Dodaj do ulubionych

LGBT czyli uchodźcy

24.07.19, 05:38
Scenariusz się powiela. W 1915 uchodźcy walnie przyczynili się do zwycięstwa PiS. Obecnie za uchodźców robi LGBT. Biedroń ze Śmiszkiem za pożytecznych idiotów. Skutki mogą być opłakane.
Obserwuj wątek
    • no-popis Re: LGBT czyli uchodźcy 24.07.19, 06:06
      haen2010 napisał:

> Scenariusz się powiela. W 1915 uchodźcy walnie przyczynili się do zwycięstwa Pi
      > S. Obecnie za uchodźców robi LGBT. Biedroń ze Śmiszkiem za pożytecznych idiotów
      > . Skutki mogą być opłakane.
      Ale to chyba naturalne i pozytywne, że mądrzejsi wygrywają rywalizację z głupszymi. Co ?
      • no-popis selekcja pozytywna ... 24.07.19, 06:40
        ...a nie negatywna.
        Coprawda postepu specjalnego nie ma ale to wynika tylko z tego, że głupszy wygrywa z jeszcze głupszym.
    • haen2010 Sorry za 1915 24.07.19, 08:55
      Jakoś machinalnie popełniam ten datownik. Jakoś kojarzy się z ubiegłym stuleciem kiedy homosie byli totalnie dyskryminowani. Nie te czasy, bo dzisiaj uważają się za elitę nowoczesności i postępu odwrotnie proporcjonalną do ich marginesu w społeczeństwie. Aż przykro patrzeć jak gardzą ludźmi o normatywie homogenicznego związku mężczyzny i kobiety.

To się zemści na wszystkich Polakach. Bez wyjątku. PiS to brutalnie wykorzysta i zgnoi Polskę do spodu.
      • pies.na.czarnych Re: Sorry za 1915 24.07.19, 09:37
        No wlasnie. Uchodzca Lenin w 15 jeszcze siedzial:)
        • m.c.hrabia Re: Sorry za 1915 24.07.19, 10:15
          Aż przykro patrzeć jak gardzą ludźmi o normatywie homogenicznego związku mężczyzny i kobiety.

Niewdzięczne zboki, a Henryk tak ich kocha.
      • sverir Re: Sorry za 1915 24.07.19, 11:04
        "Aż przykro patrzeć jak gardzą ludźmi o normatywie homogenicznego związku mężczyzny i kobiety"

Przykro to patrzeć na twoje kolejne wpisy. Może powinieneś przyznać się przed samym sobą, że to cię kręci?
      • pies.na.czarnych Re: Sorry za 1915 24.07.19, 11:20
        > PiS to brutalnie wykorzysta i zgnoi Polskę do spodu.

Przy twojej pomocy.
      • eiran Re: Sorry za 1915 24.07.19, 11:22
        haen2010 napisał:

> Aż przykro patrzeć jak gardzą ludźmi o normatywie homogeniczn
        > ego związku mężczyzny i kobiety.

Monogamicznego może?
        • haen2010 Re: Sorry za 1915 24.07.19, 13:03
          Oczywiście. Kolejna pomyłka.
          • eiran Re: Sorry za 1915 24.07.19, 13:29
            Nie byłem wcale taki pewny. Znajomy lekarz twierdzi, że nie ma różnić między płciami - z tyłu to samo, a i z przodu pasuje jak ulał.
            • haen2010 Re: Sorry za 1915 24.07.19, 14:34
              Piszesz o tym, że wiele par mono lubi sex z trzema wejściami do kobiety? Kładę to na karb satysfakcji z seksu bez zbędnego jej zapłodnienia. Jak ów biblijny Onan co spuszczał nasienie na ziemię.
              • m.c.hrabia Re: Sorry za 1915 24.07.19, 15:11
                Kładę to na karb satysfakcji z seksu bez zbędnego jej zapłodnienia. Jak ów biblijny Onan co spuszczał nasienie na ziemię.

nerwica anankastyczna, podobno da się leczyć.
                • haen2010 Re: Sorry za 1915 29.07.19, 09:36
                  Oj Hrabio! Ty tylko po bożemu? Współczuję. Pod prześcieradłem i z zadartą nocną koszulką. Jeszcze raz szczere wyrazy współczucia.

• nazimno cytuje: 29.07.19, 12:46
                    Pod prześcieradłem i z zadartą nocną koszulką

...
                    oooo tego nie znalem, przetestujemy...
            • nazimno Re: Sorry za 1915 24.07.19, 14:40
              ...goraco dzis tam macie, meieranek, ze takie pierdoly wam we lbie chodza?
    • pies.na.czarnych Re: LGBT czyli uchodźcy 24.07.19, 09:39
      Ja sie zastanawiam kto bedzie nastepny. Lawka wrogow Kulawego jest bardzo krotka, co teraz wymysli?
      • wsk175 Re: LGBT czyli uchodźcy 24.07.19, 11:12
        Miłośnicy jazzu, zwolennicy elektrowni wiatrowych, ateiści i wszyscy o iq powyżej słoika po musztardzie.
        Lista jest długa, trzoda pisia ma z czego wybierać.
        • pies.na.czarnych Re: LGBT czyli uchodźcy 24.07.19, 11:22
          > zwolennicy elektrowni wiatrowych

Tych na razie mozemy wstawic na lawke rezerwowych. Podobno Matelusz teraz bedzie robil w energii odnawialnej.
          • haen2010 Re: LGBT czyli uchodźcy 24.07.19, 13:08
            Też myślę, że PiS ma jeszcze spory wybór dla swoich bezmózgowców. Wystartował z LGBT - to nośne przesłanie. Na kolejnych typuję Ukraińców gdy wzrośnie bezrobocie skutek recesji.
      • snajper55 Re: LGBT czyli uchodźcy 24.07.19, 13:07
        pies.na.czarnych napisała:

> Ja sie zastanawiam kto bedzie nastepny. Lawka wrogow Kulawego jest bardzo krotk
        > a, co teraz wymysli?

Krótka??? Feministki, leworeczni, rudzi, Żydzi, cykliści, łysi, Szwedzi, hokeiści, wrocławianie, bezdzietni, wędkarze...

S.
        • eiran Re: LGBT czyli uchodźcy 24.07.19, 13:30
          Wszystko OK, ale dlaczego Szwedzi?
          • sverir Re: LGBT czyli uchodźcy 24.07.19, 13:31
            Za Potop.
            • eiran Re: LGBT czyli uchodźcy 24.07.19, 13:37
              No tak. No i krakowianie za Zygmunta III Wazę.
              • sverir Re: LGBT czyli uchodźcy 24.07.19, 13:41
                Gdańsk już oberwał za stawianie się Batoremu.
            • snajper55 Re: LGBT czyli uchodźcy 24.07.19, 13:57
              sverir napisał:

> Za Potop.

Za który nie dostaliśmy odszkodowań.

S.
              • eiran Re: LGBT czyli uchodźcy 24.07.19, 14:03
                A jeszcze zwalniają Polaków z pracy. Zapomniałem o IKEAgate.
                • nazimno z wieprzowiny zrezygnuj, meieranek 24.07.19, 14:34
                  ...lepiej sie przygotuj

kobieta.onet.pl/dziecko/niemcy-przedszkole-chcialo-zakazac-wieprzowiny-bunt-rodzicow/dq7wjkd

• eiran Re: z wieprzowiny zrezygnuj, meieranek 24.07.19, 14:47
                    I tak wam do mikrocefalicznej główki wpadło, że da się to powiązać z tematem wątku? Przykro mi, boban, ale nie ma żadnego związku.
                    • nazimno Re: z wieprzowiny zrezygnuj, meieranek 24.07.19, 15:22
                      jestescie zbyt malo inteligentni, zeby to zauwazyc, meieranek,

popracujcie nad soba
                      • eiran Re: z wieprzowiny zrezygnuj, meieranek 24.07.19, 15:27
                        Na pewno, boban, istnieją czytelnicy waszych wpisów, którzy wam przyklasną. Ale ja pozostaję przy swojej racjonalnej opinii, że po raz kolejny wkleiliście linka bez związku z tematem, bo w waszej mikrocefalicznej główce zabrakło miejsca na pomysł, gdzie się z waszym odkryciem pomieścić.
            • pies.na.czarnych Re: LGBT czyli uchodźcy 24.07.19, 14:43
              sverir napisał:

> Za Potop.
              >

:D
    • pies.na.czarnych Re: LGBT czyli uchodźcy 24.07.19, 10:16
      scontent-bru2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/67775076_2785686044794117_7949566418549211136_n.jpg?_nc_cat=105&_nc_oc=AQnoQ7WrlAejmXibISN0Vtc6_BEUMH8hh5G8MrpRDJ9D7bVK3VUlGtZFQk_reEVLtgn4irCAyat4s8hH6wAiJ9-7&_nc_ht=scontent-bru2-1.xx&oh=01402a91625b762a310ae121542cda9c&oe=5DAFBB20
    • oszo-lom-z-rm Re: LGBT czyli uchodźcy 24.07.19, 18:51
      w 1915? TO PIS JUŻ TAK DŁUGO RZĄDZI??
      • m.c.hrabia Re: LGBT czyli uchodźcy 24.07.19, 18:57
        oszo-lom-z-rm napisał:

> w 1915? TO PIS JUŻ TAK DŁUGO RZĄDZI??

1000 letnia rzesza.
    • haen2010 Śmichy chichy, bardzo fajne. 26.07.19, 09:17
      A ja to sobie widzę nowy wcisk w mózgownice wyborców. Na tych, co kochają homosiów i tych co ich nie lubią. Dokładnie tak, jak imigranci - Murzyni i Araby AD 2015, Datownik prawidłowy, hrabio.

Jak myślicie, która większość zwycięży?
      • pies.na.czarnych Re: Śmichy chichy, bardzo fajne. 26.07.19, 10:11
        Jedynie Kulawy ma powody do radości. Jego polityka dzielenia spoleczenstwa sprawdzila sie na nastepnym polu politycznej walki o waaadze.
      • aniechto.only Re: Śmichy chichy, bardzo fajne. 26.07.19, 11:03
        haen2010 napisał:

> Jak myślicie, która większość zwycięży?

Ta większa większość.
    • inocom BendOM spacerować 27.07.19, 01:12
      haen2010 napisał:

> Scenariusz się powiela.

gazetawroclawska.pl/zamiast-marszu-spacer-i-pikiety-organizacje-wspierajace-srodowiska-lgbt-szykuja-sie-do-akcji-w-centrum-wroclawia/ar/c1-14305619
      Ponoć bez utrudniania życia innym.
    • haen2010 Re: LGBT czyli uchodźcy 27.07.19, 07:44
      Nie tylko ja widzę co się święci. Mądrzejsi ode mnie lepiej to opisują.

www.rp.pl/Analizy/307229925-Nizinkiewicz-Wojna-ideologiczna-najbardziej-oplaca-sie-PiS.html

• m.c.hrabia Re: LGBT czyli uchodźcy 27.07.19, 08:09
        Ciekawe jak nazwać osobnika który co kilka dni wrzuca homofobiczne wątki na fk, pożyteczny,............?
        • haen2010 Re: LGBT czyli uchodźcy 27.07.19, 10:46
          Piszesz hrabio swoje byle co by mi dopiec. Nie znajdziesz ani jednego mojego wątku "homofobicznego" zanim PiS nie założył nam partyjki dwóch homosiów ogłupiając parę procent wyborców.
          • pies.na.czarnych Re: LGBT czyli uchodźcy 27.07.19, 11:19
            Od tego czasu stałeś się pożytecznym idiotą?
            • haen2010 Re: LGBT czyli uchodźcy 28.07.19, 05:35
              Oczywiście. Przedtem nisko mi zwisały ich idiotyczne pretensje do małżeństwa i adopcji dzieci. Ale nie byłem przeciwny regulacji ich związków ustawą o partnerstwie. Podobnie jak par hetero bez ślubu. Nawet Palikot, który ich wypromował na swoją zgubę tych żądań nie popierał.
              • pies.na.czarnych Re: LGBT czyli uchodźcy 28.07.19, 10:31
                > idiotyczne pretensje do małżeństwa i adopcji dzieci.

Widzę, że zupełnie nie rozumiesz tego problemu. Nie mam zamiaru tracić czas na wyjaśnianie. Jesteś już za stary aby to miało sens.
                • haen2010 Re: LGBT czyli uchodźcy 28.07.19, 15:22
                  Hmm, a co z eunuchami? Też mają się żenić?
                  • pies.na.czarnych Re: LGBT czyli uchodźcy 28.07.19, 15:36
                    Moglbys troche jasniej bo teraz juz calkiem nie pojmuje o co ci chodzi.
                  • aniechto.only Re: "LGBT czyli uchodźcy czyli eunuchy" by haen 28.07.19, 17:35
                    haen2010 napisał:

> Hmm, a co z eunuchami? Też mają się żenić?

Właśnie udowodniłeś, że nie należy twoich wynurzeń traktować poważnie.
                    • pies.na.czarnych Re: "LGBT czyli uchodźcy czyli eunuchy" by haen 28.07.19, 19:30
                      Zaplatal sie we wlasne jaja.
                      • haen2010 Re: "LGBT czyli uchodźcy czyli eunuchy" b 29.07.19, 06:26
                        Nigdzie nie zaplątał. Bez sensu jest akt monogamicznego związku przeznaczony dla pary hetero w zastosowaniu do homosiów. Z przyczyn naturalnych. Co dość dokładnie na FK wyjaśniłem.

Natomiast związki partnerskie dla nich nie budzą we mnie "obrzydzenia". Popieram.
                        • m.c.hrabia Re: "LGBT czyli uchodźcy czyli eunuchy" b 29.07.19, 09:24
                          nic nie wyjaśniłeś, zaprezentowałeś tylko swój homofobiczny punkt widzenie, a najśmieszniejsze jest ,że mówisz o sensie czy bezsensie czegoś co ciebie nie dotyczy, podobno.
                          • haen2010 Re: "LGBT czyli uchodźcy czyli eunuchy" b 29.07.19, 10:50
                            Wiesz co, hrabio. Pieprzysz trzy po trzy byle pieprzyć. Jak ten troll nopopis. To jest ostatni mój wpis pod twoim "komentarzem". Bye, bye Hrabio!
                            • aniechto.only Re: "LGBT czyli uchodźcy czyli eunuchy" b 29.07.19, 11:02
                              No ale hrabia ma rację, chcesz decydować o czymś, co ciebie nie dotyczy. Ciekawe jaki wrzask by się podniósł, gdyby kobiety zdecydowały, ze mężczyznom nie wolno zapuszczać brody :)
                              • haen2010 Re: "LGBT czyli uchodźcy czyli eunuchy" b 29.07.19, 11:15
                                Nie zniżaj się do obrońców homosiów jak Hrabia, pierdułkami. Lepiej będzie twardo optować za cyrkiem małżeńskim dwojga homosiów z prawem do wychowywania cudzych dzieciaków. To uczciwe.
                                • sverir Re: "LGBT czyli uchodźcy czyli eunuchy" b 29.07.19, 11:47
                                  Uczciwe jest też przyznać się do lęków, zamiast upierać się na temat jakichś niewłaściwych wzorców.
                                  • haen2010 Re: "LGBT czyli uchodźcy czyli eunuchy" b 29.07.19, 19:11
                                    Jakich qrwa lęków? Dość dokładnie wyłożyłem swoje rację - przyrodnicze i społeczne za związkami partnerskimi dla homosiów. Z ich strony tylko hating i bełkot.

No to jeszcze raz zapytam: na ch... wam małżeństwa i adopcje skoro nie możecie zapewnić prostego założenia dla tej fanfaronady - prokreacji.
                                    • m.c.hrabia Re: "LGBT czyli uchodźcy czyli eunuchy" b 29.07.19, 19:45
                                      lęków i obsesji homofoba do kwadratu, przy którym oko to harcerzyk
                                    • sverir Re: "LGBT czyli uchodźcy czyli eunuchy" b 29.07.19, 20:20
                                      "No to jeszcze raz zapytam: na ch... wam małżeństwa i adopcje skoro nie możecie zapewnić prostego założenia dla tej fanfaronady - prokreacji"

A gówno prawda, heniu, teraz przez ciebie katolik przemawia. Instytucja małżeństwa powstała z powodów majątkowych, a nie prokreacyjnych. Jeśli nie wierzysz, to sprawdź - uwierz mi, że i bez małżeństwa można się rozmnożyć.
                              • m.c.hrabia Re: "LGBT czyli uchodźcy czyli eunuchy" b 29.07.19, 11:52
                                on krytykując k k , jednocześnie zachowuję się jak nawiedzony katol, masz wierzyć w to ja wierzę i koniec,
                                bo ja mam rację , uważam ,że coś jest dla mnie bez sensu , to dla innych też to musi być bez sensu,
                                bo ziemia jest płaska i koniec dyskusji,
    • no-popis inna propozycja użycia symbolu "tęczy lgbt". 29.07.19, 07:48
      Można zamiast Matki Boskiej, zamiast symbolu Polski Walczącej, zastosować kolory "tęczy lgbt" jako tło do napisu w Auschwitz i zrobić tło tęczowe do napisu "Arbeit macht frei".
      Jak sądzicie co wtedy będzie się działo ?
      A może Mieszkowski się odważy ?
      • sverir Re: inna propozycja użycia symbolu "tęczy lgbt". 29.07.19, 07:54
        "Jak sądzicie co wtedy będzie się działo ?"

Wiem, że żaden z rzekomych przeciwników "obrażania" słowa wtedy nie powie.
        • no-popis Re: inna propozycja użycia symbolu "tęczy lgb 29.07.19, 08:03
          sverir napisał:

> "Jak sądzicie co wtedy będzie się działo ?"
          >
          > Wiem, że żaden z rzekomych przeciwników "obrażania" słowa wtedy nie powie.
          Tylko tyle ?
          Ponadto "żaden" to nieprawda. Osobiście bym to potępił bo to miejsce dla wielu ludzi święte. A jak jest już JEDEN to ŻADEN jest nieprawdziwe ;)
          A jak sądzisz , jak zachowaliby się Ci to uważają, że jest to dowód wolności ?
          • sverir Re: inna propozycja użycia symbolu "tęczy lgb 29.07.19, 08:32
            "Ponadto "żaden" to nieprawda. Osobiście bym to potępił bo to miejsce dla wielu ludzi święte. A jak jest już JEDEN to ŻADEN jest nieprawdziwe ;)"

Ano właśnie, potępiłbyś to jako obrażanie miejsca pamięci, a nie jako obrazanie środowiska LGBT. Słabe to więc porównanie.

"A jak sądzisz , jak zachowaliby się Ci to uważają, że jest to dowód wolności ?"

To zależy którzy. Ja bym powiedział,że to przesada, ale nie oczekiwałbym darcia pasów z kogoś, kto stosuje takie prowokacje.

Widzisz, cały problem w tym, że strony tego sporu uważają, że wolność słowa jest jakąś świętością, ale tylko w granicach obrażania przeciwników. Jakaś "artystka" wyskakuje z "cipkomaryjką" i to niby wolność. Ktoś inny mówi o lesbach i pedałach i też uważa,że to tylko wolność słowa. A gdyby tak zamiast zadawać głupie pytania "co by było gdyby?" po prostu zacząć się szanować?
            • no-popis Re: inna propozycja użycia symbolu "tęczy lgb 29.07.19, 08:40
              sverir napisał:

> "Ponadto "żaden" to nieprawda. Osobiście bym to potępił bo to miejsce dla wielu
              > ludzi święte. A jak jest już JEDEN to ŻADEN jest nieprawdziwe ;)"
              >
              > Ano właśnie, potępiłbyś to jako obrażanie miejsca pamięci, a nie jako obrazanie
              > środowiska LGBT. Słabe to więc porównanie.
              Tak.
              > To zależy którzy.

Dyplomata :) !

Ja bym powiedział,że to przesada, ale nie oczekiwałbym darcia
              > pasów z kogoś, kto stosuje takie prowokacje.
              >
              > Widzisz, cały problem w tym, że strony tego sporu uważają, że wolność słowa jes
              > t jakąś świętością, ale tylko w granicach obrażania przeciwników. Jakaś "artyst
              > ka" wyskakuje z "cipkomaryjką" i to niby wolność. Ktoś inny mówi o lesbach i pe
              > dałach i też uważa,że to tylko wolność słowa. A gdyby tak zamiast zadawać głupi
              > e pytania "co by było gdyby?" po prostu zacząć się szanować?
              >
              • sverir Re: inna propozycja użycia symbolu "tęczy lgb 29.07.19, 10:20
                " Dyplomata :) !"

Od urodzenia. Oczywiście, że mierzi mnie, gdy lewicujące środowisko widzi w portrecie Mao "nawiązanie do kultury Chin", a w szczerbcu czy krzyżu celtyckim propagowanie nazizmu. Razi mnie, kiedy jedna gęba jest od napieprzania o wolności słowa i poglądów, a druga od nawoływania do prawnego zakazywania ich manifestowania, gdy sa niezgodne z oczekiwaniami. Irytuje mnie, kiedy lewicująca działaczka "praw człowieka" domaga się zakazania jakiegoś marszu, bo MOŻE będą propagowane tam poglądy faszystowskie, przy czym owe poglądy faszystowskie to hasło "Bóg - honor - ojczyzna".
                Sęk w tym, że tok rozumowania jest podobny po obu stronach. Wolność to jest wtedy, kiedy mówimy my. Kiedy mówią inni, to jest przekroczenie granic.
                Moja sympatia po stronie tych lewicujących wynika jedynie z faktu, że to nie oni biegają za procesjami Bożego Ciała i to nie oni rzucają kamieniami czy racami w modlących się. Jesli tak się dzieje, to bardzo sporadycznie w skali kraju. Natomiast każdy marsz, każde zgromadzenie tzw. środowiska LGBT wywołuje agresję prawej strony. Niech sobie maszerują, niech protestują, nawet niech palą race i skandują, ale stosowanie przemocy to przekroczenie granic.
                • man_sapiens Re: inna propozycja użycia symbolu "tęczy lgb 29.07.19, 15:31
                  Prawo do demonstrowania swoich poglądów - jak najbardziej, to oczywiste. Także demonstrowanie swojego podziwu dla Mao.
                  Ale to prawo kończy się natychmiast, gdy w czasie demonstracji nawołuje się do pogardy, napaści i dyskryminacji jakiś ludzi.
                  • sverir Re: inna propozycja użycia symbolu "tęczy lgb 29.07.19, 15:37
                    "Prawo do demonstrowania swoich poglądów - jak najbardziej, to oczywiste. Także demonstrowanie swojego podziwu dla Mao"

Tak jest. A nawet podziw dla Hitlera czy Stalina. Ale w tym przypadku mowa o tolerancji dla jednego z nich.

"Ale to prawo kończy się natychmiast, gdy w czasie demonstracji nawołuje się do pogardy, napaści i dyskryminacji jakiś ludzi"

Ugrupowanie głosi: wszyscy ludzie są wspaniali, wszystkich trzeba szanować, nie wolno wobec nikogo stosować przemocy, jednakże wg nas każdy najlepiej pracuje w swoim kraju.
                    Mamy już do czynienia z pogardą?
      • man_sapiens Re: inna propozycja użycia symbolu "tęczy lgbt". 29.07.19, 15:35
        A czy można jako tła dla akowskiej kotwicy użyć np. obrazu splątanych różańców? Albo zdjęcie wraku ze Smoleńska? Czy raczej byłaby to profanacja.
    • wislok1 Nie o to chodzi 29.07.19, 19:28
      To nie ma znaczenia

Wroga zawsze JarKacz stworzy

W rezerwie sa Niemcy, Unia Europejska, Rosja, itd...

Problemem jest to, ze JarKacz pisze scenariusz i go realizuje, a opozycja zamiast atakowac panicznie broni sie i zamiast sie zjednoczyc sama jest rozbita

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka