haen2010 24.09.19, 13:06 Popularna nazwa takiego domku uzyskała wreszcie pełne, oficjalne znaczenia. Podobno Pan Minister wyremontował sobie ten przytulny burdelik za unijne, czyli stricte publiczne pieniądze? Przechodzimy do historii unijnej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
borrka Tak twierdziła w telewizorze Róża Thun 24.09.19, 13:13 Ale to wróg ludu bożego! Odpowiedz Link Zgłoś
maotsetung Re: Dom Publiczny. 24.09.19, 13:16 maotsetung 24.09.19, 10:10 Podobno ten Kurdupel skorzystał z dofinansowania 50% kosztów remontu z UE na kamienicę , bo celem remontu był DOM PIELGRZYMA!!! Jeśłi tak to kardynalna zmiana przeznaczenia budynku...SEX na potrzeby pielgrzymów? Nooooo, pięknie takie jaja to tylko za czasów rządów PiSiej ferajny... Odpowiedz Link Zgłoś
wsk175 Re: Dom Publiczny. 24.09.19, 13:23 pisi naród lubi na pielgrzymki jeździć przecież. Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Re: Dom Publiczny. 24.09.19, 14:36 maotsetung napisał: Podobno ten Kurdupel skorzystał z dofinansowania 50% kosztów remontu z UE na kamienicę , bo celem remontu był DOM PIELGRZYMA!!! Jeśłi tak to kardynalna zmiana przeznaczenia budynku. Ale o co Ci chodzi? Pielgrzym to nie człowiek? Przecież on też, jak ksiądz, marszałek (sejmu) czy poseł (pięta) ma w tej materii określone potrzeby. Przecież taki pielgrzym, umęczony peregrynacją, potrzebuje zjeść, wypić i przespać się, a że w łóżku znajdzie przy okazji jakąś panienkę.... Odpowiedz Link Zgłoś
asdfg2018 Re: Dom Publiczny. 24.09.19, 14:09 Nie mogę się doczytać co na to wszystko jego szanowna małżonka ? Wiadomo coś ktoś ? On taki bidula nasza zarobiony i zalatany , zarobiony i zalatany dla ojczyzny oczywiście że nie ogarniał a teraz obrzydliwe pismaki jego się czepiajoM i jak ich tu nie "zrepolonizować" ? ps Czy on też latał z ogrodnikiem ? - dro ży zna Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Dom Publiczny. 24.09.19, 14:17 Co tam małżonka, pecunia non olet. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Dom Publiczny. 24.09.19, 16:19 Trzy doby zabiegów z algami, wyżywienie ekstra dla dwóch osób i prezenty od Uzdrowiska Rabczański Zdrój Medical SPA czekające w dwuosobowym pokoju – tak między 30 kwietnia, a 3 maja wypoczywał wiceminister finansów Marian Banaś (62 l.) ze swoją towarzyszką. Problem w tym, że nie wiadomo, kto za to zapłacił. www.fakt.pl/wydarzenia/polityka/kto-zaplacil-za-majowke-ministra-mariana-banasia-z-rzadu-pis/hp88q3t Poprosiliśmy więc polityka o wyjaśnienia. – Byłem z żoną, już dawno zapłaciłem fakturę wystawioną na moje nazwisko – zapewnia. Niestety, nie mówi prawdy. Fakturę na jego nazwisko wystawiono dopiero wczoraj (na prośbę „asystenta” - przyp. red.)! I wysłano pocztą. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Dom Publiczny. 24.09.19, 14:27 asdfg2018 napisał(a): > Nie mogę się doczytać co na to wszystko jego szanowna małżonka ? Wiadomo coś kt > oś ? > On taki bidula nasza zarobiony i zalatany , zarobiony i zalatany dla ojczyzny o > czywiście że nie ogarniał a teraz obrzydliwe pismaki jego się czepiajoM i jak i > ch tu nie "zrepolonizować" ? > ps > Czy on też latał z ogrodnikiem ? Naprawdę ten wątek sprawy uważasz za najważniejszy ? To, że zaniżał podatki, że był szefem służb celnych oraz szefem Krajowej Administracji Skarbowej w tym policji skarbowej to już mniej ważne ? Naprawdę chcesz stanąć w równym szeregu z Heniem i zapijaczonym maotsetungiem ? > - > dro > ży > zna Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Re: Dom Publiczny. 24.09.19, 14:49 no-popis napisała: To, że zaniżał podatki, że był szefem służb celnych oraz szefem Krajowej Administracji Skarbowej w tym policji skarbowej to już mniej ważne ? żabciu, właśnie to co napisałaś jest w tej sprawie najważniejsze. Bo jeśli burdel prowadzi jakiś Masa, Kiełbasa czy inny Słowik to jest normalka, to jest niejako przypisane do ich "zawodu" i od takich ludzi trudno wymagać postaw etycznych, uczciwości i działania na dobro państwa. Ale jeśli osobnikowi prowadzącemu burdel i czerpiącemu z tego zyski powierza się niesłychanie ważne stanowiska państwowe to ja tu czegoś nie rozumiem. Bo albo odpowiedzialne za "prześwietlanie" kandydatów na takie funkcje nie dopilnowały sprawy, a wtedy powinny się w nich posypań dymisje, albo, wręcz przeciwnie, doskonale o "drugim życiu" tego pana wiedziały i była to po prostu smycz (z kolczatką) na której go trzymano. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k bzdety... 24.09.19, 15:00 wynajmowanie komu swojego domu - z ktortego ten ktos ucznil bzurdel - nie oznacza, ze samemu sie za ten burdel odpowiada. Gdybys znal sie na umowach najmu - tobys wiedzial, ze sa ich dwa rodzaje: takie ze namujacy okresla cel - wynajmu i najemca musi sie do nich dostosowac, oraz takie, gdzie okresla sie tylko kwote i czas najmu - a cele najmu okresla sam najemca. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: bzdety... 24.09.19, 15:12 j-k napisał: > wynajmowanie komu swojego domu - z ktortego ten ktos ucznil bzurdel > - nie oznacza, ze samemu sie za ten burdel odpowiada. > > Gdybys znal sie na umowach najmu - tobys wiedzial, ze sa ich dwa rodzaje: > > takie ze namujacy okresla cel - wynajmu i najemca musi sie do nich dostosowac, > oraz takie, gdzie okresla sie tylko kwote i czas najmu - a cele najmu okresla s > am najemca. No właśnie. Czy cel kamienicy określił wynajmujący czy najemca? Czyż to nie Banaś zrobił z kamienicy dom schadzek biorąc do zarządzania tym interesem właściwego człowieka, czyli znanego bandytę, z którym jest na ty? S. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k albo nie okreslil 24.09.19, 15:28 snajper55 napisał: No właśnie. Czy cel wynajmu kamienicy określił wynajmujący czy najemca? - a tego nie wiadomo i dlatego sprawa jest niejasna. Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Re: albo nie okreslil 24.09.19, 18:03 j-k napisał: - a tego nie wiadomo i dlatego sprawa jest niejasna. Nie ściemniaj (nomen omen) doktorku. Sprawa może by "niejasna" w przypadku zwykłego Kowalskiego (z góry przepraszam wszystkich Kowalskich) który jest szarym obywatelem i nie ma wpływu na funkcjonowanie instytucji państwowych. Prowadzenie agencji towarzyskiej nie jest niezgodne z prawem, można ją sobie zarejestrować i zatrudniać personel żeński, męski i nijaki; tego typu "przybytki" są tak stare jak ludzkość i żadne krucjaty, egzorcyzmy czy moralitety tego nie zmienią. Ale jeśli dotyczy to szefa instytucji o takich tradycjach jak NIK, i cieszących się takim (jeszcze?) zaufaniem to nie może być mowy o "niejasnej sprawie".Tu powinny obowiązywać inne standardy, tu jakakolwiek "niejasność" powinna być dyskwalifikująca. Nie czujesz tego doktorku? Kiedy powstała (dość sztuczna zresztą) niejasność w tzw. "aferze zegarkowej" to Sławomir Nowak natychmiast podał się do dymisji; mało tego - zrezygnował nawet z poselskiego mandatu. A przypominam - przedmiotem "zbrodni" był czasomierz wart mniej więcej jedną ministerialna pensję. A ostatecznie został on uniewinniony prawomocnym wyrokiem sądu Natomiast oświadczenie majątkowe "nieskazitelnie uczciwego" banasia jest od ponad pół roku sprawdzane przez CBA i już samo to powinno być przeszkodą do powierzania mu najwyższych stanowisk w państwie. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: bzdety... 24.09.19, 15:12 j-k napisał: > wynajmowanie komu swojego domu - z ktortego ten ktos ucznil bzurdel > - nie oznacza, ze samemu sie za ten burdel odpowiada. > > Gdybys znal sie na umowach najmu - tobys wiedzial, ze sa ich dwa rodzaje: > > takie ze namujacy okresla cel - wynajmu i najemca musi sie do nich dostosowac, > oraz takie, gdzie okresla sie tylko kwote i czas najmu - a cele najmu okresla s > am najemca. Problemem tu są nie birdele ale zanikanie dochodów i źródło majątku. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Dom Publiczny. 24.09.19, 15:07 Dziennikarka prowadząca ten wywiad nie bardzo rozumie o co Kamińskiemu chodzi. Ja bym zatytułował ten reportaż tak: "Państwo z dychty i jego służby". wyborcza.pl/7,155287,25226185,stawka-za-najem-kamienicy-banasia-trzykrotnie-nizsza-niz-na.html#s=BoxWyboMT Odpowiedz Link Zgłoś
qinto Re: Dom Publiczny. 24.09.19, 15:36 erte2 napisał: > no-popis napisała: > To, że zaniżał podatki, że był szefem służb celnych oraz szefem Krajowej Adm > inistracji Skarbowej w tym policji skarbowej to już mniej ważne ? > > żabciu, właśnie to co napisałaś jest w tej sprawie najważniejsze. Bo jeśli burd > el prowadzi jakiś Masa, Kiełbasa czy inny Słowik to jest normalka, to jest niej > ako przypisane do ich "zawodu" i od takich ludzi trudno wymagać postaw etycznyc > h, uczciwości i działania na dobro państwa. Ale jeśli osobnikowi prowadzącemu b > urdel i czerpiącemu z tego zyski powierza się niesłychanie ważne stanowiska pań > stwowe to ja tu czegoś nie rozumiem. Bo albo odpowiedzialne za "prześwietlanie" > kandydatów na takie funkcje nie dopilnowały sprawy, a wtedy powinny się w nich > posypań dymisje, albo, wręcz przeciwnie, doskonale o "drugim życiu" tego pana > wiedziały i była to po prostu smycz (z kolczatką) na której go trzymano. > > żabciu, właśnie to co napisałaś jest w tej sprawie najważniejsze Ciebie już nie można czytać kubusiu puchatku, do faceta zwracasz się żabciu? Masz starczą demencję kubusiu. Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Re: Dom Publiczny. 24.09.19, 18:24 qinto Spójrz na drzewko dobry człowieku, a zobaczysz że każdy wpis tegoż osobnika zaczyna się od "no popis napisała". Co prawda w tekście toto pisze o sobie w rodzaju męskim, ale do końca nie jest to określone. Więc może to jakiś szatański gender jest, albo - o zgrozo! - LGBT? A poza tym zwierzątko o nazwie "żaba" występuje w języku polskim tylko w rodzaju żeńskim, choć jest rozdzielnopłciowe. Nie ma słowa "żab" określającego osobnika płci męskiej. No a żabie dziecko to jest właśnie "żabcia". Żona do męża: - Kochany, czy to prawda że płazy nie mają mózgu? - Tak żabciu.... P.s. Powyższy tekst przeczytaj dwa razy, po czym wypij szklankę wody, dziesięć minut odpocznij i przeczytaj jeszcze raz. Może wtedy coś z tego zrozumiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k no to dobrze, ze za Unijne. 24.09.19, 14:29 a nie polskie. Niech Unijni sie o to martwia - bo ten dom - jak sama nazwa mowi - jest dla nich wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Re: no to dobrze, ze za Unijne. 24.09.19, 14:51 j-k napisał: no to dobrze, ze za Unijne a nie polskie. I ty się podajesz za ekonomistę? Odpowiedz Link Zgłoś
j-k zwroc sie o to do autora wontku 24.09.19, 14:56 - bo ja nawiazalem tylko do jego wypowiedzi: ... "Podobno Pan Minister wyremontował sobie ten przytulny burdelik za unijne".... Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: no to dobrze, ze za Unijne. 24.09.19, 15:00 erte2 napisał: > j-k napisał: > no to dobrze, ze za Unijne a nie polskie. > > I ty się podajesz za ekonomistę? i chemika, specjalistę od c2h5oh , smakosz to też specjalista. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: no to dobrze, ze za Unijne. 24.09.19, 15:08 erte2 napisał: > j-k napisał: > no to dobrze, ze za Unijne a nie polskie. > > I ty się podajesz za ekonomistę? Lepszy z niego ekonomista niż ty polonista.Rymy częstochowskie.A teraz marsz do kąta. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Ja cię kręcę 24.09.19, 15:07 Sporo trolli ze stajni totalnej deprawacji. Uaktywnili się mocno. Kto potrafi .. ich namierzać .. niech namierza. Wyniki już są ciekawe. A mogą być jeszcze ciekawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Dom Publiczny. 24.09.19, 15:09 > Podobno Pan Minister wyremontował sobie ten przytulny burdelik za unijne, czyli stricte publiczne pieniądze? Podobno? Przeciez jest na budynku tabliczka z informacja. Przypadkowo nie zakleili jej tasma. Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: Dom Publiczny. 24.09.19, 15:21 Wiara wiarą,ale "padalec" dokucza,więc taki obiekt konieczny. A jako wyznawcę jeszcze spowiedz obowiązuje. Odpowiedz Link Zgłoś
kolor Re: Dom Publiczny. 24.09.19, 16:23 W 2007 był szefem Służby Celnej, i w tym roku dostał kamienicę. Przypadek? Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Dom Publiczny. 24.09.19, 16:30 Juz wczesniej pisalem, ze nalezy sprawdzic jakie wyniki mial UC w tamtych czasach jezeli chodzi o wykrywalnosc towarow zabronionych. Papierosy, podrobki itp. Odpowiedz Link Zgłoś
aniechto.only Re: Dom Publiczny. 24.09.19, 16:47 "Przyszedł pan Stanisław, bezdomny akowiec, i podarował mi kamienicę. Niestety zmarl." Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Dom Publiczny. 24.09.19, 17:18 kolor napisał: > W 2007 był szefem Służby Celnej, i w tym roku dostał kamienicę. > Przypadek? Dokładnie. To jest istotne ! A nie jakiś burdel czy coś tam coś tam. Pełna kompromitacja PiS ! Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Dom Publiczny. 24.09.19, 19:33 Zapomniałeś ludzikow dodać, że Totalna Opozycja jest jeszcze gorsza, czego dowodzi afera z zegarkiem Nowaka, przy której bledną PISowskie spółki, kamienice, burdele, skur....nie Martusi i Joanny, i Emilii etc. etc. Oczywiście, morderstwa za które odpowiadają Tusk i Schetyna, bo one są POlityczne. To ci POdpowiedziałem. A teraz przypomnij sobie, co ci poradziła Miętowe Loczki. Odpowiedz Link Zgłoś
eiran Re: Dom Publiczny. 24.09.19, 16:43 Osobiście uważam, że smród wokół Pancernego Mariana jest znacznie donośniejszy, niż się wydaje na pierwszy rzut oka (czy też wetchnięcie nosa); a skromny burdelik na Biskupa Krasickiego pachnie fiołkami w zestawieniu z innymi dokonaniami Mariana. 1. Niejasne okoliczności wejścia w posiadanie kamienicy na Biskupa K. - ktoś poza pisiactwem wierzy w darowiznę od AK-owca? 2. Ukrywanie wziętego przez syna kredytu pod zastaw nieruchomości będącej własnością ojca. 3. Wędrówka syna pomiędzy zarządami spółek skarbu państwa - w tym takich w branży zbrojeniowej (w której synek nie ma literalnie żadnego doświadczenia i kwalifikacji) 4. Co najmniej dziwaczny zakres działalności "fundacji" syna, przypadkowo zbieżny z przedmiotem działalności jednej ze spółek, na której czele się - na kilka miesięcy - znalazł. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Dom Publiczny. 24.09.19, 16:46 Smrod za nim ciagnie sie juz latami www.fakt.pl/wydarzenia/polityka/kto-zaplacil-za-majowke-ministra-mariana-banasia-z-rzadu-pis/hp88q3t Odpowiedz Link Zgłoś
kolor Re: Dom Publiczny. 24.09.19, 16:59 Oooo, to on tam nie był z żoną, tylko z partnerką? Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Dom Publiczny. 24.09.19, 17:17 No, chyba nie po to jest na "ty" z alfonsami, żeby weekend w spa spędzać z żoną. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Dom Publiczny. 24.09.19, 17:20 Do lasu drewna sie nie wozi. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Rutkowski tych stron 24.09.19, 17:52 eiran napisał: > Osobiście uważam, że smród wokół Pancernego Mariana jest znacznie donośniejszy, > niż się wydaje na pierwszy rzut oka (czy też wetchnięcie nosa); a skromny bur > delik na Biskupa Krasickiego pachnie fiołkami w zestawieniu z innymi dokonaniam > i Mariana. > > 1. Niejasne okoliczności wejścia w posiadanie kamienicy na Biskupa K. - ktoś po > za pisiactwem wierzy w darowiznę od AK-owca? > 2. Ukrywanie wziętego przez syna kredytu pod zastaw nieruchomości będącej własn > ością ojca. > 3. Wędrówka syna pomiędzy zarządami spółek skarbu państwa - w tym takich w bran > ży zbrojeniowej (w której synek nie ma literalnie żadnego doświadczenia i kwali > fikacji) > 4. Co najmniej dziwaczny zakres działalności "fundacji" syna, przypadkowo zbież > ny z przedmiotem działalności jednej ze spółek, na której czele się - na kilka > miesięcy - znalazł. > Poczuł smród.Ten ma nosa.Nie śmierdzi mu Wisła bo to smród od Peowca.Tu mu śmierdzi.Jakie to czułe powonienie ma nasz detektyw. AN ty soczek z wyciśniętego BURAKA wyhodowanym na łajnie z Czajki (Szajki) PO-KO słyszałeś o mieszkanku swojego idola Kropiwnickiego w którym najemca zrobił burdel? A Kropiwnicki wiedział, nikomu nic nie powiedział, a wasza prokuratura sprawę umorzyła.Nu powoniał. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Rutkowski tych stron 24.09.19, 18:09 przeceniony , potrafisz udawać normalnego? a nie udowadniać żeś debil, tego akórat nie musisz, wszyscy o tym wiedzą. Odpowiedz Link Zgłoś
kolor Re: Rutkowski tych stron 24.09.19, 18:13 Ciekawe czy w tym hotelu na godziny bywał Tymek że swoją dziewczyną Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Rutkowski tych stron 24.09.19, 18:20 m.c.hrabia napisał: > przeceniony , potrafisz udawać normalnego? a nie udowadniać żeś debil, tego akó > rat nie musisz, wszyscy o tym wiedzą. AkÓrat piszesz leminży nieuku ? Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Re: Rutkowski tych stron 25.09.19, 00:00 no-popis napisała: AkÓrat piszesz leminży nieuku ? Weś rzapciu pot ówagę rze pisze on do wyjonkowego matoła, a wienc posłógóje siem orrtografiom i gramatykom dla niego zrozumiałom. A teraz pilnuj się, bo z twoich wpisów wyłowię każdego babola, każdy źle postawiony przecinek i każdą literówkę; a zauważyłem że popełniasz ich niemało. I nie omieszkam ci tego wytknąć. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Rutkowski tych stron 25.09.19, 07:49 erte2 napisał: > no-popis napisała: > AkÓrat piszesz leminży nieuku ? > > Weś rzapciu pot ówagę rze pisze on do wyjonkowego matoła, a wienc posłógóje sie > m orrtografiom i gramatykom dla niego zrozumiałom. wy tr o lle z tro llowni tak siEM wzajemnie wsPOmagacie na swoich dyżurach ? Robisz za wyższego funkcyjnie trolla od tego prostaka hrabiego czy masz dyżur? > A teraz pilnuj się, bo z twoich wpisów wyłowię każdego babola, każdy źle postaw > iony przecinek i każdą literówkę; a zauważyłem że popełniasz ich niemało. I nie > omieszkam ci tego wytknąć. Odpowiedz Link Zgłoś
qinto Re: Rutkowski tych stron 25.09.19, 08:13 no-popis napisała: > erte2 napisał: > > > no-popis napisała: > > AkÓrat piszesz leminży nieuku ? > > > > Weś rzapciu pot ówagę rze pisze on do wyjonkowego matoła, a wienc posłógó > je sie > > m orrtografiom i gramatykom dla niego zrozumiałom. > wy tr o lle z tro llowni tak siEM wzajemnie wsPOmagacie na swoich dyżurach ? Ro > bisz za wyższego funkcyjnie trolla od tego prostaka hrabiego czy masz dyżur? > > A teraz pilnuj się, bo z twoich wpisów wyłowię każdego babola, każdy źle > postaw > > iony przecinek i każdą literówkę; a zauważyłem że popełniasz ich niemało. > I nie > > omieszkam ci tego wytknąć. Wszyscy popełniamy jakieś błędy w pisowni, ale jak zwróciłem uwagę jak nick ze stajni PO napisał (ła) łupierz, to mój post został wysłany w kosmos. Zwróciłem uwagę w spokojnym tonie, na pewno nie w sposób hejterski, a jednak mój post wyfrunął. Ten wątek wisi dalej "dumnie" tu link: forum.gazeta.pl/forum/w,28,168725597,168725597,Moze_niech_temu_z_lupierzem_ktos_pokaze_swiat_.html?p=168725597 Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Rutkowski tych stron 25.09.19, 08:28 qinto napisał: > no-popis napisała: > > > erte2 napisał: > > > > > no-popis napisała: > > > AkÓrat piszesz leminży nieuku ? > > > > > > Weś rzapciu pot ówagę rze pisze on do wyjonkowego matoła, a wienc p > osłógó > > je sie > > > m orrtografiom i gramatykom dla niego zrozumiałom. > > wy tr o lle z tro llowni tak siEM wzajemnie wsPOmagacie na swoich dyżurac > h ? Ro > > bisz za wyższego funkcyjnie trolla od tego prostaka hrabiego czy masz dyż > ur? > > > A teraz pilnuj się, bo z twoich wpisów wyłowię każdego babola, każd > y źle > > postaw > > > iony przecinek i każdą literówkę; a zauważyłem że popełniasz ich ni > emało. > > I nie > > > omieszkam ci tego wytknąć. > > > Wszyscy popełniamy jakieś błędy w pisowni, ale jak zwróciłem uwagę jak nick ze > stajni PO napisał (ła) łupierz, to mój post został wysłany w kosmos. Zwr > óciłem uwagę w spokojnym tonie, na pewno nie w sposób hejterski, a jednak mój p > ost wyfrunął. Ten wątek wisi dalej "dumnie" > tu link: forum.gazeta.pl/forum/w,28,168725597,168725597,Moze_niech_temu_z_lupierzem_ktos_pokaze_swiat_.html?p=168725597 Moderator współpracuje z leminżymi żołnierzykami w sposób ewidentny i od lat. Czasami, co widać, uczestniczy w dyskusji. Nie zwracałem nigdy uwagi na pisownię dyskutantom. Nie jestem mistrzem w tej dziedzinie. Odwdzięczams ię tylko hejterom, którzy nie mając argumentów w dyskusji czepiali sie przecinków itp podsumowując i uogołniając, że Ci inni, Ci nie z lewactwa, to sOM niedokształcone i się odwdzięczam. Tak samo jak do wszyskich pisałem w formie z dużej litery czyli Ty, Wy, Ci, Tobie ale nauczyli mnie tutaj lewackie hetjterki i hejterzy, szczególnie agresywne były te z początków KOD i Nowoczesna, że do dzisiaj używam wobec przeciwników niehonorowych pisownię z małej litery. Prosiłem i apelowałem aby szanować się przynajmniej formalnie ale nie tylko hejterzy ale moderator wysyłał mnie, tak jak teraz Ciebie, na oślą a więc , w tym przypadku również, zacząłem stosować te same metody. Z lubością obserwuję jak hejter piszący o tym, że Kaczynski jest szpiegiem Putina przebiera z wściekłości nóżkami i POdskakuje z nerów jak zaraz po tym dopiszę o POdejrzeniach, których zresztą nie akcpetuję, wobec Tuska - Oskara. Jakim mieczem wojujesz od takiego giniesz - to do lewactwa i moderatora. Niestety moderacja zajmuje tu pozycję POlityczną a nie regulaminową bo życzenia śmierci dla Kaczyńskiego do dzisiaj są nieruszone w archiwum tego forum a "wilcze oczy " Tuska wylatują w kosmos ale ....kjarma wróciła w 2015 roku i tego nie rozumieją i brną dalej , i dalej tarzają się w błocie. Odpowiedz Link Zgłoś