Dodaj do ulubionych

Pisi! Módlcie się za Kisczaka

31.05.19, 15:33
Jerzy Dziewulski: Co trzeci ksiądz współpracował z SB. Ukrycie pedofilii, kochanek i dzieci Kościół zawdzięcza Kiszczakowi
wyborcza.pl/alehistoria/7,121681,24696959,jerzy-dziewulski-wedlug-mnie-co-trzeci-ksiadz-wspolpracowal.html?utm_source=facebook.com&utm_medium=SM&utm_campaign=FB_Gazeta_Wyborcza&fbclid=IwAR01Nf0-KzhcqtvDnMwF09dV1L5JuEBLFWjcXeswzIl6WRk26ppOCXjVEpI
Obserwuj wątek
    • nazimno Re: Pisi! Módlcie się za Kisczaka 31.05.19, 15:52
      A ty modliles sie za niego zapewne sluzbowo.
      I juz tak zostalo.
    • j-k a to jakas novina, z Kosciol dogadywal sie 31.05.19, 15:55
      za czasow PRL-u z KOmuna i w zamian za ukrywanie przewin musial donosic ?

zwykly handel.

myslisz, ze teraz jest inaczej ?
      • pies.na.czarnych Re: a to jakas novina, z Kosciol dogadywal sie 31.05.19, 16:27
        Dlaczego miałoby być inaczej. Księża donosili podczas zaborów, podczas okupacji... Zawsze byli z każdą władzą za pan brat i wcale nie trzeba było ich bardzo do donosicielstwa namawiać. Dodatkowo donoszą z obowiązku służbowego do Watykanu.
        • lech1966 Re: a to jakas novina, z Kosciol dogadywal sie 31.05.19, 16:58
          pies.na.czarnych napisała:

> Dlaczego miałoby być inaczej. Księża donosili podczas zaborów, podczas okupacji
          > ... Zawsze byli z każdą władzą za pan brat i wcale nie trzeba było ich bardzo d
          > o donosicielstwa namawiać. Dodatkowo donoszą z obowiązku służbowego do Watykanu

No OK. Ale co to ma wspólnego z nami????
          • pies.na.czarnych Re: a to jakas novina, z Kosciol dogadywal sie 31.05.19, 17:02
            Jak to co? Przecież to wasi ulubieńcy są.
            • lech1966 Re: a to jakas novina, z Kosciol dogadywal sie 31.05.19, 17:19

> Jak to co? Przecież to wasi ulubieńcy są.

Chyba cię pogięło? Jacy ulubieńcy????. Ja jestem zmuszony na nich głosować bo inaczej wygra PO a wiadomo że jestem anty PO. I druga sprawa. Co to ma wspólnego z Kiszczakiem???
              • pies.na.czarnych Re: a to jakas novina, z Kosciol dogadywal sie 31.05.19, 17:24
                Jesteś zmuszony do głosowania na sukienkowych? Chyba tym razem zrobiłeś za mocny przecier kartoflany. Dodaj coca coli.
                • lech1966 Re: a to jakas novina, z Kosciol dogadywal sie 31.05.19, 17:35

> Jesteś zmuszony do głosowania na sukienkowych? Chyba tym razem zrobiłeś za mocn
                  > y przecier kartoflany. Dodaj coca coli.

Ja się zdrowo odżywiam, nie jem takiego chłamu z marketu jak ty. Moja żywność rośnie, a twoja produkują więc nie wiem komu się klepki pomieszały od antybiotyków????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka