Dodaj do ulubionych

Bayer na Full.

17.02.20, 16:15
Powiedzcie mi jak to jest? Niby postawny facet, baby za nim szaleją, morda inteligentna, przystojniak - a taka zwyczajna ciota za parę zł. Jeszcze go pamiętam jak dawał dupy Waldusiowi z PSL, dzisiaj wylizuje odbyt Dudusia.

Rany boskie, czy wszyscy muszą być tacy sprzedajni za parę groszy. Aż ciężko uwierzyć.
Obserwuj wątek
    • haen2010 Re: Bayer na Full. 17.02.20, 16:28
      Sorry, zapomniałem o dokumentach - podstawie mojej krótkiej opinii o tym gościu.

wiadomosci.dziennik.pl/artykuly/6442419,swierzynski-duda-miod-usta.html
      • lechutek1961 Re: Bayer na Full. 17.02.20, 17:51
        Ja bym tak nigdy nie powiedział o Dudzie, choćby z takiego powodu jak teraz mówisz heniek. Ale i tak na niego zagłosuje bo jest najlepszym kandydatem. Te jego pokrzykiwania jestem w stanie mu wybaczyć, choć mógłby nad tym popracować w drugiej kadencji.
    • no-popis język zgodny ze standardami PO i netykietą forum 17.02.20, 18:17
      haen2010 napisał:

> ...a taka zwyczajna ciota za parę zł. Jeszcze go pamiętam
      > jak dawał dupy Waldusiowi z PSL, dzisiaj wylizuje odbyt Dudusia.
      Prostak. Jak ten Tusk to robi, że popierają go przeważnie prostacy,
      • szwampuch58 Re: język zgodny ze standardami PO i netykietą fo 18.02.20, 19:15
        ze tez prostaku ci sie nie znudzi ten hejt na niejakiego Tuska?????? kurna gostek idz do terapeuty
        • lechutek1961 Re: język zgodny ze standardami PO i netykietą fo 18.02.20, 19:25
          szwampuch58 napisał:

> ze tez prostaku ci sie nie znudzi ten hejt na niejakiego Tuska?????? kurna gost
          > ek idz do terapeuty

Tusk jest osobą publiczna prostaku. I zostanie nią na zawsze,i zawsze bedzie poddawany ocenie. Żałuję że PiS nie przeznaczył te 2 mld na psychiatrię. Wtedy miałbyś szansę na profesjonalne leczenie.
          • szwampuch58 Re: język zgodny ze standardami PO i netykietą fo 18.02.20, 19:42
            ponad cztery lata prostaki macie waaaaadze i wszystkie wasze wtopy ,partactwa, nieudacznictwo,brak profesjonalizmu,zlodziejstwo,szwindle "tumaczycie" dwoma sloganami
            1:to nie my to oni....PO i Tusk
            2:wina Tuska
            Cyngiel,wiem ze polowa rodakow to ciemna masa i to kupuje ale nawet te ciemniaki powoli sOm tym znudzone.......tak wiec powoli pakuj walizki
            • lechutek1961 Re: język zgodny ze standardami PO i netykietą fo 18.02.20, 19:53
              Tu się zgodzę. Powinni więcej kasy przeznaczyć na psychiatrię a szpital psychiatryczny powinien być w każdym większym mieście. Dopiero teraz do mnie dotarło jak wielu obywateli potrzebuje pilnej pomocy lekarza psychiatry.
              Sam wiele nie mogę ale obiecuję że wpłacę pieniądze na budowę psychiatryka dla potrzebujqcych. Mam nadzieję szwampuch że pomoc zdąży na czas ( zanim sobie coś złego zrobisz).
              • szwampuch58 Re: język zgodny ze standardami PO i netykietą fo 18.02.20, 20:08
                ponad cztery lata prostaki macie waaaaadze i wszystkie wasze wtopy ,partactwa, nieudacznictwo,brak profesjonalizmu,zlodziejstwo,szwindle "tumaczycie" dwoma sloganami
                1:to nie my to oni....PO i Tusk
                2:wina Tuska
                • lechutek1961 Re: język zgodny ze standardami PO i netykietą fo 18.02.20, 20:16
                  szwampuch58 napisał:

> ponad cztery lata prostaki macie waaaaadze i wszystkie wasze wtopy ,partactwa,
                  > nieudacznictwo,brak profesjonalizmu,zlodziejstwo,szwindle "tumaczycie" dwoma sl
                  > oganami
                  > 1:to nie my to oni....PO i Tusk
                  > 2:wina Tuska

Nie powtarzaj się prostaku. Zamiast tego poszukaj najbliższej poradni zdrowia psychicznego.

Ps. Nie wiedziałem że Tusk ma winiarnie. P2
        • no-popis Re: język zgodny ze standardami PO i netykietą fo 18.02.20, 20:19
          szwampuch58 napisał:

> ze tez prostaku ci sie nie znudzi ten hejt na niejakiego Tuska?????? kurna gost
          > ek idz do terapeuty
          Zabawne. Gość, który non stop pisze o Kaczyńskim i PiS zarzuca maniakalność podobną do Twojej tylko przeciwko Tuskowi.
          Brak argumentów ?
          To przecież fakt, że ten prostak, używający obrażliwych porównań i słów POpiera Tuska. Nie mam wpływu na to a stwierdzam fakt. Ciebie fakty widać bolą.
          • szwampuch58 Re: język zgodny ze standardami PO i netykietą fo 18.02.20, 20:56
            czyli nici z wizyty u terapeuty..........no coz twoja sprawa,zycze jeszcze wielu "sukcesow" w tym hejtowaniu
    • snajper55 Re: Bayer na Full. 17.02.20, 18:49
      haen2010 napisał:

> Rany boskie, czy wszyscy muszą być tacy sprzedajni za parę groszy. Aż ciężko uw
      > ierzyć.

Gwarantuje ci, że to nie jest parę groszy. To niektórzy wyborcy sprzedali się za pińcet * n miesięcznie. Tu wchodzą w grę dużo większe kwoty.

Zresztą czy nie wszyscy jesteśmy sprzedajni? Czy nie jest to kwestia ceny? Ja, za odpowiednią cenę, jestem gotów pochwalić Budynia. Oferty proszę składać na adres gazetowy.

S.
      • lechutek1961 Re: Bayer na Full. 17.02.20, 21:10
        To byloby ciekawe jakbyś zaczął go nagle chwalic snajperku. 😃😃😃😃. Ciekawe jak długo byś pracował po tym "chwaleniu". Ale mam propozycję dla ciebie. Weź tak przez tydzień go (ich) chwal a później zdasz nam relacje jakie nieprzyjemności cię spotkaly i od kogo były najbardziej dokuczliwe. Czy dostałeś PO uszach od Michnika, czy zostałeś usunięty z KOD, czy wywalili cię z Wiosny, czy może dostałeś skazany przez sąd na 5 lat odsiadki za przechodzenie w innym miejscu niż wyznaczone.🤭🤭. To byłaby ciekawa lektura
      • haen2010 Re: Bayer na Full. 18.02.20, 09:26
        snajper55 napisał:
        >
        > Gwarantuje ci, że to nie jest parę groszy. To niektórzy wyborcy sprzedali się z
        > a pińcet * n miesięcznie. Tu wchodzą w grę dużo większe kwoty.
        >
        > Zresztą czy nie wszyscy jesteśmy sprzedajni? Czy nie jest to kwestia ceny? Ja,
        > za odpowiednią cenę, jestem gotów pochwalić Budynia. Oferty proszę składać na a
        > dres gazetowy.

Owszem jest to kwestia ceny podobno. Ale jest jeszcze coś tak takiego, żeby ludzie na twój widok nie pluli przez lewe ramię. Komfort życia i współżycia.
        Tę ciotę disco polo wyceniam max na pół bańki. Której naprawdę nie potrzebuje po ogłupieniu Chińczyków.

• taniarada Re: Bayer na Full. 17.02.20, 21:19
      Ja tu przypomnę pewną galę i jej standardy .Chociażby w maju ubiegłego roku, gdy „Gazeta Wyborcza” zorganizowała galę z okazji swojego 30-lecia. Wówczas przy ul. Czerskiej w Warszawie zebrali się politycy opozycji oraz… sędziowie. Człowiekiem Roku wybrano wtedy ówczesnego szefa Rady Europejskiej Donalda Tuska. Z kolei nagrodą w kategorii „różni ludzie, lepszy świat” otrzymała poseł Joanna Scheuring-Wielgus. Dalej -w kategorii „o dobre życie”- wyróżniono Jakub Hartwicha, jego mamę Iwonę Hartwich (dziś czynnych polityków Platformy Obywatelskiej) a także Adriana Glinkę i jego mamę Annę Glinkę - znanych z protestów w Sejmie w 2018 roku.
      Najciekawsza jednak okazała się kategoria „O prawo i sprawiedliwość”. Tu nagrodę przyznano stowarzyszeniom sędziów Iustitia i Themis. Wówczas przewodniczący jednego z nich, sędzia Krystian Markiewicz, nie stronił od politycznych analogii. Pamiętacie to jak okupywała sejm .A teraz jest gwiazdą PO.Standardy PO to paranoja.Ci niezależni sędziowie.Kurza twarz.Amen.
      • no-popis Re: Bayer na Full. 18.02.20, 20:21
        taniarada napisał(a):

> Ja tu przypomnę pewną galę i jej standardy .Chociażby w maju ubiegłego roku, gd
        > y „Gazeta Wyborcza” zorganizowała galę z okazji swojego 30-lecia. Wówczas przy
        > ul. Czerskiej w Warszawie zebrali się politycy opozycji oraz… sędziowie. Człowi
        > ekiem Roku wybrano wtedy ówczesnego szefa Rady Europejskiej Donalda Tuska. Z ko
        > lei nagrodą w kategorii „różni ludzie, lepszy świat” otrzymała poseł Joanna Sch
        > euring-Wielgus. Dalej -w kategorii „o dobre życie”- wyróżniono Jakub Hartwicha,
        > jego mamę Iwonę Hartwich (dziś czynnych polityków Platformy Obywatelskiej) a t
        > akże Adriana Glinkę i jego mamę Annę Glinkę - znanych z protestów w Sejmie w 20
        > 18 roku.
        > Najciekawsza jednak okazała się kategoria „O prawo i sprawiedliwość”. Tu nagrod
        > ę przyznano stowarzyszeniom sędziów Iustitia i Themis. Wówczas przewodniczący j
        > ednego z nich, sędzia Krystian Markiewicz, nie stronił od politycznych analogii
        > . Pamiętacie to jak okupywała sejm .A teraz jest gwiazdą PO.Standardy PO to par
        > anoja.Ci niezależni sędziowie.Kurza twarz.Amen.
        Dokładnie tak. To formacja POLityczna, ktora ma w swoim składzie również sędziów. Podobnie jak Wasza , pisiata. POPiS niszczy państwo.
    • hejnalista Re: Bayer na Full. 18.02.20, 19:07
      jeśli ktoś ma "miód w ustach i pyłek kwiatowy na wargach"
      to znaczy że jego guru ma ul w du..e ?
    • boblebowsky zapach pieniędzy poczuli 18.02.20, 20:08
      Narodowa kaska płynie szerokim strumieniem, wystarczy tylko porządnie wylizać.

haen2010 napisał:

> Powiedzcie mi jak to jest? Niby postawny facet, baby za nim szaleją, morda inte
      > ligentna, przystojniak - a taka zwyczajna ciota za parę zł. Jeszcze go pamiętam
      > jak dawał dupy Waldusiowi z PSL, dzisiaj wylizuje odbyt Dudusia.
      >
      > Rany boskie, czy wszyscy muszą być tacy sprzedajni za parę groszy. Aż ciężko uw
      > ierzyć.
      • no-popis Re: zapach pieniędzy poczuli 18.02.20, 20:22
        boblebowsky napisał:

> Narodowa kaska płynie szerokim strumieniem, wystarczy tylko porządnie wylizać.
        >
        > haen2010 napisał:
        >
        i Ty to dobrze wiesz, że wystarczy tylko wylizać tylko, że teraz odstawili Cie od tego cycka.
        • boblebowsky Re: zapach pieniędzy poczuli 18.02.20, 20:29
          no-popis napisała:

> boblebowsky napisał:
          >
          > > Narodowa kaska płynie szerokim strumieniem, wystarczy tylko porządnie wyl
          > izać.
          > >
          > > haen2010 napisał:
          > >
          > i Ty to dobrze wiesz, że wystarczy tylko wylizać tylko, że teraz odstawili Cie
          > od tego cycka.

Nie, nie wiem, w moim życiu nigdy nic nie zależało od wylizywania.
          • lechutek1961 Re: zapach pieniędzy poczuli 18.02.20, 20:49
            Dziwne. Sprawiasz wrażenie jakbyś miał najwyższe kwalifikacje. Co najmniej profesorskie bob.
            • boblebowsky Re: zapach pieniędzy poczuli 18.02.20, 20:57
              lechutek1961 napisał:

> Dziwne. Sprawiasz wrażenie jakbyś miał najwyższe kwalifikacje. Co najmniej prof
              > esorskie bob.

Ty się lesiu w tym wątku już popisałeś, ale widzę, że mało. Może sygnaturka? Co chcesz, aby tylko nie było to takie żałosne popiardywanie jak do tej pory.
              • lechutek1961 Re: zapach pieniędzy poczuli 18.02.20, 21:04
                Skoro nie lubisz wąchać to dlaczego popierdujesz bob?. Zajmij się czymś pożytecznym. Wspomniałeś że nie wylizywales, ale moze czas zacząć?
                • boblebowsky Re: zapach pieniędzy poczuli 18.02.20, 21:12
                  lechutek1961 napisał:

> Skoro nie lubisz wąchać to dlaczego popierdujesz bob?.

W momencie kiedy wchodzi gimbaza jak mówię, miłego wieczoru.
                  • lechutek1961 Re: zapach pieniędzy poczuli 18.02.20, 21:15
                    Nawzajem bob. Miłego
    • rzewuski1 Re: Bayer na Full. 18.02.20, 21:11
      Wielbiciel chińskiej drogi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka