Dodaj do ulubionych

Ja chyba śnię?

29.03.19, 05:45
Pazerna baba z Brzeszcz, inaczej Szydłowa, dała głos w jakiejś niszowej tivi i tamże powiedziała:
Moje zwycięstwo 1 do 27 jest dla mnie ogromną satysfakcją, bo ja już wówczas, kiedy były wybory na przewodniczącego, ja to traktuje jako moje zwycięstwo. Uważam, że wtedy wielu polityków siedzących przy stole, wielu szefów rządów, zostało oszukanych. Oni mieli złudzenie, że to będzie polityk niezależny Idąc tokiem "rozumowania" tego zjawiska, to Niemcy nie przegrali drugiej wojny, teraz nie wiem czy to była audycja rozrywkowa, czy te dziwaki tak na poważnie, ale w obu przypadkach ona wymaga hospitalizacji.

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,24595590,szydlo-wspomina-slynne-glosowanie-27-1-nazwala-je-swoim-zwyciestwem.html#s=BoxOpImg4
Obserwuj wątek
    • pies.na.czarnych Re: Ja chyba śnię? 29.03.19, 06:03
      Po wyborach Szydłowa ma robić w kabarecie. Teraz produkuje zajawki swoich skeczy.
      • weteran-czasu Re: Ja chyba śnię? 29.03.19, 12:06
        Może nawet w klozecie z pomocami naukowymi typu szczota, szmara i ACE.
    • buldog2 Re: Ja chyba śnię? 29.03.19, 06:14
      Chce wygryźć z posady Mazurek.
      • czandra1 Re: Ja chyba śnię? 29.03.19, 06:21
        Masz na myśli Beatę Mazurek de domo Cieluch? Jeśli tak, to rywalizacja będzie ostra, bo za plecami czują sapanie następnych wdzięcznych panien.
    • horpyna4 Re: Ja chyba śnię? 29.03.19, 07:57
      Czandra, nie przeceniaj jej, ona tego sama nie wymyśliła. Taki był od początku przekaz z wierchuszki PiS i ona posłusznie go powiela. Jest na tyle durna, że niczego się nie nauczyła z wpadki z "pokazaniem pazurków", kiedy to wykrzykiwanie "nam się należało" pozbawiło ją stanowiska. Dalej bezmyślnie powtarza "mądrości" swojego guru.
      • czandra1 Re: Ja chyba śnię? 29.03.19, 09:29
        Ale czy toto nie czuje że się błaźni, ponad to co jej przysługuje? Przecież to urąga zdrowemu rozsądkowi, o ile ten "tfur" go posiada.
        • yoma Re: Ja chyba śnię? 29.03.19, 10:10
          No właśnie - o ile. Ale miło popatrzeć, jak się wiją w konwulsjach.
        • m.c.hrabia Re: Ja chyba śnię? 29.03.19, 10:33
          czandra1 napisał:

> Ale czy toto nie czuje że się błaźni, ponad to co jej przysługuje? Przecież to
          > urąga zdrowemu rozsądkowi, o ile ten "tfur" go posiada.
          >

nie, nie czuje , to jest mowa pod określonego (prymitywnego) suwerena, i postawię tysiaka u bukmachera,że beeeecia będzie w pierwszej trójce z największą ilością głosów.

nie można mieć pretensji do polityka ,że wyborcy to idioci.
          • horpyna4 Re: Ja chyba śnię? 29.03.19, 11:58
            Hrabio, trafiłeś w sedno. Prymitywny suweren z zachwytem głosuje na tych, co gadają bez sensu; przypomnij sobie choćby przypadek Tymińskiego. Ten sam stan umysłu u elektoratu.
        • snajper55 Re: Ja chyba śnię? 29.03.19, 10:36
          czandra1 napisał:

> Ale czy toto nie czuje że się błaźni, ponad to co jej przysługuje? Przecież to
          > urąga zsdrowemu rozsądkowi, o ile ten "tfur" go posiada.

Mniejsza o tfur. To także świadczy o rozsądku suwerena. A raczej o braku rozsądku.

S.
          • lech1966 Re: Ja chyba śnię? 29.03.19, 23:08
            snajper55 napisał:

> Mniejsza o tfur. To także świadczy o rozsądku suwerena. A raczej o braku rozsąd
            > ku.

A nie przyszło ci na myśl że to nie suwerenowi brakuje rozsądku,,,,,, a wam?
            Cudze widzicie pod lasem, a swojego nie widzicie pod nosem snajper..???
            To że nie umiecie trafić do tego suwerena świadczy o braku rozsądku suwerena?????? Sami jesteście sobie winni.😫😫😫😫

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka