Dodaj do ulubionych

Jak ojciec Rydzyk rozmawia ze słuchaczami Radia...

• Gość: u:die [...] IP: *.dynamic.qsc.de 19.10.04, 12:46
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • hehenio Święta prawda! 19.10.04, 12:50
        Chociaż trochę w rydzykowym stylu ujęta.
    • Gość: patriota Re: Jak ojciec Rydzyk rozmawia ze słuchaczami Rad IP: *.iweb.pl 19.10.04, 12:50
      ojciec Rydzyk tak naprawde nie nazywa się Rydzyk tylko Spekulant
      • krystian10 Czego się spodziewać po rydzyku ?? 19.10.04, 12:54
        I tak delikatnie potraktował panienke , dobrze że nie słyszała wypowiedzi poza
        anteną
        • Gość: Jadwiga Re: Czego się spodziewać po rydzyku ?? IP: 213.189.137.* 19.10.04, 13:11
          Wiele ludzi nie rozumie,ze na antenie nie mozna poruszac wszystkich tematow. Sa
          ludzie, ktorych bawi prowokacja.Ojciec Dyrektor robi to wspaniale. Kochamy go
          za to. A czy Wy kochacie swoich wybrancow jak: Kwasniewski,Miller, Belka?
          • krystian10 Re: Czego się spodziewać po rydzyku ?? 19.10.04, 13:38
            Ja / bo nie rozumie tego " my ' / staram się rozumieć co ktoś mówi i
            analizować na ile w tych słowach jest prawdy . Nie można mówić o Chrystusie i
            jednocześnie namawiać do nienawiści obojętnie z jakiego powodu . Wiara w Boga
            polega na miłości " miłujcie wrogi wasze " to jest proste jak ewangelia , a co
            słyszymy z ust rydzyka ???
    • Gość: XXX Re: Jak ojciec Rydzyk rozmawia ze słuchaczami Rad IP: 195.117.136.* 19.10.04, 13:05
      JAK O.RYDZYK POZWALA MÓWIĆ TO ADAŚ Z RAPACZYSKI WRZESZCZĄ ZE POZWALA NA
      WSZYSTKO TYM Z CIEMNOGRODU I ŻE JEST FE..JAK OGRANICZY WYPOWIEDZ TO TEŻ JEST
      BE..CIEKAWE ŻE WYBIÓRCZA SŁUCHA NOCKĄ RADIA MARYJA.NO ADAŚ W SZPITALU TO SIE
      NUDZI NOCĄ A WIĘC NIECH SŁUCHA.MA SZANSE SIE ZMIENIĆ I DO NAS CIEMNOGRODZIAN
      DOŁĄCZYĆ.ADASIU WITAMY W KLUBIE .
    • Gość: inka Re: Jak ojciec Rydzyk rozmawia ze słuchaczami Rad IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.04, 13:06
      cały Rydzyk, nic wiecej po nim nie można było się spodziewać
    • Gość: NOCNY MAREK Re: Jak ojciec Rydzyk rozmawia ze słuchaczami Rad IP: 195.117.136.* 19.10.04, 13:09
      ADASIU MICHNIKU WITAMY W KLUBIE SŁUCHACZY RADIA MARYJA.PRAWDA ŻE PRZYJEMNIE
      SŁUCHAĆ NOCKĄ R M LEŻĄC W SZPITALU ??
    • Gość: Pomocnik Re: Jak ojciec Rydzyk rozmawia ze słuchaczami Rad IP: *.idea.pl 19.10.04, 13:33
      Poprostu kmiotek i bufon.Pomyslec,ze takich Pan Bog stworzyl na obraz i
      podobienstwo swoje.
    • Gość: jan. stały moniotoring RM przez wyborczą - jakieś zadan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.04, 14:02
      zadanei zlecone? przez kogo?
    • Gość: OBSERWATOR Wnioski po przeczytaniu artykulu IP: *.proxy.aol.com 19.10.04, 14:02
      Gazeta Wyborcza slucha Radia Rydzyka? Uszom sie nie chce wierzyc.
    • Gość: OBSERWATOR Re: RADZĘ WPIERW POSŁUCHAĆ IP: *.tele2.pl 19.10.04, 14:12
      WSZYSTKIM BEZMYŚLNYM CZYTELNIKOM "GAZETY KOSZERNEJ" RADZĘ WPIERW CHOĆ RAZ W
      ŻYCIU POSŁUCHAĆ RADIA I NA WŁASNE USZY PRZEKONAĆ SIĘ JAK KŁAMLIWE SĄ RELACJE
      RÓŻNYCH MOŚKÓW LIZUSKÓW I INNYCH PISMAKÓW "KOSZERNEJ",
      • krystian10 Re: RADZĘ WPIERW POSŁUCHAĆ 19.10.04, 14:19
        Po co słuchać radia z twarzą ,wystarczy poczytać posty słuchaczy i wszystko
        jasne , sama miłość i wybaczanie wg. rydzyka
    • Gość: antek Re: Jak ojciec Rydzyk rozmawia ze słuchaczami Rad IP: 216.223.64.* 19.10.04, 14:13
      Tak rozmawia jak ich traktuje czyli jak bande idiotow ktorych obowiazkiem
      jest lozenie na Rydzykowe i koscielne fanaberie. Dzialalnosc Rydzyka ma tyle
      samo wspolnego z religia katolicka co wystepy pralata,pralnia Goclowskiego czy
      poetyckie zabawy papieza.
    • Gość: tht Adaś gola :-) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.10.04, 14:17
    • Gość: Europejczyk Roztropek z Torunia!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 14:20
      Roztropek z Torunia prześcignąl Orwella!!!!!!!!!!
    • Gość: Agata Skąd to info? IP: 62.233.130.* 19.10.04, 14:23
      Hmm... Ja nie wyrażam żadnej opinii na temat tego artykułu, intryguje mnie
      tylko jedna rzecz: skąd oni to biorą? Czy mają jakiegoś dziennikarza na
      czatach, który cały czas słucha Radio Maryja, czy też nagrywają program i
      przesłuchują? Wierni słuchacze donoszą?;) Zastanawiające...
      • Gość: RBBB Re: Skąd to info? IP: *.wielun.sdi.tpnet.pl 19.10.04, 14:32
        Skąd to mają? Nie wiem. Sam widziałem stronę internetową z cytatami z programu
        rozmów ze słuchaczami RM i były tam o wiele lepsze teksty. Z drugiej strony
        znasz może drugie radio w kraju, gdzie każdy moze zatelefonowac i bezpośrednio
        na antenie ( bo tak jest w 100%) pleść co mu ślina na jęzor przyniesie ? Ludzka
        głupota jest nieograniczona i to na tej antenie widać . Na tym forum tez... i
        to aż kipi. :-)
        p.s. To oczywiscie nie aluzja do Ciebie. Pozdrawiam.
        • krystian10 Re: Skąd to info? 19.10.04, 14:37
          Gość portalu: RBBB napisał(a):

znasz może drugie radio w kraju, gdzie każdy moze zatelefonowac i bezpośrednio
          > na antenie ( bo tak jest w 100%) pleść co mu ślina na jęzor przyniesie ?

Wszystko pod warunkiem , że nie dotyczy rydzyka i jego radia
          • Gość: RBBB Re:wszystko co mu ślina.... IP: *.wielun.sdi.tpnet.pl 19.10.04, 14:50
            Zanim cos napiszesz to propnuję zadzwoń i się przekonaj osobiście.
            • krystian10 Re:wszystko co mu ślina.... 19.10.04, 14:53
              Nie kuś szatanie :) Dlaczego nie pozwolił wszystkiego powiedzieć tej panience ?
              • Gość: RBBB Re:wszystko co mu ślina.... IP: *.wielun.sdi.tpnet.pl 19.10.04, 15:26
                A z jej słow wynika,ze miała coś mądrego do powiedzenia ? Jesli tak to mi
                napisz z których. To,ze każdy moze zadzwonic i mowić nie znaczy,że w tym
                przypadku Rydzyk nie może w tok wypowiedzi ingerować.To chyba dla kogoś co
                popatrzy na to bez emocji jest chyba jasne. Nasze tzw. społeczeństwo nie
                dorasta jeszcze w swej sporej częsci do takiej wolności; jak nieskrępowana
                calkowicie wypowiedź radiowa. Czytasz chyba to co piszą ludzie na wszelkiej
                maści internetowych forach ? Poziom sredni zaiste fascynujący. Nie dziwię się
                więc Rydzykowi,że stara się choc trochę cenzurować glupotę ludzką. Robienie zaś
                z tego sensacji utwierdza mnie w tym,że głupota wielu pismaków, w tym GW, jest
                nieporównywalnie większa. Rozumiem,że Rydzyk jest dla GW solą w oku i szukają
                kazdego pretekstu by mu dowalić, ale widocznie źle jest z tymi argumentami
                skoro piszą O TAKIEJ AFERZE. Nie wiem,czy widzialeś program w TV z przed
                miesięcy o Rydzyku, gdzie np. dowodem na rozspasanie księżulka było pokazanie
                go z kamery ukrytej w jakiś krzakach, jak oglada helikopter ( z usłużnym
                komentarzem autora programu iż Rydzyk wlasnie planuje zakup Helikoptera. Koń
                by się uśmiał...UBECKIE METODY ! Ostatnio tez ogladałem helikopter i jakoś nie
                planuje zakupu a o cene też się pytałem. A info w tzw. mediach o Rydzykowym
                Maybachu ? Nic Ci to nie mówi i nie zastanwia ? GW i wiele innych tzw. mediów
                uprawia politykę pt. każde kłamstwo po wielokroć powtórzone staje sie z
                czasem "prawdą" To z Goebelsa. Bardzo mi to przypomina kłamstawa Urbana i SB o
                Popiełuszce i jego konkubienie , garsonierze itp itd. Rzygać się chce i tyle.
                To jest kierunek do ktorego zmierza GW ? Jeśli tak, to historia zatacza koło i
                drwi z nas. Mogę się nie zgadzać z tym co sie mówi w Rydzyk, ale robienie z
                niego jakiegoś wszelkiego zła jest i smieszne i tragiczne. Powie to np Adam
                Michnik i pójdzie sobie na herbatkę do przyjaciela Urbana czy innej ..sorki za
                wyrażenie świni. Pozdrowienia.
                • krystian10 Re:wszystko co mu ślina.... 19.10.04, 15:38
                  No to jak mogą ludzie w 100 % dzwonić i mówić co chcą czy nie , bo jakoś nie
                  możesz się zdecydować ,jeżeli rydzyk cenzuruje to nie może każdy sobie
                  zadzwonić i mówić co mu ślina na język przyniesie Tak że sam widzisz ze z tą
                  wolnością wypowiedzi to jest różnie . Co do zainteresowania rydzykiem to trudno
                  się dziwić jak ktoś robi koło siebie szum medialny to wszyscy na niego
                  patrzą . A Maybach , no cóż ja widziałem go osobiście w Mercedesie 600 to nie
                  jest tanie auto i słyszałem jego wypowiedzi na żywo poza anteną , ale tego nie
                  słyszało grono wielbicieli , którzy słuchają a nie słyszą
                  • Gość: RBBB Re:wszystko co mu ślina.... IP: *.wielun.sdi.tpnet.pl 19.10.04, 16:10
                    No cóż....widzę,że masz postawiona tezę i Ci to wystarczy. Popatrz i spokojnie
                    przeczytaj artykuł GW i pomyśl trochę co w nim sensacyjnego ? JESZCZE RAZ
                    PISZĘ, ŻE NIE JESTEM ZWOLENNIKIEM RYDZYKA. Co do cenzury i "slina na język" to
                    się normalnie czepiasz słowek a to mi podpowiada,że cos brakuje rzeczowych
                    argumentów..Aha prawda, masz postawioną teze na temat Rydzyka i już.
                    Przykre ,ze za wiele z mego postu nie zrozumiałes lub nie chciałeś zrozumieć.
                    twoje prawo. A co do Mercedesa czy Maybacha....to co ? że go widziałeś? Coś
                    źle ? Jego to był ? A jeśli jego to co ? Należysz do tych co to zawsze
                    cisnienie im skacze jak widząw dobrej bryce kogoś...sąsiada, kolegę,
                    znajomego ? Słyszałeś jak się Rydzyk wypowiadal poza mikrofonem RM ? I brzydko
                    gadał ? I co z tego ? Ty zawsze mówisz jak dziewica Maryja ? :-) T5ez mi
                    argument szczególnie jak piszemy o artykule GW. Kon by sie uśmaił )))
                    • Gość: mariusz Re:wszystko co mu ślina.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.04, 16:41
                      ty człowieku z wielunia, o co ci właściwie chodzi??

Wiesz ile kosztuje Maybach? Dlaczego jeździ takim samochodem? PO CO? Co chce
                      udowodnić?
                      Czyż to nie kłóci się z tym co głosi? to jest jakaś PARNOJA!!! Ja nie twierdzę
                      że musi jeżdzić maluchem (chociaż w zasadzie czemu nie, to tez auto)ale BEZ
                      PRZESADY do cholery. to jest ksiądz który nie powinien żyć w przepychu.

i co z tego że brzydko gadał? człowieku skąś ty się urwał? coś ci się chyba
                      pomieszało.
                      Ksiądz to nie jakiś tam dresiarz któremu wydaje się że wszystko mu wolno!
                      Chociaż niestety przez takich jak ty, on w to uwierzył.
                    • krystian10 Re:wszystko co mu ślina.... 19.10.04, 16:46
                      Na temat gazety jak czytasz te posty to najmniej się ludzie wypowiadają ,jest
                      tylko obrona rydzyka i o tym ja pisze. Masz racje co do stawiania tez ,
                      postawiłeś teze że rydzyk założył kochane radio i tylko ludzie się czepiają ja
                      myśle ,że żadna teza nie jest dobra i jak widzisz każdemu można napisać , że
                      błądzi tobie też . Ja tylko wypowiadam się o nim na tyle ile sam wiem i co
                      piszą jednak jakoś w jego imieniu różne oszołomy , yosariany itp . Sam poczytaj
                      te posty a wyrobisz sobie zdanie o miłosierdziu rodziny radia z twarzą
                      • Gość: RBBB Re:wszystko co mu ślina.... IP: *.wielun.sdi.tpnet.pl 19.10.04, 17:18
                        Ale ja nie mam nic wspolnego z Rodziną Radia Maryja ! ! !
                        • krystian10 Re:wszystko co mu ślina.... 19.10.04, 17:26
                          Ja nic takiego nie napisałem . Przeczytaj dokładnie co pisze .
                      • Gość: RBBB Re:wszystko co mu ślina.... IP: *.wielun.sdi.tpnet.pl 19.10.04, 19:43
                        Ok. Przeczytałem . Pytam więc juz retorycznie. Gdzie napisałem,że uważam radio
                        Rydzyka jest kochane ? Proszę o ten fragment. Jak mozna dyskutowac z kims kto
                        jak brak mu argumentu, to go sobie wymysli i wsadzi drugiemu w usta ? Nie licz
                        juz na moja odpowiedź. odpadam. Cześć.
                        • krystian10 Re:wszystko co mu ślina.... 19.10.04, 19:47
                          Nie licze bo argumenty jestem w stanie odbijać , i zrozumieć . Samą miłość do
                          rydzyka nie
                          • Gość: RBBBB Re:wszystko co mu ślina.... IP: *.wielun.sdi.tpnet.pl 19.10.04, 20:07
                            Wybacz młody zapewne czlowieku. Jaka miłość ? Kogo do kogo lub czego ? To co
                            widzę to Twoją miłość własną.... Z tego ciężko ciebie będzie wyleczyć... serio
                            to jestem rozczarowany twoim poziomem. Nie dziwi mnie to jednak bardzo, jestes
                            jak tu większość zakochany ślepo po uszy w GW i Adasiu Michniku. :-) Zyczę duzo
                            rozumku i zdrowia do ciężkiej pracy nad sobą. Dobranoc .
                            • krystian10 Re:wszystko co mu ślina.... 20.10.04, 20:41
                              I po tym tonie was łatwo poznać . Najlepiej kogoś obrazić ,po co merytoryczne
                              dyskusje , wtedy przegrywacie niestety . Miłością własną zastempujecie miłość
                              do Boga . Bardzo lubie dyskutować , ale nie lubie odbijać się od ściany
                              bezrozumności i braku innych argumentów niż - jesteś żyd i mason , itp.
                          • Gość: EWA [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 20:07
                            Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
        • Gość: maruda Re: Skąd to info? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.04, 15:53

> głupota jest nieograniczona i to na tej antenie widać . Na tym forum tez... i
          > to aż kipi. :-)

owszem, czego jesteś świetnym przykładem.

• Gość: RBBB Re: Skąd to info? IP: *.wielun.sdi.tpnet.pl 19.10.04, 16:20
            Czuję się powalony na kolana twoim postem. Ale, może coś tak na temat meritum
            dyskusji ?
        • Gość: mario Re: Skąd to info? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.04, 16:33
          co ty gościu p******** . jak to każdy może zadzwonić i powiedzieć co chce???
          przecież ta kobieta jest właśnie przykładem tego że tak nie jest!
          • Gość: RBBB Re: Skąd to info? IP: *.wielun.sdi.tpnet.pl 19.10.04, 17:20
            Każdy, kto ma odrobinę oleju w glowie i cos do powiedzenia. Wyobrażasz sobie
            audycje radia, gdzie plecie sie np. tak ja na tym forum ? Ty juz np. używasz
            słów typu pierd..... ! sam bym cie wyłączył od razu . :-)
    • Gość: prostaczek super IP: *.dsl.pipex.com 19.10.04, 14:25
      swietnie rozmawia. wspaniale! samo zycie ...
      ten o. Rydzyk jest wspanialy ...
      dawno sie tak "wzruszylem", jak teraz ..., czytajac w jaki sposob rozmawia ze
      swoja sluchaczka ...

no i to wzruszajace "CIAO" na koncu ... juz nawet po kaplanski "Z BOGIEM"

to zakonczenie rozmowy to jest chyba najlepsze z calego tego tekstu ...
    • Gość: marma Re: Jak ojciec Rydzyk rozmawia ze słuchaczami Rad IP: 212.182.66.* 19.10.04, 14:33
      zwykły buraczany jełop!ciao!;))
    • Gość: R2d2 Re: Jak ojciec Rydzyk rozmawia ze słuchaczami Rad IP: *.sejm.gov.pl / *.sejm.gov.pl 19.10.04, 14:45
      Wiecej takich kwiatkow na stronie Rodzimego Kosciola Polskiego w dziale HUMOR
      (mozna znalezdz przez Google) ;)
    • Gość: FANKA:)))) Re: Jak ojciec Rydzyk rozmawia ze słuchaczami Rad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 14:51
      Taa... Grunt to wytworzyć klimacik :)))) swoją drogą miło byłoby tak sobie
      podyskutować z ojcem R. :)))))))) można by rzec, że to moje marzenie
      • Gość: miś Re: A jak rozmawiał Adas z komisją rywina? To była IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 15:01
        kompromitacja!
    • Gość: ricardo2 Re: Jak ojciec Rydzyk rozmawia ze słuchaczami Rad IP: 213.155.191.* 19.10.04, 14:54
      przeciez w europie śmieją się z tego śmiesznego kraju nie tylko dzięki temu
      debilowi z torunia.
      • Gość: miś Re: śmieją się przede wszystkim przez takich jak t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 15:00
        ty idiotów małych zmanipulowanych kretynów
    • Gość: jacek Re: Jak ojciec Rydzyk rozmawia ze słuchaczami Rad IP: 213.25.206.* 19.10.04, 15:15
      a Gazeta Wyborcza w wyplenianiu Radia Maryja jest na poziomie najgorszego
      brukowca. Ten poziom - żenada, wstyd.
    • Gość: panwojtek. Re: Jak ojciec Rydzyk rozmawia ze słuchaczami Rad IP: *.netcologne.de 19.10.04, 15:51
      ..i slusznie jej tak powiedzial. Jak durna baba i wydzwania do debila to ja
      trzeba tak wlasnie potraktowac
    • Gość: gaga Re: Jak ojciec Rydzyk rozmawia ze słuchaczami Rad IP: *.crowley.pl 19.10.04, 16:21
      Nie wyszło z Jankowskim to jedziemy po Rydzyku ! Brawo GW!!
    • Gość: Jankowski Re: Jak ojciec Rydzyk rozmawia ze słuchaczami Rad IP: *.icpnet.pl 19.10.04, 16:24
      Ojciec Rydzyk to przemiła, przesympatyczna osoba. Rozmawia z każdym w sposób
      niezwykle ujmujący, kulturalny. To dżentelmen w sutannie. Roztropny człowiek.
      Ten śmieć czeka tylko na zgon Papieża, bo ma nadzieję, że pojawi się
      kontynuator polityki Piusa XII. To indywiduum, to chodzące zło. Dzieki niemu
      rozpad kościoła katolickiego w Polsce to tylko kwestia czasu. Schizmatyk
      pierdolony. To tak na prawdę wysłannik szatana. Oby zdechł jak najszybciej !!!
    • yahoo78 Re: Jak ojciec Rydzyk rozmawia ze słuchaczami Rad 19.10.04, 16:36
      Radio Maryja i ksiądz Tadeusz Rydzyk powinni zostać pozwani do sądu o sprzeczne z prawem, rasistowskie poglądy, prezentowane na antenie stacji. Jest coś skrajnie nieetycznego w tym, że ksiądz przez radio wygłasza takie poglądy.
    • kozaczek3 Myśl ks. Józefa Tischnera!!! 19.10.04, 17:02

ks. Józef Tischner

"Jeszcze nie widziałem nikogo, kto stracił wiarę, czytając Marksa, za to
      widziałem wielu, którzy stracili ją przez kontakt z księżmi".
      Amen.

• krystian10 Re: Myśl ks. Józefa Tischnera!!! 19.10.04, 17:10
        Święte słowa , nic dodać nic ująć , ale kto by czytał Tischnera
    • Gość: friz-b Lepiej zobaczcie co jest na www.radiomaryja.de IP: *.polkomtel.com.pl 19.10.04, 17:38
      Serdeczne gratulacje dla twórcy witryny!!! To na pewno ulubiona strona oszołoma
      Rydzyka. Szkoda tylko że nie ma zdjęć "ojca" z dwunastoletnimi
      ministrantami :))))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka