stanpan 17.03.20, 16:04 Kto biednemu zabroni wpłacić te parę złotych kaucji? tvn24.pl/polska/bialystok-agent-tomek-wyszedl-z-aresztu-po-wplaceniu-pol-miliona-zlotych-kaucji-4358683 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m.c.hrabia Re: Agent Tomek na wolności 17.03.20, 16:15 Jak się ma „ nadzianych” rodziców to szczęście się ma😜 Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Agent Tomek na wolności 17.03.20, 16:20 m.c.hrabia napisał: > Jak się ma „ nadzianych” rodziców to szczęście się ma😜 Ty po ile pieniądze? Te 500 tysięcy to i listonosz przyniósł z ZUS. Odpowiedz Link Zgłoś
stanpan Re: Agent Tomek na wolności 17.03.20, 17:58 taniarada napisał(a): > m.c.hrabia napisał: > > > Jak się ma „ nadzianych” rodziców to szczęście się ma😜 > Ty po ile pieniądze? Te 500 tysięcy to i listonosz przyniósł z ZUS. Aniby za co? Odpowiedz Link Zgłoś
stanpan Albo kumpli w CBA i Prokuraturze! 17.03.20, 17:48 m.c.hrabia napisał: > Jak się ma „ nadzianych” rodziców to szczęście się ma😜 Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Agent Tomek na wolności 17.03.20, 16:18 Kasę wpłacili rodzice .Nawiasem emeryci. Ojciec agenta Tomka, Krzysztof Kaczmarek, emerytowany trener i nauczyciel wuefu z Wrocławia.Sam widzisz Ryj jak dobrze żyją emeryci za PIS.🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
j-k tez mi problem ? 17.03.20, 16:22 tez mi problem. Rydzyk dostal pieniadze na super-gablote od bezdomnego - no i co ? Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Złe informacje koleżko 17.03.20, 16:27 j-k napisał: > tez mi problem. > > Rydzyk dostal pieniadze na super-gablote od bezdomnego - no i co ? Po wygranej w totolotku pan Stanisław obdarował duchownego dwoma samochodami. Mowa o dwóch golfach - ciemnozielonym i czerwonym. Pan Stanisław dał samochody Radiu Maryja za dobrą robotę dla Polski Jak wynika ze wspomnień o. Rydzyka, Pan Stanisław: ożenił się pechowo z milicjantką, był absolwentem Akademii Wychowania Fizycznego, w późniejszym życiu miał jednak pecha i trafił na bruk. Szczęście jednak później do niego się uśmiechnęło i trafił szóstkę w totolotka, co dało kwotę 1 miliona 350 tysięcy złotych.Jasne to jest? A ci nienawistnicy, kłamcy: Luksusowego maybacha dostał - oni tak pisali. Ja nawet nie wiedziałem, co to jest maybach. - mówił duchowny. Odpowiedz Link Zgłoś