Dodaj do ulubionych

Duda, Karczewski, to są kryształy

10.01.20, 06:44
Karczewski przewalił państwo na 400tys, będąc senatorem pracował na umowę zlecenie w szpitalu, z którego wziął bezpłatny urlop, a czego prawo mu zabrania.
Duda, jeden jedyny człowiek który wykazał się zdolnością bilokacji, był w europarlamencie i jednocześnie "wykładał" w Nowym Tomyślu, na co są podobno dowody, a jeśli to kłamstwo, to dlaczego Duda nie pozwał T.Lisa za oszczerstwo.
A jakby poszukać wśród rządzących, aktualnie, to cztery piąte jest umoczone w ten czy inny sposób.
Przy nich Banaś to na wskroś uczciwy człowiek.
Obserwuj wątek
    • nauczycielwalczyzkorupcja Re: Duda, Karczewski, to są kryształy 10.01.20, 08:49
      Suchecki, Hubisz, kolcz, zuk, pryzmont, stanislawczyk, mierzejewski, lessnau, teleszewski, fularczyk, badz, pacholarz razem z budzetowka dokonuja wiekszych kradziezy panstwowych ale i na osobach prywatnych. Usilowali zabic cala rodzine a nastepnie przygotowali znecanie sie nad dzieckiem i gwalt. Trucie ludzi przez pedofilska organizacje to walka o wladze.
      • czandra1 Re: Duda, Karczewski, to są kryształy 10.01.20, 09:02
        Trochę to nie na temat, chodzi mi o kryształowe postacie w pisie, z samej góry, łącznie z nienawistnym bojownikiem z różami, zwanym gnom Kaczyński.
        • nauczycielwalczyzkorupcja Re: Duda, Karczewski, to są kryształy 11.01.20, 14:41
          W Polsce tylko przestepcy maja wladze i dokonuja przestepstw z pedofilska organizacja semeko i im podobnym.
    • pies.na.czarnych Re: Duda, Karczewski, to są kryształy 10.01.20, 09:50
      Karczewski
      www.wiesci24.pl/2020/01/09/gdzie-jest-cba-marszalek-z-pis-przyznal-sie-ze-bral-od-pacjentow-wideo/
    • yoma Re: Duda, Karczewski, to są kryształy 10.01.20, 11:07
      >będąc senatorem pracował na umowę zlecenie w szpitalu, z którego wziął bezpłatny urlop,

Mów wprost: pracował NA LEWO w szpitalu, z którego wziął bezpłatny urlop.
      • czandra1 Re: Duda, Karczewski, to są kryształy 10.01.20, 11:14
        Ja tak troszku ogródkami piszę, bo nie mam wężyków by to podkreślić.
        No dobra, jest szują, szubrawcem, oszustem, czyli idealny pisior, wręcz wzorzec pisiora, do Sèvres z nim.
        • yoma Re: Duda, Karczewski, to są kryształy 10.01.20, 12:59
          No! Nie jesteśmy opozycją, żeby owijać w bawełnę, przestrzegać poprawności i czule głaskać po główkach.
          • pies.na.czarnych Re: Duda, Karczewski, to są kryształy 10.01.20, 14:05
            Jak na razie opozycja jest zaprzeczeniem twoich oczekiwań. Biorą bułkę przez bibułkę.
            • yoma Re: Duda, Karczewski, to są kryształy 10.01.20, 15:41
              Nie pisałam niczego o oczekiwaniach, pisałam, że nią NIE jesteśmy :)

OK nie jesteśmy instytucjonalną opozycją. Żeby nie było.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka