Dodaj do ulubionych

PiSi nie reprezentują wartości katolickich, lecz s

16.07.19, 17:15
PiSi nie reprezentują wartości katolickich, lecz szczują Polaków na siebie, pokazują pogardę do ludzi nie myślących tak samo jak oni.
To oni dla władzy i pieniędzy zaprzedają swoją przyzwoitość i moralność oraz rujnują kraj.
To TARGOWICA.
Obserwuj wątek
    • m.c.hrabia Re: PiSi nie reprezentują wartości katolickich, l 16.07.19, 17:22
      mylisz się
      pis-owce, dokładnie w najdrobniejszych szczegółach, reprezentują wartości katolickie,
      złodziejstwo,krzywoprzysięstwo, pedofilsko, zwyrodnienie moralne itd itp
      • wsk175 Re: PiSi nie reprezentują wartości katolickich, l 16.07.19, 17:26
        taka religia.....
        • kawa_poranna Re: PiSi nie reprezentują wartości katolickich, l 16.07.19, 17:35
          wsk175 napisał:

> taka religia.....

To nie religia - to Watykańska Korporacja Finansowa używająca dla swoich celów religii.
          Dla niepoznaki nazwali się Kościołem Katolickim bo ludziska by za bardzo za Watykańską Korporacją Finansową nie szli i nie dawali się doić przez urzędników i agentów tej Korporacji.
          Zassali jak tasiemiec w organiźmie żywiciela i w Polsce od 1050 lat ssą - obecnie rok w rok około 18 miliardów złotych transferowanych głównie do Centrali Korporacji w Watykanie.
        • m.c.hrabia Re: PiSi nie reprezentują wartości katolickich, l 16.07.19, 17:36
          wzorce z córek Lota.
    • praktykujacyateista Prezes kocha kota 16.07.19, 17:38
      A nienawidzi Polaków:
      www.youtube.com/watch?v=qND2I9LYLyg
      Tak ma wyglądać miłość katolika ?
      • yoma Re: Prezes kocha kota 16.07.19, 19:33
        Wiesz no, ja Polaków też wcale nie kocham. A powiem więcej, w masie szczerze mnie wkurzają.

No to nie jestem katoliczką 😅
    • snajper55 Kotojebcy 16.07.19, 17:44
      Czy uprawnione jest takie nazywanie zwolenników jednej z partii funkcjonujących w Polsce? Czy upodobania lidera partii uprawniają do takiego uogólniania?

S.
      • wsk175 Re: Kotojebcy 16.07.19, 17:47
        A kto tak nazywa?
        • snajper55 Re: Kotojebcy 16.07.19, 18:31
          wsk175 napisał:

> A kto tak nazywa?

Obiło mi się o uszy w całkiem przyzwoitym (do tej pory) towarzystwie. Trochę mnie to zaskoczyło.

S.
          • yoma Re: Kotojebcy 16.07.19, 19:34
            Zostawcie w spokoju te koty!

Gosiewski wyrzucił prezesu kota przez okno. Kotodefenestranci?
            • m.c.hrabia Re: Kotojebcy 16.07.19, 19:39
              yoma napisała:

> Zostawcie w spokoju te koty!
              >
              > Gosiewski wyrzucił prezesu kota przez okno. Kotodefenestranci?
              >

no i wiadomo co go spotkało.
              • yoma Re: Kotojebcy 16.07.19, 19:47
                No i prezes posłał go na śmierć, powiedzmy to raz sobie uczciwie.
          • yoma Re: Kotojebcy 16.07.19, 19:48
            A bo wiesz Snajper, od jakichś dwóch lat faktycznie najspokojniejsi do tej pory ludzie klną af...
    • szwampuch58 Re: PiSi nie reprezentują wartości katolickich, l 16.07.19, 18:29
      Skoro wg prezesa homofobia, nacjonalizm, brak dla poszanowania dla prawa, kłamstwo, złodziejstwo ( lewe pensje ), pogarda dla inaczej myślących współobywateli, wycieranie gęby ojczyzną. to "chrześcijańskie wartości", to ciekawe co na to papież Franciszek ?
      • snajper55 Re: PiSi nie reprezentują wartości katolickich, l 16.07.19, 18:32
        szwampuch58 napisał:

> Skoro wg prezesa homofobia, nacjonalizm, brak dla poszanowania dla prawa, kłams
        > two, złodziejstwo ( lewe pensje ), pogarda dla inaczej myślących współobywateli
        > , wycieranie gęby ojczyzną. to "chrześcijańskie wartości", to ciekawe co na to
        > papież Franciszek ?

A kogo obchodzi zdanie lewaka Franciszka???

S.
        • szwampuch58 Re: PiSi nie reprezentują wartości katolickich, l 16.07.19, 18:35
          No co ty,to po co tam polazly te dwie wolskie madonny?
          bi.gazeta.pl/im/c0/23/13/z20069568IH,Beata-Szydlo-w-Watykanie.jpg
          • snajper55 Re: PiSi nie reprezentują wartości katolickich, l 16.07.19, 18:36
            szwampuch58 napisał:

> No co ty,to po co tam polazly te dwie wolskie madonny?
            > bi.gazeta.pl/im/c0/23/13/z20069568IH,Beata-Szydlo-w-Watykanie.jpg

Do lewackiej UE też polazły.

S.
      • kawa_poranna Re: PiSi nie reprezentują wartości katolickich, l 16.07.19, 19:30
        szwampuch58 napisał:

> Skoro wg prezesa homofobia, nacjonalizm, brak dla poszanowania dla prawa, kłams
        > two, złodziejstwo ( lewe pensje ), pogarda dla inaczej myślących współobywateli
        > , wycieranie gęby ojczyzną. to "chrześcijańskie wartości", to ciekawe co na to
        > papież Franciszek ?

Papież Franciszek jest szefem Watykańskiej Korporacji Finansowej dla niepoznaki nazywanej Kościołem Katolickim.
        W Polsce w ten sposób działają od 1050 lat.
        homofobia, nacjonalizm, brak dla poszanowania dla prawa, kłamstwo, złodziejstwo ( lewe pensje ), pogarda dla inaczej myślących współobywateli, wycieranie gęby ojczyzną
    • no-popis Re: PiSi nie reprezentują wartości katolickich, l 16.07.19, 18:47
      kawa_poranna napisała:

> PiSi nie reprezentują wartości katolickich, lecz szczują Polaków na siebie, pok
      > azują pogardę do ludzi nie myślących tak samo jak oni.
      > To oni dla władzy i pieniędzy zaprzedają swoją przyzwoitość i moralność oraz ru
      > jnują kraj.
      > To TARGOWICA.

Ma tym forum zanim PiS jeszcze powstał tu dzieliłaß społeczeństwo na inteligentnych z elit i moherowe berety ...więc nie lżyj.
      Ten podział społeczeństwa na wyższa elitę czy kastę i debili, katoli, mohery, polaczki itp tworzy od lat ...lewactwo aż przyszła WIOSNA LUDZIKOW , które postanowiły skorzystac z narzedzi demokracji.
      To rewolucja ale Ty kawa nie chcesz tego zrozumieć.
      To rewolucja.
      • kawa_poranna Re: PiSi nie reprezentują wartości katolickich, l 16.07.19, 19:02
        no-popis napisała:
        > To rewolucja ale Ty kawa nie chcesz tego zrozumieć.
        > To rewolucja.

Rewolucja polegająca na współdziałanie z chroniącymi kościelnych pedofili, łamaniu prawa, kombinacjom finansowym, eutanazji schorowanych starców i chronieniu przestępców - niestosowania wobec nich prawa?
        Rewolucja?
        Na lepsze?
        Hłe, hłe?
        • taniarada Wy na tym forum zawsze mieliście problemy 16.07.19, 20:04
          Z katolicyzmem.I wybujale pedofilstwo w kościele.A tak nawiasem to pedał Biedroń załatwił panią Szydło.Amen.
          • no-popis Re: Wy na tym forum zawsze mieliście problemy 16.07.19, 20:47
            taniarada napisał(a):

> Z katolicyzmem.I wybujale pedofilstwo w kościele.A tak nawiasem to pedał Biedro
            > ń załatwił panią Szydło.Amen.
            Pisząc "pedał Biedroń" ożywiasz tego samego określenia co praktykujący ateista . Widac ' że oboje jesteście z Nowogrodzkiej.
          • snajper55 Re: Wy na tym forum zawsze mieliście problemy 17.07.19, 01:47
            taniarada napisał(a):

> Z katolicyzmem.I wybujale pedofilstwo w kościele.A tak nawiasem to pedał Biedro
            > ń załatwił panią Szydło.Amen.

Szydło samo się załatwiło wyprowadzając unijne flagi i łamiąc w Polsce prawo. Jak ktoś taki mógł marzyć o jakiejś unijnej funkcji??? Ona ma wszystkie klepki? Czy taka butna jest, napompowana pychą?

S.
    • taniarada Kłamstwa Wyborczej 16.07.19, 19:55
      Na wniosek Morawieckich „Wyborcza” zamieściła w poniedziałkowym wydaniu sprostowanie. Zrobiła to jednak dopiero na siódmej stronie gazety.

Stwierdzenie zawarte w opublikowanym 17 czerwca br. w „Gazecie Wyborczej” materiale prasowym Pana Jacka Harłukowicza pt.: „Jak premier Morawiecki ze znajomymi działki kupował”, że 15-hektarowa działka wrocławskiej parafii garnizonowej „za którą Mateusz Morawiecki w 2002 roku zapłacił 700 tys. złotych” jest nieprawdziwe. Na podstawie wyceny rzeczoznawcy majątkowego , sporządzonej w dniu 11 czerwca br., obecna wartość opisanej działki wynosi 14 349 tys. zł. Mateusz Morawiecki, Iwona Morawiecka

– czytamy.Amen.
      • yoma Re: Kłamstwa Wyborczej 16.07.19, 19:59
        A kto jest podpisany pod tym "sprostowaniem", tatiana? Znowu polecisz na dywanik do prowadzącego 😁
        • taniarada Re: Kłamstwa Wyborczej 16.07.19, 20:07
          yoma napisała:

> A kto jest podpisany pod tym "sprostowaniem", tatiana? Znowu polecisz na dywani
          > k do prowadzącego 😁
          >
          Co tak dzisiaj gonisz za mną.Tęsknota cię ogarnęła.Ile można pierdzieć we własnym gronie.Yomka takie nie dyskretne pytanie.Gdzie zaginął Czarny pies?
          • kawa_poranna Re: Kłamstwa Wyborczej 16.07.19, 22:01
            taniarada napisał(a):

> yoma napisała:
            >
            > > A kto jest podpisany pod tym "sprostowaniem", tatiana? Znowu polecisz na
            > dywani
            > > k do prowadzącego 😁
            A co tam w temacie?
            Skręcasz go, hłe, hłe?
      • kawa_poranna Re: Kłamstwa Wyborczej 17.07.19, 02:55
        taniarada napisał(a):

> Na wniosek Morawieckich „Wyborcza” zamieściła w poniedziałkowym wydaniu sprosto
        > wanie. Zrobiła to jednak dopiero na siódmej stronie gazety.
        >
        > Stwierdzenie zawarte w opublikowanym 17 czerwca br. w „Gazecie Wyborczej” mater
        > iale prasowym Pana Jacka Harłukowicza pt.: „Jak premier Morawiecki ze znajomymi
        > działki kupował”, że 15-hektarowa działka wrocławskiej parafii garnizonowej „z
        > a którą Mateusz Morawiecki w 2002 roku zapłacił 700 tys. złotych” jest nieprawd
        > ziwe. Na podstawie wyceny rzeczoznawcy majątkowego , sporządzonej w dniu 11 cze
        > rwca br., obecna wartość opisanej działki wynosi 14 349 tys. zł. Mateusz Morawi
        > ecki, Iwona Morawiecka
        >
        > – czytamy.Amen.

A co to ma wspólnegho z tematem wątku?
        Wykazuje, że jednak pisi stosują zasady Chrystusa?
        Zasady wiary katolickiej?
        Hłe, hłe?
    • biologiczny_zegar Ale przypadek. Wczoraj ukazał mi się Jezus. 16.07.19, 23:38
      A propos "katolickie wartości" Pisu...

Co za zbieg okoliczności. Otwieram Biblię i wnet przemawia do mnie Jezus.

Jezus: "Nie wierzysz mi ?"

Ja: "Nie ufam nikomu, kto wiecznie jest ZA a nawet PRZECIW ."

Jezus: "To się zobaczymy w sądzie".

Jak powiedział, tak wrócił do księgi.

No i nadal nie wiem, czy mam nadstawiać policzek, czy rozpruwać ciężarne i dzieci wroga ?!
    • inocom Nie jestem katolikiem 17.07.19, 01:14
      kawa_poranna napisała:

> PiSi nie reprezentują wartości katolickich,
      • kawa_poranna Re: Nie jestem katolikiem 17.07.19, 02:52
        Kaczyński też nie a popatrz!
        Zmusza do pokazywania innych że są.
        Widzisz Dudę jak w lot świętokradczo hostię łapie?
        A widzisz tych co to są oburzeni do czasu gdy wykaże się im, tym pisim, że są jeszcze gorsi?
        Pieta?
        Hłe, hłe?
        Hłe, hłe?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka