Dodaj do ulubionych

Prawdopodobnie powstanie jedna wspólna lista całej

10.02.19, 18:49
opozycji, no i o to mi chodziło, teraz mogę spać spokojnie, wiedząc że mnie Kaczyński i jego eunuchy nie okradną. A to że Grzegorz S. chciałby dorównać Tuskowi, to się nie uda, za dużo rozsądnych ludzi tam jest. Grzesiu odsuń się w cień, bo charyzmy masz tyle co Kaczyński.
Najpierw Giertych psuje im weekend, teraz zjednoczona opozycja, więc co obiecają ludziom, darmowe samochody? Po sześć tysi na rękę dla każdego? Darmowe loty na Marsa?

natemat.pl/263571,powstanie-jedna-wspolna-lista-calej-opozycji-psl-sld-nowoczesna-ued
Obserwuj wątek
    • eiran Re: Prawdopodobnie powstanie jedna wspólna lista 10.02.19, 18:54
      Czyli Biedroń, podobnie jak Kukiz, nie są zaliczani do opozycji. W sumie się zgadzam.
      • buldog2 Re: Prawdopodobnie powstanie jedna wspólna lista 10.02.19, 19:03
        Nie udało się PISowi mianować go na szefa opozycji. Choć się starał.
        W sumie to dobrze.
    • boblebowsky Re: Prawdopodobnie powstanie jedna wspólna lista 10.02.19, 18:58
      Jednej rzeczy platfusom współczuję. Będą musieli na wspólnej liście razem z Czarzastym być. A na tym nazwisku się raczej nie skończy.
      • eiran Re: Prawdopodobnie powstanie jedna wspólna lista 10.02.19, 19:02
        Czarzasty nie ma prawa jazdy i nie lata samolotami. Nie będzie kandydował do PE.
      • klodawa1952 Re: Prawdopodobnie powstanie jedna wspólna lista 10.02.19, 19:07
        boblebowsky napisał:

> Jednej rzeczy platfusom współczuję. Będą musieli na wspólnej liście razem z Cza
        > rzastym być. A na tym nazwisku się raczej nie skończy.
        No patrz. Czasami potrafisz spojrzeć dwojgiem oczu.
        Czkawką to się odbije i wbije kolejny kołek osikowy w PO.
    • buldog2 Re: Prawdopodobnie powstanie jedna wspólna lista 10.02.19, 19:07
      Kukiz i Biedroń mogą iść w koalicji z PISem. Za przedmówcą: w sumie się zgadzam.
      • cossa.nostra Prawdopodobnie jedna baba drugiej babie... 10.02.19, 19:11
        PiS wygra wybory. Amen!
        • czandra1 Re: Prawdopodobnie jedna baba drugiej babie... 10.02.19, 19:18
          Tak jak wieszczyłeś Lodziaro w Warszawie, co nie?
        • matylda1001 Re: Prawdopodobnie jedna baba drugiej babie... 10.02.19, 23:34
          cossa.nostra

>PiS wygra wybory. Amen!<

Może i wygra bo suweren jest glupi ale czy kurdupel bedzie rządził? oto jest pytanie.
          • klodawa1952 Re: Prawdopodobnie jedna baba drugiej babie... 11.02.19, 05:07
            matylda1001 napisała:

> Może i wygra bo suweren jest glupi ale czy kurdupel bedzie rządził? oto jest py
            > tanie.
            podkreśliłem ci z jakiego powodu PiS może wygrać mimo iż nie powinien.
    • cossa.nostra Nocne koszmary leminga 10.02.19, 19:15
      czandra1 napisał:

"... teraz mogę spać spokojnie..."

Dotychczas miałeś nocne zmazy:) I tak zostanie. Na jesieni POwiesisz się:)
      • czandra1 Re: Nocne koszmary leminga 10.02.19, 19:17
        Yep!
        • klodawa1952 Re: Nocne koszmary leminga 10.02.19, 19:22
          czandra1 napisał:

> Yep!
          No i nareszcie dzieciak zgodził się z Cosanostra :)
        • klodawa1952 Re: Nocne koszmary leminga 11.02.19, 08:59
          czandra1 napisał:

> Yep!
          Dałeś dowód na to , że nie rozumiesz nawet pojęć, które przepisujesz z przekazów dnia:)
          • eiran Re: Nocne koszmary leminga 11.02.19, 09:43
            Co ludzikow? Nikt nie zareagował na twój wieczorny wpis i próbujesz jeszcze raz, może tym razem ktoś się zlituje?
    • inocom A co z programem? :) 11.02.19, 00:01
      czandra1 napisał:

> opozycji, no i o to mi chodziło, teraz mogę spać spokojnie, wiedząc że mnie Kac
      > zyński i jego eunuchy nie okradną.

PiS jaki jest, taki jest, ale przynajmniej wiadomo jaki ma program do zrealizowania, który zresztą realizuje.
    • haen2010 Nie prawdopodobnie, ale na pewno. 11.02.19, 04:38
      Schetyna musi kosztem wielkich ustępstw na listach taką koalicję zbudować. Narazi się wielu swoim platfusom, ale innego wyjścia nie ma.

Majowe wybory są już praktycznie rozstrzygnięte. Kwestią jest tylko skala przegranej Kaczusia z ferajną oraz ilość tych, których zbajerują Robert z Krzysiem.

Odnośnie Kaczusia - to spodziewam się czegoś na kształt sukcesu Jakiego w Warszawie.

Odnośnie Biedronia - max 10%.

Reszta w tych wyborach przepadnie.
      • haen2010 Post scriptum. 11.02.19, 04:52
        Moim, naszym życzeniem jest, by warszawską listę otwierała Barbara Nowacka. Naprawdę ciężko jest już wyłowić nie załganego i nie uświnionego w polityce kandydata. Jednym z ostatnich był obecny prezydent stolicy.
      • taniarada Re: Nie prawdopodobnie, ale na pewno. 11.02.19, 10:16
        Prorok jaki czy co?Lepiej ci idzie w garach gotowanie Henek.
    • taniarada Może być nawet poparcie samego króla Europy 11.02.19, 10:14
      Program wyborczy totalsów zewrzeć zwieracze przeciw Kaczyńskiemu. I nic poza tym Jak Wiosna nie dojdzie to widzę ciemność.I co tu cicho tak o sondażu partyjnym ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka