Dodaj do ulubionych

Ksiądz uderzył kobietę, która broniła ofiar probos

28.11.19, 00:37
Ksiądz uderzył kobietę, która broniła ofiar proboszcza oskarżonego o pedofilię. Jest nagranie.
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114883,25453745,zgorzelec-ksiadz-uderzyl-kobiete-ktora-bronila-ofiar-proboszcza.html#a=357&c=159&s=BoxNewsImg5
Uderzona kobieta złożyła pisemne zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa do prokuratury w Zgorzelcu. Jak podaje serwis Natemat.pl, ksiądz, który ją uderzył, to diecezjalny konserwator zabytków, który zjawiał się też na poprzednich rozprawach przeciwko Piotrowi M. Rzecznik kurii legnickiej ks. Waldemar Wesołowski ubolewa, że do sytuacji doszło i podkreśla, że ksiądz nie reprezentował kurii w sądzie (miała to być jego prywatna wizyta).
Obserwuj wątek
    • pies.na.czarnych Re: Ksiądz uderzył kobietę, która broniła ofiar p 28.11.19, 10:38
      • farkasarka Znaczy uderzył ją w miejsce mało wrażliwe 28.11.19, 10:51
        i prokuratura nie postawi kieckowemu łobuzowi zarzutów.
        W Państwie PiS jest przyzwolenie dla tej kasty na posuwanie ministrantów i dawanie im do zlizywania śmietanki z kolan księży. To taki współczesny rodzaj "Ciumkania".
      • farkasarka Poważna uwaga co do dublowania wątków 28.11.19, 11:23
        czy nie uważacie, że jeśli ktoś zauważy iż zdublował wątek, tak jak ja ten zdublowałem, to powinien mieć możliwość samemu usunąć ten wątek?
        • pies.na.czarnych Re: Poważna uwaga co do dublowania wątków 28.11.19, 11:46
          Zgłoś sam i po kłopocie.
        • lech1966 Re: Poważna uwaga co do dublowania wątków 01.12.19, 18:39
          farkasarka napisał:

> czy nie uważacie, że jeśli ktoś zauważy iż zdublował wątek, tak jak ja ten zdub
          > lowałem, to powinien mieć możliwość samemu usunąć ten wątek?

My uważamy, uważamy też że POwinna być możliwość edycji POwiedzmy 5min PO wysłaniu, dlatego że czasem wychodzą głupoty nie z tej ziemi i np. ayranek ma sie co czego czepić. A tak każdy by przeczytał, POprawił i byłoby git nawet dla admilicjantów. Nie uważacie?
          • x2468 Re: Poważna uwaga co do dublowania wątków 27.12.19, 19:25
            Belkot polanalfabety.
    • taniarada Re: Ksiądz uderzył kobietę, która broniła ofiar p 28.11.19, 12:36
      Każdy ma prawo do prywatności. Ksiądz był “po cywilnemu” więc tym bardziej należy szanować jego prywatność. Na chamskie zachowanie możliwa jest wyłącznie chamska interwencja, bo jak się okazało inne , wcześniejsze okazały się bezskuteczne.
      Należy również mieć świadomość, iż ten radykalny babol przyjechał aż z Krakowa aby siać nienawiść i prowokować burdy. Tak właśnie wygląda zachowanie tęczowych frustratów pod firmą LGBT.
      • farkasarka PiSior broni pedofila, to standard 28.11.19, 12:50
        taniarada napisał(a):
        > e.
        > Należy również mieć świadomość, iż ten radykalny babol przyjechał aż z Krakowa
        > aby siać nienawiść i prowokować burdy. Tak właśnie wygląda zachowanie tęczowych
        > frustratów pod firmą LGBT.
        • taniarada Gdybyś czytał moje posty to zawsze bronię 28.11.19, 13:23
          farkasarka napisał:

> taniarada napisał(a):
          > > e.
          > > Należy również mieć świadomość, iż ten radykalny babol przyjechał aż z Kr
          > akowa
          > > aby siać nienawiść i prowokować burdy. Tak właśnie wygląda zachowanie tęc
          > zowych
          > > frustratów pod firmą LGBT.
          Taki mój standard.Mam to w genach zapisane.Amen.
          • pies.na.czarnych Re: Gdybyś czytał moje posty to zawsze bronię 28.11.19, 13:27
            > Taki mój standard.Mam to w genach zapisane.Amen.

Pedofile wszystkich krajów łączą się!
          • farkasarka Re: Gdybyś czytał moje posty to zawsze bronię 28.11.19, 14:11
            taniarada napisał(a):

> farkasarka napisał:
            >
            > > taniarada napisał(a):
            > > > e.
            > > > Należy również mieć świadomość, iż ten radykalny babol przyjechał a
            > ż z Kr
            > > akowa
            > > > aby siać nienawiść i prowokować burdy. Tak właśnie wygląda zachowan
            > ie tęc
            > > zowych
            > > > frustratów pod firmą LGBT.
            > Taki mój standard.Mam to w genach zapisane.Amen.
            To masz w genach:
            Każdy ma prawo do prywatności. Ksiądz był “po cywilnemu” więc tym bardziej należy szanować jego prywatność. Na chamskie zachowanie możliwa jest wyłącznie chamska interwencja, bo jak się okazało inne , wcześniejsze okazały się bezskuteczne.
            Należy również mieć świadomość, iż ten radykalny babol przyjechał aż z Krakowa aby siać nienawiść i prowokować burdy. Tak właśnie wygląda zachowanie tęczowych frustratów pod firmą LGBT.

Czyli jak każdy PiSior bronisz łobuza w sutannie!
            Jak nie rozumiesz to przeczytaj jeszcze raz co napisałeś:
    • pies.na.czarnych Re: Ksiądz uderzył kobietę, która broniła ofiar p 28.11.19, 13:14
      Ksiądz pisze z więzienia: "Za miłość - kajdany na rękach"
      67-letni ksiądz Piotr M. przebywa w więzieniu, a do prokuratury trafił list parafian w obronie duchownego. W Ruszowie są bowiem osoby, które nie wierzą - przynajmniej na tym etapie - w jego winę. Sam ksiądz pisze za to z więzienia coś, co przypomina nawet fragment wiersza. Tu cytat za "Uwagą!":
      Za miłość, dobroć, poświęcony czas, dobre słowo, wyrozumiałość, uśmiech - kajdany na rękach.
      Za liczne pielgrzymki, wycieczki, wyjazdy - kajdany na nogach
      Za liczne pieśni, piosenki… zniewolenie i ból w sercu.
      wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114883,25456986,za-milosc-kajdany-ksiadz-oskarzony-o-pedofilie-pisze-zza.html#s=BoxOpImg2
      • buldog2 Re: Ksiądz uderzył kobietę, która broniła ofiar p 27.12.19, 18:45
        Wzruszające.
    • pies.na.czarnych Re: Ksiądz uderzył kobietę, która broniła ofiar p 28.11.19, 13:25
      Więcej www.tvn24.pl/zgorzelec-ksiadz-uderzyl-kobiete-w-sadzie,988907,s.html
    • m.c.hrabia Re: Ksiądz uderzył kobietę, która broniła ofiar p 28.11.19, 13:40
      niech baba zna swoje miejsce, niech modli a nie szwenda po jakichś sondach, czy tym podobnych burdelach.
      • man_sapiens Re: Ksiądz uderzył kobietę, która broniła ofiar p 30.12.19, 11:56
        m.c.hrabia napisał:
        > niech baba zna swoje miejsce, niech modli a nie szwenda po jakichś sondach, cz
        > y tym podobnych burdelach.

I niech przede wszystkim daje cołaskę. Nie mniej niż 500.
    • snajper55 Re: Ksiądz uderzył kobietę, która broniła ofiar p 28.11.19, 14:47
      pies.na.czarnych napisała:

> Ksiądz uderzył kobietę, która broniła ofiar proboszcza oskarżonego o pedofilię.

A przed czym/kim ona te ofiary broniła?

S.
      • taniarada Oj tam oj tam 28.11.19, 14:52
        snajper55 napisał:

> pies.na.czarnych napisała:
        >
        > > Ksiądz uderzył kobietę, która broniła ofiar proboszcza oskarżonego o pedo
        > filię.
        >
        > A przed czym/kim ona te ofiary broniła?
        >
        > S.
        Znowu nagonka na księży katolickich. Jakaś aktywistka wydzierała japę, to dostała smartfonem po czole. Proste do zrozumienia

Czytaj więcej na fakty.interia.pl/dolnoslaskie/news-zgorzelec-ksiadz-uderzyl-kobiete-w-sadzie,nId,3359386#comments4-1utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=chrome
        • buldog2 Re: Oj tam oj tam 27.12.19, 18:59
          Ja bym dał jej z liścia. Albo z byka.
      • pies.na.czarnych Re: Ksiądz uderzył kobietę, która broniła ofiar p 28.11.19, 14:58
        snajper55 napisał:

> pies.na.czarnych napisała:
        >
        > > Ksiądz uderzył kobietę, która broniła ofiar proboszcza oskarżonego o pedo
        > filię.
        >
        > A przed czym/kim ona te ofiary broniła?
        >
        > S.

Przed katolickim bydłem www.tvn24.pl/zgorzelec-ksiadz-uderzyl-kobiete-w-sadzie,988907,s.html
        • snajper55 Re: Ksiądz uderzył kobietę, która broniła ofiar p 28.11.19, 15:49
          pies.na.czarnych napisała:

> snajper55 napisał:
          >
          > > pies.na.czarnych napisała:
          > >
          > > > Ksiądz uderzył kobietę, która broniła ofiar proboszcza oskarżonego
          > o pedo
          > > filię.
          > >
          > > A przed czym/kim ona te ofiary broniła?
          > >
          > > S.
          >
          > Przed katolickim bydłem www.tvn24.pl/zgorzelec-ksiadz-uderzyl-kobiete-w-sadzie,988907,s.html

Przecież to nie ofiara czuje się zaatakowana.

S.
          • lech1966 Re: Ksiądz uderzył kobietę, która broniła ofiar p 01.12.19, 18:43
            Znów admilicja usiłuje wepchnąć to forum do rynsztoka. Marrant czy masz jeszcze jaja?
            • buldog2 Re: Ksiądz uderzył kobietę, która broniła ofiar p 27.12.19, 19:06
              Ale czy ten ksiądz je miał? Przyłożył tak, żeby się nogami nakryła? Pogotowie ją zabrało czy nie?
    • j-k dal pyskatej babie po mordzie 28.11.19, 14:52
      ale robil to w czasie wolnym, poza godzinami swojej pracy.

- chyba mu, jako wolnemu obywatelowi, wolno ?

niech sie baba z nim tera sadzi :)
      • taniarada Jak by dał to by tak nie wrzeszczała 28.11.19, 14:55
        j-k napisał:

> ale robil to w czasie wolnym, poza godzinami swojej pracy.
        >
        > - chyba mu, jako wolnemu obywatelowi, wolno ?
        >
        > niech sie baba z nim tera sadzi :)

jak słyszę słowo "aktywistka" to wszystkie scenariusze mi się wydają być możliwe.

• m.c.hrabia Re: Jak by dał to by tak nie wrzeszczała 28.11.19, 15:40
          a najbardziej prawdopodobny to taki,ze ksiądz to nie tylko zbok ale kompletny świr na dokładkę.
          • j-k i pies na baby. 27.12.19, 19:38
            m.c.hrabia napisał:
            > a najbardziej prawdopodobny to taki, ze ksiądz to nie tylko zbok ale kompletny świr na dokładkę.

i pies na baby.
            tesz taki jestem
            a ministrantow - to prosze - by przyszli z mamusia.
    • asdfg2018 Re: Ksiądz uderzył kobietę, która broniła ofiar p 01.12.19, 16:53
      hloopcy w czarnych spódniczkach robią się cosik jakieś takie narowiste

wroclaw.wyborcza.pl/wroclaw/7,35771,25465198,zbiorka-na-ofiary-ksiedza-pedofila-potrzebna-jest-pomoc-psychologiczna.html?disableRedirects=true#S.main_topic-K.C-B.2-L.3.maly
      • lech1966 Re: Ksiądz uderzył kobietę, która broniła ofiar p 01.12.19, 18:07
        www.dorzeczy.pl/kraj/122026/odwolano-spotkanie-z-polanskim-wszystko-z-powodow-oskarzen-wobec-rezysera.html
        • asdfg2018 Re: Ksiądz uderzył kobietę, która broniła ofiar p 01.12.19, 18:14
          666 , a co ten twój wpis ma wspólnego z tematem wątku , hę ?

-
          wroclaw.wyborcza.pl/wroclaw/7,35771,25465198,zbiorka-na-ofiary-ksiedza-pedofila-potrzebna-jest-pomoc-psychologiczna.html?disableRedirects=true#S.main_topic-K.C-B.2-L.3.maly
          • lech1966 Re: Ksiądz uderzył kobietę, która broniła ofiar p 01.12.19, 18:44
            Tyle samo co twoja stopka. Pytaj lepiej o to co łączy te dwie sprawy. Jeśli już to jest to pedofilia.
    • pkt4a Re: Ksiądz uderzył kobietę, która broniła ofiar p 27.12.19, 18:40
      Młodzi mają ich dość :
      www.plotek.pl/plotek/7,154063,25547636,przez-margaret-wzroslo-zainteresowanie-apostazja-gdy-gwiazda.html#s=BoxOpImg4
      • taniarada Musisz się zdecydować 27.12.19, 19:00
        pkt4a napisała:

> Młodzi mają ich dość :
        > www.plotek.pl/plotek/7,154063,25547636,przez-margaret-wzroslo-zainteresowanie-apostazja-gdy-gwiazda.html#s=BoxOpImg4
        Pod jakim piszesz nickiem np.asdfg2018,kolpik 124 ,kicha i ile ich tam masz.I w jakim celu wznawiasz stare wątki .
      • x2468 Re: Ksiądz uderzył kobietę, która broniła ofiar p 27.12.19, 19:57
        Pedofile i Sutenerzy.
    • asdfg2018 Re: Ksiądz uderzył kobietę, która broniła ofiar p 29.12.19, 10:08
      Czy ten ksiądz który uderzył kobietę siedzi w areszcie czy biega luzem ?

-
      " Nie chcę już komunii z ich brudnych rąk."
      • man_sapiens Re: Ksiądz uderzył kobietę, która broniła ofiar p 30.12.19, 11:57
        asdfg2018 napisał(a):

> Czy ten ksiądz który uderzył kobietę siedzi w areszcie czy biega luzem ?

Siedzi. W konfesjonale.
    • rzewuski1 Re: Ksiądz uderzył kobietę, która broniła ofiar p 30.12.19, 15:04
      Św. Augustyn: "Kobieta jest istotą poślednią, która nie została stworzona na obraz i podobieństwo Boga, to naturalny porządek rzeczy, że kobieta ma służyć mężczyżnie"
      • asdfg2018 Re: Ksiądz uderzył kobietę, która broniła ofiar p 01.01.20, 00:21
        Ten Augustyn pierdzielił takie poniżające głupoty o kobietach i został świętym ? A może jemu zabrać tę świętośc ? Czy jest procedura zabierania takim kolesiom tzw świętości ?

-
        " Ludzie masowo wysyłają xera artykułów o tych przestępstwach seksualnych lub ich wydruki internetowe wprost do Nuncjatury Apostolskiej w Warszawie oraz do Kongregacji Nauki Wiary w Rzymie lub do papieża Franciszka mieszkającego w watykańskim hotelu św.Marty "
        • pies.na.czarnych Re: Ksiądz uderzył kobietę, która broniła ofiar p 01.01.20, 00:29
          Raz święty zawsze święty. Obrońca pedofilów JPII takosz.
    • privus Re: Głupia baba 02.01.20, 20:39
      Jej rolą w tym kościele jest zasilanie tacy a nie zwracanie uwag sukienkowemu :)
    • asdfg2018 Re: Ksiądz uderzył kobietę, która broniła ofiar p 07.01.20, 20:09
      Jak ich w takim tempie bedą zamykali i patrzą na te pustoszejące seminaria duchowne to kto msze będzie odprawiał ?
      Organista z gosposią albo z hm hm "kuzynką proboszcza" ?

-
      "Po 63 latach istnienia Wyższego Seminarium Duchownego w Drohiczynie na pierwszy rok studiów w 2019 roku zgłosił się tylko jeden chętny"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka