            > Zacisnij zwieracze POruski sługusie Putina.
    • klodawa1952 Re: Tusk jak zwykle celnie o PiSiorach 04.02.19, 16:07
      czandra1 napisał:
      te podzi
      > ękowania do jakiegoś Pana, za to że prof Geremek zginął, gdzie wtedy była milic
      > ja?

> Tusk wracaj
      Może Tusk wróci i wyjaśni gdzie wtedy była milicja, która podlegała właśnie rządowi Tuska. kiedy profesor Geremek zginął. Zgadzam się , że nieudolność w tym okresie była skandaliczna. Jestem przekonany, że Tusk stchórzy i zostawi was niebożęta samych ze Schetyną, Kopacz, Millerem i Cimoszewiczem.
    • weteran-czasu Musimy sami pozamiatać te brudy 04.02.19, 17:24
      i rozliczyć dokładnie tych którzy nabrudzili.
      Nie ma co liczyć na kogoś, to jest nasz obowiązek.
    • log24 Re: Tusk jak zwykle celnie o PiSiorach 04.02.19, 17:30
      Tusk wypróbowany kasjer od publicznych pieniędzy , niech wyjawi , gdzie POdział się BILION ,czyli tysiąc miliardów pieniędzy Polaków ukradzionych pod jego rządami . Perfidna szwabska szuja
      • yoma Re: Tusk jak zwykle celnie o PiSiorach 04.02.19, 17:31
        Log24, a wcześniej jak?
        • lech1966 Re: Tusk jak zwykle celnie o PiSiorach 04.02.19, 22:04
          yoma napisała:

> Log24, a wcześniej jak?

Yoma
          • xystos Re: Tusk jak zwykle celnie o PiSiorach 04.02.19, 22:24
            towarzysze liibertyni kupcie sobie
            3metry mocnego sznura.
      • weteran-czasu Re: Tusk jak zwykle celnie o PiSiorach 04.02.19, 17:40
        Log24, specjalista czeka!
        Nie zapomnij zabrać ze sobą biały czepek z pomponem i Reksia na sznurku.
      • klodawa1952 Re: Tusk jak zwykle celnie o PiSiorach 04.02.19, 17:50
        log24 napisała:

> Tusk wypróbowany kasjer od publicznych pieniędzy , niech wyjawi , gdzie POdział
        > się BILION ,czyli tysiąc miliardów pieniędzy Polaków ukradzionych pod jego rzą
        > dami . Perfidna szwabska szuja
        Mocno przeginasz , niemal jak żołnierze PO.
    • czandra1 Re: Tusk jak zwykle celnie o PiSiorach 04.02.19, 17:59
      Pisięta, zadam jedno pytanie, PO kradło, a wasi durniowaci rządzący wsadzają do więzień tych z PiSu, dlaczego?
      • log24 Re: Tusk jak zwykle celnie o PiSiorach 04.02.19, 18:12
        Te durne pytania kieruj do Budki tego z wodogłowiem
        Zdejmij różowe okulary ... Ja zrobiłam to już rok po wyborach .... Polski rząd ... naprawdę polski ??? .. bo co do tego mam coraz więcej wątpliwości ....... poza tym że zmienili nazwy paru ulic tak naprawdę żadnej ''krzywdy'' komuchom nie zrobili
        • czandra1 Re: Tusk jak zwykle celnie o PiSiorach 04.02.19, 18:24
          Nadal nie na temat, zostaw to, to za trudne na tak pusty łżełeb, a tak by się podroczyć, a przez poprzednie dwa lata pisięta, gdy "rządzili" to co zrobili? A teraz przez trzy lata co zrobili w tej materii? Ano nic, po za zamknięciem chłoptasia nieleczonego, nie wiem czy jest to większym wstydem czy śmiesznym pustym gestem, dalej nic, no, pomijam próbę wyłudzenia dotacji na Duck Towers, bo to sprawa rozwojowa.
      • klodawa1952 Re: Tusk jak zwykle celnie o PiSiorach 04.02.19, 20:26
        czandra1 napisał:

> Pisięta, zadam jedno pytanie, PO kradło, a wasi durniowaci rządzący wsadzają do
        > więzień tych z PiSu, dlaczego?
        Cóż za finezyjna logika :)
        To jak tam było czandra z tą milicją za Tuska i śledztwem w sprawie śmierci Geremka :) Złe odczytałeś instrukcje czy jesteś naturalnym pacanem ?
    • klodawa1952 Tuskowa milicja była nieudolna 05.02.19, 06:16
      czandra1 napisał:
      te podzi
      > ja?
      Dlaczego chcesz aby Tusk wracał i dalej blokował swoją milicję w prowadzeniu ważnych śledztw jak śmierć Bronisława Geremka ?
      Apel do działu PR Platformy.
      Zwolnijcie tę firmę doradczą, która zakwalifikowała tak mało rozgarniętego czandrę na forumowego pisarczyka. Musieli być pijani przepuszczając i kwalifikując taki "Ómysł" .
      • eiran Re: Tuskowa milicja była nieudolna 05.02.19, 06:41
        Więc powiadasz, siewco mowy nienawiści, że to Tusk stoi za uznaniem Geremka winnym wypadku w którym zginął?

wiadomosci.wp.pl/geremek-sam-spowodowal-wypadek-w-ktorym-zginal-6037242611086465a

I z tego powodu, przemycając dość obrzydliwe oszczerstwo, uznajesz za stosowne sugerować że twój adwersarz jest głupi?
    • klodawa1952 czandra czy POsmarowałeś się wazeliną ? 05.02.19, 11:47
      ...bo pisząc Tusk jak zwykle doskonale, Tusk jak zwykle genialnie, Tusk jak zwykle ma rację ...POwinieneś wpierw posmarować się wazeliną, cały.
      brrr :( Wymioty !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka