taziuta 05.02.19, 09:53 Z lektury FK wynika, że emeryci popierają PO i PiS, zaś Biedroń przemawia do 'młodych', przynajmniej duchem. :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
religijnych.uczuc.obraza Re: POPiS dla emerytów, Biedroń dla młodych? 05.02.19, 10:01 Zwłaszcza romek vel klodawa1952 to nie emeryt. Odpowiedz Link Zgłoś
don.kichote No to ja jestem wyjątkiem 05.02.19, 10:15 i mino, że wielkich sukcesów mu nie wróżę, to ma moje - emeryta - poparcie. taziuta napisał: > Z lektury FK wynika, że emeryci popierają PO i PiS, zaś Biedroń przemawia do 'm > łodych', przynajmniej duchem. :) Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: No to ja jestem wyjątkiem 05.02.19, 10:34 don.kichote napisał: > i mino, że /.../ wielkich sukcesów mu nie wróżę, to ma moje - emeryta - poparcie. Czyli młodyś duchem! :) Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: POPiS dla emerytów, Biedroń dla młodych? 05.02.19, 10:22 Może i tak , tylko , że młodzi nie chodzą do wyborów, więc nie wiem czy to dla Biedronia dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
klodawa1952 Re: POPiS dla emerytów, Biedroń dla młodych? 05.02.19, 10:23 taziuta napisał: > Z lektury FK wynika, że emeryci popierają PO i PiS, zaś Biedroń przemawia do 'm > łodych', przynajmniej duchem. :) Tak. Emeryci np Miller, Cimoszewicz, Buzek skupili się wokól Schetyny. Stawiam na młodych. Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Re: POPiS dla emerytów, Biedroń dla młodych? 05.02.19, 10:24 taziuta Biedroń przemawia tego dość durnowatego elektoratu który wybierał Tymińskiego, Leppera, Palikota i Kukiza*. To tacy co to twierdzą że "wszyscy to złodzieje i cwaniaki, więc może teraz ten będzie dobry". Biedroń, oprócz "wdzięku" przeterminowanego nastolatka i paru haseł z których połowa jest nie do zrealizowana, a druga bez sensu nie ma niczego do zaoferowania. Ażeby zaspokoić swoje wybujałe ego w przypadku wejścia do sejmu jest gotów wejść w koalicje z każdym który mu to zaoferuje - z kaczyńskim na czele. Nie mam za grosz zaufania do tego człowieka. *Tak, wiem, to są już inni ludzie (część umarła, część urodziła się już po tamtych wyborach), ale chodzi mi o pewien typ mentalności. Odpowiedz Link Zgłoś
klodawa1952 Re: POPiS dla emerytów, Biedroń dla młodych? 05.02.19, 10:45 erte2 napisał: > taziuta > Biedroń przemawia tego dość durnowatego elektoratu który wybierał Tymińskiego, > Leppera, Palikota i Kukiza*. To tacy co to twierdzą że "wszyscy to złodzieje i > cwaniaki, więc może teraz ten będzie dobry". Post zaświadcza, że to ty jesteś tym elektoratem Tymińskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: POPiS dla emerytów, Biedroń dla młodych? 05.02.19, 10:51 erte2 napisał: > taziuta > Biedroń przemawia tego dość durnowatego elektoratu który wybierał Tymińskiego, > Leppera, Palikota i Kukiza*. To tacy co to twierdzą że "wszyscy to złodzieje i > cwaniaki, więc może teraz ten będzie dobry". Czyli nie odbierze wyborców PO i PiS? > Biedroń, /.../ Ażeby zaspokoić swoje wybujałe ego w przypadku wejścia do sejmu jest > gotów wejść w koalicje z każdym który mu to zaoferuje - z kaczyńskim na czele. > Nie mam za grosz zaufania do tego człowieka. Znasz polityka bez wybujałego ego? A co do zaufania, to pożyjemy, zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
log24 Platfusy i PIS to wielki pic 05.02.19, 10:38 Do usranej śmierci trzeba się z tym męczyc.Biedronia zgnoją .Coś tam powalczy.Ale to będą tylko ochłapy .Jeszcze na poczekaniu mordę wydziera na kościół.To już ma straty na początku.Nic się nie nauczył od błedow Psligłupa.Tylko je powiela. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Platfusy i PIS to wielki pic 05.02.19, 10:57 log24 napisała: > /.../ Jeszcze na poczekaniu mordę wydziera na kościół.To już ma straty na początku.Nic się > nie nauczył od błedow Psligłupa.Tylko je powiela. U kogo ma straty, a u kogo zyski, to przyszłość pokaże. Wg mnie masa ludzi ma dość panoszenia się kościoła, i nikt im dotąd nie dawał nadziei na zmianę tego stanu rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
sverir Re: Platfusy i PIS to wielki pic 05.02.19, 11:09 "U kogo ma straty, a u kogo zyski, to przyszłość pokaże. Wg mnie masa ludzi ma dość panoszenia się kościoła, i nikt im dotąd nie dawał nadziei na zmianę tego stanu rzeczy" Palikot i jego ruch teoretycznie dawał. A potem jakoś dziwnie zmiękli. Odpowiedz Link Zgłoś
klodawa1952 Kościół ...do kościołów 05.02.19, 11:15 taziuta napisał: > U kogo ma straty, a u kogo zyski, to przyszłość pokaże. Wg mnie masa ludzi ma d > ość panoszenia się kościoła, i nikt im dotąd nie dawał nadziei na zmianę tego s > tanu rzeczy. I dlatego, jak Henio z forum kraj, głosują na Schetynę, Millera i Kopacz :) Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Którzy wierzą w Księgę Rodzaju 05.02.19, 11:23 klodawa1952 napisał: > I dlatego, jak Henio z forum kraj, głosują na Schetynę, Millera i Kopacz :) I ludzi żyjących w czasach dinusiów. Odpowiedz Link Zgłoś
klodawa1952 Re: Którzy wierzą w Księgę Rodzaju 05.02.19, 13:02 inocom napisał: > I ludzi żyjących w czasach dinusiów. Skąd się tacy niedokształceni aktywiści w tym PeO biora i to a kierownictwie....nie wiem. W każdym razie Tusk wyznaczył Kopacz na premiera po odejściu do UE a więc może rozumieli się jako erudyci. Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Kościół ...do kościołów 05.02.19, 11:23 Tak jak antykościelny lech1966 głosuje na Kaczynśkiego, Brudzińskiego i Pawłowicz. Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Re: POPiS dla emerytów, Biedroń dla młodych? 05.02.19, 11:21 Zamierzasz oddać głos na Biedronia? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: POPiS dla emerytów, Biedroń dla młodych? 05.02.19, 12:38 inocom napisał: > Zamierzasz oddać głos na Biedronia? :))) Nie wiem jeszcze. Na razie wydaje się skuteczniejszy marketingowo od RAZEM, ale do wyborów jeszcze trochę czasu... Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Re: POPiS dla emerytów, Biedroń dla młodych? 05.02.19, 12:44 taziuta napisał: > inocom napisał: > > > Zamierzasz oddać głos na Biedronia? :))) > > Nie wiem jeszcze. Na razie wydaje się skuteczniejszy marketingowo od RAZEM, ale > do wyborów jeszcze trochę czasu... Życzę mu większej skuteczności niż w Słupsku demotywatory.pl/4907464/Plisss-W-malym-Slupsku-nie-dotrzymal-slowa Samego Biedronia lubię. Przyjemnie się go słucha. O wiele przyjemniej niż Kaczyńskiego, Tuska, Petru czy Schetynę. Odpowiedz Link Zgłoś
klodawa1952 proponuję akcję: zabierz babci dowód osobisty 05.02.19, 12:54 ..dziadkowi też. Odpowiedz Link Zgłoś